Last news in Fakti

7 Юни, 2019 12:23 3 439 39

Москва: Mоже да изпратим още военни във Венецуела

  • венецуела-
  • русия-
  • николас мадуро-
  • хуан гуайдо

Въпросът е изцяло технически и е свързан с реализацията на конкретни договори по изпълнение на конкретен обем работа

Москва: Mоже да изпратим още военни във Венецуела - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Русия може да увеличи броя на военните си специалисти във Венецуела, ако Каракас поиска това, съобщи пред журналисти директорът на департамента за Латинска Америка в руското външно министерство Александър Шчетинин в кулоарите на Петербургския международен икономически форум.

"Имаме договори, дейност по техническото обслужване на това, което е било доставено във Венецуела. Всяка дейност изисква определено участие на хора, понякога повече, понякога - по-малко", каза Шчетинин. "Ако се наложи да има повече, ще включим повече специалисти".

"Въпросът е изцяло технически, свързан с реализацията на конкретни договори по изпълнение на конкретен обем работа", посочи руският дипломат. "Ако има такава необходимост, ще дойдат тези специалисти, които са нужни. Някои ще си тръгнат, други ще пристигнат".

В края на март във Венецуела пристигнаха два самолета с руски военен персонал. Както каза по-късно руският външен министър Сергей Лавров, военните, които са във Венецуела, се занимават с ремонт на техника в изпълнение на споразумение за военно-техническо сътрудничество между Москва и Каракас.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Borislav Popov

    13 51 Отговор
    Значи притока от венецуелски бежанци към мексиканско-американската граница ще се увеличи, Трамп е прав, че започна да прави стена.

    Коментиран от #4

  • 3 американската нацияамериканската нация е

    40 5 Отговор
    Е нали уж уплашиха Иран сега не е лошо да помолят Москва да накара и Венецуела да се уплаши! Хахахааааа!
  • 4 Хасан

    40 8 Отговор

    До коментар #2 от "Borislav Popov":

    Нека да има бежанци от цяла Латинска Америка към Сащ ..нека да има ефекта на доминото ...заради политиката на Сащ има бежански поток от Азия и Африка към Европа ..смени се културния генотип на Европа ..

    Коментиран от #5

  • 5 Borislav Popov

    8 25 Отговор

    До коментар #4 от "Хасан":

    Да има, ама ти питаш ли ги тези бежанци, дали от хубаво са си оставили къщите и с по един куфар тръгнали по белия свят да гонят Михаля. На теб само ти дай бежанци та само сеир да гледаш, но знаи, че по някога такива сеирджии като теб, сами стават участници в представлението и тогава хич няма да ти е до сеир.

    Коментиран от #10, #31

  • 6 Kcaniba

    36 9 Отговор
    Шаха не е покер. Руски ракети в задният двор на фащ, е класическа подготовка за мощен шах, с опасност за мат.
    Покерджията дони, не знае, какъв го чака, в задният двор, при този рускокитайски съюз!!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 руска измет

    11 44 Отговор
    Демек ще изпратят още вагнеровци.Ако искат и 100-200-300 да пратят ,на САЩ им е все едно.Точно 40 американци са достатъчни да избият няколкостотин руски глупака.

    Коментиран от #16, #26

  • 9 хахаха

    6 36 Отговор
    А джуджето поиска ли разрешение за това от Оранжевия?!? Ще има пляс-пляс по малките ръчички, МАЙ?!?!
  • 10 Хасан

    33 4 Отговор

    До коментар #5 от "Borislav Popov":

    Американеца трябва да разбере че някои народи не са податливи на колонизиране като европейците ..ей го от 30 г са в Афганисиан и не могат от базите да излязат ,от 20 г са в Ирак и както казва Тръмп като кацат изгасват светлините на самолета ..същото е и в Либия ..

    Коментиран от #12

  • 11 бат Рамбо е гей

    27 2 Отговор
    И кой после разпространявал фалшивите новини ?!! Бай доню в туитъра -"руснаците се изтеглят от Венецуела " ???!!!
  • 12 Borislav Popov

    7 23 Отговор

    До коментар #10 от "Хасан":

    Ти къде сега отиде от венецуелските бежанци, та чак в Ирак и Афаганистан, ти така скоро и до негрите дет ги бият в Америка ще стигнеш. Статията е за Венецуела, гат няма какво да кажеш разумно, не бягай по ъглите като някоя мишка.

    Коментиран от #14

  • 13 МОСКВА:

    5 20 Отговор
    Приготвили сме и черните чували,нямаме пари за заплати а дупки два на два бол.
  • 14 Хасан

    22 9 Отговор

    До коментар #12 от "Borislav Popov":

    Венецуела е задния двор на Сащ ..и руснака посади борче в задното дворче ..за света добре би било да има конфликт в Латинска Америка и да прерасне в Северна Америка ..защото Сащ се превръща в ракова клетка която абсорбира всичко от света ..пазари,финанси,енергийни ресурси,подземни богатсва ..иска тотален контрол над света ...за какво ни е ??!''да правиме Америка пак велика»???

    Коментиран от #17, #28

  • 15 чурулик чурулик

    3 19 Отговор
    Ега се върнат в цинк всичките монголи !
  • 16 Знам знам🙄

    23 3 Отговор

    До коментар #8 от "руска измет":

    Ами за такъв брой руснаци си прав донякъде. Трябват 2 по 40 американци в двата щаба на армейското съединение от морски тюлени и зелени барети. И поне Джон Рамбо да ръководи баретите а Чък Норис Тюлените. И пк ще е героипеска битка с невероятни загуби и исторически геройства на американския страхопъзльо
  • 17 Borislav Popov

    4 13 Отговор

    До коментар #14 от "Хасан":

    А бе те САЩ, не борче, а цяла борова гора посадиха у задния двор на тойта Турцеландия, сега 100 години не могат да изкарат шишарките от дупиту си.

    Коментиран от #18

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Borislav Popov

    2 11 Отговор

    До коментар #18 от "Хасан":

    Офф, то щото пък тойта рода турците хич не са я епали, хем са те епали , хем име ново са ти дали - Хасан да се наричаш, първа радост е за теб ! И да знаеш, не говорим тук за САЩ, Русия и за тойта Туркеландия, а говорим за Венецуела , но ти първи взе да се отвличаш от темата с тойти Ирак, Афганистан и Либия , така, че не се прави тук на умен.

    Коментиран от #22

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Бесен Язовец

    26 2 Отговор
    Сороснята го зкъса и във Венецуела, не може да точи петрол без разрешение от руснаците!
  • 22 Хасан

    15 1 Отговор

    До коментар #19 от "Borislav Popov":

    Сащ е като имотентен ...не може да воюва в Сирия и обучава терористи ...от три преврата _ Египет,Венецуела и Турция ,успя само в Египет ..
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 тъжно соросче

    12 2 Отговор
    Е ся га са оплача на чичко Шорош...
  • 26 Българин

    7 8 Отговор

    До коментар #8 от "руска измет":

    Интересно,как ги преброи, трябват точно 40?

    Коментиран от #27

  • 27 коментарче

    4 14 Отговор

    До коментар #26 от "Българин":

    Предполагам ,че има предвид ,че 40 американски войника избиха около 300-400 руски войници при сблъсък в Сирия,без нито една жертва от американска страна.Руснаците после само са минали да си приберат труповете.

    Коментиран от #29, #30

  • 28 Хк+йххххйххх

    6 0 Отговор

    До коментар #14 от "Хасан":

    Точен коментар
  • 29 123

    13 1 Отговор

    До коментар #27 от "коментарче":

    Да не говориш за 2-те хиляди Кравари, които рашките ги овъглиха до Гута!
    Или пък за онези 600 БлЯкуотърчета, които умряха на Донбас и ге караха вечерно време за погребение на АрлингтЪнското гробище! :)

    Коментиран от #33

  • 30 Джак Спароу

    12 2 Отговор

    До коментар #27 от "коментарче":

    А ония 2 000 брадати галфона дето се пишеха инструктори и техните възпитаници защо не ги споменаваш ? Намериха ли краварите всичките им кокали ?

    Коментиран от #34

  • 31 Румяна Костова

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "Borislav Popov":

    Че бежанците, юрнали се към Европа, не гонят Михаля е ясно и с невъоръжено око. И освен с един куфар, повечето от тях са със скъпи телефони и доста Кеш. Защото пътешествието от там, от където са тръгнали до мечтаната Германия например, не е безплатно Те не могат да си вземат самолет и да пристигнат за броени часове, нямат визи. А посредниците, които ги прекарват през границите до Германия се позлатиха вече чрез тях. За жалене са само онези, които са заклещени в Турция и нямат пари да мръднат от там

    Коментиран от #38

  • 32 132

    9 0 Отговор
    Сащенските окупатори няма да могат да заграбят петрола на Венецуела.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ss14

    1 4 Отговор

    До коментар #30 от "Джак Спароу":

    Тази мантра за 2-те хиляди инструктора е измислена история на русофилията и нищо повече,за да оправдае избитите руски боклуци.Такова нещо с тези инструктори не е имало и трябва да си изключително дебилен русоид ,за да повярваш ,че някой ще си позволи да избие 2 хиляди американски инструктори и никой на тоя свят няма да разбере за тоя случай и никой няма да го повдигне на въпрос,ама то откъде да мислите вие ,като русофилските ви мозъци служат само ,за да сеете червените лъжи и пропаганди и колкото да не се блъскате в стените.
  • 35 ss14

    1 4 Отговор
    Факт е ,че 40 американски войника избиха 400 руски боклука без дори да си дават зор,а руснаците после седяха като насрани и не смееха и гък да кажат ,за да не се увеличат труповете.Влезте малко в положение на руските майки ,които се молеха поне да приберат труповете на синовете си ,а дори и половинта бяха отказани да бъдат върнати обратно в русия.

    Коментиран от #36

  • 36 Про

    4 2 Отговор

    До коментар #35 от "ss14":

    В филмите американците могат да убият и повече руснаци докато в реалността ситуацията е точно обратна

    Коментиран от #37

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Хасан

    0 1 Отговор

    До коментар #31 от "Румяна Костова":

    Не е ли едно и също пакистанец и българин да отидат на работа в Германия ?едните са в Азия а другите в Европа ..при едните има мир ,при другите война
  • 39 ИВАН

    1 0 Отговор
    Браво на руснака, кефят си ме руснаците, от всичките нации те за сега все още са най свестни, а и братя славяни все пак
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания