19 Юни, 2019 20:29 2 788 36

Русия: САЩ ни връщат в Студената война

  • русия-
  • преговори-
  • сащ

Руски представители искат преговори за договора Нов СТАРТ

Русия: САЩ ни връщат в Студената война - 1
Снимка: Shutterstock

Действията на САЩ може да върнат положението на конфронтация на страната с Русия. Това стана ясно от заявление на руския Съвет за сигурност, съобщи Интерфакс.

Руските представители призоваха САЩ да преосмислят излизането си от Договора за ликвидиране на ракетите със среден и малък обсег.

Заместник – секретаря на Съвета за сигурност Александър Венедиктов призова САЩ да започнат преговори с Русия за удлъжаване на действието на договора Нов СТАРТ.

Договорът урежда съкращаването на стратегическите ядрени оръжия и изтича след 2 години.

Администрацията на американския президент Доналд Тръмп обяви, че ще излезе от договора, след като обвини руското правителство, че не го спазва.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Путин фен

    24 7 Отговор
    Този път,обаче ракетите от Куба ще полетят...

    Коментиран от #26

  • 2 файъра

    28 5 Отговор
    Ами те си го търсят отдавна....и скоро ще проплачат! Не точно от Русия, а от самата природа. Просто гледайте!
  • 3 Прецицалото

    32 6 Отговор
    Говедарите са Империята на Злото, колко Държави подпалиха, що народ изтрепаха, ще дойде Видов ден.Само нашите Йесмени продължават да им се слагат безропотно
  • 4 ШЕ ИМА И

    7 1 Отговор
    ВРЪЩАНЕ КЪМ МАЧКАНЕТО НА ПУЙКИ ЩЕ ДОЙДЕ ! ПРАВЕТЕ РАКЕТКИ ПОВЕЧКО !
  • 5 Батиста

    18 5 Отговор
    Руснаците лекичко ги пускат по пързалката. Целта е да се разбере от целия свят колко държат краварите на договорите и колко може да се разчита на тях.

    Коментиран от #7

  • 6 Hhhhhhh

    4 5 Отговор
    Ще ви върне от там от където се появихте.
  • 7 Borislav Popov

    6 19 Отговор

    До коментар #5 от "Батиста":

    Те веднъж вече, руснаците се изпързаляха сами, гат се разпадна сесесерето, сега пак си играят на пързалки, ще се доиграят те.

    Коментиран от #9, #11

  • 8 Димов

    19 3 Отговор
    Студената война си беше добре. Двете суперсили се балансираха взаимно, като си противостояха. С разпадането на източният блок светът остана на един крак. Каубоите започнаха безпощадно да изнасят "демокрация", чрез заговори, преврати и атентати.
  • 9 Батиста

    15 3 Отговор

    До коментар #7 от "Borislav Popov":

    Ти сигурен ли си че са се изпързаляли ? И за какво им беше тоя баласт от неблагодарни държави ? За какво им са такива като поляците и румънците например? Или такива пудели като Литва ,Латвия и Естония ? Защо им беше толкова години да ги влачат на буксир ? Видя се че те самостоятелно без господар не могат да живеят ! Сега едни други се нагърбиха с тях и направо цъфнаха и вързаха !

    Коментиран от #12, #16

  • 10 А,де ...

    19 0 Отговор
    '' Русия: САЩ ни връщат в Студената война''. А нас ни върнаха във феодализма. И то в ранния. И се отправяме към племенното делене. :-) Скоро ще почнем да скачаме по дърветата, ако са ни останали.
  • 11 Батиста

    10 4 Отговор

    До коментар #7 от "Borislav Popov":

    Всичко беше един голям театър ! Елцин се правеше на пияница и шут докато Русия успее да се преструктурира и си стъпи на крака. Периодът беше решаващ ! Уж краварите победиха а радостта им не трая дълго - има няма двайсетина години ! Ами сега ??

    Коментиран от #35

  • 12 Реалист

    5 11 Отговор

    До коментар #9 от "Батиста":

    Че не блестиш с интелект е ясно, но днешните ти постове "избиха рибата" - ами даже е полумаймун като теб може да се сети че тея "ненужни" според теб държави даваха достатъчно буферна зона, армии и технологии за да крепят примитивната раша. И раша беше като октопод смучещ блага. Освен това беше защитена отвсякъде (почти) от пряк контакт с "врага". Нооооо, ти си още на урок "политикономика" и до "военно дело" ти е още далеко.

    Коментиран от #14, #20

  • 13 СССА

    7 2 Отговор
    Само си мерят П****** ние да не си сваляме гащите, че и двете сили ще ни го натирят. Каква студена война бълнуват, като руските пари са в САЩ.Ако Русия си ги изтегли САЩ ще фалира.А ако си изгонят чужденците ще закъсат тотално.Само индианците са американци всички други са пришълци. По добре да сме далече и от двете сили не ни трябват да ни е мирна главата. Излетят ли ракети от едната страна автоматично ще има отговор от другата страна дори и да няма оцелели.Руснаците и американците имат тайни градове, които могат да оцелеят до 10години без намеса от вън но после какво ще е никой незнай. Може и планетата да я няма.
  • 14 Батиста

    15 5 Отговор

    До коментар #12 от "Реалист":

    И какви технологии даваха Грузия, Литва ,Латвия ,Естония и т.н ? А сега ние чия буферна зона сме ? Какво смучеше от нас Русия ? Чушки и домати ? Приказваш пълни простотии !

    Коментиран от #18

  • 15 ???

    4 1 Отговор
    Протоколи на ционските мъдреци, прочетете помислете над прочетеното и тогава коментирайте. Пишете в Гугъл там ще ги намерите. Световната конспирация, книга на Български автор , има над какво да се помисли.
  • 16 Borislav Popov

    4 8 Отговор

    До коментар #9 от "Батиста":

    Сигурен съм разбира се, защото по вечето от руснаците и то не само от народа, но и от управляващата върхушка, все още реват за сесесерето и си спомнят каква сила са били и как било това и как било онова ! Даже и тойту Пути не веднъж е изразявал съжаление, за дет се разпаднала страната за която неговите деди и прадеди се били борели тя да оцелее и в която той бил расъл и бил възпитаван и други всекакви таквиз простотии.
  • 17 Руските свине

    5 5 Отговор
    За пореден път се правят на невинна жертва. Като, че ли изобщо не е имало нападение и анексиране на части от Грузия и Украйна. Няма обаче нормален човек, който да им вярва.
  • 18 Бай Яни

    6 5 Отговор

    До коментар #14 от "Батиста":

    Много си просто дяте, ей, паразит непотребен. Какво били влачели. Че на 80/от индустрията ни работеше за тези паразити като теб самият. Кои им доставяше стомана, уран и редко земни метали бре идиот неграмотен, преметивен болен промит мозък. Дори в нашите леарни им правихме блоковете за, автомобилите им та до кожуси и генератори за самолетните им турбини. Върни лентата с 40 години назад и виш как съботните се отработваха в полза на големият брат. Ей че има примати непотребни все още по нашите свещени земи Български.

    Коментиран от #32

  • 19 Бай Яни

    3 4 Отговор
    О Батиста извинява. Да де аз за Българин те взех, ама ти си бил некъв кубински помак🤔. Че отам дори и камъни не можеше да добият твоите господари Русите.
  • 20 Мда

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "Реалист":

    Ти си реалист колкото Тафров е мачо! А умствено си инвалид!
  • 21 Феномен на феномените

    3 1 Отговор
    Живко от Варна ли е проблема на света?
    НЯМА НУЖДА СЛУЖБИ ДА НАСТРОЙВАТ ДРУГИ СЛУЖБИ ПРОТИВ ТОЗИ БЪЛГАРИН!
    ДРУГОТО КОЕТО Е НЯМА НУЖДА ДЪРЖАВА ДА СЪЗДАВА ПРОБЛЕМИ НА ДРУГА ДЪРЖАВА!!!
    ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ НА ТОЗИ СВЯТ, ДА МИРУВАТ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ТУРЦИЯ И САЩ!
    СЪЩО ТАКА НЯМА НУЖДА В ОНЕЗИ ДВЕ ЗАВЕДЕНИЯ В КОИТО ЖИВКО ОТИВА, ДА БЪДАТ ПОСТАВЕНИ СЕКВИТЬОРКИ КОИТО РАБОТЯТ ЗА ДРУГИ ДЪРЖАВИ!
    МОЛБАТА МИ Е ДА СЕ МИРУВА!!!
    ОСВЕН ТОВА ЖИВОТЪТ И БЪДЕЩЕТО НА ЖИВКО КОСТАДИНОВ ЖЕЧЕВ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ХУБАВИ И ПРИЯТНИ!!!
    ХОРАТА, КОИТО МУ САСИПАХА ЖИВОТА ТРЯБВА ДА МИРУВАТ!!!

    Коментиран от #22, #27, #31

  • 22 Факт

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "Феномен на феномените":

    На този българин живота му е сасипан заради нечии интереси!!!
    ЗАРАДИ ТВА ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛЪЧВА ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ И ДА БЪДЕ МНОГО ГОТИН И ЖЕЛАН!!!
  • 23 Балканска история

    2 0 Отговор
    Всички мирувайте!
    Това е мой съвет!!!
  • 24 Шампанско и сълзи

    2 1 Отговор
    По лошо от омразата и липсата на комфорт, няма!
  • 25 Човешка забележителност

    3 0 Отговор
    По хубаво от любовта, мирът, успехите и щастието, няма!!!
  • 26 Българското ЦРУ ВКР ГЕСТАПО СС ДС ФБР

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Путин фен":

    Ще полетят колкото тия дето са за Турция и вече 4 години не пристигат за да полетят. Ние също имахме 4 междуконтинетални руски ракети с ядрени глави, които си ги взеха, както и от всички страни от Варшавския договор и от Куба, за да може да се подпише дотовора през 1985 година между Горбачов и Рейгън. Така че отворко в Куба ракети няма, защото бяха изтеглени през 1985 год и това беше най-важното условие, иначе нямаше как да се подпишат договорите и да се разпадне СССР.Още нищо не са видели руснаците. Тепърва им предстоят проблемите, това досега не са санкции, а козметични забрани за някои лица да посещават Запада. Предстои пълно икономическо ембарго за Русия до началото на зимата. Да се готвят за страшния СЪД и да са подготвени както беше обсадата на Ленинград и Москва /силните руснаци да ядат на чорба слабите и немощни руснаци, подсладени с 150 грама захар на ден/.Само че сега обсадата няма да е само от германските фашисти и антиеврейските националисти, а от цялата планета Земя. Питам се Путин случайно ли настрои цялата планета срещу руснаците, поради чутовната си глупост, или това никак не е случайно и им връща за нещо???Харесвам чистите руснаци /не нашите сигани с майки рускини/ като хора и рускините, но Путин им разказа играта в световен мащаб. Заради него са най-мразената нация и това тепърва...тепърва... започва....Така че от Куба може да ми изстреляш дедовия бай хой по прашки:):)

    Коментиран от #36

  • 27 Момент

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Феномен на феномените":

    НАРЕДБАТА КОЯТО ЗАСЯГА БЪДЕЩЕТО И ПОЛОЖЕНИЕТО МУ, НЕОБХОДИМО Е ДА БЪДАТ АНУЛИРАНИ!!!
    ОМРАЗАТА КЪМ ТОЗИ БЪЛГАРИН ТРЯБВА ДА БЪДЕ АУТ..!
  • 28 Мирът е по хубав от омразата

    2 0 Отговор
    Този човек НЕ ТРЯБВА ДА ОПОЗНАЕ ЖЕСТОКОСТА НА КОЯТО И ДА Е ДЪРЖАВА!!!
    Държавите не трябва да имат цяло доверие на онази която работи против своите...
    УМНАТА, уважаеми!
  • 29 Мирът е хубав, а омразата е грозна

    2 1 Отговор
    Лишенията трябва да ги няма!
  • 30 Финал

    0 1 Отговор
    Държавни служители на България, много добре били настроили държавни служители на други държави срещу Живко Костадинов Жечев!
    Браво за старанието!
    Нека бъде ясно само едно, че този човек НЕ се подмазва на Русия!
    САЩ и Турция УМНАТА!
  • 31 Умната!

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "Феномен на феномените":

    Секретните наредби, които са сериозен заговор срещу тва момче, трябва да бъдат АНУЛИРАНИ!!!
  • 32 Батиста

    2 3 Отговор

    До коментар #18 от "Бай Яни":

    Що сега тия вече не дават технологии и производство бе учен ? А са се превърнали в едни вегитиращи примати . Половината им население напусна държавичките им !
  • 33 гост

    2 1 Отговор
    Ха добър ден каскети :) И сега докато стоплите и пак ще фалирате и ще се разпаднете втори път :) Интелигентния човек по това се различава от дебила че се учи от грешките си а не настъпва мотиката втори и трети път ...
  • 34 ВЕСЕЛИЯ

    0 1 Отговор
    Как не можахте да си кажете поне една добра дума бе българи?! Колко сме разделени Господи!? Какво ви липсва в този живот хора? Колкото повече се ругаете един друг, толкова повече ще се разяждате от злоба, омраза и мъст! От вътре сте останали само на гнилоч и мръсна тиня! Тя ва потапя в бесове и сатанинство! Осъзнайте се! В какво се превръщате! Никога няма да станете народа който беше преди! Душите ви са тотално опустошени! Там няма нито един слънчев лъч! Само черна пустота! Съжалявам ви безкрайно!
  • 35 РССС

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Батиста":

    Приказваш пълни простотии Чоджум!...Елцин НЕ-се правеше на пияница и шут А си БЕШЕ ПИЯНИЦА ...."докато Русия успее да се преструктурира и си стъпи на крака. Периодът беше" ....Точно Пък Ти ш' знайш къв' бил периода!!! Далеече си от Реалния Свят,Мноого ,Много Далече. И да учиш Пойчи',преди да драскаш Вицове тук!
  • 36 рссс

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "Българското ЦРУ ВКР ГЕСТАПО СС ДС ФБР":

    .ти малоумен български сиганин ли си,или просто по неволя си родено така дебилче???
    Много реч тука си наповръщало,много ама наистина много и то цветно!
    Дебелите бягат понякога от Психо-то, ама Ти се връщай и си пий хаповете по редовно,и кротувай там .Драскането не е за твоите нежни пръстчета Мендилче сбъркано.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания