Last news in Fakti

7 Август, 2019 08:15 1 324 5

Касапинът от Дейтън обичал насилието

  • сащ-
  • стрелба-
  • дейтън-
  • конър бетс-
  • конър бетс-
  • ел пасо

Заподозреният за избиването на девет души проявявал интерес към идеологии на насилието

Касапинът от Дейтън обичал насилието - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Заподозреният за избиването на девет души в Дейтън, щата Охайо през уикенда проявявал интерес към идеологии на насилието, но не е ясно дали това е повлияло на деянията му, съобщи агент на ФБР, цитиран от Ройтерс.

"Открихме доказателства, че нападателят е проучвал идеологии на насилието", каза пред журналисти агентът на ФБР Тод Уикърам. Той добави, че властите се опитват да определят дали заподозреният - 24-годишният Конър Бетс, е бил повлиян от конкретна идеология и дали някой му е помагал. Без да уточни какво разследва ФБР, специалният агент Уикърам каза, че следователите искат да разберат защо той е избрал да открие огън в квартал на Дейтън, където има много барове и увеселителни заведения.

Бетс носел маска и бронежилетка, когато открил огън с пушка тип AR-15 край няколко нощни клуба в Дейтън рано в неделя.

Касапинът от Дейтън обичал насилието

Той убил по-малката си сестра и още осем души и 30 секунди по-късно бил застрелян от полицията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Идеалогия на дебила

    5 2 Отговор
    Автор дедо Бойко
  • 2 Оня с рикията

    5 2 Отговор
    Сигур е убивал малки котета като малък и детската му мечта е била да утрепе некво по-големо животно.
  • 3 То така се

    3 0 Отговор
    Почва птички, котета и други животинки, и се стига до хора. Но 90% от такива масови убийци са в Америка.

    Коментиран от #4

  • 4 Ай със здраве

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "То така се":

    А на бас ,че обожава котета и кучета ама мрази хората.Като повечето извратеняци.
  • 5 Шляхтиц

    1 0 Отговор
    Всяка стъпка на медицината към запазване на човешкия живот е престъпление против човешкия вид. Видът МУТИРА. Генетичният капитал на крокодила се е съхранил впродължение на 400 млн. години. От сто снесени крокодилски яйца стигат до размножителна възраст само две клокодилчета. При човека генетичният капитал е намалял до критични нива. От болни и недъгави родители се раждат още по-болни и недъгави човешки същества. Медицински е доказано, че за да роди една жена здрави, жизнени и адапнивни, приспосябаващи се деца, трябва да е имала интимен контакт ПОНЕ С ДВАМА МЪЖЕ. Конкуренция ТРЯБВА ДА ИМА. Човекът е избрал моногамния модел на собствената си обреченост. Справка: Интимните отношения между мъжете и жените в антична Спарта. Мъжете са само воини, а жените общи................