14 Юни, 2019 19:31 3 678 5

Тръмп: Звъня на ФБР, ако...

  • фбр-
  • сащ-
  • доналд тръмп

Президентът на САЩ заяви, че може да сподели с Федералното бюро, ако получи негативна информация за опонент

Тръмп: Звъня на ФБР, ако... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че може да се свърже с ФБР, ако чужда сила му предостави негативна информация за политически опонент, предаде АР.

В интервю за телевизия "Фокс нюз" Тръмп изглежда даде заден ход след изказване, което направи по-рано тази седмица.

Президентът отново каза, че "естествено" ще проучи информацията, която е предоставена от чуждата сила, за да определи дали е "невярна". Той добави, че ако сметне, че нещо е "невярно или лошо формулирано", безусловно ще уведоми правоохранителните органи.

Изказването се различава от онова, което Тръмп направи пред телевизия Ей Би Си. Тогава той заяви, че ще обмисли дали да приеме подобна информация от чужда страна и че няма да се свърже с органите на реда.

Демократите бяха възмутени от това изказване и заявиха, че то навява спомени за изборната намеса на Русия през 2016 г.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жозефино

    5 4 Отговор
    Мачкай, Донка
  • 2 Алигатор

    0 3 Отговор
    Дони дончоооооооооооооо
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Б.Б.

    5 1 Отговор
    Звъня на ДАНС, ако ... ./ми се приака/
  • 5 Щерю

    2 2 Отговор
    Дони е актьор за заблуда на противника. Противника е тъп и гледа Дони, а през това време Великата Американска армия, нашите спасители от антихриста, се промъква тихичко, все по-близо до държавата МУ. Русия е слаба държава. Като една фризирана болонка, която само лае от страх и създава впечатлението, че е питбул и си мисли, че така стряска и плаши другите, нефризирани болонки около НЕЯ:):) Дрънка стари ламарини на червения площад всяка година и мисли, че като плаши гаргите на Москва, плаши гаргите и в другите градове и села:):) Който не се е пробвал, той не я е превзел, поне до околовръстното на Москва, знаеме го от историята... Сега пак е слаба, без никакво ПВО и няма право на глас на световната сцена. Един германец кацна в центъра на Москва, на червения площад преди няколко години и изволниха сума ти генерали от руските пво, та какво остава за ядрени и неутронни бомбардировки от стелтовете?? Но защо имам чувството, че тук сте от някакво затворено общество без достъп до гугъл, без актуална информациа в продължение на десетки години, а само до този сайт?? Да не би да сте някакви затворници вие и да ви се дава възможност да коментирате в интернет, като заслуга за дейности през деня или срещу една допълнителна затворническа супа?? Я си признайте отворковци, без бой??