5 Юни, 2019 12:23 2 722 2

Време разделно в Лондон

  • консервативна партия-
  • тереза мей-
  • великобритания-
  • брекзит

Британските консерватори ще изберат приемник на премиера Тереза Мей след 22 юли 

Време разделно в Лондон - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Членовете на британската Консервативна партия ще гласуват кой да е приемникът на премиера Тереза Мей в седмицата, започваща от 22 юли, съобщи партийната централа, цитирана от Ройтерс.

В първия етап от надпреварата за нов премиер консервативните депутати подбират двама кандидати измежду участниците. След това членовете на партията в цялата страна гласуват за единия или другия от тези двама кандидати.

В изявление на Консервативната партия се съобщава, че първото гласуване на депутатите за избора на двамата "финалисти" ще се състои на 13 юни.

Следващи турове са предвидени на 18, 19 и 20 юни.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: