27 Юни, 2019 08:17 5 016 11

Случаен минувач хвана падащо от втория етаж бебе (ВИДЕО)

  • минувач-
  • алжирец-
  • бебе-
  • истанбул-
  • сграда-
  • турция-
  • хвана

Геройска постъпка

Случаен минувач хвана падащо от втория етаж бебе (ВИДЕО) - 1

Бебе, падащо от втория етаж на жилищна сграда, беше спасено от случаен минувач в Турция. Драматичните кадри бяха уловени от камера за видеонаблюдение.

На тях се вижда как 2-годишното момиченце пада от прозореца на дома си в Истанбул. Инцидентът е станал в квартал „Фатих“. За щастие, в точния момент на мястото се озовава 17-годишен алжирски имигрант, който вижда какво ще стане.

Той застава под прозореца и успява да хване детето. Според турската полиция, момиченцето е стигнало прозореца, докато майка му готвела в кухнята. Младият алжирец работи в магазин на същата улица. Вижте кадрите:


Поставете оценка:
Оценка 4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Украински Хелзински комитет

    10 13 Отговор
    Повече емигранти за ЕС че ако има падащо бебе да го хванат!
  • 2 БУК

    72 3 Отговор
    Късмет!
    И Браво на момчето!
  • 3 Джентълменът русофил

    50 9 Отговор
    Браво на човека. Това на Запад е малко вероятно да се случи по простата причина, че ако не дай си Боже детето отхвръкне от ръцете ти и се нарани и няма да излезе човек от затворите, нищо че се е опитал да помогне. Ето защо всеки западняк само би гледал и се вай кал отстрани, как детето пада. По същата причина, ако станеш свидетел на катастрофа с МПС на запад нямаш право да местиш ранените, защото можело да са със счупени части от тялото. Като че ли някой би могъл да знае на кой какво е счупено в такъв момент. Така може хората да си умрат по колите докато с часове чакат властите да следват стриктно инструкциите на закона. Ако пък ви се случи да чакате в Спешна Помощ в Англия, чака се с часове, буквално 3-6 часа. Кое и е спешното не разбирам. И в Белгия съм чакал с часове. В България чукаш и влизаш, или звъниш и линейка та идва - евала на българските медици, ПОКЛОН. Веднъж жена ми звънна за детето на Спешна Помощ в Англия, разпитваха я по телефона над 30 минути всеъзможни подробности за детето и състоянието му и чак след това изпратиха линейката.

    Коментиран от #5, #6, #9

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бесен Язовец

    5 12 Отговор

    До коментар #3 от "Джентълменът русофил":

    Айде бе, ти си е гаси и извратняка, гоолеми изроди ги изкара западняците ! Има си официална статисика, за детска смъртност от нещастни случаи в различните страни, виж потърси я и ще видиш, че в цивилизованите западни страни, тя е в пъти по ниска от тази, в така наречените развиващи се страни. Освен това на запад е малко вероятно да се случи нещо подобно, хората там не си оставят децата да падат от прозорците и балконите, понеже за такова недоглеждане, там хората носят наказателна отговорност ! А в тойта Турция, всякаш епидемия има на падащи деца, които са спасени по някакво чудо. Тук наскоро бяха показали, как един турчин пак спаси едно дете, което падна от ескалатора в някакъв истанбулски мол, а и в социалните мрежи съм гледал още подобни клипове пак от Турция !
  • 7 Behemoth

    5 0 Отговор
    Туй е от миналата година ...
  • 8 Хипермен

    6 7 Отговор
    Те така си играят,детето първо скача от първия етаж,после от втория и т.н.Играта се казва хвани бебека,стара Истанбулска игра,кво знайте вие....
  • 9 плевен

    3 10 Отговор

    До коментар #3 от "Джентълменът русофил":

    Звънял в Англия, звънял в Белгия.... Нямате здравна осигуровка и ползвате Бърза помощ точно като нашите цигани тука- за безплатно лечение. И аз не бих ви пратил линейка. И каква е тази софийска дума "евалла" , не разбирам.
  • 10 Нико

    1 0 Отговор
    А защо "охранителната" камера се движи?

    Коментиран от #11

  • 11 Име

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Нико":

    Снимат с камера монитора, на който се прожектира клипа от охранителната камера. Нямат файла с видеозаписа и затова така са снимали.
Новини по държави: