Last news in Fakti

13 Юни, 2019 10:17 1 314 21

Пуснаха от ареста Алексей Навални

  • алексей навални-
  • русия-
  • протест-
  • арестуван

Над 200 души бяха задържани

Пуснаха от ареста Алексей Навални - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Руският опозиционер Алексей Навални съобщи, че е освободен от полицията, след като беше задържан за неразрешен от властите протест в подкрепа на журналиста от интернет изданието "Медуза" Иван Голунов, предаде ТАСС.

"Дойде полицаят и каза: излизайте оттук. Пуснаха ме", написа Навални. Вчера в центъра на Москва се състоя неразрешена от властите акция в подкрепа на журналиста от независимото интернет издание "Медуза" Иван Голунов, арестуван на 6 юни по обвинение в разпространение на наркотици.

Голунов беше поставен под домашен арест, но след комплексни експертизи обвиненията срещу него бяха снети и той беше освободен на 11 юни. Вчерашната акция в Москва беше планирана преди освобождаването на журналиста и изявлението на министъра на вътрешните работи Владимир Колоколцев за неговата невиновност, отбелязва агенцията.

В пресслужбата на Главното управление на МВР в Москва съобщиха, че в протестите са участвали 1200 души. Над 200 бяха задържани за извършване на административни закононарушения, но по-късно всички с изключение на четирима бяха освободени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Таси

    11 8 Отговор
    Айдее, тоя клоун утре пак ще е със зелените очи и пак ще циври, че са го заляли със зелёнка и не го обичат.

    Коментиран от #2

  • 2 Borislav Popov

    7 13 Отговор

    До коментар #1 от "Таси":

    Навални им разката фамилиите на руските чифути и направо като един голем трън в очите им, чифутите сън не ги хваща и се чудят как да го самоубият, но не рискуват да го направят, понеже народа в Русия няма да им повярва.

    Коментиран от #5, #9, #20

  • 3 дамммм

    9 9 Отговор
    И защо пищяха соросоидите тук толкова-главният соросоид на Русия го пуснаха...-много е мекушав Путин...В САЩ учасниците в неразрешеното шествие Оеупирай Уолстриит отидоха в панделата за по 5-6 години

    Коментиран от #4

  • 4 Borislav Popov

    3 5 Отговор

    До коментар #3 от "дамммм":

    Пищяхте тук най много вие, путиноидите и пак пищите кът, чи ва колят, каскети с каскети таквиз, продажни.

    Коментиран от #7

  • 5 Анти милиционер

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Borislav Popov":

    Муахахахха..... върви на психиатър хахахах
  • 6 БАН

    4 2 Отговор
    Режимът в САЩ убива протестиращи.
  • 7 не кьсай прашките бре

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "Borislav Popov":

    То се вижда кой пищи и тук дженди-за 4 минути имаш два коментара

    Коментиран от #12

  • 8 Мигел

    4 6 Отговор
    Ама защо изобщо го пускат,само да трупа транспортни разходи,направо да му направят една комуналка в ареста и вечер да си се пробира сам;)Това е за съжаление състоянието в Путинска Рус-който се осмели да каже истината,да покаже как живеят "управниците които са хора от народа"на частните си полуострови ,който се осмели да каже ОЧЕВАДНОТО ,че разлика между сегашното положение и Съветския Съюз-НЯМА,бива арестуван и обвинен в "търговия с наркотици" или оргарнизиране на протести или в обида на "властта" и отива право в затвора!Ако Путлер нарочно не потдържаше лошо отношение с Европа и Америка и нямаше визи за Руснаци-В русия щяха да останат само алкохолиците(които са 70% от населението!),всеки нормален човек с повече от 2 грама мозък щеше да имигрира от тази ДУПКА!

    Коментиран от #21

  • 9 Михаил Костов

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Borislav Popov":

    Пенсийо - спамиш ли , спамиш ли ?

    Коментиран от #11

  • 10 Бон воаяж

    4 1 Отговор
    Путин да вземе да го прати в Сибир заедно с останалите двеста активиста ! Да секат дърва докато им дойде акъла в главата. Трудът върши чудеса.
  • 11 Borislav Popov

    0 3 Отговор

    До коментар #9 от "Михаил Костов":

    Баш спамаджията се нарисува, от племето на руските подлоги !

    Коментиран от #14

  • 12 Borislav Popov

    0 3 Отговор

    До коментар #7 от "не кьсай прашките бре":

    Язе не пищя кът вас бе каскет, пищите вие, а язе ви затварям тук пищялките, оти опищяхте орталъка.

    Коментиран от #13

  • 13 Михаил Костов

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "Borislav Popov":

    На такива като тебе не трябва да им зачитат за стаж времето пи бай Тошо ! Нали отричаш всичко ? Що не накараш да ти преизчислят пенсията само за времето на демокрацията ?!

    Коментиран от #15

  • 14 Михаил Костов

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Borislav Popov":

    Да не си пък някоя реститутка - нещо ? Приватизира и разпродаде някое ТКЗС ?!! Колко гушна от далаверата ?

    Коментиран от #17

  • 15 Borislav Popov

    0 2 Отговор

    До коментар #13 от "Михаил Костов":

    Добра си ми е пенсията и няма нужда от никакво преизчисляване, те тия чифути наште ,ако ги накараш да я изчислят, като нищо ще я намалят, та затова и си трая, нали си чувал приказката за лакомото дупе. А с тойта пенсия ко стана, оправиха ли ти я ?
  • 16 стоян георгиев

    1 4 Отговор
    навални е също смел човек дето обаче рано или късно ще бъде убит или вкаран в затвора за разпространение на наркотици,педофилия,содомия и т.н.в русия е така за съжаление!

    Коментиран от #19

  • 17 Borislav Popov

    0 2 Отговор

    До коментар #14 от "Михаил Костов":

    Ркституции, текейсета, приватизации, не са мой профил, специлизирам съвсем други доходи, но това вече е друга тема, демек не е на магарето работата.
  • 18 не син

    2 0 Отговор
    Тоя Навални защо изобщо го пускат от ареста? Първата му работа като излезне е да направи някаква простотия за да го приберат обратно! Имам чувството, че ако не го арестуват сам ще влезе в ареста.
  • 19 Трол

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "стоян георгиев":

    Десо, къде се изгуби ма дудо? Липсваш ми!
  • 20 ЗайоБайо

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Borislav Popov":

    1200 човека в град с 10 милиона жители, какво е това? сбирката на анонимните алкохолици в Москва има повече посещаемост
  • 21 ЗайоБайо

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Мигел":

    Ще видим какво ще направи Донска Сащ с Асандж. Доколкото съм информиран електрическите столове там не прашасват.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания