Last news in Fakti

18 Юли, 2019 11:20 1 392 7

Фатален пожар в Япония

  • япония-
  • пожар-
  • анимационно студио-
  • киото

Пожарът е предизвикан умишлено

Фатален пожар в Япония - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

24 тела бяха намерени от спасителите в сградата на студио за анимационни филми в японския град Киото, където днес избухна силен пожар, съобщи агенция Киодо.

За момента е потвърдено, че жертвите са 24, а освен това има и пострадали. Пожарът е предизвикан умишлено. Службите водят разследване.

На местопрестъплението полицията задържа 41-годишен мъж, който излял бензин или керосин в студиото и го запалил. Той също е пострадал и в момента е в болница. Триетажната сграда, в която се намира офисът на компанията, е понесла големи щети от пожара, който вече е потушен.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гледач

    5 2 Отговор
    Япония е велика и това ще преживее
  • 2 Borislav Popov

    2 4 Отговор
    Пак някой фанатик-сектант ще да е този, в Япония се въдят такива, ми не е чудно все пак 126 милиона са набъкани на това островче. Макар, че има и по зле от тях в това отношение, Бангладеш са 169 милиона, на територия, три пъти по малка от японската, но бангладешците са съвсем друга история и стандарта на живот в тези две държави просто не подлежи на сравнение.

    Коментиран от #3

  • 3 Госあ

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Borislav Popov":

    Хуу, ама като сравняваш с Бангладеш къде изпусна Холандия, Белгия и Южна Корея ? Гъстота на населението се нарича като сравняваш хора към площ и има списък на държавите.

    Коментиран от #5

  • 4 Евлампи😋

    1 4 Отговор
    Требе да се раздаде Сибир на нуждаещите се. И без това на маскофците не им трябва.
  • 5 Borislav Popov

    1 3 Отговор

    До коментар #3 от "Госあ":

    Ми, гледах, през 2016 година, Бангладеш са на 7-мо място, по плътност а населението, Холандия, Белгия и Южна Корея са малко по надолу. Преди Бангладеш са Монако, Сингапур, Ватикан, Малта, Малдивите и Бахрейн, но това са все страни джуджета все пак.
  • 6 Едо

    2 3 Отговор
    Япония понесе най-голямото зло-ЯДРЕНИ БОМБАРДИРОВКИ НА МИРНО ЯПОНСКО НАСЕЛЕНИЕ ОТ ПРИЯТЕЛСКИЯ АМЕРИКАНСКИ НАРОД! Фалшивата религия ИЗТОЧЕН ПАНТЕИСТИЧЕН МОНИЗЪМ, в която вярва подавляващото японско общество, утвърждава: АТМАН е индивида, който трябва да се усъвършенства, като се преражда стотици пъти, докато се слее с Абсолюта Бог Космос, наречен БРАХМАН! Така човекът стигал до ВЕЧНОТО БЕЗСМЪРТИЕ! Ние, християните, знаем, ЧЕ ТОВА Е МНОГО ОПАСНА ЗАБЛУДА!

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: