Тема: Украйна

20 Юни, 2019 19:10 14 787 39

Путин към Зеленски: Ти не си в комедия, а в трагедия

  • володимир зеленски-
  • путин-
  • украйна-
  • донбас-
  • русия-
  • владимир путин-
  • комедия-
  • трагедия

Положението в Източна Украйна не се променя към по-добро

Путин към Зеленски: Ти не си в комедия, а в трагедия - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Украинският президент Володимир Зеленски (бел.ред. бивш шоумен и комедиен актьор) трябва да разбере, че сега не се намира в комедия, а в трагедия. Това заяви руският президент Владимир Путин по време на „Пряката линия“, на която отговори на редица въпроси.

Темата „Украйна“ бе една от основните, която засегна руският държавен глава. Руският президент смята, че за най-бързо уреждане на конфликта в Донбас е необходима политическа воля от страна на новото украинско ръководство начело с президента Володимир Зеленски, предаде ТАСС. Путин каза в същото време, че Русия не е окупирала Донбас.

Още новини от Украйна

Руският лидер със съжаление отбеляза, че засега положението в Източна Украйна не се променя към по-добро, защото новият президент на страната не прави нищо за тази цел. "Най-простото нещо би било насрещни стъпки. Нужна е воля от украинското ръководство", каза Владимир Путин.

Руският лидер подчерта, че Минските договорености са в основата на мирното уреждане на конфликта в Донбас, но те и досега остават неизпълнени. Той обеща максимално да бъде либерализиран режимът за получаване на руско гражданство и той да стане максимално достъпен за украинци. „В съвременната история няма нито един пример, когато подобни конфликти са били решавани без пряк диалог между враждуващите страни. Това е просто невъзможно“, каза още Владимир Путин.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El chochone

    20 79 Отговор
    СЛАВА МА СЩ
  • 2 El chochone

    18 81 Отговор
    СЛАВА НА САЩ
  • 3 БКП ТВ HD

    21 80 Отговор
    СЛАВА УКРАИНЕ
  • 4 Bahti

    24 14 Отговор
    Чудя се каква простотишка да напиша.!

    Коментиран от #37

  • 5 Арнес

    83 4 Отговор
    Слава на БЪЛГАРИЯ, продажници.

    Коментиран от #6

  • 6 Бай хой

    33 13 Отговор

    До коментар #5 от "Арнес":

    Сложи си поне българско име като стана въпрос за продажници.
  • 7 Бай Хой

    17 28 Отговор
    Офффф, кто прочетох за това което е казъл Владимир Владимирович, на украинеца много се изкефих и пак напъдних гащите от кеф, без да искам де, ша отида да ги дам на жената пак да ги изпере.
  • 8 Господарят Путин ще покаже на Зеленски

    35 23 Отговор
    Кой кара влака........

    Коментиран от #9, #10

  • 9 Бях русофил но се отвратих от тях

    25 53 Отговор

    До коментар #8 от "Господарят Путин ще покаже на Зеленски":

    като им чета коментарите тук и станах русофоб. Няма как да съм в една ''група'' с тези ниско интелигентни, пошли и слабоумни коментиращи, в стил ''селски тарикатлък'' на цървул, прибиращ кравите от паша, които се явяват тук ''нещо като адвокати'' на Русия, без Русия да ги е молила за това, и без да има нужда от това. Не е лошо да сравнявате новините с официалните медии в България и другите страни!! Там се казват съвсем различни неща!! Руснаците ще го отнесат и заради иранците, и заради сирийците. Още нищо не са видели руснаците. Тепърва им предстоят проблемите, това досега не са санкции, а козметични забрани за някои лица да посещават Запада. Предстои пълно икономическо ембарго за Русия до началото на зимата. Да се готвят за страшния СЪД и да са подготвени както беше обсадата на Ленинград и Москва /силните руснаци да ядат на чорба слабите и немощни руснаци, подсладени с 150 грама захар на ден/.Само че сега обсадата няма да е само от германските фашисти и антиеврейските националисти, а от цялата планета Земя. Питам се Путин случайно ли настрои цялата планета срещу руснаците, поради чутовната си глупост, или това никак не е случайно и им връща за нещо???

    Коментиран от #13, #15, #17, #22, #31

  • 10 Змея

    25 22 Отговор

    До коментар #8 от "Господарят Путин ще покаже на Зеленски":

    Влака никой не го кара! Просто си върви по руското нанадолнище.
  • 11 Хрониките на Евразия

    30 25 Отговор
    Целият свят е трагедия , само в Русия е цирк 😂
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Роги

    17 13 Отговор

    До коментар #9 от "Бях русофил но се отвратих от тях":

    Ти преди малко не ака ли на друго място?

    Коментиран от #14

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 5555

    22 17 Отговор

    До коментар #9 от "Бях русофил но се отвратих от тях":

    Нямам представа колко грама захар консумират руснаците на ден,ама ти явно си пекалил или със захарта,или с палмовата мазнина,или с алкохол.
  • 16 jorj

    18 24 Отговор
    Наглото джудже ще бъде рязано на на малки комедийни парченца, когато дойде време да си изиграе главната роля в ГОЛЯМАТА РУСКА ТРАГЕДИЯ!!!! ПРЕМИЕРАТА СКОРО ЩЕ СЕ СЪСТОИ, МНОГО ПО-РАНО ОТКОЛКОТО ТОЙ СИ МИСЛИ!!!!!!
  • 17 Hchciv

    17 17 Отговор

    До коментар #9 от "Бях русофил но се отвратих от тях":

    Ти никога не си бил нито русофил нито българофил. Ти си едно злобно човече. И малко глуповато. И малко подличко.

    Коментиран от #19

  • 18 ТОЧКАТА

    4 10 Отговор

    До коментар #14 от "Слава Україні":

    а ти ,на коня в ауспуха....
  • 19 EL comandante

    7 19 Отговор

    До коментар #17 от "Hchciv":

    На руснаците скоро ке им разшириме халките, ние смелите натовски воини. Една трета от Крим ще бъде за нас българските десантчици, другите ке си поделят Европейска Русия. Рускините ще ни сервират водка, сельодка и черен хайвер по бански и ще заживеем като царе в домовете на избитите в краткия и много бърз десант, руснаци. Братята украинци да подготвят трапезите, за да ни посрещнат подобаващо:):)А вие тука не разбрах оти се правите на залуави или сте джендъри дека не сакате руски убавици, водка и черен хайвер на Кримските плажове??

    Коментиран от #28

  • 20 Хрониките на Евразия

    17 7 Отговор
    Ето на това му казват , че не е смешно , а трагично :
    – Владим Владимич , заплатата ни е 10 хиляди , как да живеем с тези пари ?
    – Вие вижте в САЩ , също вземат 10 хиляди заплата , а повечето даже и 5 хиляди получават и си живеят добре .
    – Спасибо Владим Владимич
  • 21 Военно контраразузнаване

    14 13 Отговор
    ''Адвокатите'' на Русия тук, не са нито русофили, нито руски шпиони. Това са хора в неравностойно положение – психично болни, куци, сакати, без крака, без ръце, слепи, инвалиди, неподвижни, тежко болни, повечето нелечимо и тук срещу жълти стотинки от НПО /а това е и единствения начин да имат някакви доходи/ възхваляват ''социализма'' на Русия, Венецуела и Китай. Не им обръщайте внимание и не спорете с тях, защото така се вкарвате в капан и приемате негативизма и нещастието им. Оставете ги да се мъчат без събеседници. България и българската държавна сигурност над всичко!!! Нямам против тези тежко болни хора, но когато работят срещу България дори и за жълти стотинки, те са врагове на България и ги очаква тъмно бъдеще сред докладите на ДС, въпреки че са болни. Не им се връзвайте, лъжат /внушават/, че са русофили или от руски произход!! Няма нито един такъв тук, от тях.
  • 22 Фандък

    8 14 Отговор

    До коментар #9 от "Бях русофил но се отвратих от тях":

    Гладни бяха, но победиха, така като гледам няма да е различно и този път

    Коментиран от #23, #24, #38

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Бай Хой

    15 8 Отговор

    До коментар #22 от "Фандък":

    ''Победиха'' пламъците в горящия сухой на летище шереметиево:):) Много пропагандни руски филми си гледал за войната, нищо не са победили и са под санкции от Германия - Великият Васал и робовладелец на Европа и половината свят, а и от целия свят вече. И САЩ и Господ не може да им помогне тоя път на твоите руснаци.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Знаещия

    11 8 Отговор
    Всички искат да се нахранят с богатствата на Русия .Ресурсите недостигат, а там има всичко което човечеството иска.Битката ще е жестока,хиените-корпорацийте и разни други ..... обграждат голямото добиче хапаят тук там,обаче не могат да го захапят за врата,един ден ще стане, добичето голямо,не се дава.....
  • 27 1944

    11 7 Отговор
    путин ще бъде свален не от пияните мужици, а от руските майки. на тях им писна да издирват и оплакват децата си на номерирани безименни гробове. не пише, че хиляди от тях са върнати в заковани ковчези от украйна, докато уж са на учения в западна русия. такива гробища се множат и напрежението ще избухне със страшна сила. на тези гробища цивилни охранители бият посетители и не позволяват да се снима. дори журналисти са брутално гонени с ритници.
  • 28 1944

    4 3 Отговор

    До коментар #19 от "EL comandante":

    дядка, ходи да пасеш козата, че ще умреш от глад. няма вече мандри за обиране. вече ги пазят добре. забравил си колко отдавна рейгън ви разказа играта.
  • 29 Путкин

    10 4 Отговор
    А Путкин е в психотрилър!
  • 30 Въздушен АС пилот на МИГ21 23 29 СУ24 25

    9 8 Отговор
    Украинците бързо в НАТО и да се въоръжат като нас. ТАКА ДА БЪДЕ!! ГОТВИМ СЕ ЗА ВОЙНА. Купуваме ескадрила нападателно оръжие, която не може да бъде спряна с нищо на тази планета.Може да бъде ''спряна'' само с фантазиите на комунягите във факти поради факта че тук няма тест за интелигентност, а в другите сайтове не ги пускат да коментират. Какво са 1 милиард евро за най-прекрасния самолет, който въпреки че не е стелт, но управляван от асове може да изпори близката Европейска част на Русия като шаран на Никулден, носи най-новите ядрени бомби на САЩ и ние българите да превърнем врага в пустиня за следващите 1 милион години - питам ви аааа???????????? аааа?????????? Лекарството за вас комунистите, /платените с копейки слуги на Кремъл/ е забрана на комунизма със закон, както е в почти целия свят и построяването на концлагери, както го е направил Хитлер и масово на ''баня'' в газовите камери. Набързо, неподготвени и по бели гащи, с откоси от калашниците на Държавна сигурност, в една единствена кристална нощ. Повечето русофили ще побегнете към бункерите на руското посолство за спасение, но там ще бъде пълно с богатите русофили и няма да има място за вас.Ние един милион турци прогонихме преди време, че се бяха надигнали точно както сега вие, та няма да се справим с една сюрия руско-българска мангаля.
  • 31 Кон

    10 10 Отговор

    До коментар #9 от "Бях русофил но се отвратих от тях":

    Мечтите поне са безплатни. Всеки може да си мечтае как Русия ще се гърчи, Америка, Украйна и др, ще тържествува. Последните години го слушаме по медиите, но освен трупане на антипатии към САЩ, в световен мащаб, май няма друг резултат. А, и за втора година в САЩ се раждат повече черни отколкото бели деца...това си е оптимистична прогноза!
  • 32 атакиста

    11 7 Отговор
    всички руски комуняги и българските им слуги комундета на сапун в газовите камери

    Коментиран от #33

  • 33 ТОЧКАТА

    1 1 Отговор

    До коментар #32 от "атакиста":

    къде е модераторнатапутка????
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Що си мислех

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "Bahti":

    че га държавен глава говори на друг, се обръща към него с учтивата форма "вие"? Явно татенцето и мамичката на владимир владимирович са били заети да слагат туршията и са пропуснали да му го кажат. А, опа, забравих - той беше детдомовец...
  • 38 Соте

    7 2 Отговор

    До коментар #22 от "Фандък":

    Да , победиха с помоща на омразния САЩ , 19 хиляди бомбардировача , за провизии , желязо и други да не говорим .
  • 39 Остап Бендер

    1 1 Отговор
    Четеш и ти мерише на опостачване.Логично-над 1500 американски НПО-та ни промиват мозъка денощно.И то чрез устата на нашите продажници.На калпавото американск зомби все Путин му виновен.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания