Last news in Fakti

16 Юни, 2019 16:50 4 848 13

Екстремно кацане на самолет в Русия

  • русия-
  • кацане-
  • самолет

Самолетът е ударил опашката си на пистата в Краснодар

Екстремно кацане на самолет в Русия - 1
Снимка: Shutterstock

Самолет е направил твърдо кацане на летище в руския град Краснодар, съобщи РИА Новости.

Става въпрос за пътнически Боинг 737 – 800. Той е летял от Москва в късните часове на вчерашния ден.

Местни медии съобщават, че при захода си той е закачил с опашката си повърхността на пистата и е трябвало да се вдигне във въздуха за втори кръг за кацане. Все пак самолетът е кацнал нормално.

На борда е имало 175 души. Никой от тях не е пострадал. В момента руските служби водят разследване за причините за трудното кацане.

Самолетът е трябвало да отлети обратно, но пътниците са били пренасочени към друг полет.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 физика

    6 2 Отговор
    Земното притегляне е голяма работа
  • 2 Borislav Popov

    13 8 Отговор
    Пилота пак е бил с купена диплома, от подлеза на метрото !

    Коментиран от #4, #11

  • 3 outlander

    4 18 Отговор
    Руслямистанците са добри само в едно - пиенето на всичко, което съдържа какъвто и да е спирт, а в пиенето на бояришник пък нямат равни. Не мога да разбера защо след като не стават за пилоти, не си наемат чужди пилоти, ами се излагат по тоя начин? Наистина ли дотолкова човешкия живот в тая ислямска кочина е обезценен, че продължават с яловите опити да докажат, че стават за нещо друго освен пиенето?
  • 4 Аааa

    20 1 Отговор

    До коментар #2 от "Borislav Popov":

    Ами ако се окаже , че причината е в , "качествената" хамериканска техника ? Тогава какво ще кажеш краварски джендьо ???

    Коментиран от #9

  • 5 Тези са пълни

    6 14 Отговор
    смешници. Толкова некъдарни пилоти не съм виждал. Наскоро преживях безумно кацане на самолет на Аерофлот в Москва. За първи път се хванах с две ръце за седалката отпред. Иначе под едно друго заглавие "СУ ще отвее Ф15" кара русофилите да блеят възторжено. Пичове нищо не става от тези. Вервайте!

    Коментиран от #6

  • 6 Гост 2

    10 0 Отговор

    До коментар #5 от "Тези са пълни":

    Изглежда от теб не става нищо !
  • 7 История

    1 8 Отговор
    Руските тролове замират за около една седмица, само когато има пламтящи семейства в пътнически самолет на руско летище. Няма кой да ни напсува тук, поне за две три седмици нас чистите българи. Дай боже на САЩ, някоя и друга ''мълния'', че пак започнаха да се надуват):)
  • 8 Docenta

    0 7 Отговор
    Поредния опит за терористичен акт на ушанките,добре че самолета е боинг
  • 9 Borislav Popov

    1 5 Отговор

    До коментар #4 от "Аааa":

    А ако се окаже баба ти с дръжка, щеше да бъде мъжка, казмурски джендьо.
  • 10 Саманта

    5 0 Отговор
    Поредния проблемен Боинг! Този модел 737-800 да го обявят за неудачен и трябва да го спрат от експлоатация! Вече доста народ се изтрепа точно с този модел по цял свят.
  • 11 Бони

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Borislav Popov":

    Ходил ли си в руско метро.в европа му викат музей на изкуството
  • 12 Кравар

    1 4 Отговор
    Руските тролове не се плашат от нищо, само от пламтящи руски семейства на московско летище:):) Тогава са истински уплашени и са като препарирани за две седмици, после забравят за оръжието ''мълния'' на F35 и пак започват с тъпизмите си. Какъв е извода - само мълнии по руски джетове и пламтящи руснаци, да ви дойде акъла и да млъкнете един път завинаги.
  • 13 Българското ЦРУ Гестапо СС ДС ФБР

    3 1 Отговор
    До всички приятели които коментират тук без заплащане. Много от нас, като станем сутрин, си казваме ''я чакай да смачкам 5-6 руски шпиони русофили'' във факти и да се заредя с енергия за целия ден. Така си мислиме, но това не са никакви русофили, а още по-малко руски шпиони. Те са хора в неравностойно положение - куци, сакати, без крака, без ръце, слепи, инвалиди, неподвижни, тежко болни, повечето нелечимо и тук срещу жълти стотинки от НПО /а това е и единствения начин да имат някакви доходи/ възхваляват ''социализма'' на Русия, Венецуела и Китай. Това което не знаят тези нещастни хора е, че в Русия капитализма е върл и безпощаден. Там за да повикаш линейка и да дойде, трябва да се спазариш по телефона, какви пари ще им дадеш, иначе няма да дойде. Тези хора си мислят, че връщането на социализма е лечението на техните заболявания. Просто не влизайте тук и не коментирайте, защото влизайки в спор с тези болни хора, приемате негативизма им и кармата на болестите им, а и така ще ги оставите и без тези жълтите стотинки, които им дават.Не приемайте върху себе си нещастието, негативната енергия и божието наказание на тези хора, оставете ги без събеседници за спор.Оставете ги да си мечтаят, че някъде на планетата Земя има социалистическа система за която те бленуват, безплатно здравеопазване и безплатни помощници за гледането им, и придвижването им, мечтата е единственото което им остава, в малко оставащите им дни....
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания