24 Август, 2019 14:50 3 264 30

Германия: Връщането на Русия ще е грешка

  • г-7-
  • германия-
  • русия-
  • връщане-
  • норберт рьотген-
  • бундестаг

В Берлин не искат руснаците обратно

Германия: Връщането на Русия ще е грешка - 1
Снимка: Shutterstock

Връщането на Русия в Г-7 ще бъде грешка, защото това ще даде на Москва неверен сигнал. Това заяви ръководителят към Бундестага на комисията по външна политика Норберт Рьотген, предаде РИА Новости.

Той посочи, че няма причина за връщането на Русия към групата на икономически развитите страни. Норберт Рьотген обвини Кремъл във воденето на „активна война”. Страната беше изключена от Г-8 заради анексирането на Крим и войната в Източна Украйна.

„Причината за изключването на Русия беше, защото тя наруши основните принципи на взаимодействие между държавите, като поведе активна война. И ако това не се промени, Русия няма да сътрудничи с никого. Но те искат да я подканят да се върне в групата, това ще бъде грешен сигнал", обясни германецът.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Меркел

    24 6 Отговор
    боли ма G-точката! :)
  • 2 Госあ

    29 13 Отговор
    В друга тема съм писал причината за тази позиция на Германия. В момента се интересуват единствено от продажбите на чиитнати голфове,вурст, картофи и бира. Причината е дясното им марионетно правителство подчинено на сащ

    Коментиран от #4

  • 3 доктора

    16 1 Отговор
    Това не отговаря на истината !!!
  • 4 Алфа Вълкът

    22 0 Отговор

    До коментар #2 от "Госあ":

    Подчинено, но си купуват газта от Русия и хич не им пукаше какво казва САЩ за С Поток2. А, САЩ настояваха Раша да се връща в Г-7. К.рв.нск@ работа е политиката...

    Коментиран от #8

  • 5 СССМинета

    13 22 Отговор
    Русия не е икономически развита.Какво място има при развитите страни ,че да я бутате там ?
  • 6 До5

    6 10 Отговор
    Защото не е развита затова я здържат ?
    Нали Шерлок !!
    Не се иска много ум за да го разбереш !
  • 7 До 5

    20 7 Отговор
    Формат Г8 не устройва Русия, този формат е изчерпан и тя никога няма да се върне !
    А дали е икономически развита, хлебарка като теб няма от къде да разбере !

    Коментиран от #9, #18

  • 8 Госあ

    12 4 Отговор

    До коментар #4 от "Алфа Вълкът":

    Точно това не ми харесва на тея германци, изобщо не са се променили от войните които направиха. Маши които гледат единствено собственият си интерес. Разбира се, до някакви граници е нормално, но след това става подло и вредно. Особено когато защитават идеите на някакъв съюз. Точно поради тази причина и англичаните напуснаха. Не ги харесвам, но осигуряваха някакъв баланс. Сега тея хансовци ще гледат да делегитимират напълно Франция и да вземат еднолично ръководство.
  • 9 Емил

    3 7 Отговор

    До коментар #7 от "До 5":

    Гроздето е кисело!
  • 10 Емил

    8 15 Отговор
    Русия е болна - където и да я допуснат - ще разболее останалите! КАРАНТИНА! Както се видя и нефтът им е "болен".

    Коментиран от #20

  • 11 Аврам

    17 8 Отговор
    Как ще ги искат швабите,като са ги били и победили.Те само искат като дойде зимата рашана да пуска много газ.защото на Ханс му е студено.ех пуста сопа еии.

    Коментиран от #13, #15

  • 12 Тема за размисъл

    24 5 Отговор
    "Причината за изключването на Русия беше, защото тя наруши основните принципи на взаимодействие между държавите, като поведе активна война."Хайде да помислим кои други държави от Г-7 водят воини,колко на брой и т.н.
  • 13 Еврейска поговорка

    13 2 Отговор

    До коментар #11 от "Аврам":

    По-добре руснаците да ти спрат газа, отколкото немците да ти го пуснат.
  • 14 гост

    9 2 Отговор
    Г-7 каква формация е икономическа или политическа .Да не е феодална а!!!!
  • 15 гост

    5 10 Отговор

    До коментар #11 от "Аврам":

    Аууу , горките победени шваби , хахаххаха ! Пък сега 4 ПЪТИ по-голяма икономика от "победителите" , хахахха !!! И същите могат само да мечтаят за стандарта на "победените" !!! Ама те ушанките така искат , нали ? Ще ядат корени и ще пият петрол , ама най-важното е 2145 да има "парад на победата" , хаххахахах !! Упс грешка , тя тогава "победителката" ще е само в учебниците по история !!!
  • 16 Фактолог

    21 4 Отговор
    Всъщност, Германия не трябва да е в Г-7, защото Хитлер изби половин Европа ... Всъщност, Франция не трябава да е в Г-7, защото Наполеон изби половин Европа ... Всъщност, Япония не трябва да бъде в Г-7, защото Саморая изпи половин Азия ... Всъщност, Америка не трябва да е Г-7, защото каубоя изби половин Америка ... Всъщност, Италия не трябва да е в Г-7, защото Легионът изби половин Европа “ ... Всъщност, Англия не трябва да е в Г-7, защото Короната изби половина свят ... Всъщност, Русия не трябва да е в Г-8 – не защото си върна Крим в Родината, а защото не можаха да Я избият ... Колкото до Канада, тя е отроче на Америка, както и останалите недоносени седмачета...

    Коментиран от #17, #19

  • 17 Госあ

    6 11 Отговор

    До коментар #16 от "Фактолог":

    Грешиш. Канада е отроче на Франция и Англия, точно затова има такава социална разлика със сащ. Колкото до Русия, тя избива и репресира своите и съседите. Което не я прави по добра.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Хрониките на Евразия

    6 15 Отговор

    До коментар #16 от "Фактолог":

    Днес в Европа е ден на жертвите на комунизма и нацизма ..
    На този ден е подписан договора Рибентроп - Молотов , за подялбата на Европа ..
    В Русия не се проведе декомунизация.
    В своята 30 годишна история , Русия никога не е прекратявала империалистичната агресия .
    Припомнете си Молдова , Чечня , Грузия и сега Украйна !

    Коментиран от #23

  • 20 Етъп

    3 3 Отговор

    До коментар #10 от "Емил":

    Ти също си заразен с простотията си и омразата в бедната си нещастна душица!
  • 21 Дориан

    11 3 Отговор
    Кракът анализ. За последните три десетилетия Германия води 4 пъти повече войни от Русия. Германия също така напада страни без ясно обявена война. Германия участва в дестабилизиране на различни кътчета по света. Германия произвежда единствено дизелови талиги, но е развита държава. Германските интереси опустошиха дузина държави в Европа предишните години. Кой води активната война?
  • 22 България

    10 2 Отговор
    Вълка кожата сменя но нрава не , а и що и е на велика Русия да участва в клуб на Американски слуги.
  • 23 Фактолог

    10 0 Отговор

    До коментар #19 от "Хрониките на Евразия":

    Не защитавам и оправдавам Русия – тя прави същото което правят от Запад – но за тях което е необходимост (агресия) те наричат разширяване на жизненото пространство; а същота необходимост на Русия – наричат агресия! ... Каквото има право Запада – същото право има Изтока!! ... Закон на природата "На всяко действие съответства същото по сила, но обратно по посока противодействие". ... И ний искаме да го отречем с: Да, ама Американците са повече Природа?! ... Ето с това не съм съгласен. Аз съм българин и съм толкова човек, колкото и американеца. Използвам за опониране Русия, защото сега е модерно да са против нея и винят за качеството(?!) на света. качество като физика и метафизика. Също както българското племе – видимо и невидимо – е наказвано векове, защото някой си Цар Калоян дръзнал да бъде по силен от "благородната" Европа и взел, че наритал кръстоносеца. ... Това казвам, приятелю Хроники на Евразия, ние сме между Изток и Запад – ту едните, ту другите ни нападат, ама било тяхно право да ни облагородяват по западно и по източен формат! ... Западната революция (френската) – клането на крале било висша историческа справедливост, а Източната революция (руската) било престъпление за човечеството! И двете са историческа даденост, развитие на тленния дух, който понякога излиза от човешкото! ... Везната на изторията е равна!!!

    Коментиран от #25

  • 24 Грух

    5 3 Отговор
    Правилно ще е братушките пак да си паркират танковете като през 1945г.
  • 25 Хрониките на Евразия

    2 2 Отговор

    До коментар #23 от "Фактолог":

    На 23 август 1939 година , Молотов и Рибентроп подписват германо-съветски пакт за подялбата на Европа .
    След 9 дена Германия напада Полша ,след 25 дена Полша е нападната и от СССР , въпреки договора с Полша за ненападение.
    След 80 години ще ни разказват , че виновни са били Великобритания , Франция и САЩ ..
  • 26 Фактолог

    2 0 Отговор
    "От около 1600 г. Варшава е столица на държавата. В периода 1605 – 1610 г. поляците на два пъти окупират Москва и открито посягат към руския трон." ... А ти ми четеш само 1939г.?! ... На поляците толкова имат да им връщат и от Изток и от Запад, такава е историята, никой не забравя... Чети, хроникьоре, чети... е след 400 години, какво се разказва за кланетата на руснаци от поляци??? ... удобно мълчание, понеже нали са се надупили на амеркика, та да помним само когато са ги нападали! ... Сега искар репарации от Германия, а те плащат ли на Литва.ь, Латвия и Русия за пожарищата преди пет века??? ... Историята е мисъл, а не на колец кратуна...

    Коментиран от #28

  • 27 Ааа

    3 0 Отговор
    Агресори са великите сили, уважаеми русофили и русофоби. Тази г-формация е точно такава...
  • 28 Хрониките на Евразия

    1 2 Отговор

    До коментар #26 от "Фактолог":

    Забрави разгрома на Червената армия до Варшава през 1920 година , тръгнала за Германия да вдига световна революция.
    30 хиляди пленници и нито един не се връща !

    Коментиран от #30

  • 29 Ветер работа

    2 2 Отговор
    Eдна държава и няколко колонии си направили клубче, което нарекли Г7! ОК! Имаше и май още формално има "Британска общност" и "Френска общност", така, че що пък да няма и Краварска(пардон Каубойска) общност! На кой му дреме! Тръмп- доказан юдейски тъп измекярин! Макрон- геронтофил! Меркел- трепереща алкохоличка! Борис Джонстън- тъп наркоман(сам си призна)! Италианците- те са постоянно в оставка! Япончето- не ми е много яснен, но пък това няма особено значение! Психодиспансер някакъв!
  • 30 Я па тоя

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "Хрониките на Евразия":

    Войната се започва от Полша на територията на Белорусия, поляците ядат бой чак до Варшава, където една грешка на Тухачевски , който не дочаква основните сили на Червената армия, плюс помощта на английски и френски части сътворяват т.нар. "Чудо на Висла". Частите на Тухачевски са разгромени, в плен са взети над 150 000 червеноармейци , а 60 000 / според някои историци 80 000/ са избити в полските лагери Сталшков, Домьбе, Пикулице и пр. За това избиване не виждам някой да се възмущава , за разлика от Катин за който квичат всички "демократични" държави. В резултат се склюмва Рижския мирен договор от 1921г., с който Полша окупира Западна Украйна и Западна Белорусия. Точно тези територии СССР си връща в 1939г. и нито сантиметър друга земя - само тези, които са му взети през 1920 -21година.
    Да погледнем и причината за войната - Маршал Йозеф Пилсудски, уникален полски нацист, който има за задача да възстанови Жеч Посполита и да сгроби т.нар. Интермариум. Независимо, че Полша има задължения по отношение на Русия да я подкрепя във външната политика, което задължение тя е поела с Варшавския Договор, койтто е сключен във връзка с Указа на Временното правителство на Руската Република с който се дава независимост на Полша. Руската република , по молба на васалното на Русия тогава Кралство Полскего, решава да даде пълна независимост на Полското кралство при условия определни с договора от Варшава. С този договор се определят границите на Полша и задължението да подкр
Новини по държави: