Last news in Fakti

24 Май, 2019 17:00 13 960 24

Тръмп: Тази се побърка

  • нанси пелоси-
  • доналд тръмп-
  • сащ

Президентът на САЩ отправи нови нападки срещу председателката на Камарата на представителите Нанси Пелоси

Тръмп: Тази се побърка - 1

Президентът на САЩ Доналд Тръмп отправи нови нападки срещу председателката на Камарата на представителите Нанси Пелоси, предаде Ройтерс.

"Наблюдавам я отдавна. Тя не е същият човек. Побъркала се е", заяви Тръмп по време на изявление за пакет с помощи за американските фермери, засегнати от търговската война с Китай.

Президентът на САЩ направи това изявление няколко часа, след като снощи Пелоси постави под съмнение психическото му равновесие и призова семейството му да се намеси.

Тръмп добави, че демократите го нападат ожесточено по политически причини, мислейки за изборите през 2020 г., като целят да навредят на него и на Републиканската партия. Самият той определи себе си като "изключително стабилен гений".

"Когато "изключително стабилният гений" започне да се държи по по-подхождащ на президент начин, ще се радвам да работя с него по проблемите на инфраструктурата, търговията и други теми", отговори Пелоси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти милиционер

    22 57 Отговор
    Луди(САЩ) срещу ултра прости(Русия) милиционери. Ще повърна.

    Коментиран от #14

  • 2 outlander

    33 54 Отговор
    Бай Дончо мачка всички наред. Еваларката, баце!

    Коментиран от #9, #23

  • 3 Meganoob BG

    66 18 Отговор
    Стабилен гений решава да води икономическа война с Китай.... такъв майтап и Къци не го е измислял.
  • 4 Булгар

    20 26 Отговор
    Тая откачена дядка няма ли да пукне вече не се гледа че е с единият крак в гроба и пак простотии ръси
  • 5 Алфа Ромео

    15 17 Отговор
    Ти пък си много вред, виж си боядисаната коса и перчема...
  • 6 Алфа Ромео

    11 8 Отговор
    И намали малко солариумите, вредни са.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Солинген

    18 9 Отговор
    Перчема що не се определи и като Наполеон ?

    Коментиран от #10

  • 9 Сандокан с двата ножа

    16 8 Отговор

    До коментар #2 от "outlander":

    То че ги смачка - смачка ги ! Направо постави краварите , че и краварките в левия ъгъл !!!
  • 10 Borislav Popov

    5 16 Отговор

    До коментар #8 от "Солинген":

    Щото Наполеон е зает от тойту Пути !
  • 11 Голям прос

    36 7 Отговор
    От доста време не съм виждал свестен президент на САЩ след Джими К. Тия да не ги избират по въпросниците за Биг брадър?

    Коментиран от #17

  • 12 onq s konq

    22 2 Отговор
    Ако се стигне до там че политическите партии в САЩ се хванат за гушите и нямат разтърваване,бат Бойко като нищо може да поеме Американското кормило,начело на едно Временно правителство.

    Коментиран от #13, #22, #24

  • 13 Джудже

    22 6 Отговор

    До коментар #12 от "onq s konq":

    А стига бе, защо чак толкова мразиш американците! Бат Бойко и на най-големият си враг не бих го пожелал.
  • 14 Петър

    17 9 Отговор

    До коментар #1 от "Анти милиционер":

    В статията никой не пише за руснаци,нали.? Или имаш страхова невроза от тях че ги споменаваш..? Пише се за тоя НАРЦИС,с русата перука че е куко. Каза му го и председателката на камарата Нанси. То вярно че много тикви драскат простотий но поне вижте за какво е темата. Или и това те мързи..?

    Коментиран от #15

  • 15 Николай

    7 2 Отговор

    До коментар #14 от "Петър":

    Те троловете по някога се изказват и без причина. Или е много тъп и не знае за какво иде реч.
  • 16 Николай

    6 3 Отговор
    Тръмп е републиканец, Пелоси е демократ, нищо необичайно всичко е ОК. Кучетата си лаят кервана си върви.
  • 17 бай Даньо

    5 14 Отговор

    До коментар #11 от "Голям прос":

    Напълно съм съгласен за Джими Картър. Може би най свестния и интелигентен президент който Америка е имала заедно с Кенеди. Командир на атомна подводница, истински воин , не като следващите лещпери демократи и републиканци всички след него са скатавки от армията ... Вече е на над 90 години , но редовно изнася лекции в църквата си и там се ходи като на поклонение. Преди 3-4 години пребори рак. Спомням си как с идването на Картър имаше такъв оптимизъм че студената война ще свърши , жалко че от другата страна нямаше свестен руснак като Горби. (Тук знам че русифилите ще скочат че Горби е предател , но без него никаква перестройка нямаше да има а щяхме да ядем вече камъни като в Серверна Корея и още да строим комунизма... ) Жалко е че и Картър както всички президенти в Америка ги води за носа "дълбоката държава" и като не успее свършват като Кенеди. Петно по Картър е че започват по негово време няколко кървави граждански вонйни в центална Америка, но все пак велик човек.

    Коментиран от #18

  • 18 бай Даньо

    7 9 Отговор

    До коментар #17 от "бай Даньо":

    Българската морониада е интересно явление. На горния коментар са ми натракали минуси нашенските реднеци със зелените карти, които докато реват в България че "държавата не дава" това или онова, идват в Америка и дори да са на фуд стампс ( програма за помощ на бедните) прегръщат дивия американски индидуализъм, расизма на белите, оръжията , църквите, антинаучните настроения... Стават си американки морони от породата на "уона би рич" гаче милионерския живот ги чака зад ъгъла. Няма майтап ,познава такъв идиот който беше на фуд стампс и в същото време пламенен подръжник на дясната политика. Същите става първи расисти и дори без самите да са религизни откачалки са напълно ОК с американското религиозно умопомрачение и други подобни метастази докарани от дясната политика в Америка. Отново тия реват ляво в България ( като почти всички) за лошата държава!? Тая нашенска паплач няма нищо общо с осъзнатата европейска емиграция... Другите които са ми дали минус разбира се са отродените ни национално предатели за който Горби е най-лошия той е виновен че разтуриха добрия СССР ...
  • 19 Бат Вал

    2 6 Отговор
    Още когато бай Дончо се кандидатира, казах, че в тоя чивек има нещо налудничаво, и от тогава съм го повтарял стотици пъти! Оказва се, че съм бил прав, след като и други умни хора го твърдят!
  • 20 Бесен

    6 1 Отговор
    И като си помислиш, че Тръмпи всъщност беше най-доброто, което америка можеше да предложи... Гринго копа дъното и е крайно време тая кочина (политическа и елитарна, обикновения американец си е пич) да бъде срината!
  • 21 Николай

    5 4 Отговор
    Плашат се от Тръмп защото той е изключителен човек и родолюбец. Опитват се да насочат вниманието в посока която да го опетни, защото в противен случай с постиженията които има ниска безработица, икономически подем, справяне с нелегалните мигранти, подобряване на жизнения стандарт, осигуряване на работни места, развитие на новите технологии и безброй други сфери в които той е доказал ,че неговата единствена цел е Америка над всичко, ако не отклоняват вниманието то те ще бъдат тотално забравени. Мисля за г-н Доналд Тръмп като американския президент при които страната отново е във своите златни години ,където нуждите на американския народ са поставени над всичко. Той е жив пример как се е превърнал в слуга на народа издигнал е нуждите на обикновените хора над всичко. Виждаме как отстоява вижданията си как следва и изпълнява обещанията които е дал. Така ,че преди да пишете глупости вижте фактите и стига сте го пестили този достоен човек и му отдайте нужното уважение.
  • 22 a bee

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "onq s konq":

    Демократите стрелят на поразия !
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Охооо

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "onq s konq":

    И ще асфалтира цял щат, и ще пререже лента на още един нов! После им пускаме Корни и компания да приватизират и фалират на воля. Накрая на Цецо да му направят една асансьорна шахта в монумента във Вашингтон. А, да, и ливадата пред Белия дом се реституира /от Царо/ и се прави къща за гости на нея. И един консултант се сещам, добър хидроинженер, да им направи втори ВЕЦ - Хувър Дам 2. Абе, що вЕрно не им върнем на щатите възпитаниците им? Така и така всичките ни управници са от демократ нагоре...