20 Юли, 2019 21:21 2 894 8

Ирански катер промени маршрута на танкер от Алжир

  • иран-
  • алжир-
  • танкер-
  • промяна-
  • маршрут

Отклони го към Иран

Ирански катер промени маршрута на танкер от Алжир - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Катер на иранската брегова охрана принуди плаващият под алжирски флаг танкер "Масдар" да промени първоначалния си курс и да се насочи към ирански териториални води.

Алжирската национална петролна компания "Сонатрак", която е собственик на танкера съобщи, че по време на инцидента танкерът се е намирал в района на Ормузкия проток и се е насочвал към саудитското пристанище Рас Танура, за да бъде зареден със суров петрол, който да бъде доставен в Китай. Преди инцидента не е имало проблеми от никакво естество.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Б 52

    15 29 Отговор
    Иранците много скоро ще ядат умерен пердах, като сърбите. Сърбите ги дръпнаха 5 години на зад, чалмите ще дръпнат с 10.

    Коментиран от #2, #8

  • 2 гост

    12 17 Отговор

    До коментар #1 от "Б 52":

    Всъщност сърбите ги върнаха с 10 години , Ирак и Сирия с 50 , а Иранците ще се върнат направо в 19 век преди първата световна !!

    Коментиран от #6, #7

  • 3 коки

    24 12 Отговор
    До предните коментари Само че на Дони не му стиска щото може да се окаже,че вместо Иран САЩ са върнати прерийните времена
  • 4 Зайко Байко многознайко

    12 6 Отговор
    Политически кадрили, всички са в играта ! Петролът много дълго време се продава на ниски цени и световната политическа класа, Тръмп , гущерите, Путин, Си Цзин пин, шейховете и аятоласите играят в един и същи театър. Отдавна бех писал, че човечеството нараства в геометрична прогресия а природните ресурси в аритметична, дори в някои области в обратно пропорционална. Двата основни инструмента за управление на човечеството, това са гладът и страхът. Те са поддържани в продължение на столетия . Така се оправдават огромните военни бюджети , които съответно се вземат от високите данъци и високите цени на продуктите от първа необходимост. Цялата тази световна политическа класа е подчинена на Рокфелеровци, Ротшилдовци и т.н. големи финансови институции.
  • 5 Като цяло

    19 6 Отговор
    И Иран и Турция са с най малко 15 години по напред с нещата от нас ама както и да е
    Ние нали сме голяма работа , стабилна държава сме ха ха
    САМО БОЙКО ШИ НА ОПРАИ ЩТОТ СМЕ ПРОСТА НАЦИЯ ,ГЛЕДАМЕ А НЕ ВИЖДАМЕ
  • 6 Емил

    6 6 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Много си невеж! Преди Първата световна има една огромна Персия - разбита в последствие на части от ингилизите!
  • 7 Бачо Киро

    12 6 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Не знам колко назад е върната Сърбия от нелегалното навлизане на американците и компания, но знам, че 20 години по-късно, в Сърбия заплатите са почти колкото у нас, фирмите, които в България творят тъпотии вместо пътища, в Сърбия работят по-качествено, а ние ни бомбардировка имахме и от 2007 сме в ЕС... Ха сега де...
  • 8 Румяна Костова

    13 3 Отговор

    До коментар #1 от "Б 52":

    Едва ли ще ядат пердах иранците. В Америка вече почва предизборната кампания за президент. Няма да рискува жълтият перчем военна атака над Иран защото не може да разчита на бърза и лесна победа. Няма той време, за да моли иранските висши военни да се предадат и да минат на американска страна, както сториха иракските генерали и предадоха Садам.