Last news in Fakti

11 Август, 2019 09:50 1 973 17

Срути се покрива на стадиона на АЗ Алкмар

  • холандия-
  • стадион-
  • аз алкмар

По време на срутването на стадиона не е имало хора

Покривът на стадиона на холандския отбор АЗ Алкмар се срина, съобщи ESPN.

Това е станало на 10-ти август. По време на срутването на стадиона не е имало хора.

Няма пострадали. На 15-ти август на АЗ Алкмар му предстои мач в Лига Европа срещу украинския Мариопул. Все още не е определено къде ще играят отборите.

Стадионът е открит през 2006 г., като на него има монтирани соларни панели. Все още не е ясно какво е довело до срутването.

Сринала се е козирката над централната трибуна. Вече е започнала работа по възстановяването на стадиона.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    7 4 Отговор
    Такъв гаф, точно от холандците пък не съм очаквал, пак добре, че не се е срутил по време на мач когато стадиона е пълен.

    Коментиран от #4

  • 2 ии бреее

    8 2 Отговор
    путин е виновен

    Коментиран от #3

  • 3 Borislav Popov

    6 12 Отговор

    До коментар #2 от "ии бреее":

    Да, виновен е, но не за стадиона в Холандия, а за наводненията в Иркутска област, за взривовете на военните складове в град Ачинск, за взривяването на ракетния двигател на полигона в Архангелска област и за жертвите във всичките тези произшествия е виновен твоя Путин. Така, че тъпата ти шегичка, тук не минава и не и е точно тук мястото.
  • 4 Ттттттт

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    Боби-по цял свят стават такива неща-просто ние не можем да видим цялата информация.Няма Холандия или Германия или САЩ или Русия-щом е построено от човек--винаги грешки може да има.Знаеш ли,че новото летище в Берлин се строи вече над 15 години-защото няколко пьти пропадат основите за подземните сьоражения...

    Коментиран от #5

  • 5 Borislav Popov

    3 6 Отговор

    До коментар #4 от "Ттттттт":

    Съгласен съм с вас, че в цял свят се случват такива работи, но съгласете се и вие с мен, че в източното полукълбо тези неща се случват доста по често, от колкото в западното.

    Коментиран от #8

  • 6 Рони

    1 2 Отговор
    Вчера имаше много силен вътър тук в холандия
  • 7 Истината боли много...

    8 0 Отговор
    Строителите от Анадола са си оставили,, ръцете"!!!
  • 8 Азз

    8 0 Отговор

    До коментар #5 от "Borislav Popov":

    С много неща бих се съгласил,но с непрекъснатото вменяване,че видиш ли хората от изток са получовеци не мога.Аз лично съм емигрант и знам реалната работа на запад от кой се върши.А именно от "получовеците".Не е нужно да се мразите сам себе си и да вменявате омразата и на околните.

    Коментиран от #12

  • 9 Дориан

    3 0 Отговор
    Защо трябва на всяка сграда да катурят соларни панели? Стадион... Каква енергия толкова използва стадиона освен съблекални, коментатори и медиите... Защо трябва на козирка от 20 метра без подпора да се слагат панели?
  • 10 Ветер работа

    3 0 Отговор
    Айде сега, панелите били виновни! Не вярвам китайските слънчеви легени да с по- тежки от нормативно предвиденото натоварване от сняг(като минимум 100- 150 кг на квадрат), а от снимката се вижда, че сняг няма. По- скоро иде реч за калпаво строителство или принципна проектантска грешка. Като гледам снимките, трибуните затварят изцяло пространството под козирката. Вятъра няма от къде да мине, а покрива се е дигнал като самолетно крило. Общо взето ветер работа!!!
  • 11 касапина

    2 0 Отговор
    Турчоля са си оставили ръцете там
  • 12 Borislav Popov

    1 5 Отговор

    До коментар #8 от "Азз":

    Виж сега, никъде не съм казвал, че хората от изтока са получовеци, забележи, това даже ти го казваш, не са получовеци оазбира се, но в някой случаи, поведението на отделни хора от изтока ни напомня за получовеците, че и по зле от тях дори, понякога.

    Коментиран от #13

  • 13 Азз

    3 2 Отговор

    До коментар #12 от "Borislav Popov":

    А за англичаните по българското,гръцкото, испанското крайбрежия нещо да кажете?Или те са демократи-за тях може?

    Коментиран от #14

  • 14 Borislav Popov

    0 4 Отговор

    До коментар #13 от "Азз":

    Та, какво са направили толкова англичаните от не знам си кое крайбрежие, застреляли са в главите протестиращите студенти от площад Тяманмън или пък са създали Гулаг и са уничтожили милиони свои сънародници или пък са застреляли 20 -тина хиляди полски офицера и са ги закопали в общ гроб ???

    Коментиран от #15, #16, #17

  • 15 Азз

    3 1 Отговор

    До коментар #14 от "Borislav Popov":

    Най-малкото твоите западни приятели са ползвали атомно оръжие срещу невинни,робството та чернокожите също е тяхно дело,холокост също е дело на едни твои западни приятели....А в днешно време няма държава от Африка и близкия изток,която да не е била демократизирана и милиони животи да не са били съсипани в тези процеси.Аз съм последният,който ще защитава комунизмъта,но няма и да допусна платени като теб да ме определят като полу-човек само защото имат задача да пропагандират една или друга помия...А директно за английските туристи...Ако твърдиш че има индивиди от изток които с действията си наподобяват полу-човеци,а на отбележиш поведението на твоите английски приятели...То тогава трябва директно да те определя като ПЛАТЕН СПИСВАЧ...Което и си (все пак няма статия без твоето "компетентно"мнение)
  • 16 А стига бе

    2 1 Отговор

    До коментар #14 от "Borislav Popov":

    Борянке-лагерите като Гулаг са измислени още 19 век от англичаните-като пьрвият от тях е на 25 км от Лондон.След това тази практика я"изнасят" и в колониите им като Индия и Африка.Прочети,осведоми се и престани да пишеш с клишета и нпо-лозунги.Освен снисходителна ирония-предизвикваш вече и отврьщение.
  • 17 Жеката

    3 1 Отговор

    До коментар #14 от "Borislav Popov":

    Не бе пич.Англетата са унищожили над 30 милиона индийци.И това само индийци,а другите им колонии.Сьщо така са изсипали тонове бомби над нашите градове-ама си трайкаш като пуНДра за това. А бомбите в детските играчки? Двуличник и лицемер си
Новини по държави: