Last news in Fakti

27 Май, 2019 14:50 2 982 7

Заев прочиства правителството в Северна Македония

  • северна македония-
  • правителство-
  • зоран заев

Големи промени в управляващата партия и кабинета

Заев прочиства правителството в Северна Македония - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Премиерът на Северна Македония Зоран Заев обяви широки промени в управляващата партия, съобщи “Нова Македония“.

Целият изпълнителен комитет на СДСМ е бил освободен. В това число влизат шестимата заместник – председатели на партията, организационният и международен секретар на партията и координаторката на Форума за жените.

Това стана след заседание на централния комитет на социалдемократите. Самият Заев обяви, че предстои смяна на министри в правителството.

Той обяви, че не вижда причина за своето оттегляне от поста.

„Ще има промени свързани с министерски места, заместник – министри, директори на агенции и на всякъде, където няма видими резултати. Ще направим сериозни промени, които направихме в самата партия“, заяви Заев.

Очаква се сменени да бъдат повече от трима министри. През миналата седмица Заев освободи всички партийни лидери. Още тогава той обяви планирани промени и в правителството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Meganoob BG

    8 0 Отговор
    Трябва да си купя българо-македонски речник, че ДУМИЧКА НЕ РАЗБИРАМ ОТ ЕЗИКА ИМ! Тъй като го науча ще мога да се хваля че знам още един ЧУЖД език.LMAO
  • 2 Фахрадин

    9 2 Отговор
    Сега Сорос ще ги нареди министрите в Македонския български край!

    Коментиран от #3

  • 3 Винету

    9 4 Отговор

    До коментар #2 от "Фахрадин":

    Фахрадине, Фахрадине, сега остава да напишеш че Сорос ни е виновен че сме бедни, че по селата няма хора, че той е вкарал в парламмента само проруски партии, че плащаме милиарди за руска тенекия, че Лукойл хем ни краде, хем не плаща данъци, че Каракачанов прави ремонт на допотопни самолети за стотици милиони и т.н. Хайде осъзнайте се бре, хора!
  • 4 сектант

    3 0 Отговор
    Бели птици и куршуми
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ставрю

    1 0 Отговор
    Бе ще му намерат цаката не се шашкаите. Щом си създава врагове
Новини по държави: