Last news in Fakti

4 Юни, 2019 16:48 5 674 5

Ужас в Кипър! Намериха завързано тяло в куфар

  • кипър-
  • убийства-
  • куфар-
  • труп-
  • тяло

35-годишен армейски капитан призна за седем убийства на жени

Ужас в Кипър! Намериха завързано тяло в куфар - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Завързано тяло в напреднал стадий на разложение е било открито в третия куфар, открит днес в токсичното Червено езеро в Кипър, съобщи кипърското електронно издание "Филелефтерос".

Смята се че тялото, подобно на първите две, открити в куфари в Червеното езеро близо до меден рудник, принадлежи на жертва на арестувания в края на април 35-годишен армейски капитан, който призна за убийството на седем жени. Досега полицията е открила пет тела, без да се брои днешното откритие.

В куфара са открити и тротоарни плочи, поставени там, за да потъне по-бързо на дъното на езерото. Началникът на кипърската полиция Кипрос Михаилидис, който пристигна край Червеното езеро, описа находката като нещо, което не е преживявал досега в 42-годишната си полицейска кариера.

В куфара, открит днес, се предполага, че е тялото на 29-годишната Марикар Валдес. Според сайта "Политис", цитиран от "Катимерини", тя е от Филипините. 35-годишен армейски капитан призна за общо седем убийства на жени, с които се бил свързал в сайтове за запознанства. Сред предполагаемите жертви са и две момичета - на 6 и на 8 години, които са дъщери на изчезналите.

Смята се, че две от жертвите са от Филипините - майка и дъщеря. Майка и дъщеря от Румъния също са сред предполагаемите жертви на убиеца, както и една жена от Непал. Повечето от чужденките са работели като домашни помощнички на острова и са изчезнали между септември 2016 г. и август 2018 година.

Досега в Червеното езеро бяха открити телата на 36-годишната румънка Ливия Флорентина Буня и на 8-годишната ѝ дъщеря Елена, които според признанията на обвиняемия Никос Метаксас са били убити през септември 2017 г., припомня "Катимерини". Според информация на "Филелефтерос", полицията продължава да издирва три жени, които са разговаряли със заподозрения и все още не са открити. Продължават проучванията и в езерото Меми, където според твърденията на Метаксас се намира тялото на 6-годишното момиче.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това е православието

    3 31 Отговор
    Дами и господа

    Коментиран от #2, #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гошо

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "hmhmhm":

    Защото всички филипинкинса във всички сайтове за запизнанства търсещи западни мъже за да живеят лесно. Филипинките са най лесните. Те са неофициални проститутки. Бил съм във филипините няколко пъти спал сам с до 4 различни в рамките на денонощие. Лепят се като видят европейци и американци. Викаш ги на бар на раходка на обяд и после в хотела ти. И така. Сега не казвам че случая е такъв но ти попита за сайтовете за запознанства. Познавам 1 българин и 1 американец правили 3ки с майка и дъщеря без да плащат на ръка нищо. Вй тала от сайтовете като филипинакупидонТочкаКом или нещо от тоя род
  • 5 Garrincha

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Това е православието":

    Ако, си католик, мога да ти разкажа за инквизицията … ако, си мюсюлманин, мога да та разкажа за сунити и шиити … ако, си евреин - няма да ми стигне живота да ти разказвам … остава да си хиндуист, будист или даоист … в най-добрия случай си атеист !