Last news in Fakti

7 Август, 2019 14:27 4 688 5

Новият кмет на Истанбул хареса... Ердоган

  • партия на справедливостта и развитието-
  • истанбул-
  • реджеп ердоган-
  • екрем имамоглу

Екрем Имамоглу е започнал да следи активността в Тwitter на турския президент

Новият кмет на Истанбул хареса... Ердоган - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Екрем Имамоглу, който на повторния местен вот на 23 юни спечели кметския пост в Истанбул с над 800 хиляди бюлетини преднина пред кандидата на управляващата партия, е известен също и с това, че ползва много активно социалните медии. Имамоглу има собствен акаунт в Тwitter, който има над 3 милиона последователи.

По информация на местни медии истанбулският кмет е започнал да следи активността в Тwitter на турския президент Реджеп Ердоган.

Самият Ердоган обаче засега не е станал от своя страна последовател на Имамоглу, посочват медиите.
Ако до преди време митингите на открито бяха единствената арена за изява на турските политици, то те вече отстъпват мястото си на социалните медии. Особено след последните избори все повече турски политици и известни личности се изявяват чрез социалните медии, чиято популярност непрекъснато се увеличава.

Ако Ердоган държи първенството по изяви на митингите, то Имамоглу има славата на политика с най-много последователи в интернет. В Тwitter 3,1 млн. души следят писанията на градоначалника на Истанбул. Той самият е последовател на 487 души.

Новият кмет на Истанбул хареса... Ердоган

Ердоган е единственият от политиците от управляващата Партия на справедливостта и развитието, чиито споделяния се следят от Имамоглу, посочват медиите в южната ни съседка.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Здрасти

    4 4 Отговор
    Банални станахте вече Факти

    Коментиран от #2

  • 2 ТЕ СА

    0 9 Отговор

    До коментар #1 от "Здрасти":

    ФАКТИ дпс ! ПУЙКИТЕ ПОДМОЛНО СЕ МЕСЯТ ПРИ ВСИЧКИТЕ СИ КОМШИИ ! НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА НО ТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ НАТРАПВАТ ДО МОМЕНТА НА КЮТЕКА !
  • 3 Един

    0 0 Отговор
    И аз да съм кмет на Истанбул - и аз ще го харесам!
  • 4 ПУТИН

    2 1 Отговор
    Дръж врага си под наблюдение!
  • 5 младоженец

    2 1 Отговор
    Ами като толкова се харесват,нека се вземат.
Новини по държави: