Last news in Fakti

24 Юни, 2019 12:20 3 167 2

Жена се събуди сама в самолет

  • жена-
  • самолет-
  • канада-
  • торонто

Авиокомпанията води разследване

Жена се събуди сама в самолет - 1
Снимка: Shutterstock

Жена заяви, че е била изоставена сама в самолет на „Еър Канада“, след като заспала по време на полет, предаде БНР, позовавайки се на Би Би Си.

Тифани Адамс каза, че заспала, докато летяла от Квебек за Торонто на 9 юни. Когато се събудила, тя била измръзнала и свита в седалката си, но самолетът бил паркиран. Във Фейсбук тя разказа, че се събудила около полунощ – 3 часа след кацането, а наоколо царяла пълна тишина и тъмнина.

Успяла да се обади на своя приятелка и да каже къде, а веднага след това батерията на телефона ѝ паднала. В крайна сметка приятелката ѝ се свързала с летищните власти и Адамс била открита от „шокиран“ шофьор на количка за багаж. „Еър Канада“ потвърди за инцидента и разследва случилото се.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цоню

    15 1 Отговор
    Заспала Гана.
  • 2 Пръци

    16 1 Отговор
    А след събуждането г..а болял ли я е?
Новини по държави: