Last news in Fakti

19 Август, 2019 13:00 1 481 7

Тръмп иска морска блокада за Венецуела

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • венецуела

Пентагонът отхвърлил предложението

Тръмп иска морска блокада за Венецуела - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Президентът на САЩ обмисля морска блокада на Венецуела, съобщи Спутник.

Предложението е било направено на съветниците на президента. Доналд Тръмп е предложил кораби на САЩ да бъдат разположени по крайбрежието на страната.

Така ще се попречи на вноса на продукти за страната. На този етап американското министерство на отбраната е отхвърлило предложението.

Оттам смятат, че тя е неосъществима от правна гледна точка. От Пентагона не смятат предложението за особено прагматично.

Посочва се, че за подобно решение ще са необходими твърде големи разходи. Затова и ще бъдат разглеждани различни варианти.

Тръмп вече е оттеглил предложението.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El chochone

    39 4 Отговор
    САШ са ДОКАЗАНИ терористи, СЛАВА НА РОССИИ! :)

    Коментиран от #4

  • 2 Монгола

    29 3 Отговор
    Що не блокира РФ по море от към Черно и Балтийско? Що не пробват краварите? Не пробват що ще им дойде доста нанагорно! В Сирия пробваха и като пристигна Черноморския флот на Федерацията биха задна 200 км.

    Коментиран от #7

  • 3 Николас

    17 1 Отговор
    Да ги Е.... в памперсите убиташки!
  • 4 Въпрос

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "El chochone":

    Ти фалшивия EL chochone ли си?
  • 5 ХХХ

    13 1 Отговор
    Световният жандарм губи чувството си за мярка, за кой ли път. Те трябвало да командват света, техни фирми трябвало да експлоатират природните ресурси на другите държави, в чий интерес ? Единствената държава, която в годишния си доклад си позволява да влиза в ролята на някакъв световен съдник и да раздава оценки на всички останали. Имах някакви илюзии по отношение на Тръмп като го избраха, че нещо ще се промени. Но напразно, човека си е част от статуквото. И те са като циганите разбират само от дървото. Ако имат някой по - силен срещу себе си, гледат играта много да не загрубява. Виж, с по - слабите държави обичат да се репчат и да се пъчат, да гледат по телевизията как бомбите им сриват неудобните държави в името на "всеобщото благо" и световната победа на демократичните ценности.
  • 6 Наблюдател

    1 8 Отговор
    Спутник е агенция известна с фалшивите си новини и не би трябвало да номира масто в уважаван новинарски сайт като Факти.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.