14 Август, 2019 08:50 66 648 238

В Русия скочиха на Борисов

  • русия-
  • бойко борисов-
  • дмитрий медведев

Руски медии с критични материали към премиера

В Русия скочиха на Борисов - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Руски медии излязоха с критични материали, спрямо българския премиер Бойко Борисов.

Изданието News.ru посочва, че премиерът е положил много усилия, за да се представи като руски приятел. От там обаче припомнят, че той е наблюдавал ученията на НАТО в Черно море.

Изданието посочва, че Борисов е демонстрирал политическа амнезия. Според него, той иска да се покаже като враг и приятел на руската страна.

„Българският премиер се опита да обясни какво отношение има страната му към Персийския форум, но така и не успя. Все пак далеч не всички страдат от загуба на паметта“, пише медията.

Оттам припомнят думи на Борисов по време на срещата му с руския премиер Дмитрий Медведев.

„Той каза, че Черно море трябва да остане море на мира. Само, че с голям интерес следеше ученията на НАТО в региона. Какво отношение имат към този мир кораби на 12 страни от НАТО. Може да са ловили риба край Варна.

България активно обвинява руската страна във водене на хибридни акции. Борисов на няколко пъти спомена газовия въпрос, но преди 5 години именно България отвърна нос от предложението за общи енергийни проекти“, се казва в статията.

Руският сенатор Алексей Пушков припомни, че България се отказа от „Южен поток“, което е отворило пътя на Турция за „Турски поток“ и пътя на Германия за „Северен поток -2“. Според него това се е превърнало в добър урок за страната.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 169 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русия

    57 75 Отговор
    Бойко е кръгли окопаваш имейла п****** майна

    Коментиран от #77, #194, #201

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 бл.134 в Зап. парк

    116 73 Отговор
    Как , не даваме Бойко.На него само мексикански пудел ,може да му скача
    България на 6 морета
  • 4 Коментар📝

    583 112 Отговор
    Най Слабият ПОЛИТИК КРАДЕЦ.ВСИЧКИ МУ СКОЧИХА САМО БЪЛГАРИТЕ ОЩЕ ГО ТЪРПЯТ

    Коментиран от #35, #68, #105, #230

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 фото граф

    429 70 Отговор
    На снимката Медведев искрено се забавлява с Бойко.

    Коментиран от #11, #16, #63, #73, #78

  • 8 Ха Ха 🙈

    435 76 Отговор
    Сега чакаме само да ни дадат “ команда “ нашите Хамерикански “братя “ и да обявим война я на Иран я на Русия ...
    Винаги сме били продажна изтривалка !
  • 9 Бай хой

    413 61 Отговор
    Не е вярно тъпичката тиква няма как да има амнезия. Тя тиквата му е куха и няма какво да забрави. Ходи в Туркменистан за азербайджански газ за да се откажеш от руския. Па то излезна че масуря е руски и пак че трябва на руснаците да плаща за транзит. Великата тиква вместо България да печели от транзит сеги че плаща. Гербави уроди.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Хаха

    107 320 Отговор

    До коментар #7 от "фото граф":

    По тъп от Медведев не може да се намери. Марионетка на Путин.

    Коментиран от #53, #224

  • 12 гост

    128 291 Отговор
    А какво общо с мира има руския флот в Черно море ??? Или си въобразяват, че е тяхно ??? Е не са познали , ще духат супата !!!

    Коментиран от #84, #88, #115, #131, #147

  • 13 Боко катастрофата

    254 88 Отговор
    Когато фактите говорят дори платените русофоби мълчат !

    Коментиран от #58, #70

  • 14 Боко катастрофата

    145 60 Отговор
    Когато фактите говорят дори платените русофоби мълчат !
  • 15 Ъоитубе

    92 176 Отговор
    Тва е от радиацията в Русия, пада им по главите, ходат облъчени милите, и им се превиждат само врагове.
  • 16 гост

    69 163 Отговор

    До коментар #7 от "фото граф":

    Ще видим с кого ще се забавлява Медведев , като Туркменистан почне скоро тръбата до Баку и Южния газов коридор стане с три пъти по-голям капацитет от умрелия Турски поток , дето и Турция вече нищо не купува от него !!!

    Коментиран от #85, #149

  • 17 гост

    120 59 Отговор
    Той че си е глупендер-глупендер си е Тиквоча, ама ...и рашките май са хванали политическа амнезия.Що не си спомнят какви ги надроби Горбито, като се отказа от съюзниците си и отиде в Рейкявик да лиже на артиста топките..ммм..или за изпълненията на пияницата Елцин.Мислеха , че Америка ще ги засипе с долари и всичко ще е на шест..да, ама не..пък сега ривът.
  • 18 Гешев

    41 31 Отговор

    До коментар #10 от "Национална сигурност":

    Всички тролове Бачкаме и правим свирки irrigation не живее България е да живее Турция да живее Иран и да е when I have a boy caught up in Gear
  • 19 Чичо АДИ

    55 81 Отговор
    Ушанките да внимават Боко да не им скочи!!!!
  • 20 Въпрос

    44 37 Отговор
    Да не са му скочили на оная работа?
  • 21 ушанки

    62 91 Отговор
    Бе ,не знам ББ добър ли е или е лош за Русия ,ама знам ,че един лев се продава (официален курс) за 38 рубли ,а па минималната заплата в Русия продължава да е 9489 рубли ( с Указ на Путин от 2017 г.) ,минималната пенсия е 3940 рубли ,а над 70 милиона руснака живеят с такива доходи !

    Коментиран от #151, #156, #199

  • 22 GTi

    80 24 Отговор

    До коментар #10 от "Национална сигурност":

    Хапчетата , хапчетата забрави да си изпиеш

    Коментиран от #33

  • 23 Кую

    100 28 Отговор
    Те го плюят,той мисли че вали...
  • 24 Меркурий

    119 70 Отговор
    Щом руснаците са недоволни от него, това значи, че добре работи за българския интерес! Ако бяха започнали да го хвалят, щях да бъда притеснен. Ще бъда доволен, когато руската газ пристигне в България с цена, равна на цената на германската, а не два пъти по-скъпа.

    Коментиран от #41, #127, #175, #222, #229

  • 25 Кратун Борисов

    124 44 Отговор
    Уникален шут, клоун и маймуна на колело от цирк герб!
  • 26 ХаХа 🙈

    63 16 Отговор

    До коментар #10 от "Национална сигурност":

    Ти поне си защитен !
    Показваш жълтата книжка и ДС не те
    “ лови “!
  • 27 Ю Кортес

    71 99 Отговор
    Русия е второразрядна изолирана държава без икономическо значение.
    Може да бъде единствено суровинен доставчик и то заменим.
    Какво пишат казионните им вестници е без значение
  • 28 CL500

    101 57 Отговор
    Явно руските медии ни бъркат с някои други държави... Ние не сме нито Русия, нито Германия или Франция. Ние просто правим това, което ни кажат, да сме послушни и можем да имаме развитие. НАТО ни казват - не може с тази армия да искате да сте пълноправен член - купуваме самолети, кораби и т.н., трябва да участвате в мисии и организирате учения - правим го, с базите е същото и т.н.. България не се е отказала от Южен Поток, но както за него, така и за завода на ФВ трябва да сме на 100% с европейските изисквания, които сме приели. Турция решава сама и в това отношение е гъвкава с офертите си. Колкото на някои тук да им дава душевен оргазъм плюенето сутрин/обед/вечер, то трябва да сис доста повърхностен поглед, за да не виждаш нещата. И правителствата на ББ, хубави или лоши, поне нещо градят и най-важното са в 100%-ви добри отношения с Европа. Никой друг от досегашните ни политици, да не говорим за БСП (пословични със спрените европейски пари по програми) няма и 1% такава подкрепа от Европа. Така ще бъде (поне в началото) и с нови формации (Слави примерно). А дали ни трябва Европа - ами на 100%. Русия не би отворила и завод за дъвки в Бг, освен газ и за АЕЦ оферти, друго няма от нея. Дали сами можем да прокопсаме - абсурд...икономиката от 25 години е разбита и трябва да се гради нова, сами сме живи/умрели. Имаме един шанс и той е с Европа и искате или не, ББ трябва да лавира с нейните изисквания/закони, да поддържа възможно най-добри отношения с всички + Русия

    Коментиран от #186

  • 29 гост

    88 49 Отговор
    Защо плащахме репарации за втората световна война ,като Русия не е дала и един истрел в България.А сме ги подкрепяли във военни действия и воювали на тяхна страна.Защо е подарена Македония на Тито.Това не е ли амнезия.Когато сме били на страната на Русия все сме били от на булката страната.

    Коментиран от #119, #183, #210

  • 30 Безпристрастно

    82 30 Отговор
    Нашата държава се контролира от вън. На местно ниво може да се вини правителство и премиер. Обаче за мен това е решение на САЩ и ЕС. Съгласен съм че щеше в икономически план да сме по добре ако беше минал през България но уви не зависи от нас. Бяхме им в ръцете на руснаците, а те сами ни изоставиха. Сега ги е яд. Не бива. Ние сме малка страна и независимостта е нещо което не се знае дали някога ще имаме. Ако не ни завладее един то друг ще го направи. Това се случи през последните 30г. Превзеха ни други но без оръжие с пари. Сега ни съживяват от мъртвите по техен образец. Какво да направи Бойко Борисов. Да не си мислите че не иска да мине през БГ. Неговите фирми ще лапнат поръчки, ще създаде работни места. Добре е за бизнеса. Ще има влияние и ниски цени на горива. Само ++++ за него. Не го мислете за толкова прост. Не е гений но не е глупак. Ако някой спори много за това защо той не е премиер. Защо той не е милиардер и т.н

    Коментиран от #66

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Баш Гост

    27 47 Отговор
    Тоз по-проз и от Т.Ж. 30 години управление на Т.Ж, още толкова управление на Б.Б. ГЕРБ до ГРОБ !
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Да да

    29 42 Отговор

    До коментар #4 от "Коментар📝":

    Скочиха му на Буя :D. И Путинки и дупинки и всичката коминистическа сволоч. А преди викаха, че пРосия ни отсвирила за Южен Мъток!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Да да

    27 30 Отговор

    До коментар #36 от "Ей....":

    При БКП на кое място бяхме?
  • 39 АНЕНЕРБЕ

    55 26 Отговор
    ЛИЦЕМЕРИЕТО И НАГЛОСТТА НА ТОВА СЪЩЕСТВО ПРЕДИЗВИКВАТ ГНЯВ И ОМРАЗА НЕ САМО У НАС , НО И В ЧУЖБИНА - Русия , Румъния , Сърбия..

    Поведение от рода на ЕДНО ГОВОРИМ , ДРУГО ПРАВИМ ЩЕ ИЗИГРАЯТ ЛОША ШЕГА НЕ ТОЛКОВА НА ТОВА ОБРЕЧЕНО СЪЩЕСТВО , КОЛКОТО НА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА.
  • 40 Невинно дете

    18 28 Отговор
    Тези медий говорят лоши неща, но да внимават че чичо Боце е много силен и ако не слушат ще ги набие.
  • 41 АНЕНЕРБЕ

    40 21 Отговор

    До коментар #24 от "Меркурий":

    БЪЛГАРСКИЯТ ИНТЕРЕС ЗА КОЙТО ПИШЕШ минава през плащането на едни МИЛИАРДИ за ОСЕМ нарисувани самолета.

    Що се отнася до Русия, те също са колониална като нас държава.

    ГАЗПРОМ , РОСНЕФТ -не са руски , а западни компании.

    От Давид Ааронович Мендел /МЕДВЕДЕВ/ и от представителя на нашата колониална администрация Борисов не зависи абсолютно нищо.

    РЕШЕНИЯТА СЕ ВЗЕМАТ В ЕДНИ БАНКИ В МАНХАТЪН , в една от които работи синът на Корнелия Нинова - РАФИ !!

    Такива като теб си лаят , а кервана си върви по пътя по който са ни повели КОЛОНИЗАТОРИТЕ.

    Коментиран от #89

  • 42 Ccссссс

    31 10 Отговор

    До коментар #33 от "Национална сигурност":

    Филмите са голяма работа 😁
  • 43 Плющяч

    26 38 Отговор
    Бе тия хърбели още ли имат сили да скачат, май по скоро по корем се влачат
    Да си гасят пожарите и да не се занимават с България.
  • 44 Ок бейби

    38 44 Отговор
    Тези руснаци перифразират думите и поведението на Борисов, както дявола евангелието. Те търсят постоянно конфликти и конфронтации. Трудно им е да приемат, че може да има един ръководител защитаващ по мирен път интересите на държавата си.

    Коментиран от #61

  • 45 Коко

    60 19 Отговор

    До коментар #10 от "Национална сигурност":

    Стига си плашил гаргите бе герберска твар неграмотна заради такива акции срещу медии сме на 100 и кусур място по свобода на словото всеки има право на мнение и ако не е този ще е друг сайт в който хората да изразят погнуса и отвръщение от некадърно непоследователно и продажни управление на хора мислещи единствено и само за лично облагодетелстване станахме за смях на цял свят с тези политически карикатури а ти си седнал да ми пишеш глупости за служби ами ти не знаеш ли че служби в жалката ни държава няма отдавна отиди и се лекувай дълго и ефективно пък знайли човек може и да прогледнеш демек да се излекуваш аде гербер приятно лечение

    Коментиран от #104

  • 46 Путкин

    30 40 Отговор
    По голяма амнезия люшка Путкин, че забрави кой им е Дал Азбуката и на какъв език говори....
  • 47 Лекар БГ

    47 18 Отговор
    За съжаление са тотално прави.Амнезията Му ....по-скоро тотална простотия,неграмотност и липса на грам инлект.За"дипломатическите"му качества-да не говорим.Такова чудо,Той да е на този пост 10г.,се случва само и единствено в тази страна.С байганьовски тарикатлък,бабаитлък и гьосуратлък,се опитва да покори чужденците.Както си пробутва нормецата и мутро шегичките у нас.Жалко за Родината.
  • 48 Серж

    44 20 Отговор
    Боко тиквата е мъжка проститутка!
  • 49 блаблабла

    29 6 Отговор
    ДО ВСИЧКИИИИИИИИИ - МАТРЯЛА Е ЛОШ
  • 50 Eire

    28 49 Отговор
    По - далеч от Русия братя българи, да четем добре историята ни, поздрав от Ейре, тук определено не ги харесват

    Коментиран от #54

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Тото Кратуно

    51 20 Отговор
    Тоя ще унищожи България
  • 53 фото граф

    16 25 Отговор

    До коментар #11 от "Хаха":

    Мнооого подценяваш Баце, в случая.
  • 54 Койчо

    47 13 Отговор

    До коментар #50 от "Eire":

    Историята чел ли си я въобще. Нещо за Шипка чел ли си. А защо избяга от България да те питам бе продажник поздравите си ги заври знаеш къде.
  • 55 Жалки хорица, но кои?!

    50 12 Отговор
    Най-накрая да му го кажат в очите, а не само да му се смеят зад гърба. Още по-лошото е, че народа опира пешкира - утре оня ще си замине с дебели сметки и бизнеси, а балъците ще плащат смтките!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 samuil

    55 15 Отговор
    Така е. Прави са хората. Нашият за много хитър се мисли, но номерата му минават само тук, пред повечето останали българи, които с извинение, са тъпи селяни като него.
  • 58 2262

    25 42 Отговор

    До коментар #13 от "Боко катастрофата":

    Червени мърши. На крива, взривяваща се ракета космоса и пречи. Да си гледат монголоидните славяни и да си траят. Боклуци.

    Коментиран от #59, #74

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Койчо

    31 9 Отговор

    До коментар #44 от "Ок бейби":

    Кажи кое е перефразирано в статията всичко си е сто на сто вярно осъзнайте се най накрая.
  • 62 падналия ангел

    47 11 Отговор

    До коментар #51 от "Насраха се да лъжат и злобеят москалите":

    Срещата с Медведев е продължила 4 мин. Вожда се е опитал да спомене газа и АЕЦ Белене. Отсрещната страна се е усмихвала на напъните му и са споменали, че прекратяването на проектите е едностранно от наша страна и толкоз. Защо медиите ни не разпространят видео на срещата, да видим какво са си гугукали?

    Коментиран от #65

  • 63 Народа ПРОСТ

    55 17 Отговор

    До коментар #7 от "фото граф":

    Ако можеше да мисли този Бостан отдавна да е в затвора ! А Медведев действително се забавлява с наглеца ,дрънкащ глупости
    Станахме за пример с разходи за въоръжаване в Nato а събираме капачки за бебешки кувьози - може би заради " огромния" икономически растеж !

    Коментиран от #67

  • 64 А Ти....О!

    28 10 Отговор

    До коментар #10 от "Национална сигурност":

    Още един патриотин Какви тайни служби какви пет лева ти комунистическо чинги За концлагери като Белене ли мечтаеш Помниш ли песента Джипси джипси Белене джипката на МВР и така нататък Остава ви последния рубеж да установите диктатура.Спазване на правата на гражданите минава през спазване на правата на не лице приятните хора

    Коментиран от #75

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Койчо

    39 12 Отговор

    До коментар #30 от "Безпристрастно":

    Той южен поток и Белене ги спря напук на предишните управляващи въпреки че знаеше че България има интерес от тях. НАПУК.

    Коментиран от #228

  • 67 Винету Борисов

    26 25 Отговор

    До коментар #63 от "Народа ПРОСТ":

    Що таке бе....путинофилче.
    Когато дадохме милиони за безмисления ремонт на старите самолети не ревахте.За Белени 1.3 милиярда пак,за южен турски поток още 3 милиярда,няма кой да протестира.
    А забравих най-важното парите отидоха в Русия при Путин.
    Щом е за там може,нали после една част ще се върнат за слугите му тук.
  • 68 Имаше

    7 4 Отговор

    До коментар #4 от "Коментар📝":

    Предвид Путин ли ?
  • 69 Оня

    20 31 Отговор
    Какво ни интересуват нас коментарите в руската кочина?
  • 70 Наполеонов

    21 10 Отговор

    До коментар #13 от "Боко катастрофата":

    Прав си. Фактите говорят , че тия дето света им е крив, трета година намаляват жизненото равнище на народа си. И това е според тяхната статистика. А какво ли е в същност ? Така, че да си налягат парцалите. Вече могат да скачат само на бременните си жени по митингите.
  • 71 Професор

    18 52 Отговор
    Благодарение на Герб и Генерал Борисов страната е в мощен подем! Само Герб да живее Генерал Борисов мачкай комунистите!

    Коментиран от #236

  • 72 Joe Black

    38 13 Отговор
    Тиквата проста си има шефове отвъд океана, само дето цяла България му плаща вересиите...ама и търпението си има граници (много се надявам и Българското търпение да има граница)!

    Коментиран от #76

  • 73 Милчо

    15 5 Отговор

    До коментар #7 от "фото граф":

    Не се забавлява, а му обяснява как да станат нещата..
  • 74 Бай хой

    39 11 Отговор

    До коментар #58 от "2262":

    Бойко Методиев Борисов - тиквата, член на БКП отявлен комунист, кандидатствал за школата на ДС отхвърлен заради умствена недоразвитост, отказал да напусне комунистическата партия доброволно. Такива са фактите.

    Коментиран от #92, #132

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 samuil

    23 12 Отговор

    До коментар #72 от "Joe Black":

    Българското търпение е вечно пич, управия няма. Ние сме роби, за нищо не ставаме, нека си го признаем.
  • 77 TтТ

    14 19 Отговор

    До коментар #1 от "Русия":

    Обсебването на русофилите продължава! Ето ви примеа: коментар 1

    Коментиран от #81

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Тръмп

    19 27 Отговор
    Всичко е точно щом реват руските комуноидни сайтчета!!!:):):)Да духат газ под вода!!!:):):)
  • 80 ТтТ

    12 17 Отговор

    До коментар #10 от "Национална сигурност":

    Тея тъпаци ще плидират демокрация, макар да сЪ по- природа комунисти!
  • 81 Тръмп

    8 11 Отговор

    До коментар #77 от "TтТ":

    Дебила е неграмотен,хич да не ти пука!!!:):):)
  • 82 Майстор Манол

    16 7 Отговор
    Ееееее, пак ни разскриха. Така е, като не знаеш какво вършиш и какво ще последва в бъдеще, кой да ти вярва.
  • 83 Бачо кико

    21 19 Отговор
    Целта на рашките е да ни направят донор на една бедна зациклила държава, в която нямат значение човешкия живот и права. Няма просперирала държава в света под руско влияние, замислете се!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Велин

    9 4 Отговор

    До коментар #16 от "гост":

    Това, написаното от Вас в ПИК ли го прочетохте или сте го сънували!?!?
  • 86 Хахах

    19 20 Отговор
    Леле тея говорят за лицемерие хахахахаха това е върхова форма на наглост - Русия да говори за лицемерие. Хахахахахах
  • 87 ФЕН ВА БОЙКО

    17 32 Отговор
    НАЙ ГОЛЕМИЯ ДЪРЖАВНИК НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ
  • 88 Димитър

    21 6 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    Добре, тогава какво търси и нашият флот в Черно море?
  • 89 Стършел

    14 7 Отговор

    До коментар #41 от "АНЕНЕРБЕ":

    И където ще работи дъщерята на Цвъки.
  • 90 LGV

    30 11 Отговор
    Гаф след гаф,колкото по-бързо се махне толкова по-добре за България!Пълна излагация на всякъде,само той си вярва,че някой го цени и уважава пълен цирк!
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Бай Хой

    21 4 Отговор

    До коментар #74 от "Бай хой":

    Ти май си му държал оная работа през целия му професионален път, само ти знаеш толкова подробности.
  • 93 Не вдяват

    11 23 Отговор
    Бат Бойко им бърка с боксова ръкавица отзаде като им предлага разоръжаване и превръщане Ч Море в зона на мир и туризъм Също и бизнес с ясни и точни правила взаимноизгоден както на ЕС така и на Азия

    Коментиран от #217

  • 94 РАЗМИСЛИ

    13 8 Отговор
    Всичко е в стил: Абе я не знам как е, ама и така не е!
    Имаме управници произлезли от народа. Ние сме си ги избрали. Ние ги търпим. Прощаваме им. Те правят, каквото умеят и каквото им позволяват. Демек, всичко си е наред! Каква тежест може да имаме, като българите сме 3.9 млн.?! То основната ни грижа трябва да бъде оцеляването ни като нация, че в глобализиращия се свят сме в процес на асимилация. Ще се размием в океана на големите.

    Коментиран от #97

  • 95 Коментар

    14 7 Отговор
    Жалко, материяла беше добър, но го похабиха!
  • 96 Патриот,но не от обединените патриоти

    21 11 Отговор
    Как да го разберат руските медий,като самия Борисов незнае,какво е искал да каже?В стремежа си да се подмаже на Медведев,но да не обиди и янките,говори глупости.Русия не зависи от България,но България неможе без Русия.Газ,ядрено гориво,преработено ядрено гориво,туристи и т.н.
  • 97 Ще си помисля

    9 14 Отговор

    До коментар #94 от "РАЗМИСЛИ":

    С размисли и уравнения деца не се правят или чакаш да дойде комунизма и жените да станат общи Тогава другарите и партийните секретари ще ти помогнат
  • 98 Опала!

    14 19 Отговор
    Ако вадим стари гафове кой прее-а соца!Продажния Горби!Какво направи Елцин освен да се напива?Заколко продадохте ГДР ??135млрд дойче марки!Защо Хрущов отдели Украйна от Русия?За един глас повече в ООН!Защо с Рейгън не подписахте черно на бяло да не се разширява Нато на исток?Сега ревете че българите били лоши!Защо не защитихте Югославия!Защо Б.Б ви е виновен?Той иска Черно море да е зона на мира!Това са факти от ТЪПАТА РУСКА ПолитикаПрез последните 50г.Бойко е умен а Путин и Медведев да ходят на неделно училище в Банкя!

    Коментиран от #237

  • 99 МРАЗЯ ТИКВИ

    23 17 Отговор
    На Тиквата й липсва не само памет,а интелект,чувство за срам,достойнство - т.е.всичко.Това е един грозен всеяден търбух,който ни направи за посмешище.БОЖЕ,ИСУСЕ ХРИСТЕ,ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!
  • 100 До дебила

    13 13 Отговор
    1.2милиарда $Не са нищо пред ваще комунистически кражби тези пари ги дадохте ВИЕ комуняги с ДПС И ВМРО За да получите индулгенция от САЩ предварително договорихте всичко с Москва Човека на Москва привика посланика на САЩ в Сарая и застана зад сделката за F16 така мафията си подсигури гърба Много е опасно дебили да ръководят България
  • 101 ТРОПЧО

    11 12 Отговор
    БОИКО КВИ ГИ ВЪРШИШ ПАК НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ КОЛКОТО ПО МАЛКО ГОВОРИШ ПО ДОБРЕ ТОВА ДА НЕ ТИ Е ГЕ.БАДЖИИНИЦАТЙ ДА СВЯТКЙШ ЛАМПИ И ДА ГАСИШ КРУШКИ ИЛА ЛИ МЯСТО ДЕТО ИДЕШ И ДА НЕ ПРАВШ ГАФОВЕ НЯМА ЛИ КЪИ ДА ТЕ ВРАЗУМИ С ТВА ПОЛИЦЕИСКО ОБРАЗУВАНИЕ НЕ СЕ ИЗЛАГАИ ДА ГОВОРИШ ЗА ПОЛИТИКИ П.АРИ СИ ТУКЙ РОКЙДИТЕ И НЕ ИЗЛАГАИ ДЪРЖАВАТА ПОВЕ ТО Е ДОСТАТЪЧНО ЧЕ ТЕ ИЗБИРАТ СЕРСЕМИТЕ ВЕЧЕ ТРИ П ТИ

    Коментиран от #107

  • 102 Дядо Грую

    20 10 Отговор

    До коментар #33 от "Национална сигурност":

    Нима русофилството е забранено?? Ти си гнил американски трол и нищо повече!
  • 103 Грую

    18 9 Отговор
    Как да са скочили бре? Какви са тези глупости? Те руснаците само да се изкашлят срещу нас и сме на 2 метра по земята. По-скоро са се смяли гръмко!

    Коментиран от #187

  • 104 Интересно

    11 25 Отговор

    До коментар #45 от "Коко":

    Ако наистина у нас нямаше свобода на словото как такива като теб плюят министъпредседателя по цял ден без никакви последствия?

    Коментиран от #209

  • 105 абе

    9 21 Отговор

    До коментар #4 от "Коментар📝":

    който не може да тьрпи има лесно,а ние които работим и не мрьнкаме сме добре,И доволни от това което прави ,И ще прави Бойко.

    Коментиран от #110

  • 106 Алфа Ромео

    19 12 Отговор
    Тиквуций ни направи за смях и на запада и на Русия, безхарактерна фурнаджийска лопата, голям срам за България, добре че скоро си тръгва...

    Коментиран от #109

  • 107 хеий

    4 8 Отговор

    До коментар #101 от "ТРОПЧО":

    АБЕ тропчо кой ти тропа по главата проста.
  • 108 хаха

    22 8 Отговор
    Каква е тая тъпа статия? Може ли тъй бе хора? Абе човечеца велики работи твори - вие го хокате! Честно да си кажа, гледах интервюто по телевизията и ме беше адски срам от дебелашкия му Байганьовски език. Хем пелтечи, хем глупост след глупост ръси! Как хората да харесват България и българите Боже!
  • 109 12345

    3 10 Отговор

    До коментар #106 от "Алфа Ромео":

    АЛФА РОМЕО ПАЛИ МОТОРА И ДА ТЕ НЯМА КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА.
  • 110 Коментар📝

    5 8 Отговор

    До коментар #105 от "абе":

    ЦЕЦО ТИ ЛИ СИ ?
  • 111 Георги Илиев Митев

    1 6 Отговор
    ПЕСЕНТА НА ВИТОШАРА
    САМО ОТ СПОРТИСТ В ПЛАНИНАТА ТИ ЩЕ СЕ СПАСИШ, ЗАЩОТО ДОЛУ Е ПОЛИЦИЯ ГОРЕ Е МИЛИЦИЯ И НАВСЯКЪДЕ Е АВИАЦИЯ БЕЗ КОМУНИКАЦИЯ.
  • 112 Коментар📝

    16 7 Отговор

    До коментар #10 от "Национална сигурност":

    АХАХАХАХАХ НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ БЪЛГАРИЯ Е ПОД АБСОЛЮТЕН ГЕНОЦИД А СЛУЖБИТЕ СИ ТРАЯТ ЗАЩОТО СА НА ХРАНИЛКА ПРИ БАЦЕ НО СЛУЖБИТЕ НЕ ЗНАЯТ ЧЕ ПАРИТЕ НЕ ГИ ДАВА ТИКВАТА А ГИ ДАВАМЕ НИЕ И АКО НЯКОЙ МИ КАЖЕ ДА СПРА ДА ИЗРАЗЯВАМ МНЕНИЕ В ЕДИН НАЙСТИНА СВОБОДЕН ПАК КАЗВАМ СВОБОДЕН САЙТ.ТО ЗНАЧИ ЧЕ НЕЩАТА ЩЕ ЕСКАЛИРАТ
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 степан

    11 1 Отговор
    Амнезията е слаба работа по лошо е ,че след избори всички нарочени за политици страдат от раздвоение на личността.
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Боце

    11 6 Отговор
    На простака, само удар през устата. А този измекяр заслужава и ритник по дебелия задник.
  • 117 Боци Тъпото

    12 10 Отговор
    Че в тиквата на Боци Тъпото е пълна каша това отдавна и малките деца са го разбрали! То да беше само Русия! Така например за него Тодор Живков е най- великият български управник! " Една стотна да построим от онова, което е построено по времето на Живков....." Но иначе е първа писта в дясно, заклет антикомунист. Очевидно е желанието му да имитира Живков, но оня определено беше хем по- умен, хем по хитър. Та отива Боци в Полша. Среща се с някакъв 3-то разреден американски политикан и му иска евтин газ за сметка на базите. ОК! Живков правеше нещо по-добно, но определено с доста повече акъл! Срещаше се директно с Първият, целуваше го по устата и от там на сетне получаваше всичко, което поискаше или почти всичко...Дадоха му цели 35 години абсолютна власт.
  • 118 Моамед

    12 8 Отговор
    Абе Винету, защо така ни излагаш.
    Ти загроби България.
  • 119 На булката леля й

    3 6 Отговор

    До коментар #29 от "гост":

    Поканили магарето на сватба и то си помислило, че го канят да.... булката.
    Ма го викали за друго...
  • 120 Евлоги

    13 9 Отговор
    Не знам докога руснаците ще търпят тъпотиите на цар тиква ?то бива ама чак такива глупости да говори тиквунии велики не може .Един прост простак живущ в Банкя!
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 тнз

    14 10 Отговор
    Щом и руснаците са му поставили тая диагноза, лошо е положението, ние тук да му мислим.

    Коментиран от #124

  • 123 Ивайло

    16 9 Отговор
    Бойко е намерил верния път ---- да балансира ! Какво друго може да прави малка и бедна България ? В момента Русия ни притиска и пречи ! Злобни са--- това го знае всеки що годе интелигентен човек !

    Коментиран от #128

  • 124 Conti

    10 12 Отговор

    До коментар #122 от "тнз":

    Мнението на руснаците и на руската партия БСП не е меродавно за нормалният българин!

    Коментиран от #129

  • 125 Анти БСП

    8 10 Отговор

    До коментар #121 от "Чук":

    Изчезвай бе подлога на педерусия
  • 126 USA

    14 11 Отговор
    Русия да си гледа собствената кочина!

    Коментиран от #202

  • 127 Бебо

    3 1 Отговор

    До коментар #24 от "Меркурий":

    Цената е работа на правителството
  • 128 Гого

    7 6 Отговор

    До коментар #123 от "Ивайло":

    Ивайло е американофил.Какво става с безвизовия режим.Американците живеят за сметка на такива страни като България.
  • 129 Коко

    4 6 Отговор

    До коментар #124 от "Conti":

    А комунистическата партия ГЕРБ.Conti не разбира от нищо.
  • 130 БОКЛУК

    4 7 Отговор
    кое този борисов с какво направил за бг народ
  • 131 Дон Чичо

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    Кой,ти ли ще им сервираш тая супа...нефоносник
  • 132 Глупостта лимит няма

    7 9 Отговор

    До коментар #74 от "Бай хой":

    Школата на МВР в Симеоново не отхвърляше хора поради умствена неразвитост- напротив, тъпанарите бяха най- желани, защото слушат и не задават въпроси. За там най-важното беше да си от семейство на предани комунисти. И приемът беше по диплома, характеристика и изпит, а не по някакви тестове за интелигентност или установяващи умственото ти развитие. Доколкото зная, майката на премиера е била учителка, а сестра му е съвсем прилична лекарка...нормални хора . Вие лично да не сте потомци на Нобелови лауреати, та с такова настървение сипете обиди и лъжи?

    Коментиран от #143

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Бай Ви Хуя

    9 10 Отговор
    Тези руски медии са объркали Борисов с Гошо, Тошо, Румен и др. които са свикнали да правят свирки на московските си началници. Всяка държава гледа собствените си интереси. Няма вечни приятели, има вечни интереси.
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Владимир Тайипович Ердопутин

    4 5 Отговор

    До коментар #10 от "Национална сигурност":

    Бъди рахат, джанъм! Всичките медии отдавна са под нашия контрол и чутко ръководство!
  • 137 vasik atanasova

    8 9 Отговор
    бях там
    голяма простотия беше
    6 бойни кораба
    и с една лодка излязоха на брега по обяд и стреляха с калашници
    и сеир за хората а искат да има туризъм
    само че на мене руснака ми каза
    аз съм шофинист не искам като идвам в братска България да гледам вражески кораби да ми се разхождат
    тъпотия на квадрат си беше и плашеха хората с това
  • 138 Бай Яни

    9 10 Отговор
    Четъ разни тъпотии тук. 90% писани от путкистански помаци безбожни безмозъчни примати. Живеете на гърбът на работещите трудолюбиви хора, дишате демократичен въздух. Но живеете с мисълта да ви испратят на почивка в Себир до живот. Идете яжте борж и чорба от картофи. Мястото не ви е тук. България може и да се оправя и без съвети от малоумни примати самоздревяващи се. Крайно време е правителството да забрани БСП като партия. И всичките и членове да изсели на исток,там където им е мястото в Себирската кочина. Продажните безбожни помаци в Анадола а циганите неграмотни в Индия. България за Българите, наследници на Траките и Балканските Българи.
  • 139 Иван Вазов

    9 12 Отговор
    О, здравствуй ти, Русийо мощна,
    света трепнa от твоя глас,
    скокни, царице полунощна,
    зовем те ний, ела при нас!
    България сега те вика.
    Часът настана: твой завет
    и твойта мисия велика
    да ги изпълниш в тоя свет!

    Коментиран от #141

  • 140 Руските свине

    11 11 Отговор
    Винаги скачат, ама като заклан петел. Нещастниците толкова са озлобели от безсилие, че се държат като бабички. Естествено, българофобите у нас се превъзбуждат от руското "скачане" и започват истерично да квичат срещу врага посочен от господарите им.

    Коментиран от #142

  • 141 Иван Вазов

    7 7 Отговор

    До коментар #139 от "Иван Вазов":

    О, руси, о, братя славянски,

    защо сте вий тука? Защо сте

    дошли на полята балкански

    немили, неканени гости?


    Желали би вас възхитени

    да срещнем со сълзи и с китки...

    Но идете вий настървени,

    на грозни зовете ни битки!



    Желали би вас да прегърнем

    и тоз път сърдечно, горещо.

    Но взорът ви свети зловещо...

    Как ръце сега да разгърнем?



    О, руси! Аз друг път ви славях

    за подвиг велик и чудесен,

    високо ви лґкът поставях

    във мойта душа, в мойта песен!



    Вий някога знаме Христово

    развяхте за благо човешко –

    строшихте ни игото тежко,

    а днеска ни носите ново!



    И пак не ви мразим (не крия:

    обича ви още народа);

    но любим и свойта свобода,

    стократно пµ любим я ния.



    За тоз кумир ние се бием

    и с чужд, и със близък упорно

    и няма ний врат да превием

    пред никакво иго позорно!



    О, колко ви, братя, жалея!

    О, как би желал, братя клети,

    свобода и вам и за нея

    кат нас да живейте и мрете!



    1916

    Коментиран от #144

  • 142 Митки

    9 8 Отговор

    До коментар #140 от "Руските свине":

    Герберски недоклан козел,рано или по късно ще налапате маркуча.

    Коментиран от #145

  • 143 Бай хой

    10 6 Отговор

    До коментар #132 от "Глупостта лимит няма":

    Нещо не споменаваш какъв е бил бащата на онова говедо дето се прави на управленец. Няма как да отхвърлят синчето на служител на градското УПРАВЛЕНИЕ на МВР ако не е малоумно. Понял? Комундето Винету с милиционерско потекло ще се изкара дисидент. Червени са ви задниците като на шимпанзета. А дядо му е бил нагъл фашага убит с камъни от съселяните. И Боко върви уверено по неговия път.
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Радой Ралин

    14 10 Отговор

    До коментар #144 от "Бай хой":

    Пиша ти от Плевен, драги Ванка.
    Помниш ли кагда пришол със танка?
    Беше млад, но се държеше мъжки.
    Зарази семейството ми с въшки…

    Взе на мама златните пендари
    и дори галошите ми стари.
    Помниш ли, как кушаше картошки?
    Наконец забърса три кокошки.

    После си преспал със какa Сия
    и изпил си всичката ракия.
    А след време чухме и мълвата,
    че си гръмнал тате във главата!

    Длъжен бях да те обичам, Ваня.
    Даже кръстих дъщеря си Маня.
    Залъкът си давахме насила
    на Русия – тая дива сила.

    После цели девет петилетки
    грабихте уран и руди редки.
    Грабихте и жито, папироси…
    Зарад тебе ходим голи-боси!

    Дружбата ни беше “свята”, “чиста”.
    Ние всички хранехме танкиста.
    А пък ти ни пазеше със танка
    и ни взе последната луканка…

    Пазеше и немците, и чехите.
    Ние тук възпявахме успехите.
    С паметник стърчиш ни на главата
    и скверниш небето и земята.

    Коментиран от #150

  • 147 Гост

    9 5 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    Излаз на Черно море имат 6 държави, от които само 3 са в НАТО. Какво дирят останалите 9 натовски държави? Черно море е на тези 6 държави, не е нито американско, ни немско, не британско...

    Коментиран от #153

  • 148 Бай хой

    8 4 Отговор
    Типично за сороспиите да се гаврят с Българските класици като им преписват мухлясалите си НПО лозунги. То май друго и не им остана. Жалко за България градена 45 години с любов и труд. Сега е срината и навряна на бунището а народа е след 90то място по стандарт на живот в света. Само преди по малко от 30 години бяхме на 26то място. И то благодарение на НПО драскачи и продажни политици.

    Коментиран от #155

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Ньой

    7 3 Отговор

    До коментар #146 от "Радой Ралин":

    Еййй, Госжааа,
    Помниш ли на германците кви им бяха бели...
  • 151 стоян

    8 8 Отговор

    До коментар #21 от "ушанки":

    До 21 ком Интересно че няма коментари по твоя коментар -това означава че си им бръкнал в ъзъ на путкинофилите и не знаят какво да коментират =Затова по често в коментарите си списвай тези данни за заплатите и пенсиите
  • 152 Петър Петров

    2 4 Отговор
    Чета и се чудя б лгари ли сте или национални предатели.На времето при Стамболов бивш премиер излиза от полицията пребит и го посрещат чужди эурналя да гъ питат дали са го били,а той целият насинен отговаря-в моята страна полицията не бие.Това е българин,а не като вас
  • 153 Българин

    10 10 Отговор

    До коментар #147 от "Гост":

    Поканени са законно за провеждане на учения, бе българофоб. Освен това, Грузия и Украйна са наблюдатели в НАТО и имат желание за членство в организацията. Те също могат да канят партньори за учения. От всички страни граничещи с Черно море единстено руската кочина обявява НАТО за враг. Така, че престани да лъжеш и да правиш хибридна пропаганда.

    Коментиран от #158, #166

  • 154 Пинки

    9 4 Отговор
    Не си прав, това е глупост и лъжа. Руснаците са разгадали Бойко, това е. Сега и те знаят какъв ,,пумпал,, е, тоест как се върти според келепира и тоягата. Тоягата е в Уошингтън, Брюксел, ТелАвив и келепира му е, докато ги слуша. Не е предател онзи, който не лицемери пред фактите Какво искаш да кажем в случая,. че ние казват истината ли?
  • 155 Само питам

    6 5 Отговор

    До коментар #148 от "Бай хой":

    Каква професия си имал та си градил България "с любов труд"? Партиен секретар или агент на ДС? Аман от благородни русофили град или България. На три пъти е фалира те, защото все бяхте в партер на "братушките".

    Коментиран от #157

  • 156 Що?

    10 8 Отговор

    До коментар #21 от "ушанки":

    Що си мислиш, че в Русия на някой му пука какво е ББ и какво е лев?
    Хората там си живеят спокойно, имат прекрасно образование и здравеопазване, ходят на екскурзии по цял свят и не мислят къде да си скрият прасенцето, та да не им го напръска БАБХ с пожарникарска пяна, хуманно да го унищожи.
  • 157 Бай хой

    7 5 Отговор

    До коментар #155 от "Само питам":

    И да ти обясня няма да разбереш. Професията ми се счита за окото на всички точни науки. И забележи за да фалира три пъти значи е успявала да излезе от криза и да се развива. А сейчас тотална перманентна криза. Трийсет години потъваме, плюем социализма и огризваме това което е съградил. Няма такава простащина.

    Коментиран от #159, #184

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Само питам

    7 7 Отговор

    До коментар #157 от "Бай хой":

    Значи партиен секретар си бил. И отявлен русофил. Очаквал си с нетърпение победата на комунизма, краха на капитализма и да станем 16 република на СССР. А сега препечелваш като руски трол хибридник.

    Коментиран от #179

  • 160 Чукач на ушанки

    6 2 Отговор
    А да знаеш цената на бензина в Русия?
    АИ95 струва 45 рубли.... Или 1,19 литра...
  • 161 Ивайло

    5 5 Отговор
    Толкова не мога да ги дишам ГЕРБ ,че като започна да мисля за батаците с които напълниха държавата са ми нужни успокоителни .Дано има възмездие за тия уроди
  • 162 Само питам

    7 5 Отговор

    До коментар #158 от "Бай хой":

    Името българско го петните единствено менте българите, наречени "русофили", най-зловещи руски експеримент извършван някога!

    Коментиран от #181

  • 163 Истината

    7 6 Отговор
    Между Европа и Русия има цивилизационна разлика и тя се състои в това, че Русия е азиатска страна. Тя не е заселена както ни казват със славяни а с угро-финско-татарско население. И в тази обширна територия никога не е имало демокрация, там винаги човека се е подчинявал сляпо на властта. Големия руски историк Соловьов казва: „За нас, руснаците е престъпление да се съмняваме в правото на властта да прави с нас всичко, което си поиска”. Следователно,руснаците никога не са били свободни. През цялата си история те само са задушавали свободата на другите. На тях свобода не им е нужна, те се подчиняват на властта и считат това за ценност.
  • 164 Стенли

    4 4 Отговор

    До коментар #10 от "Национална сигурност":

    Браво! Така трябва да се действа! България над всичко!
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Констанца

    2 2 Отговор

    До коментар #153 от "Българин":

    В това пристанище явно вече е тясно, че ДОНАЛД КУК си е бая голяма тоалетна.
    Бива да имат и в Грузия и насам - натам още.
    Щото знае ли се къде по моретата и океаните гемиите на шерихвахвасите и оглаласите ще срещнат някой Сухой!

    Коментиран от #167

  • 167 Българин

    3 4 Отговор

    До коментар #166 от "Констанца":

    Назобал си се с руски митове и легенди като попско дете на Задушница. Сам знаеш, че нищо от, което си писал не е вярно но го квичиш постоянно.

    Коментиран от #171

  • 168 Само питам

    4 3 Отговор
    Колко голяма отрека и мръсен боклук трябва да бъдеш за да защитаваш чужда държава враг на България?
  • 169 кадир

    3 6 Отговор
    народее много скоро Русия ще ви избави от суджуците и разбойниците в тая държава

    Коментиран от #170

  • 170 Басри

    5 4 Отговор

    До коментар #169 от "кадир":

    Руската кочина първо да се освободи от своите катили и пезевенци пък тогава да ходи други да освобождава.
  • 171 Ааааа!

    3 2 Отговор

    До коментар #167 от "Българин":

    Вярно е бе, човек!
    Чети, в Интернет пише за това корито ДОНАЛД КУК, дето останало в Констанца без вождове и индианци.
    А квича целенасочено, искам да заблудя БАБХ, че гледам прасе на терасата, та да ми платят 300 лева.

    Коментиран от #173

  • 172 КУРнинов

    4 4 Отговор
    Джуджето ПУТИ си отива въпроса е какво правят УШАНКИТЕ след него като ги е довел до просешка тояга както ни беше довел нас правешкия тарикат тошко !

    Коментиран от #225

  • 173 Българин

    4 4 Отговор

    До коментар #171 от "Ааааа!":

    В Интернет пише, че Русия е миролюбиво държава е, че Путин е хуманист, филантроп и набожен християнин, но и ти не го вярваш нали? Много руски фейк има из нета, да се пазиш!

    Коментиран от #178

  • 174 Свиленски

    4 6 Отговор
    Само така и напред ГЕНЕРАЛЕ! ЩОМ В МОСКВА РЕВАТ ЗНАЧИ СИ НА ПРАВ ПЪТ!

    Коментиран от #176

  • 175 Якия

    3 4 Отговор

    До коментар #24 от "Меркурий":

    Този сайт не е за подобни коментари. Тук ако кажеш нещо различно от това, че Русия е велика, а западът е прогнил си фашизоиден соросоид. Какво им дреме на хората за цени и за Лукойл, Газпром и т.н. важното е да пият ракия, да работят за 500 лв или да отидат в прогнилия запад да чистят кенефи и ако могат да си набият жената накрая ще е супер
  • 176 Свиленски

    3 3 Отговор

    До коментар #174 от "Свиленски":

    Само така НЕ ЗАЕМАЙ И ТИ ГЕ ОБРАЗНА СТОЙКА КАТО ПИГИ И РУНЬО РЕШЕТНИКОВ НИНОВ ПРЕД РУСКИЯ ИЗМЕКЯР!
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Индианец от Охайо

    1 2 Отговор

    До коментар #173 от "Българин":

    У нас и налъмите цъфтят, доларите растат по палмите, ходим по улиците и се целуваме кой когото свари щото не се знаем кой какъв е.
    Фейк бе, Уйли!!!
  • 179 Бай хой

    2 1 Отговор

    До коментар #159 от "Само питам":

    Значи си от тия които харесват Боко. Той каза за простите.

    Коментиран от #185

  • 180 Георги Илиев Митев

    1 1 Отговор
    СКАНДАЛИ ВИХРЯТ СЕ ВЪВ ПАРЛАМЕНТА И ВСЕКИ СИ РАЗВЯВА ДОКУМЕНТА.
  • 181 Бай хой

    1 2 Отговор

    До коментар #162 от "Само питам":

    Кое наричаш зловещ експеримент - създаването на третата Българска държава ли?
  • 182 Георги Илиев Митев

    1 1 Отговор
    ЩОМ "ЧИНОВНИКЪТ" Е В СТАЯ ИЗБОРИТЕ МОГА ДА ГИ "РАЗГАДАЯ". МОГА И ДА ГИ РЕША, ЗАЩОТО НЕ ГРЕША. ЩОМ ИМА РИМА ЗНАЧИ Е ОТ "ПРИМА"...
  • 183 Гад

    0 1 Отговор

    До коментар #29 от "гост":

    Ти какво искаш ,винаги сме били против тях,а те да ни целуват,ще плащаш и още как
  • 184 И аз да кажа

    1 0 Отговор

    До коментар #157 от "Бай хой":

    Колко ти е пенсията? Честно?
  • 185 И аз да кажа

    1 2 Отговор

    До коментар #179 от "Бай хой":

    Това не е отговор, а изместване на въпроса . Така ги учеха в АОНСУ . Който се е мъчил по соца, ги помним зализаните слагачи, взети от селата и надъхани с явни глупотевини дето не могат едно собствено изречение да съставят, а само лозунги за светлото бъдеще, строителството на социализма, руското превъзходство, вечната дружба и упадъка на Запада. Виждаме ви и сега как редите небивалици за прелестите на соца, което си е чиста мерзост, защото някои млади се връзват и вместо да учат и работят, искат да бутат режима и правителството без да имат понятие какво може да стане и да ни върнат пак назад и в Азия! Нека всеки, който твърди колко велика и развита е Русия, да обяснява към това защо 40% от младите там искат да емигрират, а младежите от САЩ, Канада, Германия, Франция, ЗАП.Европа- не ? На това искам отговор, многознайко!

    Коментиран от #188

  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Какво следва

    1 1 Отговор

    До коментар #103 от "Грую":

    Скачат, и още как, защото сме им трън в очите, че се измъкнахме от техния ботуш! И непрекъснато гледат да показват колко сме зле без тях, като и не пропускат да ни вредят. По сайтовете ни наричат предатели и неблагодарници или интервюират разни трепаняци, дето твърдят, че народът ни бил за тях, но насила ни обвързвали с Европа. Как веднъж не видях интервю с някой образован и проспериращ човек! На мене ми е прекрасно без тях и фалиралия им строй и каквото и да се говори, сега сме по- добре от когато и да било. И ми се повръща от очакванията им за благодарност. За това, че взеха всичките имоти на дядо ми и го накараха да работи като орач в ТКЗС за 10, да за десет лева месечно - това човек с три операции от херния на стомаха, който е можел да управлява имоти и хора и да изхранва поне 50 души! Това беше прехваленият соц- управляван от некадърници, тъпчеш всичко по- способно и позволяващ да се краде. Изглежда това много липсва на повечето от този сайт, та си мислят, че Путин ще им го върне!
  • 188 Бай хой

    4 0 Отговор

    До коментар #185 от "И аз да кажа":

    Ами изръсваш една опашата лъжа и искаш аз да ти я докажа. Това толкова умно ли ти се вижда? И тия дето ги бръщолевиш важат точно за гербавите. И сейчас слушаме локуми за светлото европейско бъдеще а потъваме. Преди макар и бавно уверено вървяхме напред. Продажни уроди просещи подаяния провалиха бъдещето на България. Провалиха южен поток, похарчиха 16 милиарда за хъб и връзки а газ няма. Ще трябва да се плаща скъп втечнен а и транзитни такси. Осем допотопни едномоторни самолета без бомби в уикипедията цената е обявена от 16,6 до 18 милиона долара гербавите ги плащат а два милиарда или по 250 милиона без лихвите. И предварително. Имаш ли грам мозък да осъзнаеш за какво иде реч?

    Коментиран от #192, #193

  • 189 дядо Йоцо гледа

    2 0 Отговор
    " Според него това се е превърнало в добър урок за страната." - добър урок, но не за политиците ни! Всичко е "на гърба" на обикновените хора. Всички сметки плащат те. А властта "усвоява" милиарди евро под масата...
  • 190 Глупостта лимит няма

    1 1 Отговор

    До коментар #186 от "Иван":

    Коя икономика, бе невежество? А, тази дето беше овъртяна в заеми и не можеше да си обслужва дълга ли ? Тая, дето за единица продукция имаше 1,17 разходи? Тази, дето от директора до портиера всеки крадеше? Та за нея, викаш, силно ни завидяха и ни я бутнаха ,а? Просяците, като не им противоречиш, все разправят какви видни и богати са били! Та и вие, феновете на соца.
  • 191 КОНСТАНТИНОВ

    2 1 Отговор
    Малко му е да бъде обесен тоя долен престъпник.
  • 192 И аз да кажа

    1 1 Отговор

    До коментар #188 от "Бай хой":

    Кое е лъжа?
  • 193 Чудя се

    2 1 Отговор

    До коментар #188 от "Бай хой":

    Някой те попита какво образование имаш, че по всички въпроси се пениш? И колко ти е пенсията? И за емигрантите от Русия? А ти се нахвърляш с обиди и почваш за тръби и самолети. Тук нещата все пак остават написани и може да се види кой как се аргументира...и от какви позиции е изградил убежденията си

    Коментиран от #197

  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 добре че е Борисов

    4 2 Отговор
    Борисов е направил възможното. След като СССР си го разтуриха те, а не ние и Премиерът ни, унищожиха СИВ и Варшавския договор, позволиха да ги изиграят с въпроса за НАТО, изоставиха всички страни от сферата си на влияние и почти се бяха самозатрили с гениите си по тъпотия Горбачов и Елцин, те какво искат от Борисов? Къде бяха и защо ги сътвориха тези простотии, дето сега им идват като горно нанадолнище? Не те, а Премиерът и ние сме зарязаните от тях и те ни дължат извинение за наложения ни обществено-политически модел и стандарти за съществуване на него, от които абдикираха като плъхове от потъващ кораб, а не да ни вменяват някакви вини! И тези днешни последователи на "гениалните" си вождове следва да си носят кръста - те стигнаха до простотията с Украйна и да се родеят с интересчията Ердоган, дето им заби ножа с ТАНАП, Сирия и тепърва Русия ще види какво има да сърба! Г-н Премиер, поздрави за търпението и възпитанието ти! Казали са го, че глупостта е най-страшната болест, но за съжаление от нея страдат не болните, а хората около тях !!! Г-н Путин, късно е либе за китка!

    Коментиран от #198

  • 196 Слави Славов

    1 1 Отговор
    ЧИСТО И ПРОСТО-ТИКВАТА СЛЕД БАНЯ!
  • 197 Бай хой

    2 0 Отговор

    До коментар #193 от "Чудя се":

    Какво има да се чудиш? Писал съм какво е едното ми образование. Да уточня партиен секретар не е окото на точните науки. Не съм пенсионер. Имах си фирма собствена изпълнявах и държавни поръчки със договори с проведени търгове. И сейчас не ми се налага да работя за прехрана. Дори съм се изнесъл в балкана. Не съм пенсионер. Дано не се налага да слизаме от Балкана и да метем гербави уроди се несбъднати комуняги.
  • 198 Бай хой

    3 1 Отговор

    До коментар #195 от "добре че е Борисов":

    Последно за бойко метоьиев борисов ли става въпрос. Члена на БКП, отказал да се прости с партийния си билет. За Бургаския съдружник нс алексей петров трактора и еюил райков в нелегалната фабрика за цигари в Крайморие. За сикаджията замесен в убийството на руслан от Бургас, намерен с отрязана глава край Казанлък. За пазача на Тодор Живков ли? Знаем го тоя боклук.
  • 199 Георги

    2 2 Отговор

    До коментар #21 от "ушанки":

    Лъжеш бе Гнидо. И, не мога да разбера вярваш ли си, или мислиш, че ние ти вярваме ??
  • 200 Някой

    7 4 Отговор
    Цялата работа е в това, че Сащ и Западна Европа ни накараха да правим сечено на Русия. За да могат американците да продават втечнен газ. И същевременно да отслабват руската икономика. Нашите надупени политици, продадоха българския интерес . И какво стана, Германия участва в Северен поток, въпреки заплахите на САЩ и санкциите. Значи на нас ни ревяха отказвайте се от Южен поток. Не било в съответствие с ЕС. Пък Германия си налапа Северен поток 2. Няма такива глупаци, като българските политици.
  • 201 Да да

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Русия":

    Скочи му и ти на Буя на Бойко. От руснаци трудно ще св врвсиш, но аз знам че ме си много умен, но си упорит! А преди матрьошките ревяхте, че ушанките ни били отрязали! Сега признавате ли че Бойко им би шута на ватниците?
  • 202 Пожарникарска пяна

    3 1 Отговор

    До коментар #126 от "USA":

    Пък ние да гледаме нашите свинарници да са празни, та като дойде кенеF-16 и зафучи С - 400
    да има къде да ги крием.
  • 203 Грух

    3 1 Отговор
    Призовавам Плевнелиев, Агов, Йорданов, Цветанов, Ненчев и всички подобни незабавно да заминават на фронта да защитават евроатлантическите ценности !
    Ако загинат - ще бъдат натовски герои !
  • 204 Спас

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Национална сигурност":

    Болен мозък!
  • 205 Българин

    4 0 Отговор
    Прави са
  • 206 Грух

    3 3 Отговор
    Руски братушки, привет вам !

    Аз се дистанцирам от недоразумението Борисов !
  • 207 Грух

    3 2 Отговор
    Руски братушки !
    Привет вам, наши освободители !
    Заклевам се никога да не се сражавам срещу вас !
    И винаги да съм срещу тези, които ме подтикват към това !
    Заклех се !
  • 208 Грух

    4 2 Отговор

    До коментар #10 от "Национална сигурност":

    Ще ми е кеф да дойдеш да ми го обясниш лично !
    Така ще те слушам, че дума няма да ти остане да кажеш, соросня !

    Коментиран от #216

  • 209 Коко

    2 1 Отговор

    До коментар #104 от "Интересно":

    Виж какво ако имаше свобода на словото по националните медии от сутрин до вечер щеше да се говори за така наречените имотни скандали щеше да се говори за милиардите кредити изтеглени и незнайно къде отидоха щеше да се говори за енергийните проекти които не се осъществиха по незнайни причини и Сега гоним Михаля с газ от Туркменистан което няма как да се случи без благословията на Русия по географски причини щеше да се говори за парите на куп които се изсипаха на куп за нещо което едва ли ще видим във вида в който ни се представя мога да изброявам за куп други неща може да се говори за стандарта на живот за здравето за образованието за купища теми тормозещи хората но уви говори се само колко е велик Боко за теб може да звучи като убида за днешния ни премиер но това са истини усложливо не коментирани от така наречените национални медии
  • 210 Грух

    4 4 Отговор

    До коментар #29 от "гост":

    Виж сега, лйно !
    Ти съществуваш поради единствената причина, че руснаците са ни освободили от турско робство.

    Коментиран от #212, #213, #215

  • 211 Голем смях

    4 3 Отговор
    Щом орките скачат срещу България,значи сме на прав път.Ще си го преместя в скъсания и ще си го барам.
  • 212 Голем смях

    3 6 Отговор

    До коментар #210 от "Грух":

    Хайде нещо по-ново.Тези комунистически мантри ни омръзнаха.Русия винаги е била враг на България и последното за което е водила война с Турция е било за да ни освободи.Явно си руски отпадък от смесен брак за да ръсиш тъпизмите си.Малко ви е клал ген.Колев.Той сигурно не е чувал за Освобождението 20 г. след него.

    Коментиран от #218

  • 213 Да да

    4 1 Отговор

    До коментар #210 от "Грух":

    Искаш да кажеш, благодарение на това, че шепа БЪЛГАРИ на ШИПКА помогнаха на Русия да не падне под турска власт! А те неблагодарни кучетата!

    Коментиран от #214, #223

  • 214 лицемерничене

    3 1 Отговор

    До коментар #213 от "Да да":

    Добре че Русия мислеха за България, а не за геостратегическите си позиции. И щом като Русия толкова им не е къса паметта, как до преди 120 години водиха неистова война за освобождение на България и другите народи, а пък днес вече са най-добри приятели с Турция, че чак и турски поток. Това не е ли лицемерие и не е ли същото като на Борисов където го обвиняват за ученията в черно море.

    Коментиран от #219

  • 215 прост на гадулка

    2 1 Отговор

    До коментар #210 от "Грух":

    а ти си толкова заблуден, колкото никога няма да разбереш, празна тикво.
  • 216 еж па тоя

    1 0 Отговор

    До коментар #208 от "Грух":

    а що па ти не дойдеш да ми обясниш на мен, да видим дали и една дума ще кажеш. Така пред компютъра, много силен излезнА.
  • 217 С400

    3 1 Отговор

    До коментар #93 от "Не вдяват":

    Абе що пишеш глупости.А краварите чии хъи дирят в ч. море.
  • 218 Джамбазито

    0 1 Отговор

    До коментар #212 от "Голем смях":

    Ама и Чочоолу е трябвало да си свърши работата докрай!
  • 219 Коко

    4 1 Отговор

    До коментар #214 от "лицемерничене":

    Виж колега всяка държава мисли за геополитика и икономически стратегии относно Турски поток недей да забравяш кое беше преди него южен поток и защо не беше реализиран да вярно има турски ама има и северен поток обслужващ Меркел и швабите за него нито дума не обелва какво трябва да направи Москва да се предаде на краварите както направи онзи продажник с белга на продажната глави Горби сега ще мре в агония като е велик борец за свобода и демокрация защо не остана в Русия ами избяга в краварника

    Коментиран от #221

  • 220 Тема Табу

    3 0 Отговор
    30 години, 300 % мита за българските стоки, това не са ли санкции срещу народа ни !?
  • 221 И аз да кажа

    2 0 Отговор

    До коментар #219 от "Коко":

    Ами щото в Русия има още повече зомбита от тук, които жалят за соца и така и не вдянаха, че соцът си се самосрути и въпросът беше само натрупаните му оръжия да не попаднат в ръцете на някой истерик, който да направи поразии и убийства.
  • 222 Ако баба ти беше мъжка

    0 1 Отговор

    До коментар #24 от "Меркурий":

    Ти си пил газ за кандило.Дано ти мине.Лесно се литкаш.4972
  • 223 Да добавя

    4 0 Отговор

    До коментар #213 от "Да да":

    Прав си! Прадядо ми се е бил на Шипка и е разправял как са ги оставили без храна, вода, муниции - да чакат от местното население, което не е само българско. Щото руснаците не е бил въпросът да ни освобождават( това е била пропагандната матрица - да освободим братята православни християни), а целта им от 300 години е Константинопол и Проливите. Няма лошо да си имат геополитически цели, но да ни вменяват вече 140години да им благодарим за това , е доста нагло. Знаем, че сиренето е с пари и никой цар не жертва хора и средства за чужд народ. Съвременниците на Освобождението са им били благодарни, ние отчитаме ролята им...и дотук. Тукашните кресльовци, дето бият чела в земята, са срам за идеите на Левски - той е бил съвсем наясно и го е написал черно на бяло- че който ни освободи ще е за да ни пороби; и в писмото до Л.Каравелов - да не се заиграват с руската помощ.
  • 224 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 225 Кума лиса

    0 1 Отговор

    До коментар #172 от "КУРнинов":

    Сега по добре ли си, или чакаш мама и тате да ти дадат паричка за кафене???????
  • 226 Корабите на

    2 1 Отговор
    НАТО са в черно море - 1- Защото Румъния, България и Турция са натовски държави, а Украйна и Грузия са в режим на партньорство. 2- Борисов е намекнал на Медведев да демилитаризират Крим. Което е ядосало руснаците.

    Коментиран от #232

  • 227 русская сволочь

    3 1 Отговор
    А какво правят руските свине в Украйна. Няма по-мръсно и противни животно от руснака
  • 228 Егалите

    2 1 Отговор

    До коментар #66 от "Койчо":

    Южен поток го спря ОРЕШАРСКИ!!!! ПРАВИТЕЛСТВОТО на БСП!!!
  • 229 Иванов

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Меркурий":

    А, забравяш скритите такси(тлъстите комисионни, демек кражби). Така, че никога няма газта ни да е наа цената немския. А и потребленкето там и тук е доста различно.
  • 230 ИСТИНАТА

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Коментар📝":

    Личност, която не е направила нищо в живота, да не коментира. Как всички станахте вещи в политиката? Дребни думички, за кого скача Борисов? За Б-Я и вас, но къде ти много разум в безмозъчните ви глави! Как не се срамувате от себе си? Няма ли поне малко почтенност във вас? ПОЗДРАВЛЕНИЯ Г-БОРИСОВ! ДОСТОЙНО ЗАЩИТАВАТЕ Б-Я с/щу тези, които по-скоро са наши поробители. НЕ Е ЛЕСНО ДА СЕ ИЗПРАВИШ С/ЩУ ВСИЧКИ В ИМЕТО НА РОДИНАТА. ТРЯБВА ДА ИМАШ МОРАЛ И СМЕЛОСТ, а не като Мунчо да им можеш цървулите и да бъдеш против интереса на собствената си държава и народ. Това е всенародна тайна. Цял живот сме лъгани и изучавали фалшива история. Дано повече българи прочетат как сме ограбвани и на кого Т. Живков лично е пласирал златният държавен резерв на Б-Я! Моля, повече да се ограмотяват! Няма държава, чийто народ е против държавата и интересите си.
  • 231 ИСТИНАТА

    1 2 Отговор
    Техническа грешка: Вместо дребни думички, да се чете ДРЕБНИ ДУШИЧКИ! ДЕРЗАЙТЕ Г-Н ПРЕМИЕР! НАЙ-ДОСТОЙНИЯТ И АВТОРИТЕТЕН ПРЕМИЕР, ЗАЩИТАВАЩ И ОБИЧАЩ Б-Я! За голямо съжаление, неграмотността и простотията ще ни погуби, а в Б-Я, подобни хора, да ги ринеш с лопата ..

    Коментиран от #238

  • 232 АЛО, ГРУХ

    1 0 Отговор

    До коментар #226 от "Корабите на":

    СПРИ ДА ГРУХТИШ! ВЕРОЯТНО ЖИВОТЪТ ТИ Е ПРЕМИНАЛ В ГРУХТЕНЕ, НИЩО НЕ СИ НАУЧИЛ И ОТ ПОСТОЯННО ГРУХТЕНЕ, НЕ СИ СИ ВЗЕЛ ПОУКА. В УЧ-ЩЕ НЕ СЕ Е ИЗУЧАВАЛ ПРЕДМЕТ "ГРУХТЕНЕ". Това означава ли, че не си ходил на уч-ще. АКО НЕ ТИ ИЗНАСЯ, ЗАМИНАВАЙ ЗА СИБИР С ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ.
  • 233 Ало News.ru

    1 0 Отговор
    Ало News.ru , набийте си в кратуните , че България е член на ЕС и НАТО и следва своите икономически и политически интереси и поради тази причина не е нито враг нито приятел на Русия.Когато Русия преследва своите бизнес интереси , приятел ли е на някоя държава?и защо името News.ru е написано на латиница? Нали много мразите САЩ и НАТО?
  • 234 А в това време

    0 0 Отговор
    Във Вилата в Барселона цицорестата Борислава мачка чаршафите с мароканския градинар!
  • 235 РЕСПЕКТ

    0 1 Отговор
    😂 😂 😂 😂 😂
    ПОД-аниците от Източната ни губерийкЪ много впеетлени... БРЕЕЕЙЙЙЙЙ... 😂 😂 😂 😂 😂
    ЩО си трАЙ-КЪТ за поредното ОС***НЕ с ЯДРЕНАТА...
    НЕ ПЛЮЙТЕ СРЕЩУ ВЯТЪРА...
    КАТО НЕ СИ НОСИТЕ САП-УУУНЬООООО...

    ФРЕД ФЛИНГСТОУН Е 1000 ГОДИНИ ПРЕД...
    ТИЧАЙТЕ... ДА ГО... ЗА...
    😂 😂 😂 😂 😂
  • 236 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #71 от "Професор":

    И благодарение на такива лизачи като тебе сме на дъното.
  • 237 ББ тиквун

    0 0 Отговор

    До коментар #98 от "Опала!":

    Б.Б-искам Черно море във чекмедже
  • 238 ЦЦ каунь

    0 0 Отговор

    До коментар #231 от "ИСТИНАТА":

    ти от кога престана да си пиеш хапчетата
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания