23 Юли, 2019 11:10 5 178 5

Българин загина в зверска катастрофа в Италия

  • италия-
  • катастрофа-
  • българин-
  • загина-
  • владимир михайлов-
  • автомобил

Загиналият българин е на 46 години

Българин загина в зверска катастрофа в Италия - 1
Снимка: Италиански служби

46-годишен българин загина при тежка катастрофа на магистралата Милано-Торино, съобщиха италианските медии. Тежкият пътен инцидент е станал на 22 юли следобед.

При нея са били ранени шестима души, а пътят е бил затворен за три часа заради спасителните операции. Трагедията е станала близо до Аличе Кастело, в посока Милано.

Според изданието Torino Today жертвата е Владимир Михайлов, който живеел в България. Той шофирал Opel Astra. И шестимата ранени били транспортирани в болници във Верчели и Кивасо. Няма риск за живота на пострадалите.

Причините на катастрофата тепърва предстои да се изяснят. Италианските медии описват инцидента като изключително тежък. Мобилизирани са били десетки служители, които да окажат помощ на пострадалите.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    1 4 Отговор
    Поредна катастрофа между автомобил и въшка! Жалко за човека управлявал въшката!
  • 2 ужас

    16 1 Отговор
    За италианците инцидента е изключително тежък, пък за нас такива катастрофи са ежедневие. Може да създадем още 5-6 агенции-хранилки, които борят катастрофите, но истината е, че държавата не прави НИЩО. Нито осигурява условия (поддръжка на пътната инфраструктура, осветление, знаци, маркиворка), нито контрол за по-безопасно движение. За това и главната причина у нас за катастрофите е "несъобразена скорост", но не и некадърност на държавните учреждения. За това и у нас това ще продължи да е ежедневна гледка.

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 От btv

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "С десен волан ли е бил":

    Само десни волани са ти в кухата китара.
  • 5 Истината

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ужас":

    Айде-айде, и италианците не са стока. Същото мръсно племе са като нас, даже са по-големи мундари...
    Най-разкапаните автомобили идват от Италия, казвам го от личен опит и наблюдения. От тях шофьори НЕ става. Повечето коли от там са удряни и правени, а двигателите ги изцеждат до последно и не стягат изобщо. Те не са шофьори и стопани, а мизерници и трошачи.
    Там времето е сухо, няма тежки зими и климата е мек, сол почти не се хвърля, много рядко, което значи, че щом видиш избила ръжда по кола внос от Италия, то със сигурност е удряна и замаскирана.
    Дори като я купуваш може нищо да и няма, а след 2-3 месеца да избие. Правят ги и ги пращат за България и Румъния, а хубавите коли втора ръка си ги продават на техния вторичен пазар, обикновено коли до 5-6 години, мине ли 10 и за България. А може и по-рано да я пратят насам, ако са я скапали. Въртят им по 500-600 хиляди километра и ги продават тук на 150 000 "реални"... Смешници!
Новини по държави: