17 Юни, 2019 10:15 1 809 9

Предизборни драми за Доналд Тръмп

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • джо байдън-
  • демократическа партия-
  • бърни сандърс-
  • елизабет уорън

Президентът на САЩ изостава след петима демократи, сочи национална анкета за намеренията за гласуване на изборите догодина

Предизборни драми за Доналд Тръмп - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп изостава след петима демократи, единият от които е Джо Байдън, сочи национална анкета за намеренията за гласуване на изборите догодина, оповестена от телевизия Фокс нюз.

Байдън, който е бившият вицепрезидент на Барак Обама, би получил 49 на сто от гласовете, а Тръмп - 39 на сто. В анкетата са участвали граждани, регистрирани в избирателните списъци на САЩ из цялата страна.

Независимият сенатор Бърни Сандърс, който участва в надпреварата между претендентите от Демократическата партия, също получава 49 на сто във виртуалния дуел с милиардера републиканец, но в тази комбинация Тръмп има 40 процента от гласовете. Статистическата грешка е 3 на сто.

Предизборни драми за Доналд Тръмп

Сенаторите Елизабет Уорън и Камала Харис и кметът на Саут Бенд, в щата Индиана Пийт Бутиджидж също изпреварват Тръмп с един-два пункта.

Предизборни драми за Доналд Тръмп

Анкетата, извършена от 9 до 12 юни, бе оповестена от консервативната и предпочитана от Тръмп телевизия 500 дни преди изборите на 3 ноември 2020 г.

Настоящият стопанин на Белия дом се готви да обяви официално кандидатурата си за втори президентски мандат на митинг утре в Орландо, щата Флорида.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българското ЦРУ Гестапо СС ДС ФБР

    3 10 Отговор
    До всички приятели които коментират тук без заплащане. Много от нас, като станем сутрин, си казваме ''я чакай да смачкам 5-6 руски шпиони русофили'' във факти и да се заредя с енергия за целия ден. Така си мислиме, но това не са никакви русофили, а още по-малко руски шпиони. Те са хора в неравностойно положение - куци, сакати, без крака, без ръце, слепи, инвалиди, неподвижни, тежко болни, повечето нелечимо и тук срещу жълти стотинки от НПО /а това е и единствения начин да имат някакви доходи/ възхваляват ''социализма'' на Русия, Венецуела и Китай. Това което не знаят тези нещастни хора е, че в Русия капитализма е върл и безпощаден. Там за да повикаш линейка и да дойде, трябва да се спазариш по телефона, какви пари ще им дадеш, иначе няма да дойде. Тези хора си мислят, че връщането на социализма е лечението на техните заболявания. Просто не влизайте тук и не коментирайте, защото влизайки в спор с тези болни хора, приемате негативизма им и кармата на болестите им, а и така ще ги оставите и без тези жълтите стотинки, които им дават.Не приемайте върху себе си нещастието, негативната енергия и божието наказание на тези хора, оставете ги без събеседници за спор.Оставете ги да си мечтаят, че някъде на планетата Земя има социалистическа система за която те бленуват, безплатно здравеопазване и безплатни помощници за гледането им, и придвижването им, мечтата е единственото което им остава, в малко оставащите им дни.Иначе сайта е приятен с интересни зарибяващи статии

    Коментиран от #6, #7

  • 2 Хохохо

    1 1 Отговор
    Искаме обама! Или черен или латинос
  • 3 Morgoth

    3 1 Отговор
    Тръмп няма да бъде избран втори път, но за целия свят е много важно на къде ще тръгне САЩ. Дали в отричането на Тръмп ще се иде в другата крайност и разделението на обществото ще продължи да градира или се стигне до избирането на по-стабилен и по-центристки кандидат, като се направи коректен анализ защо Тръмп спечели. Това беше протестен вот и ако той бъде игнориан проблемите ще се задълбочат. А с проблемите на САЩ и проблемите в целия Запад, част от който вече сме и ние.
  • 4 гост

    2 1 Отговор
    След рижата да изберат пак някой с тен.
  • 5 Гост

    2 3 Отговор
    Историята ще го запомни, като голяма грешка!
  • 6 Бачо Киро

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Българското ЦРУ Гестапо СС ДС ФБР":

    Тъй като гледам или си пълен идиот, или това с писането без заплащане не е вярно. Въобще не съм си правил труда да ти чета мозъчните пръдни нататък...
  • 7 Бачо Киро

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Българското ЦРУ Гестапо СС ДС ФБР":

    Между другото в сайта се подвизават както идиоти викащи за Русия, така и идиоти викащи за САЩ. Тъпотиите които пишат едните не правят другите по-свестни....
  • 8 Търпение

    0 1 Отговор
    Специалисти твърдят, че "средната продължителност на живота тук" е 74,8 години! Една година (по математически) е само 1,35% от тази продължителност. За Тръмп и какво ще станело след 1 година? Нужно е само да се изпълни "Били живи, видели", а са нужни само 1,35% от този живот. Щастлив, нещастен, беден, богат!
  • 9 mariacare

    0 0 Отговор
    Добър ден - моите хора в България
    МОЯТА СВИДЕТЕЛСТВО ЗА КАК ПОЛУЧАВА КРЕДИТ ЗА КУПУВАНЕ НА КЪЩА ОТ РЕАЛНА И ИНЖЕНЕРНА КРЕДИТНА КОМПАНИЯ, КАТО ИЗПОЛЗВА КОМПАНИЯТА ЗА КРЕДИТИ НА JOSE LUIS.
    hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    Казвам се (Мария), аз съм от Стара Загора в България, търся истинска заемна компания през последните 5 месеца, за да си купя къща в София, имам само няколко измами, които ме направиха за да им се доверя и в края на деня, те взеха парите ми, без да дават нищо в замяна, цялата ми надежда беше загубена, аз се обърках и разочаровах, никога не съм искал да имам нещо общо с кредитни компании в интернет, така че отидох да взема назаем пари от приятел, казах й всичко, което се случи и тя каза, че може да ми помогне, това
    познава кредитна компания, която може да ми помогне с всякакви суми по кредита
    необходима от мен с много нисък лихвен процент от 2%, че тя просто е получила
    заем от тях, тя ме насочи как да кандидатства за заем, аз го направих
    точно както ми каза, кандидатствах с тях на имейл: ([email protected]), никога не съм вярвал, но се опитах и ​​най-голямата ми изненада получих заема в рамките на 24 часа, не можех да повярвам,
    Аз съм щастлив и богат отново и аз благодаря на Бог за този заем
    подобни фирми все още съществуват по тези измами навсякъде,
    Моля, аз съветвам всички там, които се нуждаят от заема им имейл
    ([email protected]) те никога няма да ви провалят и
    Животът ви ще се промени, както и моят. Скоро