15 Август, 2019 12:40 5 906 86

САЩ: Руснаците крадат наши военни технологии (ВИДЕО)

  • джон болтън-
  • русия-
  • сащ-
  • ракета-
  • доналд тръмп-
  • росатом

Инцидентът на полигона край Северодвинск демонстрира опитите на Москва да се придвижи напред в създаването на средства за доставка на ядрено оръжие

САЩ: Руснаците крадат наши военни технологии (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Съветникът на президента на САЩ по националната сигурност Джон Болтън обвини Русия в кражба на американски технологии, свързани включително със създаването на хиперзвуково оръжие, съобщи ТАСС.

В излъчено по радио The Voice of America интервю той бе помолен да коментира инцидента на военния полигон край Северодвинск.

„Този инцидент показва, че макар руската икономика да е приблизително с размерите на нидерландската, тя все пак отделя достатъчно средства за отбрана, така че не само да модернизира ядрения си потенциал, но и да създаде нови видове средства за доставка – хиперзвукови планиращи летателни апарати, хиперзвукови крилати ракети, откраднати до голяма степен от американските технологии“, заяви Болтън.

Според него, „този потенциал и възможността други страни да успеят да постигнат това, остава реален проблем за САЩ и техните съюзници“

„Няма съмнение в това“, посочи съветникът на Доналд Тръмп.

Той счита, че инцидентът на военния полигон край Северодвинск демонстрира опитите на Кремъл да се придвижи напред в създаването на средства за доставка на ядрено оръжие. „Това е пример за това, че Русия се опитва да постигне технически прогрес в своите възможности за доставка на ядрено оръжие. Очевидно тук нещо се е объркало“, обясни той.

По-рано прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков отказа да коментира инцидента и призова журналистите да се съсредоточат върху информацията от руски организации и по-конкретно от организацията, провеждала изпитанията, а не върху заявленията на американския лидер.

САЩ: Руснаците крадат наши военни технологии (ВИДЕО)

На 8 август на военен полигон край Северодвинск се случи инцидент. На 10 август държавната корпорация „Росатом“ информира, че петима нейни служители са станали жертва на пожара и последвалата експлозия по време на ракетно изпитание, трима са хоспитализирани.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ториното

    3 6 Отговор
    Чисти
  • 2 Хаха

    76 13 Отговор
    Намерил кой да се оплаква. Че вие не крадете ли? Само да ви падне!
  • 3 НАТО ВЕЦ

    72 10 Отговор
    Болтън бил веселяк. Обича да разказва вицове.
  • 4 руска измет

    35 75 Отговор
    Още от времето на СССР най ги биваше в краденето на всичко. Не само технологии. То не бяха коли, самолети и стигнем даже и до дребна техника. По-зле са и от китайците.

    Коментиран от #9

  • 5 Бачо Киро

    97 16 Отговор
    Егати руснаците... Крадат даже неща, дето САЩ ги нямат... Веднага да се засрамят... На американците не им ли писна да се жалват като вдовици за хой, докато същевременно се тупат в гърдите колкото са велики, а зад гърба на хората не спират да правят свинщини... Жалки са вече...

    Коментиран от #14

  • 6 Бабун

    71 12 Отговор
    Говедарите гледат като изпаднали германци,руснаците тестват,говедарите не знаят какво се тества ,но било откраднато от тях, пък те са още на половината хиперзвуковото оръжие.
  • 7 Borislav Popov

    20 73 Отговор
    Абсолютно всяко едно рушко или съветско "изобретение" е крадено и това е абсолютен 100% факт. Като се почне от МиГ-21, москвич, Лада, Буран, АК-47, свръхзвуковия им самальот, дори и днешните им самальоти поразително приличат на американските от преди 2,-тина години. Ама така е, който некадърен да си направи сам, краде!

    Коментиран от #30, #80, #85

  • 8 NikNay

    31 5 Отговор
    Ми крадете и вие бе . . . . .
  • 9 Borislav Popov

    10 45 Отговор

    До коментар #4 от "руска измет":

    Така е. Дори и верото навремето са го откраднали от Запада. Факт.

    Коментиран от #28

  • 10 Стамат

    55 9 Отговор
    Ако краварника не знаеше истината че ако нападнат Русия ще станат по леки от въздуха до сега да я бяха нападнали и да помпат ресурсите и както се случва в този момент в Ирак Либия и Сирия. Толкова са бесни в безсилието си че такива като това недоразумение Болтън дори не се чуват какво говорят.Пълен смешник .хахаха технологии им крадяли а руснаците са с поне 10 години напред в разработката на оръжие пред тях
  • 11 Емил

    7 31 Отговор
    Много сладка снимка - два руски (еврейски) дребосъка до чичко си!

    Коментиран от #36

  • 12 ****

    48 8 Отговор
    Те за това руснаците имат хиперзвуково оръжие,а краварите още нямат такова,защото руснаците са им го откраднали,тези ако са можели щяха да го направят колко преди Русия,а тези оръжия са разработка още от времето на СССР.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 СссереМ

    5 33 Отговор

    До коментар #5 от "Бачо Киро":

    Глупостите ти нямат край, хората ти го казаха точно и ясно.

    Коментиран от #22

  • 15 SS14

    8 43 Отговор
    Русия е нетехнолочина страна.САЩ много добре са им го казали.Даже икономика нямат каскетите.По-малки са и от Холандия,а откъм технологии са по-зле и от Филипините.Русия е длъжна да разчита на кражби на технологии още от времето когато откраднаха технологията за ядреното оръжие.

    Коментиран от #21, #34

  • 16 Кой68

    33 6 Отговор
    Крадеца вика дръжте крадеца?Колко са хрисими янките.......
  • 17 SS14

    10 39 Отговор

    До коментар #13 от "САЩ СА НА КОЛЕНЕ":

    Ти още малко ще изкараш и Джибути военна сила.Руснаците са дребни и смешни.Русия военна мощ няма ,има само няколко ракети и това е.Нямат авиация ,нямат ВМС ,а сухопътните им войски са най-големия майтап.Не случайно САЩ смятат за заплаха вече единствено Китай,а русия е второстепенна сила и регионален окупатор.

    Коментиран от #38

  • 18 Истината

    10 32 Отговор
    Русия е Нигерия със сняг и Горна Волта с ядрени ракети. Всичките им технологии на евразийските примати са крадени.

    Коментиран от #40

  • 19 ха ха, голем смех

    24 6 Отговор
    добре че не крадат от вас щото сега щяха да са изостанали с 15 години в тези технологии.
  • 20 Експерт

    4 24 Отговор
    Така е! БМВ, МЕРЦЕДЕС, ТЕЛЕВИЗОРА, ТЕЛЕФОНА, ПЕРАЛНЯТА, ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО, САМОЛЕТА И ТН. Всичко е откраднато от "ГЕНЯЛНАТА" МАТУШКА! Как не сме знаели? И Нютон, Бел, Бакфорд, Айнщайн, Нобел, Тесла и тн са руснаци под-прикритие от Талес насам!!!!

    Коментиран от #41, #52

  • 21 ****

    32 5 Отговор

    До коментар #15 от "SS14":

    И как с такава незначителна икономика си позволяват да правят такива оръжия,а страни с по големи икономики не могат,това ми обесни.БВП на една страна не е критерии за сравнение,Русия има военен бюджет около 60-70 милярда,а обора 700 и отгоре и пак са назад .

    Коментиран от #49

  • 22 Бачо Киро

    34 6 Отговор

    До коментар #14 от "СссереМ":

    Дали... Гледам отзивите по мои коментари и отзивите по твоите тъпотии, които меко казано са едни и същи мозъчни пръдни под всякаква статия, без оглед на съдържанието. Меко казано ме боли фара и за Путин, и за руснаците, но слагачеството и нагъзването ви, на американофилите, отдавна е минало всяка граница... До обяд ревете как руснаците ви бъркат в задника до лакътя, след обяд почвате хвалбите колко сте велики и недостижими. Трагедия сте вече... А решете вече, или сте номер едно и руснаците не могат да ви стъпят на малкия пръст, или са заплаха и сте пред насиране и трябва всички васали идиоти да сложат по 500 ракети насочени към Русия. Не може хем хОя до края и душата в рая... Или - или. Проблемът е обаче, че вече куцо, кьораво и сакато ви прави за смях - като почнеш от Северна Корея, минеш през Иран и свършиш със собствените ви партньори, които вече не ви връзват... И с право, защото вие и с партньорите си се държите като с роби. Особено ми е смешно, като заквичите как всичко го била измислила Америка, все едно не са измислени от европейци, индийци, китайци и тн... ми разни кайови и сиуси ги измислят... Да не говорим, че почти нищо не се произвежда там, нито разработва, ма откъде да знаете вие гъзолизците...
  • 23 Голем смях

    4 26 Отговор
    Холандия-население 17 млн.Територия -41000 кв.км. Русия -население 136 млн.Територия 17 млн. кв. км . и най-големите природни богатства в света.И при всичко това Холандия и Русия имат съизмерими БВП.Демек еднакви икономики.Бедните холандци.

    Коментиран от #27, #53

  • 24 Кую

    8 2 Отговор
    Този идиот ги изкара туземци.
  • 25 SS14

    5 26 Отговор
    Какви оръжия ? Освен ракети незнам друго да правят,а ракетите не са толкова скъпи за разработка,а и са ефективни.Другите държави не ги разработват ,защото не са им нужни на всяка цена за тяхната национална сигурност.Русия трябва да разработва такива ракети ,защото иначе няма с какво да се противопостави на САЩ.За сметка на това обаче ,руския народ мизерства и е с един от най-ниските стандарти,а Русия е една развалина,но пък имали ракети видиш ли ?!

    Коментиран от #42, #84

  • 26 А как се краде

    17 2 Отговор
    нещо от държава в която това нещо не съществува дори на хартия. Например хиперзвукови ракети,като са толкова напреднали краварсикте тъпунгери прости, защо не изкараха такива преди руснаците,а още не могат да изкарат, и в близките година, две не се и очаква. И Джон Гайкин с лява резба да не сравнява икономиката на Русия с такива,които и връзки за обувки не могат да направят,а да погледне достиженията на тази "изостанала" икономика,че не могат да я стигнат в близките години.
  • 27 Ха Ха🙈

    19 5 Отговор

    До коментар #23 от "Голем смях":

    Поне смени Италия с Холандия , СтаКмистика ....
    Нали видяхме Сарматките като излетяха !
    Един ден ви трябваше на БГ хамериканските лакеи да се съвземете ?
    Ах колко е слаба тази Русия и кви са джуджета .... ха ха
    Повярвахме бе , а що не се пробвате ? А да , забравих чакате смешните Фки!

    Коментиран от #29

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Голем смях

    6 15 Отговор

    До коментар #27 от "Ха Ха🙈":

    Вата,мога да ги сменя и с Корея ,Австралия,Мексико ..Списъкът е дълъг.А големите батковци от САЩ ,Япония и ЕС са просто друга планета.Това ще те направи ли по-щастлив или ще направи руската икономика по-силна.И каква икономика след като 60 процента от руския БВП се формира от износ на суровини и де факто Русия е суровинен придатък на развитите икономики.И реалната икономика но Холандия е по-голяма от тази на Русия.Образовай се малко .А това за сарматките не съм го чувал що за смешка е.

    Коментиран от #33

  • 30 Пишеш пълни

    13 10 Отговор

    До коментар #7 от "Borislav Popov":

    простотии,снищо от тези,които си написал не е крадено,най-малкото МиГ 21,Москвич,а за Жигули си плащат лиценза на ФИАТ,за Буран е просто смехория,а за АК 47 просто не се изказвай,че изглеждаш дълбоко прост Сашеееее.

    Коментиран от #75

  • 31 Фактолог

    14 4 Отговор
    Американците тъкмо да стигнат след година до нова технология, а руснаците стигнали до нея преди година. По доктрината за американската изключителност, това е кражба – тоест, всички мисли на света, произлизат от американеца!!!
  • 32 1234

    14 3 Отговор
    Сащ нещо са се объркали, до 1945 си бяха живи кравари. След войната от разсипана европа всички емигрират към сащ а те грабиха мозъци без пари. След 1989 същото стана и с Източна Европа. И сега крадат учени от цяла свят. Тук козяците ще питат, а защо тези европейски учени не са рвализирали нещата в европа? Отговора не е кратът, но включва, сащ са единствената безлимитна часта печатница на пари и единствените официално с повече армия навън отколкото вътре. Всичко друго е следствие. Запада е донор и колония едновременно

    Коментиран от #45

  • 33 Каква икономика ми

    12 3 Отговор

    До коментар #29 от "Голем смях":

    сравняваш голем срам на Холандия,която освен лалета и цветчета друго не произвежда и улици с проститутки. Русия произвежда всичко и е независима и може да съществува самостоятелно,но виж една Германия,Франция,Англия,Холандия могат ли да си произведат самостоятелно всичко без да внасят нищо. Ами не. Те са отворени и работят икономиките им внасяйки суровини именно от тази "бедна" икономика Русия. Пишете простотии на,които човек се чуди имате ли глави въобще не мозък,защото такъв явно отсъства.

    Коментиран от #78

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Психиатър

    5 12 Отговор
    Трябва да си много тъп изрод за да вярваш, че Русия е страна на високи технологии. Ако бяха такава нямаше да изтсат природни суровини а технологии, машини и съоръжения.

    Коментиран от #47, #86

  • 36 Ти сигурно си

    4 3 Отговор

    До коментар #11 от "Емил":

    изполин над 172 см.,ама нали знаеш,че акъл на високо не расте,най горните листа на короната на дървото са винаги най-малки,та те така и с мозъка ти исполине.

    Коментиран от #74

  • 37 Бай Яни

    5 11 Отговор
    Чудно ми е защо ревът и лъжат бетер циганите Путистанските помаци. Каква икономика имат тези малоумници бре, освен петрол, Газ и дървесина, кажете ми какво друго изнасят, а да оръжие верно. Къде им изчезнаха колите ве помияри.каква техника имат ве примати. Защо са тези протести напоследък ве шимпанзета, опс сори, обиди шимпанзетата, те са по умни от вас ве малигари. А да АВТОВАЗ фалира, останаха само военните концерни Калашников и Сухой.. За месец колко инцидента станаха и с колко жертви. Само във Факти и Поглед бълват статии за великите рашанистанци. И статиите писани само от един драскач от кремъл😁🤔без доказателства. Светът се стреми напред да върви, да се усървашенства технически и по миролюбиво да е, а само путкистанци те дрънкат оръжия и от време на време се самоздривяват. Да 20 Тина години като станат повечето автомобили еликтрически ще ги видим тези примати на какво ще разчитат за свежа валута. А газ може да си внася е и от Тюркменистанци и Казакстан. А на които не му изнася в България границите са отворени, да се изнасят.

    Коментиран от #59

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Спиро

    10 2 Отговор
    Ама нали било само анимация, пук сега реват че са им откраднали анимацията ли, не разбрах? А как въобще се краде нещо дето го няма пък хептян не схващам...
  • 40 Те ако крадяха

    10 2 Отговор

    До коментар #18 от "Истината":

    тъпчо от краварите,още да нямат хиперзвукови оръжия,а и да нямаха двигатели и ракети за разходки до МКС. Погледни си краварника и виж колко са назад гринговците със стафидки вместо топки. Могат да се зъбят на индианци и африканци,но опрели ножа до задника вият на умряло. А в случая Джон Гайкин Леворезбов изпълнява максимата, "крадеца вика,дръжте крадеца". Тези филми сме ги гледали отдавна.

    Коментиран от #44

  • 41 В цялата тази

    7 1 Отговор

    До коментар #20 от "Експерт":

    кохорта забравяш да споменеш Менделеев,защото за да имаш изброените по-горе неща те са съставени от химични елементи,иначе щеше да имаш дудук от върба само. Има и още руски имена дали своя дан в науката,без които колелото на прогреса не може да се завърти и на милиметър,но ти умишлено ги пропускаш,та за това не си никакъв експерт,а глъмпер. Когато казваш едно,редно е да кажеш и две и т.н.,а не да стигнеш до пет и да спреш,това те прави тъпанар не експерт.
  • 42 Кога за последно

    8 4 Отговор

    До коментар #25 от "SS14":

    ходи в Русия,че даваш неверни твърдения бе мухал скапан. Говориш,това,което ти е написано на листчето и вдъобще не виждаш и чуваш ставащото на около. Руснаците не са за мислене,имат най-много танкове,самолети имат доста по-добри от всеки западен и американски самолет,армията им е нахъсана да защитава Родина,род и семейство,а не като американската за праи и заплати,и ако се наложи да се мре се подават оставки и се слиза на първото пристанище. Смешници събрани от кол и въже правещи се на войници.
  • 43 ПЕНКО

    9 2 Отговор
    КОЛКО МАЛКО ЖИВИ ХОРА СИ СПОМНЯТ КОЙ Е ОЛЕГ ПОПОВ !!!! ОЛЕГ ПОПОВ Е РУСКИ ПРЕДАТЕЛ -ПРЕДАЛ НА АМЕРИКАНЦИТЕ-САЩ ФОРМУЛАТА НА ГОРИВОТО НА СЪВЕТСКИТЕ КОСМИЧЕСКИ РАКЕТИ /ТВЪРДО ГОРИВО/ И "ТЕ" -ХОП -СА НА ЛУНАТА !!!!!!!!!

    Коментиран от #48

  • 44 Истината

    4 9 Отговор

    До коментар #40 от "Те ако крадяха":

    Обръщението "Тъпчо", което използваш показва единствено колко голям комплексар си. Но всички русоиди сте такива, ако това те успокоява.

    Коментиран от #54

  • 45 Като допълнение

    8 2 Отговор

    До коментар #32 от "1234":

    и доуточнение към написаното,ще вметна,че пари направиха от ПСВ и най-вече от ВСВ,а технологиите от нацистите,които те тайно изведоха и отърваха оловото в главата след ВСВ.

    Коментиран от #46

  • 46 Само питам

    4 10 Отговор

    До коментар #45 от "Като допълнение":

    Евразийските примати не ползвах ли немски инженери бе ушанке миризлива? Кой им направи и ракетите и Калашника и Град и рпг и още много други оръжия?
  • 47 Мисля си

    8 1 Отговор

    До коментар #35 от "Психиатър":

    ,че наистина трябва да отидеш при колега с твоя ник. Изнасят това,което имат в неограничени количества,и други се нуждаят от тях,както от въздуха и водата за да съществуват. Защо не кажеш същото за ОАЕ и Саудитска арабия,те също не произвеждат,а само внасят и то всичко,и изкарват само природни ресурси. Нещо не ти се получава сравнението.

    Коментиран от #50

  • 48 Само питам

    3 10 Отговор

    До коментар #43 от "ПЕНКО":

    А за Розенбепг, които дадоха атомната бомба на руснаците защо не споменаваш бе путиноид?
  • 49 СссереМ

    2 7 Отговор

    До коментар #21 от "****":

    Назад са само в кухите ви русофилски тикви,а дори и според ватенките са неимоверно напред.
  • 50 Психиатър

    5 7 Отговор

    До коментар #47 от "Мисля си":

    Мисленето не го можеш. Смислените коментари също. Опитай нещо по лесно. Например Слава России! Долу ФАЩ и подобни в този стил.
  • 51 Само питам

    4 10 Отговор
    Какво изнася Русия освен суровини и евтино оръжие бе ватник?

    Коментиран от #55

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Мунчо

    6 1 Отговор

    До коментар #23 от "Голем смях":

    Но със 2 000 милиарда дълг! Опа, Ганьо, пак съ изказа в кенефа по време на поредното си разстройство.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Мунчо

    7 2 Отговор

    До коментар #51 от "Само питам":

    Ми та ти помогна малко, щото изглежда мисълтъ ти не е на мястото си, а следва езика в нясой краварски задник!

    Жито бе смислов, жито, което първо се изкупува от държави от ЕС ако има количество за тях, защото е качество, а не като хамериканскато ГМО, което наджендъри ЕС.

    За още си търси сам, ако е във възможностите на подобните на тебе соросоидни червеи.

    Коментиран от #57

  • 56 Гого

    8 6 Отговор
    До САЩ. Не може да бъде откраднато нещо, което никога не си имал. Това е рев от безсилие от това, че си безвъзвратно изостанал технологично и технически.
    1. Подводен флот. - Най съвременната ядрена подводница е от клас "Трайдънт". Последната е пусната на 20да преди 20 год. От тогава нищо ново, докато Русия има няколко класа, нови, бързи и безшумни подводници най-ново поколение, включително и подводни дронове с ядрен двигател и скорост под вода 200км/час. Дълбочина на потапяне под 1000 м, където никоя подводница не може да достигне.
    2. Най съвременния изтребител F35. - В момента има над 400 проблема за отстраняване (като се почне от шлема на пилота, невидимото покритие, което изчезва при свръх звукова скорост и трябва да се нанася отново, проблеми с колесника, управлението и т.н.) и засега не се произвежда и летят само 24 броя в армията на САЩ.
    3.Танк АМИТА, и Т95. - признати и от САЩ за най добрите танкове в момента. Абрамс, дори и с последните модификации е издухан от тях.
    4. ПВО. - С400 - ракета земя въздух от която няма спасение.
    5.Самолетоноссачи. Малки с къса писта и нов дизайн
    6. Свръх звукови ракети. - САЩ нямат такива. Нямат и технологията. От тях няма спасение. Може би след 2024г. САЩ ще имат нещо подобно. Къдели ще бъде Русия тогава?
    7.Ракетни комплекси и дронове с ядрен двигател. САЩ нямат такава технология за сега.
    Хайде преценете, кой от кого краде. Това сега е плач от безсилие.
  • 57 Само питам

    3 4 Отговор

    До коментар #55 от "Мунчо":

    Житото също спада към категорията на суровините умнико. Не развитите страни изнасят предимно суровини, напредналите изнасят технологии и технически изделия.
  • 58 Истината

    5 10 Отговор
    Икономическото развитие на една държава и респективно нейното влияние в света е в пряка зависимост от брандовете, които я представят. Например за Германия това са : Мерцедес, Бош, Опел, Ауди, АЕГ и т.н., за Япония-Панасоник, Сони, Мазда, Мицубиши и т.н. САЩ имат най-много. А какви брандове може да предложи Русия? Калашников, Спутник, матрьошка, водка, Сталин, перестройка ..Новичок .Путин..... Жалка работа! Да се почудиш как има такива, които им се възхищават!
    Понеже Русия няма съвременни брандове тя реанимира старите и дълбае в миналото. Затова са тия и прекаленото фиксиране във ВСВ. Но само с минало една страна не може да се развива, да върви напред и да стане превлекателен пример за развитие. Никоя нормална държава не се фиксира в миналото както прави Путинистан. И за това са нормални.

    Коментиран от #61, #62, #66

  • 59 Gogo

    8 2 Отговор

    До коментар #37 от "Бай Яни":

    Абе, неграмотно тролче. Защо се излагаш като пишеш небивалици. Тези легенди за Руския мужик може да си ги разказвате край лагерния огън с глупаци, но не се излагай. Почети малко, погледай и тогава пак си помисли, ако ти е останало мозък. 1. За колите. Ами влез в интернет и погледни например за LADA XTRAY. Кросовър (джип). Виж за какво става дума и ако не те срам кажи на бялото черно. Между другото цената му на българския пазар е 16600 лева в най-високия клас оборудване.
    2. Най добра космическа и военна техника. Това бе глупчо е възможно САМО с най високи технологии. Такива, които твоите американски господари нямат. Не се излагай.

    Коментиран от #71

  • 60 Завалията

    7 1 Отговор
    Болтън, много го мъчи тази неизвестност около оръжейните тестове в Русия. Радва се че са неуспешни и в същото време се чуди, какво беше това, дали не го откраднаха от нас. Те така руснаците им краднаха ракетните двигатели и им продават образци от 1968 год. Те пък не могат да разберат как работят и все още не могат да направят нещо, което да се доближава поне малко ди тях.
  • 61 Какви брандове

    5 2 Отговор

    До коментар #58 от "Истината":

    предлага Русия? Предлага космически технологии и най-големият им клиент са именно твоите любими американци. Защо американците, сми защото са много богати. Другите страни не могат да си ги пизвокят, защото са много скъпи. Предлагат и безаналогови оръжейни системи. Клиенти бол. Ядрени технологии също. Но къде могат дс се мерят те с такива като Панасоник или Филипс!?

    Коментиран от #68

  • 62 селянин 1

    5 3 Отговор

    До коментар #58 от "Истината":

    Като лаеш,джавкай до край..забрави да споменеш че употребата на ,,листерин,,от,,падцани,,до 21 год.възраст в краваристан е нараснала в пъти..но той действа като,,тряпка,,и не помниш кво прайш..някой ако ти е виновен,или си обиден на обществото,влиизаш у магазина,кино,у-ще и почваш..да пуцаш,нема брат,нема сестра..неограничени възможности за избор.

    Коментиран от #69

  • 63 Грух

    2 0 Отговор
    Кикикики

    Хахаха

    ЛУДИ, ЛУДИ КРАВИ !
  • 64 Илия

    5 3 Отговор
    Тъпите американци крадат непрестанно от поясата си на земята мозъци, ресурси и въобще всичко от целия свят. Те нямат нищо създадено от тях, добре че се добраха с измама до победата във втората световна война, да вземат немски о японски учени, които да дръпнат военната им промишленост малко напред. Собствените им бяха пълни некадърници. Сега се загрижили , че ги крадат - то от некадърник какво да откраднеш.
  • 65 Грух

    10 3 Отговор
    Който е фен на САЩ - да сложи минус, който е фен на Русия - да сложи плюс.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 жоро уудстока

    1 0 Отговор
    ВНИМАНИЕ!!!Имам сериозни връзки и монтирана свръхсекретна програмка"междугалактически пътешественик".В момента гледам на живо съвещания на генщабовете на САЩ и Русия...карат се кой от тука празнещите се специалисти да привлекат...става страшно:Путкин и Трътльо се готвят да отключат ядрените куфарчета...намесват се и други велики сили:Македония, Албания и останалите развити балканци...Неам нерви-бегам към бомбоубежището...
  • 68 Истината

    5 4 Отговор

    До коментар #61 от "Какви брандове":

    Какви космически технологии бе путлераст? Предлагаше един РД, който американците купуваха защото рашките го продава а много евтино. Е вече няма да купуват и на руската измет ще секне единствения източник на гордост. Договорът не е продължен.

    Коментиран от #76

  • 69 Истината

    3 2 Отговор

    До коментар #62 от "селянин 1":

    Е че и си див на всичко отгоре. И на училище не си ходил, знаеш само да крещиш и да простееш.

    Коментиран от #79

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 262

    1 2 Отговор

    До коментар #59 от "Gogo":

    Лада е собственост на Рено.И съответно "LADA XTRAY"е разработена от французи а не от рашки.

    Коментиран от #77

  • 72 Borislav Popov

    1 2 Отговор

    До коментар #28 от "А бълбукането":

    Паляк про3т, формулата на верото е откраднато от агенти на ДС. Чети и се образовай малко.
  • 73 смех

    2 2 Отговор
    Ракетите с които путин толкова се гордее,са всъщност тунинговани Фау-2 .
  • 74 Borislav Popov

    1 1 Отговор

    До коментар #36 от "Ти сигурно си":

    А на ниско мухлясва!
  • 75 Borislav Popov

    2 6 Отговор

    До коментар #30 от "Пишеш пълни":

    На руските свине фактите никога не са ви изнасяли. Има достатъчно инфо в нета, каскет. Чети и реви!
  • 76 Гого

    4 4 Отговор

    До коментар #68 от "Истината":

    Абе, защо не си смениш ника от "истината", на "ГОЛЯМАТА ЛЪЖА" Като гледам, ти освен да псуваш, нямаш никакви доводи в твърденията си. Това говори за човек болен и заразен от лоша пропаганда, която е промила мозъка му. Ти без да се замислиш говориш глупости. Само един довод ще ти дам. Единствената космическа станция обитаема в момента е руската "Мир", която сега се нарича "Международна космическа станция". Американската падна отдавна, след 2 години в космоса и до там. В момента ако не знаеш, до МКС се ходи САМО с руски ракети носители. Включително и американците плащат по 100 млн.$ за извеждане на космонавт. От повече от 10 г. американците не могат да изведат човек в космоса, поради големи проблеми с ракетите носители. Та това е ИСТИНАТА. Ти прецени как се стига до космоса без технологии, или с технологии способни да направят САМО автомобил и то с дефекти. Та следващия ти коментар го направи с ник "ГОЛЯМАТА ЛЪЖА". Чети по-вече от независими източници, а не само от тези брошури, които ти ги дават в някоя партийна централа.
  • 77 Гого

    2 1 Отговор

    До коментар #71 от "262":

    Виж какво. Вярно е, че клъстера Рено-Нисан държат 74% от акциите на АвтоВАЗ, но ЛАДА е руска марка и дизайна, двигатели и ходова част са изцяло руски. Отбелязва се, че в този модел на ЛАДА иама 500 уникални части. Този джип няма анлог нито в дизайна на РЕНО, нито на Нисан. Така, че си е изцяло руска разработка. Що се отнася до отделни части сигурно има и на РЕНО и на други, но това не прави колата френска. И ние правим части за автомобили, но се водим авто производители. Толкова по въпроса. Иначе РЕНО ще е толкова РЕНО, колкото и НИСАН. И обратното. Но тези фирми, освен взаимна финансова обвързаност нямат технологична такава.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 селянин 1

    2 0 Отговор

    До коментар #69 от "Истината":

    Аз не те обиждам..че си,,карлуковец,,
  • 80 С400

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Borislav Popov":

    МАКЯ ТИ Е ОТКРАДНАЛА СЕМЕ ОТ КОМШИЯТА И СИ СЕ ПРЪКНАЛ ТИ.
  • 81 анова

    0 3 Отговор
    Само луд може да сравнява Холандия с Русия като са толкова добре защо не знам за холандски танк бтр всъщност какво произвежда Холандия
  • 82 Ужас

    3 1 Отговор
    ЦРУ откраднаха технологията на Самовара да може Американския народ да пие чай
  • 83 соросоидни кърлежи

    1 2 Отговор
    Икономиката на Русия ,толкова колкото на Нидерланди....а все пак успяват да бъдат най добрите, защото в противен случай САЩ щяха да затрият Русия веднага след ВСВ, обаче не ги стиска. Те дори се уплашиха от Иран,камо ли Китай или Русия..Виж ако става дума за Панама или Венецуела, там те са герои..
  • 84 Братчеда

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "SS14":

    Щото медиалната заплата, а не средната в Русия наши 967- лева, при техния стандарт на живот, та какво те мъчи млади момко, че не си в час...
  • 85 Д-р Димитров

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Borislav Popov":

    Факт е само твоето постоянно бягство от лудницата и пращането на дежурния санитар да те прибира. Айде идвай си, че Наполеон от 3-то легло се е затъжил за тебе. Да не пращаме пак якия санитар да те напляска.
  • 86 Сульо

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "Психиатър":

    Те изнасят и съоръжения, но луди катонтебе няма как да знаят щото те изнасят съоръжения във високите технологии и то много. Просто има много неща, които са прекалено скъпи да ги направи западняка (щот там се милси само за пари), прекалено технологични за да ги направят евтино в Китай, но жизнено необходими за света. Е, тях ги правят руснаците и целия свят ги купува. Но лудите соросоиди няма как да знаят, щото те имат само две мозъчни клетки колкото да пазят равновесие и да викат Да живее САЩ.