Last news in Fakti

26 Май, 2019 16:05 1 395 11

Кой е по-добър на голф – Абе или Тръмп

  • доналд тръмп-
  • шинзо абе-
  • голф-
  • сащ-
  • япония

Почетен гост на събитието е 76-годишният голфър Исао Аоки

Кой е по-добър на голф – Абе или Тръмп - 1
Снимки: ЕРА/БГНЕС

Голф клуб в префектура Чиба на изток от Токио посрещна японският премиер Шинзо Абе и американският президент Доналд Тръмп. И двамата лидери са отявлени любители на играта. Те се срещат на голф полето за пети път.

Почетен гост на събитието е бил 76-годишният голфър Исао Аоки. През 1985 г. той достига до второ място в US Open Golf Championship, а през 2004 г. влиза в световната зала за слава на голфа. През 2017 г. по време на предишното посещение на Тръмп в Япония, Абе покани Аоки на вечеря.

Кой е по-добър на голф – Абе или Тръмп


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    4 3 Отговор
    А бе добри, таратанци, всички тези президентски игри са празна работа. Той и Путен по оня ден, вкара 10 гола в нагласен, специално за него мач и го изкарахаа гоооолем хокеист, макар, че едва, едва се пързаля с кънките. Видяхме ги вчера руснаците (160 млн), колко са добри в хокея, даже финландците, които са само 5-6 милиона народ, ги бъхтаха като шкембе у дувар.

    Коментиран от #4

  • 2 браво бе

    2 3 Отговор
    Колко трябва да е безскрупулен този рижав псевдополитик за да стъпва с чиста съвест в страната в която за 1 секунда хуманната Американска армия изпепели над 100000 души...

    Коментиран от #3

  • 3 Румяна Костова

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "браво бе":

    Защо пък той трябва да се срамува бе господине, да не би той да е дал заповед да бомбят Хирошима и Нагасаки ? Ми, че Трамп тогава е бил на 1 годинка само, мислете малко от малко поне, когато си съчинявате поредните тъпни.

    Коментиран от #5

  • 4 Ники

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    Само да знаеш , че в голфа няма как да се нагласи нищо ... и съм убеден , че Тръмп играе голф по добре от колкото прави всичко друго .. просто там голфа е дълбоко засаден в културата на успелите и най вече в политиката .. и играят редовно всички до 90 годишни

    Коментиран от #6

  • 5 браво бе

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Румяна Костова":

    Трамп както го пишете е просто един популист без никаква политическа компетентност.Действията и решенията му свързани с външната политика на САЩ станаха причина тази страна да има повече врагове от колкото съюзници.

    Коментиран от #7

  • 6 Borislav Popov

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ники":

    Специално за голфа съм съгласен с тебе Ники, понеже в голфа няма как да се правиш на велик и разчиташ само на себе си.
  • 7 Румяна Костова

    2 3 Отговор

    До коментар #5 от "браво бе":

    Гооолям въпрос е кой е по голям популист, Трамп или Путин ?? Кой там яздеше кон, гол до кръста, а кой управляваше свърхзвуков изтребител, пак ли Трамп ?? А кой се гмурна в Черно море уж намери амфора със златни монети, Трамп ли ? А кой с жълтата Лада Калина уж пресече половин Русия, а сподводницата кой ск спусна на дъното на океана, пак ди Трамп ??? Това сега популизъм ли е или пиар, или може би нагласен героизъм, за да видим всичкм колко е велик слънцеликия ? А сега господине си направете труда и прочетете, кой има по вече съюзници, САЩ или Русия ? Но обърнете внимание и на качествето на тези съюзници, понеже, едно е да си съюзник С Южна Корея или Япония с Геомания, да речем и съвсем друга бира е да си съюзник на Северна Корея, Куба и Монголия с Венецуела.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 outlander

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Путин е дребно злобно лъжливо говедо":

    Не знам защо премълчаваш, че когато мини-пожарникарите, мини-спалеолозите и мини-катерачите влезли в дупката, заварили Путкин в поза партер да пъшка и охка в екстаз пред свръхнадарен японски елф. Това е важно за русофилистиците да го знаят, защото са любители на поза партер.
  • 10 здравко ахилесов

    1 0 Отговор
    Трьмп кога е карал голф , и в америка ли има такива автомобили ,е незнаех това .

    Коментиран от #11

  • 11 винкело от перник с гоуфо

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "здравко ахилесов":

    чекам го да доиде у Перник ,да дрифтиме .
Новини по държави: