Last news in Fakti

24 Юни, 2019 23:02 1 486 3

Доналд Тръмп ще посети Южна Корея

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • южна корея

Посещението ще се проведе в края на седмицата

Доналд Тръмп ще посети Южна Корея - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Президентът на САЩ Доналд Тръмп ще посети Южна Корея през тази седмица, съобщи NK NEWS.

Тръмп ще обсъди с лидерите в страната възможностите за разширяване на преговорите със Северна Корея. Планирано е посещението да започне в събота.

Това ще стане след срещата на върха на Г-20 в Япония. В неделя Тръмп ще има среща с президента на Южна Корея Мун Дже Ин.

През последните дни американската администрация се опитва да даде нова сила на преговорите със Северна Корея. Тръмп вече обяви, че е изпратил писмо с предложение на лидера на страната Ким Чен Ун, което той е приел.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Краварския световен агресор

    4 2 Отговор
    Пак ще тропа по масата да му купуват нелетящите фърчила ф35, да мрънка че много внос от Корея, без да се замисля че американците вече и гумички за моливи не правят та и да искаш няма какво да внесеш от там.
  • 2 Гледач

    4 0 Отговор
    И КАКВО пак ли ще интриганства срещу СЕВЕРНА КОРЕЯ? И в иран и в северна корея ще гинат американски войски
  • 3 ВНЛ

    3 0 Отговор
    Всъщност Бай Дончо тайно се надява от там да отскочи до Северна Корея, че пуста любов и сърбежи го мъчат ;)