Last news in Fakti

26 Май, 2019 09:02, обновена 26 Май, 2019 09:13 2 837 31

Хеликоптер се разби в Мексико, шестима души загинаха (ВИДЕО)

  • хеликоптер-
  • мексико

Машината е участвала в потушаването на пожар в централноамериканската държава

Хеликоптер се разби в Мексико, шестима души загинаха (ВИДЕО) - 1
Колаж: Fighter Jets World

Шестима души, включително петима военнослужещи от мексиканския флот, загинаха, след като хеликоптерът им се е разбил, участвайки в операциите за потушаване на горски пожари в страната, предаде Reuters.

Тежката злополука е станала в отдалечен, хълмист район в северно-централната част на щата Керетаро. Хеликоптерът "Ми-17", който е излетял от Вале Верде в съседния щат Сан Луис Потоси, е пренасял 2500 литра вода за гасенето. Трудният достъп до мястото на катастрофата е попречил на властите да достигнат до мястото на катастрофата.

През последните няколко месеца централната част на Мексико е обхваната от множество горски пожари. Причините - недостатъчно количество валежи и високи температури.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    6 24 Отговор
    Ама той руски , МИ -17, жалко, че при поредната катастрофа с руско летящо недоразумение, наречено хеликоптер без аналог, отново не е минала без жертви.

    Коментиран от #2, #4, #5, #29

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Барчо

    5 18 Отговор
    Ако беше паднал в Арабския залив, щнше да се гмурне да потърси СУ-то дет го изплю Адмирал Кузя - пушещия.
  • 4 бат Рамбо е гей

    16 3 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    А за вчерашния краварски мълча като задник?

    Коментиран от #9

  • 5 Сесерем

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    Ма той правен в Украйна бе украинче ?!! Слава украини !!!

    Коментиран от #11

  • 6 Borislav Popov

    5 10 Отговор

    До коментар #2 от "Бачо Киро":

    Не съм казал нищо лошо бе каскет, а просто изразих съжаление, че са загинали хора, в смисъл че по добре въртолета да се беше разбил, а хората да бяха останали живи. А теб не те видях нещо вчера да се възмущаваш тук, когато тойти руски подлоги , бълваха простотии, под новината за разбилия се американския въртолет. Ко ша прайм ? На, виж вчерашните бисери на троловете от руската секта - https://fakti.bg/world/383235-helikopter-na-sasht-se-razbi-v-zemata
  • 7 Крали Марко

    0 7 Отговор
    Жалко!...... че не са 1000 бр.

    Коментиран от #8

  • 8 El chochone

    0 7 Отговор

    До коментар #7 от "Крали Марко":

    К. Марко, грешиш! Да са 10 000 бр.!😣
  • 9 Borislav Popov

    2 4 Отговор

    До коментар #4 от "бат Рамбо е гей":

    Там също съм оставил коментар бе, СерГейчо ! Толкова ли не можеш да провериш, преди да напишеш, поредната си тъпа лъжа ?
  • 10 Kcaniba

    4 9 Отговор
    Въх гредъ!! русуфилнята е в траур!!! Пияни амери.. Ръждиви съвецки трошки...
  • 11 Borislav Popov

    3 7 Отговор

    До коментар #5 от "Сесерем":

    Може много лесно да се провери къде се произвежда, вие руските подлоги от яд не знаете какви простотии да пишете вече тук. Ама айде от мен да мине, ке ти светна лампата - Въртолетите Ми-8, както и по новата модификация Ми -17 се произвеждат в УУАЗ - Улан-Удэнский авиационный завод, който се намира в Бурятския автономен окръг на Руската федерация ! Който пък от своя страна се намра някъде около езерото Байкал ! Май е бая е далеко от Украйна, а каскет ? Още нещо - от 2009 г. насам, точно 10 таквиз фърчиплана са се разбили по разните краища на света и всичките тези катострофи за съжаление не са минали без жертви. Ко ша прайм ?

    Коментиран от #18

  • 12 Бесен Язовец

    1 1 Отговор
    Бааммммм😂😂😂
  • 13 Бесен Язовец

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "Бачо Киро":

    Та той венецуелския и той беше руски бе ушанкоооо, МИ - 8 !

    Коментиран от #15

  • 14 гост

    10 0 Отговор
    Хеликоптерите на Микоян са изключителни машини. Прости за управление, без много електрика, непретенциозни откъм качество на гориво, летят при всякакви условия, за Полярния кръг нямат алтернатива. Американците го използват в планините на Афганистан и Ирак от години, чрез местни и чужди фирми, даже го наричат *Калинка*. Прост и ефективен транспортен хеликоптер. Лети много отдавна. Това че е паднал, не го прави лоша машина, както и вчерашния американски такъв. А кретените, дето пишат руски или американски боклук, винаги ще са кретени. Дали си ...фил или ...фоб, и в двата случая диагнозата е една.

    Коментиран от #16, #22

  • 15 американската нация е най гнусната нация

    3 2 Отговор

    До коментар #13 от "Бесен Язовец":

    последният дето падна във Венецуела беше американски!

    Коментиран от #17

  • 16 Borislav Popov

    2 2 Отговор

    До коментар #14 от "гост":

    Паднал веднъж не го прави лоша машина, но като падне 10 пъти и всеки път с жертви, го прави ! Така, че преди да драскаш тук простотии, потърси, виж, почети малко материали по темата и тогва вече крякай.

    Коментиран от #23, #30

  • 17 Бесен Язовец

    2 2 Отговор

    До коментар #15 от "американската нация е най гнусната нация":

    Не знаех, че Ми -8 се призвеждат в Америка и въобще още от времената на Хуго Чавес, абсолютно всичката им авиационна техника се закопува изключително само от Русия, понеже венецуелските комуняки не уважават амерската техника.
  • 18 Бесен язовец

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Borislav Popov":

    Ми-8МСБ/Ми17/ — украинский вариант модернизации советского многоцелевого вертолёта Ми-8, разработанный компанией АО «Мотор Сич».....Разработка ремоторизованного вертолёта Ми-8/Ми17/ была начата АО «Мотор Сич» в конце 1990-х годов в инициативном порядке и с использованием собственных средств....................Первые вертолёты были изготовлены на территории Украины (в ходе модернизации вертолёты проходили капитальный ремонт на Конотопском авиаремонтном заводе «Авиакон», а затем ремоторизацию в Запорожье !!!

    Коментиран от #20, #26

  • 19 американската нация е най гнусната нация

    4 2 Отговор
    Нормално е След като е най ползваният хеликоптер в целия свят! Ние имаме кугъри обаче те не могат да прелитат над Стара планина и затова никой не ги ползва! винаги разчитат на ми-17! Мексико Защо не си купят други хеликоптери а и те разчитат на ми-17! краварски те хеликоптери трудно падат щото много малко ги използват хората!
  • 20 американска подлога

    4 2 Отговор

    До коментар #18 от "Бесен язовец":

    9.06.2017г. Говори ли ти нещо гнусна соросоидна подлого? Хеликоптер пантера падна на военно учение край Шабла, командирът загина! затова ми-17 продължава да носи националния флаг! И въпреки че е от времето на Съветския съюз на вече почти 40 години продължаваме да разчитаме на тези хеликоптери както и безброй държави по света! лошата поддръжка на машините е основна причина за бедите!

    Коментиран от #25, #27

  • 21 Borislav Popovs fan

    0 0 Отговор
    Авторката с какви познания по география пише статиите ? Мексико е държава от Северна Америка граничеща със Средна Америка включваща 7 държави !
  • 22 Borislav Popov

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "гост":

    Оффф, от къде ви намират вас такива експерДи бе, какъв хелкоптер на Микоян те гони тебе бе каскет ? Слушай и запомняй, друг път да не се излагаш като кифладжия, главен конструктор Михаил Леонтиевич МИл, затова и е наречен МИ ! Аре ся марш от гьола, щот ми е писнало тук от необразовани руски подлоги !
  • 23 гост

    3 1 Отговор

    До коментар #16 от "Borislav Popov":

    Не е нужно катотеб да ровя в нета, да прочета набързо, и хоп - вече съм специалист. Пак казвам, лети отдавна, произведни са страшно много бройки, и тук си личат уменията на пилота, поради опростеното управление и малкото електроника, т.е. можеш да летиш на всякъде и в лоши мет условия, за разлика от Кугарите например. Простотии не драскам, за разлика от вас диагностицираните.

    Коментиран от #28

  • 24 Супер Марио

    3 1 Отговор
    М-17 не е сглобен за да бъде управляван от индианци!!!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Руска Подлога

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "американска подлога":

    А на тебе, какво ти говори товаговори гнусно русоидно подлого? Хеликоптер Ми -8 падна на военно учение край Шабла, командирът загина! затова американския хеликоптер "Пантера" продължава да носи националния флаг! И въпреки че е от по старите модификации, на вече почти 40 години продължаваме да разчитаме на тези хеликоптери както и безброй държави по света! лошата поддръжка на машините е основна причина за бедите! С вашите камъни, по вашите капуцини ще ви бия, нагли лъжливи рублерастчета.
  • 28 Borislav Popov

    1 1 Отговор

    До коментар #23 от "гост":

    Да, бе да, разбирачо, Микоян им е главен конструктор, нали и викаш Кугарите не стават, а ? Ограмотявай се, чети пак ти казвам и няма да си така смешен тогава !!
  • 29 Kcaniba

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    МИ 17 не е хеликоптер, а е вертолет.
  • 30 Бай Натю

    0 2 Отговор

    До коментар #16 от "Borislav Popov":

    Не се обяснявай, само мучи.

    Коментиран от #31

  • 31 Borislav Popov

    2 0 Отговор

    До коментар #30 от "Бай Натю":

    Хе, хе, хе, така ще те измуча аз тебе, руско подлого, че сред бял ден звезди ще видиш.
Новини по държави: