14 Август, 2019 10:40 1 535 0

Салвини иска преразглеждане на доходите

  • италия-
  • доходи-
  • матео салвини

В Италия ще разглеждат предложението за нови избори на 20-ти август

Салвини иска преразглеждане на доходите - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Вицепремиерът на Италия заяви, че е необходими да се направи повторно разглеждане на схемата за доходите на гражданите, съобщи ANSA.

Според Матео Салвини трябва да се преразгледа схемата за доходите на гражданите. Неговата партия „Лига“ настоява за повече публични разходи.

„С нашето правителство плановете за пенсионна реформа са недосегаеми. По-скоро е необходимо да се преоценят доходите на гражданите“, заяви Салвини.

Той вече призова за предсрочни избори в страната. Според Салвини коалицията вече не разполага с нужното мнозинство.

Вече бе взето решение, че предложението за избори ще бъде разгледано на 2-ти август в италианския парламент. „Лига“ вече спечели европейския вот и се счита за най-популярната партия в Италия.


Салвини заяви, че ако спечели изборите, ще назначи заместник – секретаря на кабинета Джанкарало Джорджети за финансов министър.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: