Last news in Fakti

29 Май, 2019 13:49 30 191 195

Ето как САЩ искат да ударят Русия

  • русия-
  • нато-
  • сащ-
  • отбрана-
  • украйна-
  • андрей илницки-
  • дестабилизира-
  • сирия

Украйна заема основна роля в стратегията на американците

Ето как САЩ искат да ударят Русия - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Съветникът в руското министерство на отбраната Андрей Илницки заяви в интервю за телевизия „Звезда“ по какъв начин Съединените американски щати ще се опитат да дестабилизират Русия, предаде РИА Новости.

Той се позовава на доклад, изготвен от американската неправителствена организация RAND, специализирана в анализи за въоръжените сили на страната. В документа се казва по какъв начин точно американците ще окажат натиск зад Москва, за да отслабят влиянието на страната и да ударят по стратегическите ѝ интереси.

Две са основните направления, по които ще работи Вашингтон – Украйна и Сирия. В Украйна американските сили ще продължат да доставят оръжия на местната армия, докато в Сирия ще продължат подкрепата си към опозиционните групировки, противопоставящи се на режима на Башар Асад. Андрей Илницки смята, че САЩ ще опитат да установят контрол и в Приднестровието, въпреки че това няма да е техен приоритет.

Съветникът посочи, че САЩ продължават да изграждат „дестабилизираща дъга“ от Черно море до Прибалтика, а Беларус играе важна роля в стратегическите им планове. Основен приоритет на Вашингтон е Украйна, а освен това американците гледат активно и към Кавказ. Освен това САЩ ще се опитат да отслабят Русия, като стимулират емиграцията на квалифицирани кадри и образовани младежи. По думите на Илницки обаче САЩ не разбират колко силна е Русия.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наполеон

    214 30 Отговор
    Аз мога да им кажа колко силна е Русия !

    Коментиран от #14, #155

  • 2 El chochone

    204 18 Отговор
    Украйна заема основна роля в стратегията на американците ДА бъде над*пена първа! :)

    Коментиран от #5, #8, #193

  • 3 МИтко

    78 313 Отговор
    САЩ няма да удря инвалида Русия.Ще го остави да пукне от глад както направи със СЕСЕСЕРЕ

    Коментиран от #20, #22, #24, #144, #147, #163, #166, #184, #187, #194

  • 4 Супер Марио

    165 23 Отговор
    Америте ще пийнат поргатива само веднъж и така ще ги разхлаби че ще повишат нивото на Световния Океан!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 МЕДВЕД

    114 19 Отговор
    РИЖОТО КУЧЕ ЩЕ УМРЕ
  • 7 El chochone

    64 6 Отговор

    До коментар #5 от "Знаещ":

    НИЩО НЕ ЗНАЕШ!!! :)
  • 8 Супер Марио

    77 13 Отговор

    До коментар #2 от "El chochone":

    Украинците може би обипат кекса повече и от грузинците!
  • 9 888

    28 71 Отговор
    Докато има водка и сельодка,рашките са непобедими...а сега ,като почнаха да внасят небет шекер и локум от Пуйкистан пък хептен няма кой да им се опре!!!
  • 10 Бесен Язовец

    33 22 Отговор
    Какво видяхме в един руски изправителен дом
    Патриотизъм, дисциплина, ред - на това се учат хилядите деца и младежи, попаднали в някой от изправителните домове на Русия. Как ги възпитават там? https://www.vbox7.com/play:d930dc5d0c&pos=pool_19

    Коментиран от #13

  • 11 рашка е в колапс

    40 152 Отговор
    Колко силна била рашка :/ Държава с икономиката на Индонезия,със стандарта на живот на Ливан и с технологичното развитие на Филипините сигурно е доста силна да..САЩ могат да прегазят колхозите както си пожелаят ,просто това не е в интерес на никой и единствено може да влоши нещата.

    Коментиран от #23, #25, #127, #128, #136, #179, #188

  • 12 Николов

    154 25 Отговор
    Американците са силни само и единствено в научната фантастика.

    Коментиран от #153

  • 13 рашка мюсюлманска

    22 81 Отговор

    До коментар #10 от "Бесен Язовец":

    Абсолютна мизерия ,а видеото си е пропаганда.Това място прилича на софийския централен затвор,както и всяка сграда в рашастан.

    Коментиран от #18, #53

  • 14 Хитлер

    64 9 Отговор

    До коментар #1 от "Наполеон":

    и аз мога да ти допълня изречението
  • 15 сс14

    28 116 Отговор
    Тея и СССР бяха силни ,ами САЩ ги приключи за нула време :))) Да не избягваме и факта ,че тази Русия е 10 пъти по-слаба от СССР и тук задачата ще е още по-лесно.Може би само едно щракване с пръсти е нужно :))

    Коментиран от #19, #21, #30

  • 16 АК47

    57 10 Отговор
    В Русия: "Искаме да възпитаваме адекватни деца. А не…"
    Там се учат да се сражават, да стрелят с Калашников, да живеят в спартански условия: в Русия военно-патриотичните лагери за деца стават все по-популярни. Една седмица в такъв частен лагер струва 700 евро. Вижте видеото:https://www.dnes.bg/rusia/2018/08/06/na-liatna-vakanciia-s-avtomat-ruskite-detski-voenni-lageri.384239,2

    Коментиран от #137

  • 17 Borislav Popov

    19 56 Отговор
    Поредните тъпотиики и фантасмагории от РИА -Новости !
  • 18 АК47

    76 13 Отговор

    До коментар #13 от "рашка мюсюлманска":

    Май пропагандата е от другаде ?! При руснаците нема лабаво. То и за това са истинските наследници на викингите а не разни меки китки! ....Нова мода в Русия:
    "Застава, "Вимпел", "Искам да стана десантчик" - такива имена носят военно-патриотичните лагери за деца, които стават все по-популярни в Русия. Дори министри изпращат там синовете си. За какво говори тази нова мода?....
  • 19 СссереМ

    73 11 Отговор

    До коментар #15 от "сс14":

    То щото краварите ги приключиха - сега реват . Откак ги приключиха - дълговете им нараснаха осем пъти ! Много кратко им трая радостта!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 СссереМ

    92 13 Отговор

    До коментар #15 от "сс14":

    За кратко след 1991 година триумфът на Америка изглеждаше вечен. На хоризонта не се забелязваше нито един възможен съперник. Само че в рамките на четвърт век претенциите на САЩ за системно превъзходство над света се разбиха в обективната реалност. САЩ все повече и повече не успяват да контролират евразийската политико-икономическа архитектура, постепенно губят доверието на Европа, а арабския свят са превърнали в ужасяващ провал на доктрината си за изключителност, според която имат право на безнаказаност.

    Коментиран от #190

  • 22 Готин ама не съвсем

    95 17 Отговор

    До коментар #3 от "МИтко":

    Що не вземеш да се пообразоваш малко?? Русия е най-големият производител и износител на зърнени продукти в света! Тя диктува цените не само в Черноморския и Средиземноморски регион, а вече и в Американския регион! Само за сведение, американските земеделци са намалили засетите площи със зърнени култури с повече от 15%, защото не могат да противостоят на качеството и цената на Руснаците!
    А вече Русия е и на трето място по производство на птици и птичи продукти и сериозно набляга на овцевъдството, свиневъдството, говедовъдството и т.н.н.!

    Коментиран от #26

  • 23 Бесен Язовец

    57 9 Отговор

    До коментар #11 от "рашка е в колапс":

    Бла , бла , бла - пълни простотии !!! По пътя на логиката - обора е на последно място по икономика ! С тия дългове , ако беше нормална държава - отдавна трябваше да обяви фалит !!!

    Коментиран от #29

  • 24 СссереМ

    62 8 Отговор

    До коментар #3 от "МИтко":

    От непремереното пиршество на американците светът потресено се стресна и навлезе в етап на политическо пробуждане. Свидетели сме на разсейване на глобалната сила и утвърждаването на изток на поне два нови претендента за споделяне на върховенството над планетата. За съжаление САЩ изгубиха целия свой капитал, изиграха го на рулетка, профукаха „пълномощното”, което бяха получили по естествен начин след краха на комунизма.
  • 25 111

    33 5 Отговор

    До коментар #11 от "рашка е в колапс":

    Mnoo filmi glea6 ov4i
  • 26 Borislav Popov руската подметка

    19 82 Отговор

    До коментар #22 от "Готин ама не съвсем":

    Качеството на руската култура хахаха.Руските зърнени култури са едно от най-некачествените нещa на пазара.Освен това ни даваш някакви безмислени факти ,които нямат връзка с нищо.Най-големия износител на храна е САЩ ,а това дали руската кочина е на първо място по износ на малини ,капини и глухарчета никой не го интерсува,ако ме разбираш.

    Коментиран от #28, #35, #138, #183

  • 27 Българин

    25 54 Отговор
    Никой не иска да удря мръсната руска кочина, ама евразийските дебили сами се навиват колко са важни, как целият свят им завижда и иска да ги завладее. А гнусните им роби подемат този рефрен и го квебичат до втръсване.

    Коментиран от #31, #37

  • 28 Коста Доро

    74 9 Отговор

    До коментар #26 от "Borislav Popov руската подметка":

    В Русия ГМО културите са забранени. За това половината свят купува руска пшеница и останалите технически култури !
  • 29 Borislav Popov руската подметка

    14 45 Отговор

    До коментар #23 от "Бесен Язовец":

    По тая логика ,по оная логика няма никво значение бориславе.Само някакви дългове са ти в главата ,а те не влият по никакъв начин на САЩ и няма никакъв риск от нищо.Това ли ти е бедния аргумент ?? Хвани се за нещо ново ,защото тоя американски фалит заради дългове и простотии го чакаме вече десетки години ,а единствените които най-вероятно ще фалират са руските резаци

    Коментиран от #33, #38

  • 30 Аз знам

    13 7 Отговор

    До коментар #15 от "сс14":

    Голям експерт си но само в твоите очи, нищо не ти е ясно
  • 31 Сандокан с двата ножа

    47 7 Отговор

    До коментар #27 от "Българин":

    „Нашата нация е богоизбрана и упълномощена да бъде модел на света”, грандомански се изразяваше Джордж У. Буш. Не след дълго обаче безразсъдството, дисбалансите и алчността на корпоративисткия модел на САЩ доведоха до крах вътрешната и външната политика на страната. Америка преживява най-дългата си и тежка рецесия от 30-те години на XX век насам, а външнополитическите й участия в разни точки на света задължително се превръщат във фиаско. Провалите на САЩ в международен план се повтарят толкова сгъстено и уморително често, че напълно изчерпиха както натрупания, така и кредитния лимит на доверие от страна на всички останали народи.

    Коментиран от #32

  • 32 Българин

    13 49 Отговор

    До коментар #31 от "Сандокан с двата ножа":

    По арогантни гпондовани от руските свине няма!

    Коментиран от #34

  • 33 Батиста

    53 7 Отговор

    До коментар #29 от "Borislav Popov руската подметка":

    Америка днес се приближава много бързо към исторически повратна точка. Упадъкът на САЩ е неизбежен, а господството на една-единствена държава в света вече е невъзможно. Именно заради този факт дори един от най-откровените русофоби на този свят, Збигнев Бжежински, съветва САЩ да положат дълготрайни усилия за обвързването на Русия и Турция със Запада чрез институциите на ЕС и НАТО. Като по този начин Америка ще си гарантира едно фино участие в геополитическата стабилност на Евразия. Вместо това обаче САЩ грубо сътворяват точно обратното. С абсолютно всички сили се стремят да изтласкат Русия извън европейската орбита. Може би, защото Европа, включваща Русия и Турция, се превръща в глобално амбициозен фактор, способен да детронира моментално хегемона. Уви, страховете от залеза на Америка в самата Америка превръщат външнополитическите й решения в апокалипсис.

    Коментиран от #36, #45, #49

  • 34 Россия новости

    28 7 Отговор

    До коментар #32 от "Българин":

    Нищо не ти се разбира бе украинец!

    Коментиран от #39

  • 35 Българин

    8 16 Отговор

    До коментар #26 от "Borislav Popov руската подметка":

    Преди да пишеш врели некипели овчи, вземи та прочети малко статистика така де първо се запознай с фактите и тогава пиши глупости
  • 36 Българин

    12 3 Отговор

    До коментар #33 от "Батиста":

    Борислав Попов "Умното" пише под различни никове. Но стила му е същия скудоумен и тъп копи пейст, която той представя като връх на мисълта.

    Коментиран от #59

  • 37 Бай хой

    21 5 Отговор

    До коментар #27 от "Българин":

    Не петни името Българско.

    Коментиран от #43

  • 38 Ивана

    7 5 Отговор

    До коментар #29 от "Borislav Popov руската подметка":

    СИГУРЕН ЛИ СИ
  • 39 Българин

    11 34 Отговор

    До коментар #34 от "Россия новости":

    По арогантни грандомани от руските свине няма.

    Коментиран от #44, #154

  • 40 abe

    13 18 Отговор
    дрънкането на оръжие си е просто параван за истинското "превземане" а то е като изкупуват поколение след поколение добри специалисти.докато в едни държави на умните и способните,даровитите им говорят за патриотизъм и им подхвърлят трохи от трапезата на политически монополисти,на друго място им осигуряват достатъчно пари за по-добър живот на тях и семействата им,осигуряват им условия за професионален прогрес щом това носи облага на този който го осигурява,и тия които залагат само на "ура,другари" остават износители на суровини,но не и на конкурентни завършени продукти на световния пазар.Руснаците може би имат много добри военни продукти,но нямат нищо сериозно на световно ниво за гражданския сектор на световния пазар,и ще стават още по-зле,...залагат само на войната,а хората искат да живеят колкото се може по-добре и удобно,не да воюват
  • 41 Ivan

    9 0 Отговор
    Едни и същи празни статии от смешни журналисти, години наред, против Русия, против САЩ, как пък не им омръзна да пишат едно и също години наред, затова "fakti.bg", си остава долнопробно сайтче, което излиза като реклама в различни търговски сайтове, хората оито го поддържат и работят в него са с 2 грама мозък явно, за да мислят че, статийки против САЩ или против Русия са нещо актуално. Жалка история...
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Българин

    13 26 Отговор

    До коментар #37 от "Бай хой":

    Единствено руската безродна измет петни българското име.

    Коментиран от #46

  • 44 Румен Костов

    16 4 Отговор

    До коментар #39 от "Българин":

    Ей , извади си го от устата най после !
  • 45 сс14

    9 25 Отговор

    До коментар #33 от "Батиста":

    Тея истории на загасени лампи ли си ги въртите бе кечист ? Русофилистиците пребихте САЩ с тея фалити и щуротии :)) Шайка русофилски плъхове пишат за най-могъщата страна хаха.

    Коментиран от #50

  • 46 Руски мечок

    21 6 Отговор

    До коментар #43 от "Българин":

    Че твоята родина е Украйна ! Пиши се украинец , не българин !

    Коментиран от #55

  • 47 Блажи

    4 0 Отговор
    трииии колкото искаш, няма да ти станат статиите по интелектни.....
  • 48 Анти милиционер

    4 9 Отговор
    А УЛТРА простия милиционер им дърдори, че му бики приятели. Какъв неземен ГАЛФОН!
  • 49 Наблюдател

    9 20 Отговор

    До коментар #33 от "Батиста":

    И баща ти чакаше залеза на Америка, ама колкото той го дочака, толкова и ти. Но залеза на руската империя ще го наблюдаваш.

    Коментиран от #52

  • 50 Мачу Пикчу

    22 3 Отговор

    До коментар #45 от "сс14":

    Америка иска да определя границите на Русия, системата на отношенията със съседните й страни и с Европейския съюз, изобщо – нейните национални интереси. Америка също така иска да определя политическото устройство на Русия, вътрешната й политика, съдържанието на руското законодателство и дори това какъв точно човек трябва да стои начело на руската държава. Изглежда абсурдно, но е самата истина.
  • 51 гостгост

    8 21 Отговор
    Мани ги ,това са едни плазмодии дето величаят някаква дупка като Русия дето мизерията ,беднотията и недоразвитието са първи фактор.В същата тази Русия която се опитва все още да влезе в 21-ви век ,извън Москва и Санкт Петърбург дори нямат цветни телевизори още.

    Коментиран от #54

  • 52 Солинген

    21 4 Отговор

    До коментар #49 от "Наблюдател":

    Независимо от ширещите се твърдения, че видите ли, Америка малко се интересувала от Русия, ние виждаме точно обратното. Практически няма нито едно що-годе значимо събитие, случващо се в Русия, както и нито една що-годе важна нейна външнополитическа крачка, които да не са предизвикали реакцията на САЩ – по правило негативна.

    Коментиран от #60

  • 53 Бесен Язовец

    8 8 Отговор

    До коментар #13 от "рашка мюсюлманска":

    Не бе ще им го направят 5⭐⭐⭐⭐⭐ хотел та да искат да се върнат там! Затвори и ТВУта трябва да са мизерия за да има възпитателна цел!

    Коментиран от #57

  • 54 Том и Джери

    18 3 Отговор

    До коментар #51 от "гостгост":

    Съществуването на земята на Съединените американски щати устройва Русия, дори всичките й официални лица начело с президента да не й се харесват. И обратното: съществуването на земята на Русия не устройва Америка, ако първо, тя не провежда удобна за САЩ вътрешна и външна политика; второ, не се оглавява от човек, който се подчинява на Щатите и който съответно не осигурява напълно изпълнението на първото условие.
  • 55 Българин

    8 22 Отговор

    До коментар #46 от "Руски мечок":

    Не е руската измет тази, която ще определя кой от къде е. А руския мечок съвсем скоро ще стане панаирджийски и китайския мечкар ще го разиграва да прави номера на публиката за единият хляб.

    Коментиран от #61

  • 56 руска измет

    13 25 Отговор
    Те САЩ ги пощадиха вече веднъж рушляците в продължение на 5г от 1945 до 1950г, когато само те имаха атомно оръжие, докато и алкохолиците се добраха до чертежите. Горна Волта с ракети, това е Русия сега... Мизерия с мизерни крепостни дебили, на които им пълнат главите с пропаганда, за да забравят, че нямат още дори магистрали, здравеопазване и елемантарно качество на живот. Никой от съседните им народи не ги понася. Нека си стоят там в степния резерват и да си лъскат анимационните ракети. Само безродник българин, може да иска такъв скотски живот. Дори умните руснаци бягат през глава или пращат децата си да учат в САЩ и Лондон... Хахах. Нали, ако пратят там ракети ще утрепят и дъщерята на Лавров и Путин... Тези глупави перчения с ракети са за оскотелия руснак, та да може да преглъща по-лесно хлебеца и боярщника....

    Коментиран от #58

  • 57 Накамура

    14 4 Отговор

    До коментар #53 от "Бесен Язовец":

    Всякакви западни и наши политологически глупости, всякаква западна политическа реторика, водеща до „извода“, че видите ли, Америка се нуждаела от „силна, процъфтяваща и демократична Русия“, са или самозалъгване на глупаци, или лъжа на хитреци.
  • 58 АК47

    21 6 Отговор

    До коментар #56 от "руска измет":

    Имаха краварите - две бомби направени от германски учени които пуснаха в Япония !!
  • 59 Вярно е

    17 3 Отговор

    До коментар #36 от "Българин":

    Извинявай но БП много вярно оценява ситуацията в момента, а и нужно ли е да се спори когато много скоро ще видим всички ние -краен резултат САЩ, всяка империя има възход и залез, възхода отмина идва залеза. Неприятно но такъв е хода на историята-пример ВЕЛИКАТА РИМСКА ИМПЕРИЯ-остатък Италия

    Коментиран от #62

  • 60 Само питам

    8 17 Отговор

    До коментар #52 от "Солинген":

    Ами единственото, което се случва в Русия са или политически убийства и заплахи срещу съседите или дрънкане на оръжие и закани, че могат да направят Запада на ядрена пепел.

    Коментиран от #63

  • 61 Българин

    17 4 Отговор

    До коментар #55 от "Българин":

    Стягам каручката с магарето и тръгвам на война с Русия ! Аз като горд украинец ще се сражавам до последния магарешки суджук !

    Коментиран от #64

  • 62 Българин

    6 18 Отговор

    До коментар #59 от "Вярно е":

    Америка не е империя. Империя все още се опитва да бъде руската кочина. Но разхода и почна през 1917, продължи през 1991 и сега следва трети, финален етап.

    Коментиран от #67

  • 63 Солинген

    10 3 Отговор

    До коментар #60 от "Само питам":

    Сложи си слуховия апарат . Нищо не чуваш, като глух петел си .
  • 64 Българин

    10 17 Отговор

    До коментар #61 от "Българин":

    Руските подметки все украинци сънуват. Защо мразиш толкова Украйна? Защото нейната независимост е един от последните пирони в ковчега на руската империя ли?

    Коментиран от #66, #69, #75

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Borislav Popov курвата

    8 8 Отговор

    До коментар #64 от "Българин":

    Защо това е продажния антибългарин Борислав Попов и не му е нужна причина ,просто си е руска слуга и продажно леке.
  • 67 Мачу Пикчу

    16 4 Отговор

    До коментар #62 от "Българин":

    Американската империя е „болният човек" на ХХI век./Дейвид Клайън/.... А какво ще стане, ако в днешно време американската империя се разпадне по шевовете си? Мнозина ще кажат "слава Богу". Американската хегемония и без това е истинска катастрофа. Тя разпространява по света войни, занимава се повсеместно с експлоатация и отравя атмосферата. Това в действителност е истината. Както отбелязва Азимов, империите търпят крах от това, че са в състояние на свръхнапрежение, развращават елитите си и създават предпоставки за собствената си гибел..........................
    ...........
    ............. Това е продължителен и мъчителен разпад, който е известен на всеки специалист по Рим и Византия. Америка е „болният човек" на ХХI век.

    Коментиран от #76

  • 68 Точи и Меси

    17 4 Отговор

    До коментар #5 от "Знаещ":

    Украйна отива в девета глуха!
  • 69 Руски мечок

    14 3 Отговор

    До коментар #64 от "Българин":

    Никой не обича предателите.

    Коментиран от #72

  • 70 Бай Натю

    8 20 Отговор
    След пълната и безусловна капитулация на Русия ще последва дълъг период на депутинизация и руснаците трябва да бъдат подложени на същото лечение на каквото бяха подложени германците и японците. Едва след това те ще имат шанса да се превърнат в нормална нация.

    Коментиран от #73

  • 71 Россия новости

    10 5 Отговор
    Украински военни убиха свой командир, отказвайки му да атакуват ДНР.Войниците на 35-та бригада на въоръжените сили на Украйна застреляха в Донбас командира на 88-и батальон, който е заплашвал да ги принуди да проникнат на територията на Донецката народна република като част от диверсионна и разузнавателна група (ДРГ), съобщи оперативното командване на ДНР..................
    .....................
    ....................
    В оперативното командване на ДНР съобщиха, че командирът на 35-та бригада на въоръжените сили на Украйна Николай Палас, който се е опитвал да се издигне в очите на висшето командване, е наредил на офицера на 88-ия батальон на бригадата капитан Голик да ръководи диверсионната и разузнавателна група и да извърши военна операция на територията на Донецката народна република.

    Коментиран от #80

  • 72 Българин

    10 18 Отговор

    До коментар #69 от "Руски мечок":

    И ние българите те обичаме предателите, но все още търпим едни същества, които вече 140 години предават България и българските интереси на руснаците.

    Коментиран от #74, #106

  • 73 Руски мечок

    12 4 Отговор

    До коментар #70 от "Бай Натю":

    Очаква се да стане към 3841 година !
  • 74 Руски мечок

    13 2 Отговор

    До коментар #72 от "Българин":

    Това значи ли че българските интереси са връщане в границите на Турция ?

    Коментиран от #78

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Българин

    3 10 Отговор

    До коментар #67 от "Мачу Пикчу":

    Попов, престани с копи пейста. Не си интересен.
  • 77 Българин

    7 17 Отговор

    До коментар #75 от "Симо":

    Руската империя все още не е умряла бе умник. Атонията и продължава. И колкото повече продължава, толкова по-зле да руснаците. Но всеки народ си заслужава правителството. Предстои трети етап от разпада на руската империя.

    Коментиран от #79

  • 78 Българин

    6 11 Отговор

    До коментар #74 от "Руски мечок":

    Кога сме били в границите на Турция бе умник? И говоря за боклука, който руснаците оставиха в България. И който с голяма охота обича да се представя за руски. Но ти сам знаеш това.

    Коментиран от #81

  • 79 Россия новости

    12 4 Отговор

    До коментар #77 от "Българин":

    Избърши си пяната и се успокой , че пак заичаш бе украинец.

    Коментиран от #83, #117

  • 80 Руските свине

    5 13 Отговор

    До коментар #71 от "Россия новости":

    Обичат да пускат подобни фейкове да са повдигат духа на проруските бандити в окупираните територии.

    Коментиран от #82

  • 81 Руски мечок

    9 3 Отговор

    До коментар #78 от "Българин":

    За Украйна или за България питаш ?

    Коментиран от #86

  • 82 Россия новости

    12 3 Отговор

    До коментар #80 от "Руските свине":

    „Подчинените на Голик са отказали да изпълнят заповедта, мотивирайки се с резултата от провалилия се последен опит за диверсия и разузнаване и със загубата на жива сила. Голик е решил да се позове на съвестта на подчинените си, след което е започнал да отправя заплахи за военен трибунал и лишаване от свобода. В хода на устната препирня един от войниците с картечница е стрелял по своя командир”, заяви официалният представител на оперативното командване на ДНР Даниел Безсонов.

    Коментиран от #85

  • 83 Българин

    2 7 Отговор

    До коментар #79 от "Россия новости":

    Попов, ти престани, ставаш жалък с постоянния си копи пейст. Поне да беше нещо интересно а то тъпня до тъпня.

    Коментиран от #84

  • 84 Украински новости

    14 2 Отговор

    До коментар #83 от "Българин":

    Един "Българин" с каручка ще поведе нашите герои на война срещу Русия ! Очакваме го тия дни на Майдана ! Поничките са от нас !

    Коментиран от #88

  • 85 Българин

    2 10 Отговор

    До коментар #82 от "Россия новости":

    Попов престани с копи пейст от сайта за фалшиви новини Бултаймс. Не знам защо от Факти все още те търпят.

    Коментиран от #87

  • 86 Българин

    5 15 Отговор

    До коментар #81 от "Руски мечок":

    На циганина мехлем му пада на сърцето ако го вземат за турчин. А безродника българофоб все се препоръчва за руснак или за нещо руско. Пък било то и подлога.

    Коментиран от #89

  • 87 Кажи сладур

    7 2 Отговор

    До коментар #85 от "Българин":

    По любезно може ли ?

    Коментиран от #91

  • 88 Българин

    5 13 Отговор

    До коментар #84 от "Украински новости":

    Войната срещу Русия китайците вече я започнаха. Пълно е в Далечния Изток с китайски вежливи хора.

    Коментиран от #90

  • 89 Вулканизатор

    8 3 Отговор

    До коментар #86 от "Българин":

    Да не си спукал някоя гума на каручката ? Мога да ти бъда спонсор при пътуването ти към Украйна.
  • 90 Сибирския бръснар

    11 4 Отговор

    До коментар #88 от "Българин":

    Ти кога ходи там баце ?
  • 91 Българин

    2 9 Отговор

    До коментар #87 от "Кажи сладур":

    Любезностите ще ги получиш от приятелите си на парада пред паметника на Съветската армия. Щял да бъде скоро.

    Коментиран от #93

  • 92 Генерал де Гол

    6 13 Отговор
      

    "Руснаците никога няма да бъдат щастливи, ако знаят, че някой живее по-добре от тях. И понеже те не са способни на прогрес, злобата и фрустрацията са тяхно постоянно душевно състояние. "

    Коментиран от #95

  • 93 Ханс картечаря

    11 3 Отговор

    До коментар #91 от "Българин":

    Искаш ли съвети как да тунинговаш каручката ?

    Коментиран от #97

  • 94 Экономист

    6 10 Отговор
    Икономическото развитие на една държава и респективно нейното влияние в света е в пряка зависимост от брандовете, които я представят. Например за Германия това са : Мерцедес, Бош, Опел, Ауди, АЕГ и т.н., за Япония-Панасоник, Сони, Мазда, Мицубиши и т.н. САЩ имат най-много. А какви брандове може да предложи Русия? Калашников, Спутник, матрьошка, водка, Сталин, перестройка ..Новичок .Путин..... Жалка работа! Да се почудиш как има такива, които им се възхищават!
    Понеже Русия няма съвременни брандове тя реанимира старите и дълбае в миналото. Затова са тия и прекаленото фиксиране във ВСВ. Но само с минало една страна не може да се развива, да върви напред и да стане превлекателен пример за развитие. Никоя нормална държава не се фиксира в миналото както прави Путинистан. И за това са нормални.

    Коментиран от #98

  • 95 Генерал дьо облечен

    7 2 Отговор

    До коментар #92 от "Генерал де Гол":

    Ша му изтъркам гърба на всеки който ме цитира грешно!
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Българин

    4 6 Отговор

    До коментар #93 от "Ханс картечаря":

    Зациклил се на тема "каручки". Да не си циганин купанарин от старозагорско?

    Коментиран от #99

  • 98 Лука Мрази

    9 4 Отговор

    До коментар #94 от "Экономист":

    Ква файда от тия брандове бе економист ? Моторола кой я произвежда ? А ХП ?А Шевролета де го правят ? Не можете един телевизор да направите - ама брандове имали !

    Коментиран от #100, #101

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Слава Україні

    3 11 Отговор

    До коментар #98 от "Лука Мрази":

    Моторола отдавна е леш, бе москал.
  • 102 Дърваря

    15 3 Отговор
    "За какво ни е свят в който я няма Русия" / Владимир Путин .
  • 103 Мосфилм

    3 9 Отговор
    Да пуснат Анимациите и ще се убедим колко са силни
  • 104 Само питам

    6 8 Отговор
    От едно посолство търсят безродни боклуци, които да защитават една мръсна кочина по форумите. Но не дават много пари за това. Все пак на какъв минимум да си съглася?

    Коментиран от #111

  • 105 Мечката

    12 5 Отговор
    Русия би могла да бъде ударена (може би), но не и да бъде победена, специално във военно отношение. Всеки който досега не е взел това предвид си е изпатил яко, не вярвам да има изключения.

    Коментиран от #110

  • 106 Готин ама не съвсем

    17 5 Отговор

    До коментар #72 от "Българин":

    Я пак за предателството на българите? Кой предаде България? Кой докара България до 4 национални катастрофи, с последното управление на Симеончо? Руснаците ли или германските мекерета и техните съветници? Или България е на този хал, точно защото е срещу Русия 2 пъти. Резултатът е ясен. България граничи само със себе си! А последните 30 години и предателството на Еврофашистите и Американо филите, което доведе държавата до състояние, в което не е била, дори и след война! Загуба на над 2,5 милиона млади, знаещи, можещи, в детеродна възраст БЪЛГАРИ! Това ви е резултатът от вашето предателство. Съсипана държава, съсипана промишленост, съсипано селско стопанство! Съсипана армия, образование, здравеопазване, ширеща се повсеместно корупция, липса на съдебна система. Етническо променяне на населението, тотална циганизация и туркизация, обезлюдяване на региони и подготвянето им за новите Европейци. Проклети да сте!

    Коментиран от #107

  • 107 Българин

    8 15 Отговор

    До коментар #106 от "Готин ама не съвсем":

    От Съединението до днес Русия е най-големия враг на България, а русофилите най-големите предатели и българофоби.

    Коментиран от #109

  • 108 Дърт Вейдър

    12 6 Отговор

    До коментар #100 от "Экономист":

    Русия произвежда реактори с бързи неутрони. Ракетни двигатели. Селскостопанска продукция. Русия е на 3-то място най-голям производител на електрическа енергия в света и 5-та по големина на възобновяем производител на енергия. Произвежда всичко за което се сетиш.

    Коментиран от #113, #119

  • 109 Черният Чайник истински американец

    10 5 Отговор

    До коментар #107 от "Българин":

    А ти си един етнически украинец с изкривена психика. Защо завиждаш за всичко на руснаците?
  • 110 Историк

    6 10 Отговор

    До коментар #105 от "Мечката":

    Не е въпрос на вяра а на знания. Само миналия век Япония побеждава Русия 1905, Русия губи ПСВ, войната с Полша през 1920. Да не говорим за пепдаха, който ядат от фините и безсрочно то изнизнате от Афганистан.

    Коментиран от #112, #180

  • 111 Само питам

    6 2 Отговор

    До коментар #104 от "Само питам":

    За козяк ли става въпрос?

    Коментиран от #115

  • 112 Такси баничарка

    9 2 Отговор

    До коментар #110 от "Историк":

    А що реват тогава и поляци и японци ?!!
  • 113 Экономист

    5 10 Отговор

    До коментар #108 от "Дърт Вейдър":

    И на кое място по икономическо развитие е? Сигурно преди победените Германия и Япония? Сигурно там се избиват са карат руски автомобили и гледат телевизия на руски телевизори?

    Коментиран от #152

  • 114 Китайски икономист

    10 2 Отговор
    Избиват се - за руски суровини!

    Коментиран от #116

  • 115 Само питам

    0 3 Отговор

    До коментар #111 от "Само питам":

    От Драган Цанков!
  • 116 Экономист

    8 7 Отговор

    До коментар #114 от "Китайски икономист":

    Точно така, Русия е суровина държава и изнася суровини. Които суровини се преработват от по-високоразвитите държави в стоки, които Русия закупува.

    Коментиран от #121, #141

  • 117 руската нация е най гнусната нация

    3 9 Отговор

    До коментар #79 от "Россия новости":

    A бе украйнци/руснаци всичките сте една мърша.Няма никаква разлика между вас.Една и съща сган ,но с различно име сте.
  • 118 Само питам

    7 10 Отговор
    Посочете някой нашенски русофил, който да е изпратил детето си да учи или работи в Русия?

    Коментиран от #122

  • 119 руската нация е най гнусната нация

    6 15 Отговор

    До коментар #108 от "Дърт Вейдър":

    ПРусия не произвежда абсолютно нищо и с нищо не помага за развитието на света ! Това е просто един гнусен изостанал и примитивен катун който отговаря само за световната агресия !

    Коментиран от #123

  • 120 ДЖОТО

    15 6 Отговор
    Съветвам САЩ да прочета историята и да питат-НАПАЛЕОН и ХИТЛЕР!
  • 121 Чо чо сан

    16 2 Отговор

    До коментар #116 от "Экономист":

    Ами някои и суровини нямат ! . Русия. На първо място в света по природни богатства. Господ е дал на руската нация изключително природно богатство, което я прави първа в света по естествени ресурси според американските автори. На 75,7 трлн. долара (моля, сравнете с останалите страни) се оценява ресурса й от природен газ, дървесина, въглища и злато. Освен това се смята, че е втора в света по наличие на редки земни минерали.
  • 122 руската нация е най гнусната нация

    8 14 Отговор

    До коментар #118 от "Само питам":

    Няма кой да се посочи ,защото самите русофилски соросойди пишат от Западна Европа и си мечтаят за САЩ !!
  • 123 Дезмънд Туту

    12 6 Отговор

    До коментар #119 от "руската нация е най гнусната нация":

    Това дето го цитираш за краварите ли се отнася. Щото там нищо не се произвежда.

    Коментиран от #126, #129

  • 124 НКВД

    6 14 Отговор
    Още една статия , която е написана за да се напише нещо и това е всичко. Червените боклуци си знаят, че ще ги мачка целия свят докато дишат. Толкова бели са направили, че си го заслужават. Покажете ви една страна, която да обича тая алкохолизирана империя с монголоиден славянин на чело.
  • 125 ДЖОТО

    11 5 Отговор
    Съветвам САЩ да прочета историята и да питат-НАПАЛЕОН и ХИТЛЕР!
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 руската нация е най гнусната нация

    6 17 Отговор

    До коментар #123 от "Дезмънд Туту":

    Това е Америка.Не е руската кочина ,че да е технологично джудже.Това ,че ти си ограничена копейка ,незначи ,че не произвеждат нищо ,сещаш ли се ? САЩ изнасят за Китай и света почти всичко каквото се сетиш.Това включва Храна,Автомобили,Медицина и медицинска апаратура,Самолети и други летателни апарати,Компютри и компютърни чипове,както и всякакъв друг вид електроника.Всякакви стоки за широко разпространение и още и още.Пак ти казвам ,това не са руските технологични и недоразвити джуджета ,които не произвеждат нищо ,a единственото нещо ,което да могат да правят е да грабят на готово ресурсите и да ги препродават.Говориш за най-развитата и богата нация на планетата.Руската кочина освен да изнася зърнени култури и нефт друго изнася ли за света ? НЕ ! Това е защото са изостанала нация която не произвежда нищо !! Добре ,че тези ресурси са им дадени от природата да ги грабят и препродават ,че без тях щаха да приличат съвсем на Бурунди !!

    Коментиран от #164

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Владимир

    3 10 Отговор
    Дебита на Америка не се измерва в трильони а в много повече не заблуждавай себе си и другите икономистите няма как да излъжеш .

    Коментиран от #133

  • 132 руската нация е най гнусната нация

    6 16 Отговор
    Сергей Брин : Русия е една Нигерия ,но със сняг !!

    Коментиран от #195

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 руската нация е най гнусната нация

    7 19 Отговор
    Сергей Брин : Русия е една Нигерия ,но със сняг !!
  • 135 Сивчо

    8 7 Отговор

    До коментар #133 от "руската нация е най гнусната нация":

    Като ти гледам писанията, твоят не достига дори и грахово зърно.
  • 136 Гост

    7 3 Отговор

    До коментар #11 от "рашка е в колапс":

    Те искат ама не могат
  • 137 Румяна Костова

    18 5 Отговор

    До коментар #16 от "АК47":

    А в САЩ и в някои други страни на НАТО на момченцата от малки им втълпяват болестното съмнение дали да пишкат прави или седнали. И им налагат да играят с кукли. Логично е, чия психика ще е по-здрава, дори при равни физически показатели.
  • 138 Румяна Костова

    15 2 Отговор

    До коментар #26 от "Borislav Popov руската подметка":

    Проверете, ако не Ви мързи откъде купува Саудитска Арабия зърнени култури. Много ще се изненадате, че предпочитан търговски партньор в това отношение е точно Русия.
  • 139 Erectus Maxsimus

    6 15 Отговор
    Май забравяте,че имаше забрана да слушаш, каквато искаш музика и да носиш,каквито искаш дрехи. Да чакаш 20г.за кола, да не говорим за жилище. Ще живееш е София,гражданство,ама сега станахте Европейци и ако искате такъв живот,самолета и кеф ти Русия, кеф ти Корея,Венецуела,Китай,кенефи да искаш.

    Коментиран от #146, #149

  • 140 Матей

    10 1 Отговор
    Бандеровците да имат неблагоразумието да послушат американците и нападнат ДНР и лнр масирано,ще се сблъскат с руската армия и дотам.В Сирия положението е по-сложно,фронтове и обстрели може да възникнат отвсякъде,но Русия има сериозни позиции и ще направи всичко възможно да спечели всяко едно сражение.

    Коментиран от #142

  • 141 Румяна Костова

    14 3 Отговор

    До коментар #116 от "Экономист":

    Дали С 400 и ракетните двигатели РД 180 минават също в графата суровини? За друго да не питам, че много ще Ви затрудня?
  • 142 Румяна Костова

    13 0 Отговор

    До коментар #140 от "Матей":

    Зеленски преди 2 дни обиколи войниците на предната линия на Донбас. Тръшна се на войнишките матраси да изпита дали са удобни Обеща им пари за подобрение на условията на живот и поиска да види къде се подмиват войниците(не искам да бъда безобразна, просто така ми прозвуча на украински)
  • 143 Това ще да е

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Знаещ":

    като във вица за мравката и слона. Това сигурно си знаел.
  • 144 Познанията са

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "МИтко":

    ти твърде повърхностни за да правиш такива констататции.
  • 145 Грух

    12 3 Отговор

    До коментар #130 от "руската нация е най гнусната нация":

    Аз знам едно - който се свърже с лудите крави - губи и става техен роб, а те го ритат с кеф.
  • 146 Румяна Костова

    14 4 Отговор

    До коментар #139 от "Erectus Maxsimus":

    Е, да има хора, които си мислят, че руснаците слушат само частушки, не са чували за световно известните рок групи и си тананикат припеви от песните на Филип Киркоров и Пугачова. И стоят прехласнати като видят някой облечен с дънки и кецове. В магазините им за дрехи само ватенки и старомодни панталони. Изтупайте се от нафталина защото от дълго време в Русия младите се обличат както всички техни връстници по целия свят . Ограничения има само, ако искате да тръгнете с гей костюм по улиците .

    Коментиран от #148

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 robur

    13 4 Отговор

    До коментар #139 от "Erectus Maxsimus":

    ха ха ха - селски чеда как може да коментирате една държава която е с десет позиции по нагоре от България по БВП на глава от населението а най смешното в цялата работа че никой от вас никога не е ходил ни в Русия ни в САЩ иначе всички сте големи познавачи
    Ох падам от смях защо не попитате НАТО на най-голямото военно учение "Единен тризъбец 2018" в Норвегия къде им изчезна джипиес навигацията сега сами дайте отговора кой го направи и какви са последиците щом го могат

    Коментиран от #157

  • 150 ПЕНКО

    10 3 Отговор
    САЩ СА КАТО НАСТЪПЕНА ЗМИЯ !!! 75 % ЗА ЗЕЛЕНСКИ СИ Е 75% СРЕЩУ САЩ И ГОСПОДАРИТЕ ОТ ЕС / МАРГЮЛЦИ И МАРКОНЦИ / !!! КОЛКО ОТ УКРАИНЦИТЕ СА НАСЛЕДНИЦИ НА КАЗАЦИТЕ ВОЮВАЛИ СРЕЩУ ШЛЯХТИЧИТЕ !?!? АЗ ОТЧИТАМ 70-80 % ...ПРОСТО ЗА ПРЕВРАТА ЦРУ ИЗПОЛЗВА БАНДЕРОВЦИТЕ ОТ ЛВОВ И ТИРАСПОЛ И 5 МИЛИАРДА ДОЛАРА !!! И ДНЕС ГО НЯМА "ДЕСЕН СЕКТОР " --КОЙТО МОЖЕШЕ ДА БЪДЕ ЛИКВИДИРАН -АМА ПУСТИ КРИМ !!!!!!!
  • 151 Nicolás Maduro

    4 7 Отговор
    Руското джудже ми окраде петрола златото диамантите...
    Отвлечен съм от татаромонголите.
  • 152 Баба Яга

    7 0 Отговор

    До коментар #113 от "Экономист":

    Когато пишете коментар за дадена държава не забравяйте първо да се осведомите на какво се дължи икономическият им просперитет. Нарича се планът Маршал за Европа и наливането на долари в Япония като плацдарм срещу Китай и СССР.

    Коментиран от #156

  • 153 popi

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Николов":

    И в Холивуд!
  • 154 Тъпото ми то...

    7 0 Отговор

    До коментар #39 от "Българин":

    Има...има...ти си живото доказателство...!
  • 155 Хитлер

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Наполеон":

    Ти си единствения, който знае защото твоите последователи без изключение делиха света с Русия. Явно е силна, като гледам какво правят Поляците за да не ги разпорят както обикновенно на две :)
  • 156 Садам

    5 0 Отговор

    До коментар #152 от "Баба Яга":

    Също не забравяйте, че природните ресурси, които имат признатите ядрени сили ги боли фара за планове кръстени с човешки имена :)
  • 157 Ердоган

    4 0 Отговор

    До коментар #149 от "robur":

    Как не те мързи - от месеци се опитвам да докажа, че югоизточна България е инвестирана противоконституционно с 8 милиарда турски пари и за разлика от китайските магистрали от селската банкянска марионетка, маса градове до скоро кенефи сега приличат на австрийски курорти. Тия клоуни се информират от медийте а новините от улицата научават от добрите си деца ( 80 процента наркомани ) и хал хабер си нямат за това къде се намират. Ти допускаш идеята, че знаят къде е на картата Русия и Сащ.
  • 158 В Украюна

    3 0 Отговор
    Их там нет
  • 159 Ангел

    12 1 Отговор
    Добре, де! Хайде сега, представете си свят без Русия! Прекрасно! Богатствата на Сибир попадат в ръцете на на най-великата демокрация в света - САЩ. Русия се разпада на дребни държавички. Украйна, Грузия, Армения, Беларус, Литва,Латвия и Естония си поделят европейската част от несъществуващатабщ вече Руска федерация. Америка велика отново и отново е победила. Венецуела е демократична. Сирия е демократична. Толкова демократична, че на 90%от територията и отново се образува ислямска държава. Иран се демократизира. Нефт колкото искаш. Афганистан утроява износът на макови продукти. Европа защитава европейски ценности. В Куба всичко е наред, строят се казина. Северна Корея се превръща след мирни преговори в първата държава музей на мира. Заплатите ни стават тройни. Чудим се какво, да си правим парите. Бойко Борисов газифицира две детски градини в София.
    И?
    Някой ще добави ли нещо?

    Коментиран от #160, #161, #165

  • 160 Съвършен

    5 0 Отговор

    До коментар #159 от "Ангел":

    .... недостъпно образование за простосмъртни в глобален мащаб.
  • 161 Солунския чудотворец

    8 2 Отговор

    До коментар #159 от "Ангел":

    Пита се в задачата - това ли е светът в който бихме искали да живеем ? С чипове в ухото като стадо говеда !

    Коментиран от #162

  • 162 Смарт

    3 0 Отговор

    До коментар #161 от "Солунския чудотворец":

    Явно да, след като сами си ги купуваме на баснословни цени а освен да си пиша с теб и да натискам зелената слушалка служат точно за това, което споделяш :)
  • 163 Петър

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "МИтко":

    Голяма грешка е да сравняваш Русия със СССР
    😏
  • 164 Петър

    4 2 Отговор

    До коментар #129 от "руската нация е най гнусната нация":

    Ко каза Ко.......😂😂😂
  • 165 Петър

    10 1 Отговор

    До коментар #159 от "Ангел":

    А сега си представи свят без САЩ. Няма го световният жандарм които да тероризира и заграбва (и малкото което имат) природните богатства на по слабите ,да определя кой как да живее,кой от кого да купува.....без тази държава, света наистина ще е демократичен

    Коментиран от #170

  • 166 Гост

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "МИтко":

    Сигурно нама да си жив да видиш как Русия ще умре от глад.
  • 167 ???

    2 2 Отговор
    Има ли някой нормален в този форум? Големите когато си мерят ...... защо си разтваряте бузките ????
  • 168 Отоплител

    7 1 Отговор
    Тия ме знаят ли ,че с новите мита към Китай ,ще последва лудо поскъпване на стоките в САЩ и в света.Бедно ми е съзнанието каква
    ще е реакцията на една свободолюбива и въоръжена нация.Русия само
    ще гледа саир.
  • 169 Една майна

    6 1 Отговор
    Който нож вади,от нож умира .Народна мъдрост.Но американците явно не са мъдри .
  • 170 Не я

    0 0 Отговор

    До коментар #165 от "Петър":

    Не вярвам. Историята показва друго. Винаги има някой, който, да се възползва.

    Коментиран от #171

  • 171 Петър

    7 1 Отговор

    До коментар #170 от "Не я":

    Едно е да се възползваш от дадена ситуация и да извлечеш дивиденти,съвсем друго,да рекетирал някой за да му вземеш и ризата от гърба( много съсипани държави,доведени до тотален хаос,само и само да и заграбят петрола и суровините)
  • 172 М.Жуков

    5 1 Отговор
    Америка зорлем иска да турим стена във Вашинктон така какта в Берлин.

    Коментиран от #173

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Ангел

    5 0 Отговор
    АЗ наистина очаквах, някой, да ми обясни. Не се шегувам. Как си го представят тия умни хора, които са писали по-горе? Къде ще отиде, тая държава? Крепостни ли пак ще станат? В концлагери? Ще ги избият всичките руснаци? Рускините за хареми ли пак? Какво ще стане с територията? Каква ще е ползата? Ще се унищожи империята на злото? Ще настане мир и любов? Какво?
    Или просто ще сложат някой актьор и ще го командват с дистанционно?
  • 175 Ангел

    1 0 Отговор
    Америка ще бъде велика отново? Америка ще е първа? Тръмп ще благодари на Бога, ще раздаде богатствата си на гладуващите, които ще се нахранят поне един път? Ще излекува всички болни, които са без осигуровки и които не могат, да платят, за лечението си? После ще приеме любовта божия и човешка в сърцето си и ще тръгне по света, да утешава низшите духом? Да бърше сълзи и да мие крака?
  • 176 Ангел

    2 2 Отговор
    А световната икономика, освободена от руското бреме, ще покаже невероятен възход? Европа живяла векове наред в сянката на тази тъмна напаст, ще се отърси, и ще заеме мястото на духовен водач на човечеството?
    Какво очаквате?
  • 177 Ангел

    3 0 Отговор
    Защо ли, да очаквам отговор? Кой ли би прочел 200 коментара! Аз не успях. А и дори, да искаш, има толкова глупави, че...
  • 178 Ангел

    4 0 Отговор
    Хубава вечер, на всички! Спете и сънувайте, по-добър свят!
  • 179 един от всички

    8 2 Отговор

    До коментар #11 от "рашка е в колапс":

    Ти пък къде видя,че Русия е със стандарт на живот като Ливан? А какво да се каже за България,като сме по-зле от тях? По всички световни класации,Русия е с по-висок стандарт на живот от България. Три са организациите,които ежегодно изнасят такъв доклад - ЦРУ, ООН и Световната Банка. Ако искаш -провери ги и трите,данните им са сходни. И според всички,ние сме доста по-зле от Русия.
  • 180 Един

    1 1 Отговор

    До коментар #110 от "Историк":

    Не знам какъв историк си или по точно истерик но Русия не губи ПСВ. Япония след 1905 яде пердах много пъти. Последния е 1945г. Поляците също ядат спарчето. Финландия тоже.
  • 181 Бай Благой

    2 1 Отговор
    Абе скоро няма да я има империята на злото така че не знам точно как ще я ударят Русия.
  • 182 Васко

    2 0 Отговор
    Абе хора, защо живеете в заблуда, ако разбира се не сте платени. Толкова ли ви е трудно да разберете истината ? Някои от вас все едно са живели на Марс...
  • 183 Ооожда

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "Borislav Popov руската подметка":

    Грешиш
  • 184 Бъз

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "МИтко":

    Ерата на Горбачов и Елцин свърши !
    Не вярвам Русия да допусне същата грешка.
    Все пак народа и не е български
  • 185 Абее...

    1 0 Отговор
    А'й да ги удрят, че вредят на всички съседни страни
  • 186 ООООХ

    1 3 Отговор
    Много е силна Русия . . . Толкова е силна че успешно прогонва маса млади и способни хора . А по колко милиарда долара успява да прогони също всяка година . . вижте какво казва статистиката - руската .

    Коментиран от #189

  • 187 хихиххи

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "МИтко":

    и как точно ще стане това оат една банавнова република като САЩ да остави русия да умре от .....смяхд ,хахахаха, ами Русия само за 5 години стана 3- 4 най голям износител в света на хранителни продукти и земеделски стоки-факти цитирани в самата американ.агенция Блумбърг .Само износа на пилешко и пуешко месо от Русия е по голям вече от износа им на оржия, като се има предвид че изнона на оръжия е около 55 млрд.дол.годишно.Така че САЩ може да умори Русия от смях.
  • 188 може

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "рашка е в колапс":

    да прегазят Русия ама по телевизора и в сайтовете най вече от дрогирани тролове.А икономиката на Русия колко да е зле : по данни на МВФ И СБ БВП по ППС е 4,3 тлрн.долара /5-ти по големина в света/и резултат е виден: за 5 години Русия нарита САЩ от всички геополитически важни места от света и ги остави да чиста сополи и зълзи от ъгъля.Сащ-бананов слон на дърневи трупчета.
  • 189 ииихх

    2 0 Отговор

    До коментар #186 от "ООООХ":

    това инфго от дойче веле е само за доече веле ,но те ине го вярват.Поговна колко дапрогонва -за 10 годин напусналите русия са 0,1 % населението -по малко от напусналите Англия и франция взети заедно.А милиардите ..ти да видиш.Аг. Блумбърг: само от началото на 2019г. в Русия са прехнъллени 90 млрд.депозити от чуждестранни и офшорни банки.За периода 2016-2018г. в Русия са прехвърлени 150 милиарда паунда от Лондонското сити.ТНе всичко е дойче зеле
  • 190 Вили

    1 2 Отговор

    До коментар #21 от "СссереМ":

    Икономиката на Калифорния е 3 трилиона долара, на Русия е 2.1 трилиона.

    Коментиран от #191

  • 191 1111

    2 1 Отговор

    До коментар #190 от "Вили":

    първо : щата Калифорния фалира официално през 2016г.Факт.Второ икономиката на Калифорния е 3 тлрн. ама по документи номинално и от съобщениято по телевизора, а реалната икономика е 1/10 част от това.Другото са деривати хедж фондове и напопмани балони.Икономиката на Русия по номинал 2 трлн .но по паритет на покупателна способност /преизчисляване на конкурентноспособност на вътрешни производствени цени спрямо външни приходи/ е 4,3 трлн.долара и е 5-та по големина в света.Факт от СБ и МВФ.
  • 192 Николай

    0 0 Отговор
    В Украйна американските сили ще продължат да доставят оръжия на местната армия.
    В един момент ще си поискат парите с лихвите. Или украинците ще си изберат про руски президент и ще стане мазало.
    Какво можеш да поискаш и да вземеш от фалирала държава без икономика, която разчита на транзитните такси от руски газ. Когато заработи Турски поток и Северен поток 2 руснаците ще им врътнат кранчето.
  • 193 Николай

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "El chochone":

    Тя Украйна е надупена отдавна
  • 194 Николай

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "МИтко":

    Преди това руснаците може да умрат от смях ако прочетат глупостите които пишеш. Най богатата на природни ресурси държава да умре от глад. Голям смях.
  • 195 Sulio

    0 0 Отговор

    До коментар #132 от "руската нация е най гнусната нация":

    Това лично Bрин ли ти го каза бе турбосороден бokлyk?
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания