Last news in Fakti
  Тема: Украйна

28 Май, 2019 06:02 2 585 8

Олигарсите подкрепяха Зеленски

  • украйна-
  • президент-
  • владимир зеленски

Игор Коломойски смята, че богатите хора са подкрепили новия президент на Украйна

Украинските олигарси подкрепяха Володимир Зеленски на изборите за президент на Украйна. Това заяви украинският бизнесмен Игор Коломойски, цитиран от „Украинская правда“.

Зеленски стана известен със сериала „Слуга на народа“, който се излъчваше по телевизията на Коломойски. Смята се, че именно той стои зад неговата кампания.

„Мисля, че в душите си много богати хора подкрепяха Зеленския. Някои от тях го признаха публично, а други се влияеха от други зависимости“, заяви Коломойски.

Той заяви, че не е можел да финансира кампанията на Зеленски, дори и да е искал да го направи. Въпреки това многократно го е подкрепял публично.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реално

    18 0 Отговор
    В светьт няма страна-повтарям---няма страна в която да се избира президент без намесата на олигарсите--дори в САЩ всеки един президент е подьржан(финансово ,политически и медийно) от някое лоби///// факт.Трьмп сега е дльжен на орьжейното лоби в САЩ.Затова това инфо не е никаква сензация--и Зелински е като Порошенко--кукла на конци...

    Коментиран от #2, #7

  • 2 мислещ

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "Реално":

    Дори? Че там най-вече. Поне в последните 100-ина години.
    Но там поне малко по-хитро този път ги изпързаляха с Тръмп и ги залъгаха, че ще получат нещо различно, докато този още преди гласуването си джафкаше срещу руснаците баш както предишния и нямаше как да е по-очевадно, че е още от същото.

    Коментиран от #4

  • 3 Великденския шоколадов заек

    17 1 Отговор
    Туриха един актьор за президент и сега се кефят на простотията си !
  • 4 Реално

    14 0 Отговор

    До коментар #2 от "мислещ":

    Нарочно написах"дори и в САЩ"--защото точно американците пищят за прозрачност и анти корупция в политиката-а те просто са си узаконили корупцията-с така нареченият лобизьм...Ако погледнем историята на американските президенти,ще видим,че няма нито един с чисти рьце-от Линкльн-робовладелец(при навьршването на 16 годишнината му,баща му подарява 60 роби) та стигнем и до Трьмп-зависещ от орьжейниците на САЩ.Но това не им пречи на лицемерите от Вашингтон да обвиняват и да заповядват на целият свят как да живее..
  • 5 1944

    2 15 Отговор
    а в овпутена русия михаил иванич се прави на президент с откраднати от крепостните селяни 200 милиарда долара.

    Коментиран от #6

  • 6 Я пак

    12 1 Отговор

    До коментар #5 от "1944":

    Как само 200 милиарда бе ейййй-от Козяк ни казаха вече да пишем за 600-700 милиарда-не си ли получил новите нареждания?
  • 7 Румяна Костова

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Реално":

    В Америка лобизма да стане законен, налагат корпорациите, там вече се играе по-на едро, отколкото в Европа. Няма както в индустриалната Америка сравнително честна конкуренция. Точно затова и ако корпорациите превземат напълно световните пазари, лошо ни се пише на всички.И сега са малки шансовете да идват на власт честни хора, а при световното господство на корпорациите това ще бъде напълно изключено Ще забравим и за дребния и среден бизнес..
  • 8 Подкрепа

    0 0 Отговор
    С подкрепа на Зеленски, към гювч!
Новини по държави: