26 Май, 2019 21:43 2 327 1

Тръмп: Съдията, спрял строежа на стената, е активист на Обама

  • стена-
  • съдия-
  • решение-
  • доналд тръмп
Тръмп: Съдията, спрял строежа на стената, е активист на Обама - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Президентът на САЩ Доналд Тръмп нарече федералния съдия, който временно блокира изграждането на стена по южната граница „пореден активист, назначен от Обама“. Той е категоричен, че ще обжалва решението.

Американският окръжен съдия Хейууд С. Гилиъм младши постанови, че строежът на стената с пари, които не са разрешени от Конгреса, е спрян, тъй като съдът предстои да разгледа иск срещу решението на Тръмп да заобиколи Конгреса и да осигури средства за граничната стена.

„Това е решение срещу сигурността на границите и в полза на престъпността, наркотиците и трафика на хора. Искаме бързо обжалване!", написа в своята профил в социалната мрежа Twitter президента на САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сноу

    9 0 Отговор
    Дони ,Дони ,маймуняците така са я напъплили тая земя ,че гушкайки се с нашите евроцигуйци , заедно са спретнали алианс на бардака и световния бандитизъм,та все по-трудно ще ти става да елиминираш тая подла и нагла сган