Last news in Fakti

1 Юни, 2019 18:29 43 642 63

BMW се вряза в ТИР с над 200 км/ч ВИДЕО

  • бмв-
  • bmw-
  • катастрофа-
  • киев

Шофьорът почина на място

BMW се вряза в ТИР с над 200 км/ч ВИДЕО - 1

BMW E38 7 Series се вряза с огромна скорост в тир. Целият покрив на лекия автомобил е смачкан, а шофьорът е починал на място. Инцидентът е станал близо до украинската столица Киев. Автомобилът се е запалил, но пристигналите пожарникари бързо се справили с пожара.

Разследващите установили, че скоростта е "замръзнала" на почти 210 км / ч. и е ясно, че не е имало шанс за оцеляване. Удар от подобен характер и при тази скорост на практика не оставя място или време за маневриране. Защо шофьорът е ускорил до такава скорост е неизвестно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 питам

    61 7 Отговор
    Къде е видеото.. Не видях летяща тимберица и в тая норина..
  • 2 Meganoob BG

    140 25 Отговор
    Един изрод по-малко на тази земя. Честито на всички и шофьори наоколо че не ви е уцелил вас.
  • 3 Източен мъдрец

    187 36 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Защо шофьорът е ускорил до такава скорост е неизвестно.
    Защото шофьорите на БМВ се чувстват длъжни да го направят.

    Коментиран от #35, #53, #54, #63

  • 4 Бмв

    98 13 Отговор
    Жалко за щетите по тира.
  • 5 ДС фриц

    62 73 Отговор
    Това руснаците като се напиете и ставате един вид камикадзета без глави:):)

    Коментиран от #9, #17, #44, #51

  • 6 трезвомислещ

    127 22 Отговор
    Не съм желал смъртта на този "пилот", но да си кажем честно, той е бил доста безотговорен и ако не се е нанизал в тира, то щеше да утрепе някой невинен човек и в тори ред на мисли как да го жаля ? Защо повечето шофоьри на с БМВ-та карат като, че ли са безсмъртни и правят безумни неща на пътя? Защо все тези гледат на останалите шофьори нагло, лошо и навъсено все едно, че всички с нещо са им длъжни като карат БМВ? Не ме разбирайте погрешно и сега не започвайте да ми обяснявате, че завиждам, защото не е така. Пари имам и също мога да си позволя да си купя БМВ, но не искам. Не ми е по вкуса. Моето обяснение за повечето хора купили си БМВ е само едно единствено, защото повечето от тях са комплексари и с автомобила се опитват да демонстрират превъзходство над останалите, но вижда се как завършват. Не ме интересуват какви комплекси избиват и дали са с малки, къси и тънки инструментчета или тежащи 45 кг. интересува ме тези комплексари да не убиват невинни хора по пътищата. За тях не ми е жал, че някъде са се претрепали, защото те самите са го направили и не им е виновен някой друг, а собственото им решение да летят. Естествено мнението ми не е за всички собственици на БМВ-та, защото познавам и такива, които притежават такива, но карат разумно и не застрашават никого. За тях адмирации.

    Коментиран от #7, #8, #39

  • 7 GANCHO

    54 6 Отговор

    До коментар #6 от "трезвомислещ":

    ЧОВЕКА ПРОСТО Е РЕШИЛ ДА СЕ САМОУБИЕ ПО ТОЗИ НАЧИН.......ВМЕСТО ДА СЕ ОБЕСИ....ИЛИ ДА СЕ ЗАСТРЕЛЯ......ПРИМЕРНО.......
  • 8 КОМПЛЕКСАРИ ИМА С ВСЯКАКВА МАРКА КОЛА

    54 65 Отговор

    До коментар #6 от "трезвомислещ":

    ВМW НЕ Е И НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ КРИТЕРИЙ ЗА КОМПЛЕКСИ.МРАЗИТЕ МАРКАТА ВМW...ЩО ЗА ИДИОТЩИНА Е ТОВА И НАИСТИНА МНОГО Я МРАЗИТЕ А САМО ЕДНА КОЛА.. ПО-ВАЖНО Е КОЙ И КАК Я УПРАВЛЯВА.МНОГО ЛОШИ ШОФЬОРИ ИМА И ОТ ДРУГИ МАРКИ.КОГАТО КРИТИКУВАТЕ ВМW КРИТИКУВАЙТЕ И ДРУГИТЕ.БЪДЕТЕ ОБЕКТИВНИ И ЧЕСТНИ.

    Коментиран от #14

  • 9 Кух

    50 19 Отговор

    До коментар #5 от "ДС фриц":

    Украинец е не е руснак.

    Коментиран от #10

  • 10 ДС фриц

    55 27 Отговор

    До коментар #9 от "Кух":

    Украинци в Украйна няма според 99% от троловете тук. Руснак е, защото вие руските тролове твърдите, че Украйна е измислена държава и украинците са си чисти руснаци, но с вековете леко са променили някои думи, а Украйна била руска територия под наем дадена на украинците?? Та горкия човечец е руснак и със сигурност за да се нахака така, е пил доста водка и сельодка...А и ние българите, също не виждаме разлика между руснаците и украинците, ама грам, та затова казвам, че руснаците като се напиете и ставате един вид камикадзета без глави....

    Коментиран от #12

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Барчо

    41 25 Отговор

    До коментар #10 от "ДС фриц":

    То по документи и цигани в България няма. Тези коли ги карат или пъпчасали пувери с парите на тате, или комплексари. А дали са руснаци, украинци, българи или камилари е без значение. В тубата е пълно с клипове камилари как дрифкат точно такива. Що трябва да политизираш една нищо и никаква евтина статийка?

    Коментиран от #13

  • 13 ДС фриц

    28 19 Отговор

    До коментар #12 от "Барчо":

    Не е политика това, че руснаците като се напиете и ставате камикадзета без глави, вижда се на снимката и го пише в статията. Ти политизираш темата, другарьойойо, а не аз:)

    Коментиран от #19, #32

  • 14 трезвомислещ

    44 9 Отговор

    До коментар #8 от "КОМПЛЕКСАРИ ИМА С ВСЯКАКВА МАРКА КОЛА":

    Да така е комплексари има не само в автомобилите ВМW, но нека си признаем честно и обърнем внимание при повечето катастрофи все БМВ-та участват, а това говори, че в процентно отношение повечето комплексари са шофьорите в БМВ. Прав си, че не е редно да се мрази самата марка БМВ, защото не тя избира скоростта и начина на управление , а задволанното устройство. Така, че пак стигаме до комплексарчето зад волана тръгнало да си избива комплексите с дрифтове и всякакви други щуротии. С две думи "Вижте ме какво, мога, колко мога и какъв голям герой съм" докато не се забие в някой друг и после обикаля край смачкания си дарак и гледа като пребозал и после, ама кво стана, как стана, ама аз не исках и да търси все някой друг да му е виновен. Такива съм ги виждал много и всичките до един гледат като накъкани и не могат да повярват, че на тях им се е случило, защото видиш ли ти те са големите шофьори. Самочувствието трябва да има и покритие все пак, а улиците не са място за демонстрации нито на мощ на автомобила, нито на левашките им умения. Да, има лоши шофьори и на други марки никой не го отрича, но специално при БМВ са концентрирани. Ето честен съм.

    Коментиран от #55, #61

  • 15 А,де ...

    25 1 Отговор
    И къде е сензацията ? Ударът с ТИР-а или че BMW E38 7 Series вдига 200 ? Марийче, разходи се из България.
  • 16 АРЕС

    19 5 Отговор
    Един идиот по- малко.
  • 17 Оня

    25 3 Отговор

    До коментар #5 от "ДС фриц":

    Да то само в Русия има пияни камикадзета. хахаххххх. Тук или по света да не са по малко.
  • 18 Чичо АДИ

    13 14 Отговор
    ЛОшо Бог да ги прости!! Но по добре е от това ГРОБ да ни управлява
  • 19 Барчо

    14 6 Отговор

    До коментар #13 от "ДС фриц":

    Приказваш глупости!!! Повечето младежи като се напият като се качат на колите правят простотии. Ако не си забелязал напоследък статистиката в Русия е намаляло количеството консумиран алкохол. А и те не са на първо място по пиене. Направи си справка кои са на челно место.

    Коментиран от #28

  • 20 Toko

    7 13 Отговор
    BMW 7 серия тежи почти 2 тона . При скорост от 210 км .ч би трябвало седмицата да се завре поне до средата на тира. Факти пак нещо послъгват ...

    Коментиран от #46

  • 21 ДС фриц

    12 8 Отговор
    прод@жен сайт е това трият се коментари ! толерират гейщината

    Коментиран от #42

  • 22 Най-големите комплексари са VAGините

    28 15 Отговор
    Аз карам BMW-та от над 15 години. Различни модели. И никога не съм катастрофирал. Даже нямам и фиш за превишена скорост. Смених златния талон със златен талон. Таа... мойте наблюдения са, че масово смешници с Голове и Ауди А3 дават газ и напрягат пътната обстановка. 50% от обкръжението ми сме с BMW другите са с VAGини и Мерцедес. Е тези които не са с BMW са или без книжки вече или с 1000 лв актове.

    Коментиран от #23

  • 23 гост

    20 18 Отговор

    До коментар #22 от "Най-големите комплексари са VAGините":

    БМВ - БЪРКА МАСЛОТО с ВОДАТА! А също съм чувал, че повечето с БМВта са с малки чорки! Ти как си?
  • 24 Автомонтьор

    26 9 Отговор
    Хубаво, че са БеЕнВетата та и аз да живея охолно и на трима работници добра заплата да плащам! Мен ако питате това е най добрата кола
  • 25 Чеверме

    13 1 Отговор
    Рашъна да не е гледал преди това Транспотер и как бат Стейтън пори 7-цата, че си е повярвъл и е решил да пробва неговия дарак. Добрата новина е, че няма невинни жертви.
  • 26 Токо

    25 1 Отговор
    Аз па от опит ще ви кажа ,че най добрата кола е продадената кола . А кажете ,че не е вярно .

    Коментиран от #58

  • 27 майстора

    19 3 Отговор
    Въпрос : "Защо шофьорът е ускорил до такава скорост е неизвестно"
    Отговор : Защото може ....
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 4х4

    20 12 Отговор
    Може и тираджията да е виновен ако е намалил рязко или е тръгнал наляво да се престроява без мигач. Знаем ги как карат...
  • 30 Бачо

    3 10 Отговор
    пиян руснак?
  • 31 Барчо

    14 0 Отговор

    До коментар #28 от "Borislav Popov":

    Напротив!!! Аз съм един от малкото тук и въобще, които не коментират слепешката и по убеждение. Това дали съм русофил или не, няма нищо общо с този случай. Съгласен съм по принцип, че руснаците си обичат чашката, но ако си направиш труда да си направиш някаква справка ще видиш, че българите напоследък не падаме по-долу, а може би и сме ги задминали. Колкото алкохол се купува по търговската мрежа, два пъти повече се продава от гаражните братя. Спирт и есенция. Така че преди да се присмиваме на някой дето е пръднал, нека си погледнем ние насраните задници. И това няма нищо общо с това дали си родолюбец или не. Иначе ми звучи като вица за шопо. Как да познаеш кога един шоп е изпаднал в депресия. Ами когато вече не го радва чуждото нещастие!!!
  • 32 Гонят ме мамо руснаци

    10 1 Отговор

    До коментар #13 от "ДС фриц":

    Пий една ракия, бе дърт трол, кво занимаваш хората с болните си мисли?
  • 33 Шофьор

    9 1 Отговор
    Трезвен украинец зад волана? Вие сериозно ли?
  • 34 Да да

    7 4 Отговор
    BMW каква изненада
  • 35 Гост

    2 4 Отговор

    До коментар #3 от "Източен мъдрец":

    Щот са селяни
  • 36 Александър

    12 8 Отговор
    Бмв не е кола за всеки
    Аз също карам бмв Е39 4.4 бензин
    Коварен автомобил мощен бързо оборотен ускорява бързо както от 0-100 км така и от 100-250 км не е за всеки
    Карам си колата вече три години така че не е до марката до задкурмилното е

    Коментиран от #38

  • 37 vasik atanasova

    5 1 Отговор
    Бог да го прости
  • 38 Диагноза

    8 8 Отговор

    До коментар #36 от "Александър":

    Като ти чета коментара ми става ясно защо комплексираните неграмотници предпочитат БМВ !
  • 39 Домашен майстор

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "трезвомислещ":

    Не че карам или ще карам някога бмв но има ли статистика за злополуки по марки коли. Не че не си прав за отговорно спрямо другите шофиране.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Адвокатска Колегия Пол Уокър

    1 3 Отговор
    Роднините на този, могат да подадат жалба в съда срещу BMW. Смъртта е настъпила в следствие на конструктивни дефекти. Всеки нормален човек ще забележи, че ако колата не се беше сплескала, човека още щеше да е жив.
  • 42 Враца Баце

    0 1 Отговор

    До коментар #21 от "ДС фриц":

    Какво се оплакваш тогава,нали си от толерираните?
  • 43 ПЕРНИШКИ ГОУФ

    2 4 Отговор
    УКРОПИТЕК С БЕЕНВЕ
  • 44 България

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "ДС фриц":

    Това е в Украйна бе неграмотен
  • 45 Иво

    3 3 Отговор
    Един дарак по малко
  • 46 Кольо кварталния

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "Toko":

    Той тира да не стои на едно място
  • 47 Митьо

    1 1 Отговор
    Дачията щеше да повдигне тира, а човека да е жив. Завирането е станало с около 120-130 километра в час - разликата в скоростите на двете МПС. Ситуацията около катастрофата е - Свят широк, идиоти много. Отваряте два прозореца и стартирате Гуглето търсите в единия Русия, в другия Украйна. В съответните Уикита четете в раздел "История". Май до средата на миналия век информацията е Copy - Paste.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 eXpert

    6 1 Отговор
    На някой от вас злобарчета случайно да му е хрумнало, че този ЧОВЕК има близки, които скърбят?! Също така да се е замислил (полезно е от време на време), че може и да е имало технически проблем с колата.
    Иначе стереотипи за шофьорите на определени марки коли се лепват в България.

    Коментиран от #50

  • 50 Не ни хрумва, радваме се,

    3 2 Отговор

    До коментар #49 от "eXpert":

    че тоя ДЕБИЛ си е отишъл и не е ПОГУБИЛ невинни хора! Има Бог!
  • 51 Тъпако

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "ДС фриц":

    Киев е в Украйна.
  • 52 Гост

    9 0 Отговор
    Жалко за бавареца, уникална седма серия от златното поколение на BMW. За водача.... мир на праха ти ... дано в другия живот си вземеш поука.
  • 53 Ghost

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Източен мъдрец":

    То не зависи от колата, а от магарето вътре! Преди месец бяха снимали един с Ауди, който караше с 270км/ч. По коя магистрала в България беше не си спомням.
  • 54 БЕЕМВИСТА

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Източен мъдрец":

    БМВ НЕ Е ЗА ВСЕКИ.НЕ МОЖЕ И СУЛЙО И ПУЛЙО БМВ ДА КАРАТ НЕНАКАЗАНО.

    Коментиран от #57

  • 55 Rrr

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "трезвомислещ":

    Всичко което правиш зад волана го правиш защото така ти е кеф.
    Без значение каква кола караш
    А че спазва някакви норми то нали знаеш Човек и добре да живее все някога се жени.
    Па то тълкования колкото искаш кой както му е мирогледа, или моментното вълнение на чувства, то на омраза то на състрадание то на стандарт.
    Абе все човешки неща.
  • 56 добре е станало

    1 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Защо шофьорът е ускорил до такава скорост е неизвестно- защо да е неизвестно, напротив - само селяци карат въпросната марка(98%), а защо селяците ускоряват знаят всички. Всеки, който кара с тази скорост по обществен път е потенциален убиец, така че, в случая има само позитиви за обществото.
  • 57 vr46

    0 2 Отговор

    До коментар #54 от "БЕЕМВИСТА":

    СУЛЙО И ПУЛЙО- ти си доказателство, какви тъпаци карат бмв
  • 58 Оцко

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Токо":

    И служебната :D
  • 59 Много злоба има днес

    0 0 Отговор
    Съгласен съм с много от казаното но не забравяйте че и този човек е бил нечии син може би и баща , приятел не е редно да се кара така не го и подкрепям но си е една трагедия . И в край на сметка слава богу че няма други пострадали .
  • 60 Yordan

    0 0 Отговор
    Браво,намерил си е мястото. Такива не са за съжаление. Така трябва да е и в БГ.
  • 61 аман

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "трезвомислещ":

    аман ...
  • 62 ХаХа

    0 0 Отговор
    Дерзайте завистници на BMW и способни те зад волана.
    https://youtu.be/UPwI2yyS1xk
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: