Last news in Fakti

29 Юни, 2019 17:36 1 432 6

Протести при посещението на Тръмп в Южна Корея

  • южна корея-
  • сащ-
  • протести-
  • доналд тръмп-
  • посещение

Тръмп иска да се срещне с лидера на Северна Корея

Протести при посещението на Тръмп в Южна Корея - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Американският президент Доналд Тръмп пристигна в Южна Корея, след като покани по време на Г-20 севернокорейския лидер Ким Чен Ун да дойде да му "стисне ръката" в демилитаризираната зона, разделяща двете Кореи.

Президентският самолет кацна във военновъздушната база Осан, намираща се южно от Сеул. Преди това, докато беше в Осака на срещата на върха на Г-20, Тръмп написа в Туитър, че е готов да се срещне с Ким на границата просто да му стисне ръката и да му каже "добър ден".

Тръмп се срещна с президента Мун Дже Ин в Синия дом - канцелария и официална резиденция на южнокорейския лидер, предаде AP. Поредното задгранично пътуване на Тръмп отново беше посрещнато от протестиращи, които обявиха, че американският лидер не е добре дошъл в страната им. Протести имаше и при скорошното посещение на Тръмп в Обединеното кралство.

Протести при посещението на Тръмп в Южна Корея
Снимка: БГНЕС/ EPA

Протести при посещението на Тръмп в Южна Корея
Снимка: БГНЕС/ EPA


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    1 13 Отговор
    Соросоиди ? НПО-подлоги ? Дека са ся, руските подлоги, да ни светнат от кой сорт са тези протестиращи ??

    Коментиран от #5

  • 2 Говедата

    16 2 Отговор
    вече никой не ги иска, понасят шутове от всички страни.
  • 3 АНЕНЕРБЕ

    8 3 Отговор
    КОЛКО Е ЖАЛЪК ЧИЧО ТРЪМПЧО!!!! Шищкото го побърка с неговите ядрени бойни глави които поставени на съветската система "ПЕРИМЕТЪР биха довели до това:
    https://www.vbox7.com/play:0d4f97fa Ако утре и ИРАН придобие ядрено оръжие ЩИ ИМА И ТЯХ ДА ГИ ПРИПИКАВА И ИМ СЕ МАЗНИ КАКТО НА ШИШКАВИЯ КОРЕЕЦ!!
  • 4 Америка е АУТ

    10 2 Отговор
    Америка вече никой бе я ще. Даже и жълтите паткани с дръпнатите очи дето ядат буболечки 😂😂😂😂😂
  • 5 Дамммм

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гого":

    Ама си много "умен" бе Гоше...-това са свободни хора-които вьпреки парите на соросоидните НПО та ,виждат кой е Сатаната на Земята.

    Коментиран от #6

  • 6 Гого

    4 8 Отговор

    До коментар #5 от "Дамммм":

    Да, бе, да, свободни ! А когато в Сърбия протестираха срещу тойту Пути и подлогата му Вучич, бяха соросоиди нали, каскет ?? Тоест за вас путиноидите, всички протестиращи, ако те не са от Украйна, Сърбия, Русия, Казахстан, Венецуела или от Куба, са свободни хора и протестират за идеята, така да речем ! Ноооо, ако пртестиращите са от тези горе - посочените от мен страни, те тогава на всяка цена са соросоиди и НПО - подлоги, така ли беше бе, охлюв ??
Новини по държави: