27 Юни, 2019 10:44 1 113 3

Демократите започнаха с дебатите. Тръмп ги нарече „скучни“

  • сащ-
  • дебати-
  • демократи-
  • доналд тръмп-
  • скучни

Тръмп не е впечатлен от конкуренцията

Демократите започнаха с дебатите. Тръмп ги нарече „скучни“ - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Първите 10 претенденти за номинацията на американската Демократическа партия започнаха двучасовия си дебат с излагане на амбициозни планове за промяна на икономиката и обвинения, че политиката на президента Доналд Тръмп облагодетелства богатите за сметка на работещите американци, предаде „Ройтерс“.

В центъра на първия дебат е сенатор Елизабет Уорън, която е начело в допитванията. Тя каза, че иска да върне правителството при хората и че твърде дълго монополите са правели дарения за предизборните кампании и са финансирали политическите щабове, които ги набират.

Освен Уорън, в първия дебат участват сенаторите Кори Букър и Ейми Клоубъшар, бившите конгресмени Бето О`Рорк и Джон Дилейни, бившият министър на жилищното строителство Джулиън Кастро, кметът на Ню Йорк Бил де Блазио, конгресменката Тълси Габард, губернаторът на щата Вашингтон Джей Инсли и конгресменът Тим Райън.

Президентът Доналд Тръмп нарече "скучен" състоялия се тази нощ телевизионен дебат между многобройните претенденти за президентска номинация от Демократическата партия на САЩ. Въпреки това екипът на неговата кампания за преизбиране на изборите догодина внимателно следеше словесната битка между тях.

Двучасовият дебат между 10 кандидат президенти от демократите, предаван на живо от Маями, Флорида, се фокусира върху широк кръг въпроси - от конфликта с Иран до имиграцията, заемите за студенти и здравеопазването. Президентът гледаше словесния диспут в самолета на път за Япония, където ще участва в срещата на върха на Г-20.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El chochone

    5 3 Отговор
    И аз не съм впечатлен от Перукчо :)
  • 2 El traficante

    5 3 Отговор
    Срещу ВЕЛИКА червена армия няма конкуренция! :D

    Коментиран от #3

  • 3 Оберстгрупенфюрер

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "El traficante":

    Всички тук сте психично болни евреи, които сте си внушили, че сте русофили, руснаци, пилоти на ''СУ57'' и русофоби, плюещи се денонощно в този арменско-еврейски сайт. Коментирате под абсолютно измислени новини /не обвинявам журналистите, защото това им е работата и си правят таш.к с вас/. Нужно ви е масирано водене "на баня" в газовите камери, които между другото са непокътнати и годни за ползване във всичките концлагери, и с отлична поддръжка.