Last news in Fakti

10 Юни, 2019 14:13 3 133 6

Може да видим нова икономическа криза

  • франция-
  • криза-
  • сащ

Във Франция са притеснени от отношенията между САЩ и Китай

Може да видим нова икономическа криза - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Разширяването на търговския конфликт между САЩ и Китай може да доведе до икономическа криза в целия свят. Това заяви френският министър на икономиката Бруно Льо Мер, цитиран от France 24.

Льо Мер заяви, че Франция не е притеснена от действията на Huwaei. Представители на САЩ вече призоваха еворпейските правителства да ограничат търговията на китайския гигант.

„Разрастването на неразбирателството между САЩ и Китай може да доведе до икономическа криза в целия свят и по-специално в Европа. Вероятно е негативно отражение върху еврозоната. Ние защитаваме нашия национален суверенитет“, заяви Льо Мер.

В момента Huawei участва в изграждането на 4G мрежата във Франция. В момента страната разглежда различни варианти, за да подсигури своя суверенитет при разширяване на 5G мрежа.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Eee

    24 1 Отговор
    Новата световна криза е неизбежна.Въпрос на време кога ще започне.
  • 2 SAAB

    9 0 Отговор
    Тъй де.......нека и другите видят криза !
    Тъкмо няма се налага да излизаме от нея .........дет викаше главанака ..." да не станем ,като гърците " ...... пази Боже !
  • 3 Borislav Popov

    7 0 Отговор
    А бе, хора, той света още от старата криза не е излязал, а вие сте седнали за нова да ни предсказвате !
  • 4 Тъп

    6 1 Отговор
    Що бе с поредната световна война не може ли по стария сценарии А ??
  • 5 Монсиньор

    8 0 Отговор
    За съжаление България като сдухана държава ще отнесе тежко поредната криза. Световния елит има интерес от периодични кризи за прочистване на кочината, в която превърнаха малката ни планета . За съжаление.
  • 6 анонимен

    0 0 Отговор
    българия я няма има мизерия и парламент
Новини по държави: