Last news in Fakti

19 Юни, 2019 07:20 1 813 9

Тръмп: Да, още четири години! (СНИМКИ)

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • мелания тръмп-
  • републиканска партия-
  • робърт мълър

Републиканецът даде официален старт на кампанията си за втори президентски мандат, обещавайки да запази Америка велика 

Тръмп: Да, още четири години! (СНИМКИ) - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп официално откри кампанията си за втори мандат на президентските избори през 2020 г., обещавайки да запази Америка велика, съобщиха световните агенции.

"Официално откривам кампанията си за втори мандат", заяви републиканецът пред близо 20 000 свои привърженици, събрали се в спортна зала в Орландо, щата Флорида.

"Ако искате да приключите с тази корумпирана система веднъж завинаги, елате на 3 ноември и гласувайте, гласувайте, гласувайте". Напомняйки за победата си на президентските избори през 2016 г.,

Тръмп заяви: "Един път го направихме и сега ще го повторим. И този път ще доведем нещата до край".
"Ние ще продължим да правим Америка отново велика и после наистина ще запазим Америка велика", увери Тръмп.

"Още четири години! Още четири години!", подемаха често събралите се в залата, които освиркваха всяко споменаване на "фалшивите новини", Хилари Клинтън, Барак Обама или разследването на специални прокурор Робърт Мълър за руска намеса в президентските избори от 2016 г.

Тръмп: Да, още четири години! (СНИМКИ)

Още в началото на речта си президентът похвали доброто състояние на американската икономика.

"Нашата страна напредва, процъфтява, сега е в пълен растеж, лети към нови невероятни върхове", каза Тръмп. "Целият свят завижда на нашата икономика, която е може би най-добрата икономика в историята на страната ни", добави той под бурните овации на привърженици си в зала "Амуей център".

В речта си Тръмп обрисува тревожна картина на това, как ще изглежда животът ако той загуби изборите догодина. Той обвини критиците си в "неамериканско поведение" и уверявайки тълпата, че демократите "искат да ви унищожат, искат да унищожат нашата страната такава, каквато я познаваме".

Тръмп: Да, още четири години! (СНИМКИ)

По думите на Тръмп, демократите радикално ще променят Съединените щати и ще се опитат да легализират мигрантите, влизащи през южната граница, за да могат те да гласуват и да засилят политическата база на Демократическата партия. Президентът се оплака, че е бил "изложен на атаки още от първите дни" на управлението си от "медии, съобщаващи фалшиви новини" и "незаконен лов на вещици".

Тръмп отбеляза, че е укрепил въоръжените сили, наложил е санкции на Русия и е дал алтернативни източници за доставка на енергоносители на цяла Европа, което е създало много сериозна конкуренция за Русия. "Никой не е проявявал по-голяма твърдост спрямо Русия от Доналд Тръмп", добави президентът.

Той повтори известните си позиции за Иран и Израел, защитавайки решението си да премести американското посолство в Ерусалим. "Ние подновихме приятелските си връзки с нашия скъп съюзник, Държавата Израел", заяви Тръмп под аплодисментите на събралите се. Относно Иран американският президент отново осъди "катастрофалното" споразумение за ядрената програма на Техеран, от което той изтегли САЩ през 2018 г. и увери, че е наложил "най-тежките санкции, прилагани някога срещу първата държава кръстник на тероризма в света".

Тръмп обеща, че по време на мандата му САЩ ще се справят с рака и СПИН и ще подготвят пътя за изпращане на американци на Марс.

Тръмп: Да, още четири години! (СНИМКИ)

На митинга говори и съпругата на президента, Мелания Тръмп. "Аз се гордея с всичко, което моят съпруг направи от името на американския народ за толкова кратко време", заяви бившата манекенка, която увери, че е очарована от идеята да бъде Първата дама още шест години.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пипъна

    13 10 Отговор
    Мачкай, Дони!
  • 2 Donald Trump

    11 12 Отговор
    Шибаният клоун
  • 3 Овчарчето Калитко

    12 4 Отговор
    Всички врачки го казват: Дъмпи Тръмпи ще изкара и втори мандат!
  • 4 onq s konq

    5 3 Отговор
    Сега е момента бат Бойко да увери Тръмп че цяла България е зад Него и че ако се осигурят Урни в амер. бази за изборите,до един ще гласуваме в негова полза!
  • 5 джи ли

    7 3 Отговор
    Подпали половината свят иска и другата половина
  • 6 Трън

    8 3 Отговор
    На къде отива този свят. Тръмп е президент! А можеше да си е обикновен палячо.
  • 7 NikNay

    1 0 Отговор
    Не знам дали Венци е в час с продължителноста на президентските мандати в САЩ . Нека попита някой шестокласник да го светне, че президентските мандати не са с продължителност от 6 години.
  • 8 ****

    1 1 Отговор
    Този дъртофелник обещал да запази ам.велика,той я направи държава от третия свят вече,кото всички започнаха да ги отсвирват и избягват.ЕС вече искатжразплащане с евро,и все повече държави са за разплащане с евро или с нац.валута,тъй като по този начин,кочината няма да може да заплашва със санкции.До там я докара рижавия.
  • 9 marico

    0 0 Отговор
    Добър ден - моите хора в България
    МОЯТА СВИДЕТЕЛСТВО ЗА КАК ПОЛУЧАВА КРЕДИТ ЗА КУПУВАНЕ НА КЪЩА ОТ РЕАЛНА И ИНЖЕНЕРНА КРЕДИТНА КОМПАНИЯ, КАТО ИЗПОЛЗВА КОМПАНИЯТА ЗА КРЕДИТИ НА JOSE LUIS. [[[[[[[[[[[[[[[[[[[

    Казвам се (Мария), аз съм от Стара Загора в България, търся истинска заемна компания през последните 5 месеца, за да си купя къща в София, имам само няколко измами, които ме направиха за да им се доверя и в края на деня, те взеха парите ми, без да дават нищо в замяна, цялата ми надежда беше загубена, аз се обърках и разочаровах, никога не съм искал да имам нещо общо с кредитни компании в интернет, така че отидох да взема назаем пари от приятел, казах й всичко, което се случи и тя каза, че може да ми помогне, това
    познава кредитна компания, която може да ми помогне с всякакви суми по кредита
    необходима от мен с много нисък лихвен процент от 2%, че тя просто е получила
    заем от тях, тя ме насочи как да кандидатства за заем, аз го направих
    точно както ми каза, кандидатствах с тях на имейл: ([email protected]), никога не съм вярвал, но се опитах и ​​най-голямата ми изненада получих заема в рамките на 24 часа, не можех да повярвам,
    Аз съм щастлив и богат отново и аз благодаря на Бог за този заем
    подобни фирми все още съществуват по тези измами навсякъде,
    Моля, аз съветвам всички там, които се нуждаят от заема им имейл
    ([email protected]) те никога няма да ви провалят и
    Животът ви ще се промени, както и моят. Скоро се свържете с (josel