17 Юни, 2019 16:10 4 559 71

Русия е доставила самолети за $6 милиарда

  • русия-
  • самолети-
  • доставка-
  • хеликоптери-
  • рособоронекспорт

Официални данни от държавния износител на военна техника

Русия е доставила самолети за $6 милиарда - 1
Снимка: Shutterstock

"Рособоронекспорт", руският държавен износител на военно оборудване, е доставил през 2018 година бойни самолети и хеликоптери на стойност над 6 милиарда долара, посочва компанията в понеделник, предаде БНР.

В изявление, публикувано преди Парижкото авиационно шоу, където "Рособоронекспорт" ще демонстрира военна техника заедно с редица други компании от Русия, изпълнителният директор Александър Михеев заяви: "През 2018 година доставихме бойни самолети, хеликоптери, безпилотни летателни апарати, двигатели и оборудване за военновъздушните сили на стойност над 6 млрд. долара".

Сред редицата руски експонати на изложението във Франция ще бъдат показани системите за противоракетна отбрана С-400 и безпилотните летателни апарати Oiron-E, Orlan-10E и Takhion. Представените руски самолети пък включват Су-35 и МиГ-29М/М2.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Морфей

    50 5 Отговор
    Русия продава а онези още сключват договори за самолети на филмчета за по 15 г. напред.
  • 3 123

    52 7 Отговор
    А пък ние ще купим 6 самолета за 1,5 милиарда

    Коментиран от #7

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Тъп

    21 7 Отговор
    КОлега 1 ,чети колега,чети.Чукча писател.
  • 6 Реалист

    32 5 Отговор

    До коментар #1 от "Анти милиционер":

    Пише ИЗНОСИТЕЛ!!! НАУЧИ СЕ ДА ЧЕТЕШ ПОНЕ НАЧАЛОТО НА СТАТИИТЕ!

    Коментиран от #70

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Реалист

    9 44 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Представените руски самолети пък включват Су-35 и МиГ-29М/М2. - АМИ НИЕ ТЕЯ БРАКМИ ВЕЧЕ ЩЕ ГИ БРАКУВАМЕ ЗА СТАРО ЖЕЛЯЗО, А ТЕ ГИ ПРОБУТВАТ ЗА ПРОДАН. Кой луд ще купи МИГ-29???

    Коментиран от #10, #15, #63

  • 9 Borislav Popov

    12 6 Отговор
    Когато пишете такива новини за по голяма ясност по въпроса, беше хубаво и да вметнете, за колко милиарда са доставили самолети и американските чифути, защото сега филите и фобите ще се изядат един-друг тука. Впрочем, не се и съмнявам, че именно такава ви е целта, когато пишете такива статии, да става патардията !
  • 10 Бай хой

    25 10 Отговор

    До коментар #8 от "Реалист":

    Ами тия "бракми" отказаха сащ да се занимават с простотии като петнайсто поколение фъ22 и фъ35 и да започнат модернизация на ф16 и ф15. Само че руските вече са в експлоатация а хамериканските още на чертожната дъска. Значи 1-2 години за прототип и още 2-3 години за изпитания и смятай че технологичното изоставане на сащ е повече от 10 години. Това са фактите.

    Коментиран от #11, #39

  • 11 СссереМ

    9 24 Отговор

    До коментар #10 от "Бай хой":

    Ф16-Миг29,СУ27=79 на НУЛА,айде у лево червен плашипутарник.
  • 12 Блядчо

    10 16 Отговор
    А сравнете 6-те милиарда на рашките с продажбите на Уолт Дисни да видим колко са велики рашките.

    Коментиран от #16

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Сандокан с двата ножа

    20 4 Отговор

    До коментар #8 от "Реалист":

    Кое бракуваш бе - Су35 ? Няма да го получим в България дори на картинка ! А МиГ-29М/М2 е развитие на базата на Миг 29 .Но с нови двигатели , електроника ,оръжия, радиус на действие и т.н. Ако малко прочете - Миг 29 има десетина модернизации в течение на времето спрямо Миг 29 който познаваш ти !

    Коментиран от #23

  • 16 Бай хой

    16 4 Отговор

    До коментар #12 от "Блядчо":

    Урунги на това много стъкмистиката ра. Сейчас за макар и симулативно и битки но при равни условия. В джърмани, Германия и дойчланд 31=1 за миг 29. В Индия напрау на нула за руските самолети. И рийшли ли става въпрос за индийски, полски, унгарски и германски пилоти и експортни версии. Иначе в реален бой резултата ще е ясен като в Корея, Виетнам и Куба. Много на малко за братушките.
  • 17 Домбровски

    23 5 Отговор

    До коментар #14 от "Насраха се да лъжат и злобеят москалите":

    Индия купува 21 броя от Миг 29 . Смяташ ли че са по глупави от нас ? Египет купува 20 Су35 - сигурно и те са по глупави че не си вземат ф16 ?Китайците и те купиха 20 броя Су 30 и 24 броя Су35 .

    Коментиран от #22

  • 18 светулчо

    12 3 Отговор

    До коментар #13 от "Майтап":

    И какво получава обора за 700 милиарда ? Разходите за поддръжка на 800 бази по света ??!!!
  • 19 Borislav Popov

    9 17 Отговор
    Каубоите правят 6 млрд от 1 сделка, а тия за цяла година... И тръгнали моля ви се да се мерят със САЩ.

    Коментиран от #21, #30, #32

  • 20 Такааа

    5 3 Отговор
    Ние купуваме за 1.6милиарда 8 самолета .Значи руснаците са продали за цяла година окло 32 самолета .Хъм. Малко е.
  • 21 Бай Хой

    6 8 Отговор

    До коментар #19 от "Borislav Popov":

    Може и да сте прав, потърсих инфо и намерих, че през миналата 2018 година, америте само на Катар са продали Ф-15 за 12 милиарда долара.
    Катар закупил у США истребителей F-15 на сумму около $12 млрд
    Отдел «Армия» 15.06.2018, 09:01

    Коментиран от #31

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Реалист

    4 17 Отговор

    До коментар #15 от "Сандокан с двата ножа":

    Стига с тея москвичи бе - даже гумен гадев вече не иска да ги дига. МИГ-29 е летяща каруца-касичка - от него полза имат само тея дето го подържат че постоянно е в ремонт. А ресурса му е по-малко от на една лада.
  • 24 Петър

    2 2 Отговор
    Луд на шарено се радва....
  • 25 Българското ЦРУ ГЕСТАПО СС ДС ФБР

    6 12 Отговор
    До всички приятели които коментират тук без заплащане. Много от нас, като станем сутрин, си казваме ''я чакай да смачкам 5-6 руски шпиони русофили'' във факти и да се заредя с енергия за целия ден. Така си мислиме, но това не са никакви русофили, а още по-малко руски шпиони. Те са хора в неравностойно положение - куци, сакати, без крака, без ръце, слепи, инвалиди, неподвижни, тежко болни, повечето нелечимо и тук срещу жълти стотинки от НПО /а това е и единствения начин да имат някакви доходи/ възхваляват ''социализма'' на Русия, Венецуела и Китай. Това което не знаят тези нещастни хора е, че в Русия капитализма е върл и безпощаден. Там за да повикаш линейка и да дойде, трябва да се спазариш по телефона, какви пари ще им дадеш, иначе няма да дойде. Тези хора си мислят, че връщането на социализма е лечението на техните заболявания. Просто не влизайте тук и не коментирайте, защото влизайки в спор с тези болни хора, приемате негативизма им и кармата на болестите им, а и така ще ги оставите и без тези жълтите стотинки, които им дават.Не приемайте върху себе си нещастието, негативната енергия и божието наказание на тези хора, оставете ги без събеседници за спор.Оставете ги да си мечтаят, че някъде на планетата Земя има социалистическа система за която те бленуват, безплатно здравеопазване и безплатни помощници за гледането им, и придвижването им, мечтата е единственото което им остава, в малко оставащите им дни.Иначе сайта е приятен с интересни зарибяващи статии
  • 26 Домбровски

    9 2 Отговор

    До коментар #22 от "Насраха се да лъжат и злобеят москалите":

    Ескадрилата на китайските военновъздушни сили, оборудвана с руски изтребители Су-35, се подготвя за първото пътуване в чужбина........................военни експерти изразиха изненада, че трябва да отидат на международни учения със самолети от руското поколение 4 ++ , когато имат собствен изтребител от пето поколение - J-20. Той трябва да представлява Китай в чужбина.................... Су-35 е кралят сред самолетите от четвърто поколение“ - каза пилотът в интервю за китайски телевизионен канал.......................
  • 27 Домбровски

    8 1 Отговор

    До коментар #22 от "Насраха се да лъжат и злобеят москалите":

    Къде го тоя договор за сътрудничество на Индия с нато? Индия има сключен двустранен военен договор с Русия .Освен това : Индия и Русия подписаха договор за доставка на С-400 за $5,46 млрд. Освен това имат сключен договор от февруари тая година за закупуването на Миг 29 .. Индийският военен флот е оборудван с руско оборудване на 80 процента, а индийските военновъздушни сили - на 70 процента.
  • 28 Домбровски

    9 1 Отговор

    До коментар #22 от "Насраха се да лъжат и злобеят москалите":

    Март месец тая година Индия сключи договор за Руска атомна подводница под наем. Договорът е за 3 милиарда за 10 години. Това е третата подводница която Индия взема от Русия .
  • 29 Домбровски

    9 1 Отговор

    До коментар #22 от "Насраха се да лъжат и злобеят москалите":

    С договор от Април месец тая година Индия купува 464 танка от Русия. Това е Т-90МС . Дo 2020 г. индийцитe иcĸaт дa имaт oĸoлo 1,7 xиляди тaнĸa T-90 oт paзлични мoдифиĸaции.
  • 30 на какво се радваш

    8 1 Отговор

    До коментар #19 от "Borislav Popov":

    че има балъци като нас които са задължени да плащат, независимо какво ще им предложат. Така се получават много пари, вкарвашот в кошарата едни балъци като им казваш че ще ги пазиш от извънземните, изкомандваш ги да купуват само от теб, а балъците плащат, че и се и радват. И естествено, балъците са бедни, щото хранят богатите. Иначе и ти щеше да си вадиш хляба по по достоен начин а не като висиш по сайтовете и пишеш глупости.
  • 31 Цанко

    4 3 Отговор

    До коментар #21 от "Бай Хой":

    И какво ще ги прави Катар тия самолети от 1970 година ? Самолет на 50 години ??!!!
  • 32 Точи и Меси

    9 1 Отговор

    До коментар #19 от "Borislav Popov":

    Те сделката я правят , ама пари още не са вземали. Що тъй няма мераклии за ф35 ? Защо ф22 го спряха преждевременно ? А ф117 - дето щеше да става основен самолет ?!! Краварите гледат да си отикат боклуците а за себе си продължават да поддържат дърти щайги като А10! А10 щели да го крепят до 2040 година докато успеели да направят нов самолет ???!!!!
  • 33 А БЕ

    4 9 Отговор
    ЩО ЗАБЛУЖДАВАТЕ БЪЛГАРСКИТЕ ОЛИГОФРЕНИ ПРИКЛЯКАЩИ , КАТО ГРАДЕЧЕНСКИ ГАЙДАДЖИЯ ЩОМ ЧУЯТ РУСИЯ, КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК КАРА РУСКИ КАМИОНИ И АВТОМОБИЛИ, ИЗОБЩО НЯКОЙ ИМА ЛИ В ДОМА СИ РУСКА ТЕХНИКА, И АКО СЛУЧАЙНО ИМА СЪС СИГУРНОСТ МУ Е ИДВАЛО ДА Я МЕТНЕ ОТ ТЕРАСАТА !

    Коментиран от #34

  • 34 Бай хой

    8 0 Отговор

    До коментар #33 от "А БЕ":

    Същите са ги приказвали и на София прайд. От там ли ги пое тез опорки?
  • 35 Бай Яни

    2 5 Отговор
    Само че тези нещо не са и разбрали. Защо в Бриже видяхме само макет и модели на Т50, МИГ35М. ЯК121., САМО. РЕАЛЕН Е НОВИЯТ супер джет. Къде са всички тези самолети, и ЗРК комплекси. И престанете да пишите простотии. Аман от идиоти прости.
  • 36 Бай Яни

    2 4 Отговор
    Извинявам се, в Бруже е авиошоуто. Вчера го откриха. Видях и макета на турците, средно между Ф35и т50 е. В реален размер е.

    Коментиран от #37, #38, #51

  • 37 Бай хой

    3 2 Отговор

    До коментар #36 от "Бай Яни":

    Бряяя аз пък мислех че ще ти дадат да направиш по едно завойче с пълно бойно снаряжение. Пък те проклетниците виж на мострения панагир какви с ги извадили. Ама и ти си семинал.
  • 38 Бай хой

    4 1 Отговор

    До коментар #36 от "Бай Яни":

    Па и Бруже ли е, Бурже ли е кой да ти каже?
  • 39 ss14

    4 10 Отговор

    До коментар #10 от "Бай хой":

    Toва са фактите в комунистическата ти тиква ,комунде.На руските получовеци им трябваха 20 години да догонят САЩ с правенето на СУ-57 и пак не успяха да нарпавят самолет от пето поколение ,защото нямат никаква представа как се прави това.Освен това руснаците винаги са догонваща военна и винаги са поколения назад.Според статистиката до 2030г. русия ще е трета военна сила след САЩ и Китай,защото безпаричието и слабото технологично развитие ги бута назад.Колкото до продадените оръжия ,от страна на САЩ на година са няколко пъти повече.Руското биха го купили държави които немогат да си позволят американско и се примиряват с второ качество руска стока.

    Коментиран от #52

  • 40 ss14

    5 6 Отговор
    русия вече изостава в авиацията и военноморските сили от Китай.За САЩ дори няма смисъл да говорим ,защото руснаците там са 100 години назад и срещу американците да тичат ,немогат да ги стигнат.До 10 години русоидите няма да могат да достигнат и Китай.

    Коментиран от #41

  • 41 Бай хой

    5 5 Отговор

    До коментар #40 от "ss14":

    Ако имаш в предвид да произведат 400 дефектни самальота ще си праФ. Па и да кажеш кое им е петото поколение на хамериканските. Фъ22 с памет 300 мегабайта. Ша ги бия с смартфонья. Той моя с няколко десетки гигабайта трябва да е 50 поколение. А и преди няколко месеца десетки фъ22 не можаха да излетят праздни(като главата ти) за да избягнат буря и бяха потрошени. За фъ35 изобщо не си струва коментирането. Пето поколение хоби което не може да лети, невидимото но покритие се подува, ограничена му е скороста, свалят го врабчета и и и. Това ли са ти краварските технолоджи. Да си доят кравите и да оставят самальотостроенето на можещите. Виж как вчера щяха да избият сума ти Българи с калпава сглобка Боинг.

    Коментиран от #42, #43

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Бай хой

    5 3 Отговор

    До коментар #43 от "руската нация е най гнусната нация":

    Тъй тъй явно толкова си можеш. Щом има модератори да търпят подобни олигофрени.
  • 45 Бай хой

    4 3 Отговор

    До коментар #42 от "ss14":

    Моята информация е от енциклопедията. Кажи сейчас твоето инфо в момента в малкото ти мозъче ли се роди? Ако ставаше за ъпгрейдване фъ22 хамитата нямаше да го спрат отпроизводство. Отделно че не може да лети по време на дъжд и в облаци защото му се отмива невидимото покритие. Специалната бия с частици поглъщащи вълните от радарите. Ама крава бойс трябвало да те питат неземния разбирач а не да закриват проджекта. Пробвай веднъж като нормален човек без обиди и определения. Или избиваш комплекси по този начин. Единственото което постигаш е излагация.

    Коментиран от #47, #48

  • 46 реплика

    4 0 Отговор
    Е, КАКВО ДА СЕ ПРАВИ! ХОРАТА КУПУВАТ НАЙ-ДОБРОТО НА СВЕТА, НО НИЕ СЕ ПЪНЕМ КАТО МАГАРЕТА НА МОСТ. КАКТО ЗА ЮЖЕН ПОТОК, ОЧЕВАДНО И ЗА САМОЛЕТИТЕ НИ ТРОПНАХА С КРАК И УДАРИХА ЮМРУК ПО МАСАТА НА НАШИТЕ ПОСЛУШКОВЦИ ОТ ВИСОКИТЕ БАЛКОНИ, ЧЕ СЛУШАМЕ НЕБИВАЛИЦИ И ПРОСТОТИИ КАК ТЕЗИ КАТАФАЛКИ 4-то ПОКОЛЕНИЕ F-16 БИЛИ ПО-ПО-НАЙ, АМА ВЪОБЩЕ НЕ НИ СОЧАТ И ОБЯСНЯВАТ КАК ТОГАВА В САЩ НЕ СА СЕ ВЪОРЪЖИЛИ ДО ЗЪБИ С ТОЗИ ГРОБИЩЕН ШЕДЬОВЪР, А? Я ВИЖТЕ КАКВО ПРАВИ ТУРЦИЯ И ТОВА СЕ КАЗВА ДЪРЖАВА!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 реплика

    2 1 Отговор
    АМА ГОЛЯМА Е ТАЗИ ПРОСТОТИЯ, ЧЕ ЩЕЛИ СМЕ ДА ПАЗИМ И НЕБЕТО НА МАКИТАТА ОТ ПРОВИНЦИЯТА НИ. ТЕЗИ ХВРЪКНИ 8бр. НЕБЕСНИ КОНСЕРВИ ОТ СЪРБИЯ ЩЕ ГИ СМЪКНАТ ЗА НУЛА ВРЕМЕ И ЖАЛКО ЗА ПАРИТЕ НИ, А И ЗА ПИЛОТИТЕ НИ...С ТЕЗИ ПАРИ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ НАПРАВИ СЪЩОТО ВЪОРЪЖЕНИЕ, КАКТО ТУРЦИЯ И ТОГАВА ДА ГИ ПИТАМЕ В ДИАМЕТЪР 800км КОЙ ЩЕ ВДИГНЕ И НАСОЧИ КАКВОТО И ДА Е ПЛАШИЛО СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ, АМА ОТ ТЪПАНАРИ, ВЛАСТОСЛАГАЧИ И ШМЕНТАЛАЦИ ... АМАН! НЯМА НЕ САМО ОПРАВИЯ, НО НЯМА И ПРОКОПСИЯ!
  • 50 реплика

    0 0 Отговор
    ТЪЙ ЩЕ Е КАТО СА НИ НАЛАЗИЛИ ПУЦАДЖИИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!
  • 51 Тъпан

    2 0 Отговор

    До коментар #36 от "Бай Яни":

    и пак сбърка, не е Бруже, а Бурже... ама карай, толкова си можеш...
  • 52 Цанко

    5 4 Отговор

    До коментар #39 от "ss14":

    Русия за 6 години и 6 милиарда направи Су57 ! Краварите за 25 години и 387 милиарда само за разработки още не могат да подкарат ф35 !!!! На всичкото отгоре го откраднаха от руснаците /ЯК141/ - защото сами нямаше да могат изобщо да го направят.

    Коментиран от #53

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Саманта Фокс

    4 3 Отговор

    До коментар #47 от "ss14":

    Произведени 166 броя от които 7 прототипа. Толкова е модерен че бордовия му компютър е със умопомрачителната памет от 300 мегабайта. Направо информацията я приема и изтрива по клъстери. И още по-модерна му е стелт технологията. Стига да не завали дъжд. Че му се отмива покритието и трябва да ходи на бояджия.

    Коментиран от #56

  • 55 Цанко

    5 2 Отговор

    До коментар #53 от "ss14":

    В началото на 90-те години на миналия век американският оръжеен производител Lockheed Martin предлага да си сътрудничи с проектантското бюро "Яковлев" (разработчик на Як-141). Договорът приключва след една година . Lockheed Martin получава от бюрото "Яковлев" цялата техническа документация за Як-141??!!!....Основната прилика между двата самолета е именно двигателят, който може да извива задната си част на 90 градуса.

    Коментиран от #64

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Ъъъъъ

    6 1 Отговор

    До коментар #53 от "ss14":

    Ти кога си виждал самолет на живо?? Тъпанар
  • 58 Саманта Фокс

    5 2 Отговор

    До коментар #56 от "руската нация е най гнусната нация":

    Пише го в нета бе учен - прочети малко !

    Коментиран от #59

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Цанко

    2 2 Отговор

    До коментар #59 от "Borislav Popov руската курва":

    Ти си тоя който пише с 10 ника.
  • 61 а бе зубърчо мамин

    5 2 Отговор

    До коментар #53 от "ss14":

    ако руснаците изобщо разработват самолети, танкове, стелтове, надводни кораби и т.н. бойни прашки, то е за да поддържат технологична форма и за тактическо противипоставяне в определени зони на света. Тактическите средства са скъпи и нискоефективни и са съпътствани с големи жертви. Ако нещата много ескалират, всичко ще се реши за 30 мин със стратегичските оръжия, където в момента руснаците имат убийствено превъзходство. Ракетите решават всичко, както (правилно) са заключили при колхозника Хрушчов. А и това е единствената страна която има стратегическа дълбочина, тъй че да продължи да съществува, макар и силно разрушена и обезлюдена, и след като е била обект на ядрена война.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Пич тоя е глухите многознайковци

    4 1 Отговор

    До коментар #55 от "Цанко":

    Колкото и да му обясняваш,той си знае едно и също. Върти латерната и хич не му влиза нищо в малката главичка..!
  • 65 Кирчо

    6 4 Отговор

    До коментар #53 от "ss14":

    Рядко пиша,но ти приятел в опитите си да се покажеш много знаещ,не усещаш че се излагаш пред все повече хора и пак ще сменяш ника май..!?! Факт е че Ф-22 е спрян от производство като непереспективен,и с остаряла концепция според американските си създатели и не на последно място твърде скъп. Ако Су-57 бе негово копие както твърдиш,защо проекта продължава да се развива..и напредва.? И само забележи..хората ти опонират с факти,а ти с лозунги и недоказани твърдения..! Страничен човек четящ от време на време коментари тук веднага би му направило впечатление. Ако нещо не знаеш по-добре не спори защото лесно затъваш в глупави обяснения..!

    Коментиран от #66, #67

  • 66 гостгост

    1 3 Отговор

    До коментар #65 от "Кирчо":

    Е ти какво си написал и ти незнаеш.Изписал си 10 реда ,а всъщност си казал едно голямо нищо.Не се прави на разбирач да поправяш хората защото нито знаеш знаеш за какво пишеш ,нито си имаш понятие от нещата.Трай си по-добре трол.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 гостгост

    1 3 Отговор
    https://www.quora.com/Why-did-the-US-stop-production-of-the-F-22-Raptor ето ти малко инфо да четеш ,смехурко.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Реалист

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Реалист":

    Като пише износител на означава ще ще се изнасят бе шматка. Това е монополно обединение - хранилка за пути и олоигарсите му от кръга "Озеро".
  • 71 Факт

    0 0 Отговор
    Нема нищо за фалба, щом бедна България си позволява за 8 фърчила 2 млрд. по-скоро има много въпросителни, но Хунтата Му задушава всичко като анаконда и със същия апетит лапа и се тъпче и най-вече убива.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания