1 885 111

Решетников: В България управляват русофоби

По-голямата част от обикновените българи все още са русофили, каза Решетников

Решетников: В България управляват русофоби
Снимка: Кремъл
Мария Атанасова

Заместник-председателят на Съвета на Дружеството за развитие на руското историческо образование "Двуглав Орел", генерал-лейтенант от Службата за външно разузнаване от резерва Леонид Решетников, коментира задържането в България на лидера на Националното движение "Русофили" Николай Малинов в интервю пред руският телевизионен канал “Царьград“.

Българското национално движение „Русофили“ не е политическа партия, то се занимава с съхраняване на историческата памет на българския народ. Споменът за ролята на Русия и руския народ за освобождението на българите от османското иго, за възраждането на българската държавност, за общите ни културни, езикови и религиозни корени, заяви Решетников, цитиран от агенция "Фокус".

„Русофили“ се занимават с опазването, реставрацията и създаването на нови исторически паметници , посветени на най-важните събития от нашата обща история. И накрая, с разпространението в България на руския език, руската култура, издаването на руски книги, при това, главно сами, не за сметка на държавните средства на Русия или България, а чрез доброволни дарения, посочи той.

Според него по-голямата част от обикновените българи все още се застъпват за тясно сътрудничество с Русия, всъщност са русофили, които споделят нашите общи православни ценности, опиращи се на исторически събития, които свързват нашите страни и народи. И това е много тревожно за западните елити. Ето защо борбата срещу проруските настроения в България сега се засили и се изрази, включително в опит да се разгроми най-голямата организация, която в хуманитарната сфера активно работи за укрепване и развитие на руско-българските връзки, посочи той.

България „захвърли“ проекта „Южен поток“ и след много кратко започна да моли Русия да се върне отново към него и да изгради газов хъб в България. Лично за мен е очевидно какво трябва да бъде държавното сътрудничество с русофобския режим, който днес откровено репресира хуманитарната организация „Русофили“, при това по най-диктаторски, тираничен начин, каза още Леонид Решетников.

Русия
Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 11 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 Този коментар е премахнат от модератор

 • 2 Бай Бай

  29 27 Отговор
  А в Русия управляват хомофоби.
 • 3 666®

  35 22 Отговор
  Спокойно, това продажно правителство си заминава. Стигат им тия милиарди, които откраднаха и подариха.

  Коментиран от #83

 • 4 Сесесере

  33 37 Отговор
  Слава на САЩ! Ние сме русофоби и мразим продажната миризлива дупка!

  Коментиран от #8

 • 5 Woldemars

  35 36 Отговор
  Слава России! Да живее България! Българи и руси са братя!

  Коментиран от #15

 • 6 El chochone

  27 29 Отговор
  Слава на САЩ! Решетников да си ходи в Москва.

 • 7 ПЕНКО

  27 8 Отговор
  БЪРКАШ ,ПРОСТО НЕ МОГАТ ДА ПРОТИВОСТОЯТ НА ЦРУ -ДОКАТО СВЕТОВНИТЕ ПАРИ СА ПОД КОНТРОЛА НА ПИРИГРИМИТЕ ,ЕВРЕИ -СЕМИТИ В САЩ !?!?!? ОБЕДИНЕТЕ СЕ И СМАЧКАЙТЕ ДОЛАРА -ЕДИНСТВЕН ПЪТ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО !!!!!!!!!!!!
 • 8 Woldemars

  15 10 Отговор

  До коментар #4 от "Сесесере":

  Как точно ти наречи САЩ : "продажната миризлива дупка"!
 • 9 ВМОРО

  26 21 Отговор
  И Русия се управлява от българофоби, но не надуваме гайдата, нали така?

  Коментиран от #10, #51

 • 10 Този коментар е премахнат от модератор

 • 11 Гацо

  29 18 Отговор
  А в сърбия, като обичат русия та са цъфнали и вързали милиони сърби работят в европа и анерика а не в русия, в венецуела им се броят ребрата, в куба масово емигрират към флорида, а в северна корея само истрелват ракетки и мислят, че плашат запада да им отпусне благинки за да не живеят като просяци.
 • 12 Гаргамел

  18 17 Отговор
  И слава богу дееа руските ви ппдлоги
 • 13 Този коментар е премахнат от модератор

 • 14 Този коментар е премахнат от модератор

 • 15 Този коментар е премахнат от модератор

 • 16 Този коментар е премахнат от модератор

 • 17 Този коментар е премахнат от модератор

 • 18 Яверт

  26 10 Отговор
  Не съм русофил, не съм русофоб. Не искам някой де ме определя какъв съм. Имам резервирани симпатии към Русия но това изказване ме възмути. Не приемам външна намеса без значение дали идва от изток или от запад. Както бях възмутен от крайните изказва ия на Росен така съм възможен от този. Не мисля че има право да ни определя за други освен за българофили. Да живее България!

  Коментиран от #26

 • 19 Този коментар е премахнат от модератор

 • 20 Този коментар е премахнат от модератор

 • 21 Есаул

  15 19 Отговор
  Мой брат не всегда прав, но он всегда мой брат! Слава Россия!

  Коментиран от #84

 • 22 Психиатрично отделение

  15 19 Отговор

  До коментар #13 от "Българин":

  Освен теб, друг не съм видял да смята че руснаците се мислят за уникална богоизбрана нация, че Русия има имперски интереси и искат да им се подчиняват. А иронията е в това, че наемайки ограничени индивиди като вас, американците не само увеличават симпатизиращите на Русия, но и настройват срещу себе си.

  Коментиран от #28, #30

 • 23 Този коментар е премахнат от модератор

 • 24 Поручик Балканец

  17 6 Отговор
  Рештников, Опрощението идва след Покаянието, а не след Нахалството!
 • 25 El comandante

  22 11 Отговор

  До коментар #14 от "Еl comandante":

  Слава на Сащ!!!! Долу Руските ръце от България. Обичам Сащ. Презирам руските убиици, милиони рускини се чудят как да се омъжат за Американци и са на мое мнение. А руснаците и те масово бачкат като волове за западната икономика. Слава на Сащ. Мойте почитания Американци обичам ви.
 • 26 гост

  23 7 Отговор

  До коментар #18 от "Яверт":

  Браво, един коментар на място. Стига сме лизали гъзовете на САЩ и Русия. Те не ни искат доброто, а само златото и територията. Най-важни за нас са интересите на България. Не съм нито русофил нито русофоб, но никой няма право да ни се меси в каквото и да било. Ние не сме колония нито на Русия, нито на САЩ и е жалко, че се държим като такава. Колкото по-далече са и двете от нас, толкова по-добре. Всеки е свободен да е привърженик на каквото си иска и да изказва мнението си, живеем в демократична държава, но никой няма правото да продава родината за долари или копейки!
 • 27 Този коментар е премахнат от модератор

 • 28 Този коментар е премахнат от модератор

 • 29 Есаул

  3 14 Отговор
  Все мьi дети великой держави Все мьi помним зовета отцов Ради Родину, Чести и Славьi Не жалей ни себя, ни врагов!

  Коментиран от #31

 • 30 Българин

  19 6 Отговор

  До коментар #22 от "Психиатрично отделение":

  Самото съществуване на РУСОФИЛСТВОТО И ТО КАТО ОРГАНИЗИРАНО ДВИЖЕНИЕ Е НЕНОРМАЛНО ЯВЛЕНИЕ. Представете си освен Национално движение "Русофили" да съществуват национални движения Туркофили или Американофили, които да правят същите свинщини както русофилите и всяка година да се събират-едните край язовир Кърджали, а другите край яз. Искър, да развяват турски или американски знамена, да пеят маанета или кънтри и да мечтаят как ще посрещат - едните турските аркадаши а другите американските френдове.
 • 31 Този коментар е премахнат от модератор

 • 32 DARK LORD

  9 5 Отговор
  Не понасяме ваща държава, а по-голямата част ни отвращава!
 • 33 Този коментар е премахнат от модератор

 • 34 Хахаха

  6 6 Отговор
  Кой подари българско каракачанско куче на Владимир Волфович? Да не би Корделия да го подари и да се прави на братушка?
 • 35 Българин

  11 7 Отговор

  До коментар #33 от "СВД":

  Русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи. А Райна я остави на мира.

  Коментиран от #43

 • 36 СВД

  6 4 Отговор
  Минус, минус, ама факт! Хе, отиди в Панагюрище в къщата музей и ако можеш да четеш гледай хубаво какво пише! Като влезеш долу - на стената вдясно и насреща! И Автобиографията и виж какво е писала. Тук там се намира.

  Коментиран от #41

 • 37 СВД

  5 3 Отговор
  А полковник Владимир Серафимов да оставя ли на мира! Защото и него автоматично го поставяте при вредните българи?
 • 38 Истината за освободителите

  12 5 Отговор
  Татищев „… българите, ние трябва да се отнасяме с тях като с врагове… целта на нашите усилия трябва да бъде не „целокупна“ България, а подялбата даже на сегашното княжество между съседите му: румъни, сърби и гърци, с изключение на широката полоса по дължината на Черно море, която Русия може да остави за себе си… с България трябва да се постъпи така, както е постъпено с Полша и да бъде изтрита от лицето на земята за назидание на всички … да се знае какъв позорен и бедствен край очаква всеки славянски народ, ако дръзне да вдигне ръка на великата Русия(1890)…“.
 • 39 Истината за освободителите

  11 6 Отговор
  Аксаков „Всяко тържество на българите е смърт за Русия. Балканските държави не трябва да имат нищо свое. Те трябва да бъдат притежание на русите или, по-ясно казано, те трябва да бъдат погълнати от русите!”
 • 40 Истината за освободителите

  11 5 Отговор
  ИГНАТИЕВ ЗА БЪЛГАРИТЕ КАТО ПОСЛУШНО ОРЪДИЕ НА РУСИЯ “За да бъде властта ни здрава и и да не изисква постоянно извънредно напрежение от наша страна, е необходимо постоянно нравствено подчинение на съседните области и да превърнем българското и гръцкото население, от една страна, и арменското, от друга, в послушно оръдие на руската политика и в постоянни съюзници, като унищожим всякаква възможност за преминаването им във враждебен лагер” ( стр. 52) СЛАВЯНИТЕ ТРЯБВА ДА ГЛЕДАТ САМО КЪМ РУСИЯ И ДА СЕ ПОСТАВЯТ В ЗАВИСИМОСТ ОТ НЕЯ, НАРЕЖДА ИГНАТИЕВ “Всичките ми действия в Турция и сред славяните от 1861 до 1867 г. бяха вдъхновени от споменатите по-горе мисли и клоняха към това – да може Русия сама да господства на Балканския полуостров и в Черно море; и източните народи, особено славянските, да обръщат погледи изключително към Русия, поставяйки своето бъдеще в зависимост от нея, а не от другите европейски държави”. ( стр. 55) БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СТАНАТ ПО-ВРЕДНИ ЗА РУСИЯ АКО ПОПАДНАТ ПОД ЗАПАДНО ВЛИЯНИЕ “… ако въстаналите срещу турците народи не бъдат под наше, а попаднат под западно влияние, тогава неизбежно (infailliblement) нещата на Балканския полуостров така ще се променят, че ще бъдат несравнимо по-вредни за Русия”.( стр. 58)
 • 41 Sith

  7 2 Отговор

  До коментар #36 от "СВД":

  Кажи Раковски и Каравелов какво са казали?
 • 42 Чук и Гек

  2 7 Отговор
  Правилно е казал Татишчев! И професор Леонтиев е бил прав - Ненадо освобождать!

  Коментиран от #47

 • 43 Този коментар е премахнат от модератор

 • 44 Западните Балкани

  8 1 Отговор
  Какво се разбира под русофил, германофил и т.н. За мен е уважение към народа и неговите постижения на дадена държава. Но какво общо има това с такива като Решетников, Путин и подобни? Така истинската преданост може да е към един народ. В моя случай българския. Другото не е русофилство, а продажност.
 • 45 СВД

  2 4 Отговор
  За СССР и Путин нищо лошо не са казали!
 • 46 Този коментар е премахнат от модератор

 • 47 Истината за освободителите

  2 2 Отговор

  До коментар #42 от "Чук и Гек":

  Кой ги е молил?
 • 48 Истината за освободителите

  6 3 Отговор
  руският военен кореспондент Данченко: „Аз вече няколко пъти споменавах за нагайката. Това беше, така да се каже, джобния речник за разговори с братушките. Тях не ги биеше само тоз, който го мързеше. При това често се случваха твърде тъжни недоразумения. Върви, например, братушка по пътя и насреща му офицер. Без много да му мисли, братушката приближава офицера и му подава ръка, за да изрази симпатията си към руснаците. За това получава удар с нагайката „по главата“. Особено жестоки с българите бяха интендантските, транспортните и парковите господа…Помня как един от тях описваше разправата си в село Вена. - Аз го налагах, налагах с нагайката, докато ръката ми се умори. По главата, по главата…Даже пръстите ми се вдървиха… - И защо? - Как така защо: пристигам, питам има ли слама, - „Няма, братушка“. „Ичмик има?“ – „Няма, братушка“. – И почнах да го налагам. - А вие какво му предлагахте за това? - Как ли пък не! За него проливат кръв… - започна той с патос…“
 • 49 Тръмп

  10 6 Отговор
  Другарю Решетников,дано сте разбрали най-накрая,че българите не сме 80% дебили,а Богоизбран народ и създатели на Европа от Хиляди години!!!:):):)
 • 50 Тръмп

  8 4 Отговор
  Другарю Решетников,река Еврос все още тече в България!!!:):):)И Троя беше България!!!:):):)
 • 51 Този коментар е премахнат от модератор

 • 52 Тръмп

  8 5 Отговор
  Другарю Решетников,много поздрави от Севт Велики и Орфей!!!:):):)И си махнете русофилите-роби от Копринка и си ги носете в Сибир!!!:):):)
 • 53 СВД

  7 2 Отговор
  Благодаря за интендантските! Нали знаеш кой е работил /крал/ при тях заедно с еврейската компания по снабдяването - любимецът ти Стамболов! по това време българи и руси /и генерал Дерожински/ гинеха на Шипка!
 • 54 Тръмп

  8 5 Отговор
  Другарю Решетников,Сбогом!!!:):):)Никога повече няма да видите най-прекрасната земя на планетата-България!!!:):):)
 • 55 Есаул

  8 10 Отговор
  Русия е от тук до Тихи океан и просъществувала заобиколена от азиатски племена. А българите само се местите като чергари, а сега и от тук ще изчезнете. Една педя земя не можете да стопанисате!

  Коментиран от #60

 • 56 Иван

  7 5 Отговор
  Мършата Джон Болтън беше любимеца на атлантическите ционистки иэчадия.
 • 57 Иван

  7 5 Отговор
  Боклука Майк Помпео да последва Джон Болтън.
 • 58 Тръмп

  7 7 Отговор
  България се Управлява от Българи,а не от русофилски роби и продажници!!!:):):)Дерзай Решетников,дерзай!!!:):):)
 • 59 СВД

  9 8 Отговор
  Вместо да ми поствате какво казали разни масони за Русия, вижте какво е казал признателния български народ в същите ония години след Освобождението - ,,Спомени за Освобождението" - към 1000 страници, 59 спомена като се започне от Стефан Кисьов и Съба Вазова и се стигне до генерал Георги Абаджиев! вечна братска признателност!

  Коментиран от #62, #64, #68

 • 60 Българин

  8 6 Отговор

  До коментар #55 от "Есаул":

  Руската кочина няма да просъществува дълго в досегашните се граници бе путлераст.

  Коментиран от #67

 • 61 Иван

  5 4 Отговор
  Джон Болтън,Майк Помпео и Елиот Абрамс са ционистки сатанински иэчадия.
 • 62 Истината за руснаците

  10 3 Отговор

  До коментар #59 от "СВД":

  Пушкин за руския народ : "Народ безразличен към най-малкия дълг, към най-малката справедливост, към най-малката истина, народ, който не признава човешкото достойнство, не признава като цяло нито свободния човек, нито свободната мисъл”.
 • 63 СВД

  6 6 Отговор
  Между другото, ако поставят нашите герберюги да управляват Русия, за колко време мислите, че ще я предадат и продадат - 1 седмица, 2 дни или 3 часа?

  Коментиран от #66

 • 64 Истината за руснаците

  8 3 Отговор

  До коментар #59 от "СВД":

  Достоевски за руснаците "Народ, който блуждае по Европа и търси какво още може да разруши и унищожи само заради развлечението” .
 • 65 778

  10 1 Отговор
  И сърбите са православни и ползват кирилицата, но не се обичаме с тях. Гърците също са православни но и с тях не се обичаме. Чуждото си е чуждо драги, и недей да баламосваш с Южен поток, защото не България, а ЕС го спря.
 • 66 Истината за руснаците

  11 4 Отговор

  До коментар #63 от "СВД":

  А. П. Чехов Пиянството, неграмотността, тъпoтaтa и ограничеността на руснака изостанал от Европа с двеста години, връзващ и до днес не съвсем уверено гащите си, за пореден път показва, че с него не трябва да се дружи, защото той разглежда дружбата като слабост.
 • 67 Този коментар е премахнат от модератор

 • 68 Истината за руснаците

  7 3 Отговор

  До коментар #59 от "СВД":

  А. П. Чехов Пиянството, неграмотността, тъпoтaтa и ограничеността на руснака изостанал от Европа с двеста години, връзващ и до днес не съвсем уверено гащите си, за пореден път показва, че с него не трябва да се дружи, защото той разглежда дружбата като слабост.
 • 69 СВД

  6 8 Отговор
  Абе, Пушкин! Първо - той не е много бял човек, а мулат! Второ такива като него хич не ми ги показвай, че повръщам! Достоевски тоже! Единия го пратили на каторга, другия го утрепали пияници като него. И както е казал Платон - ,,Ако искате една държава да се развива добре, изгонете от нея разните писатели, поети и мислители!". Казано на съвременен език - джендерюги и русофоби!

  Коментиран от #72

 • 70 Българин

  5 4 Отговор

  До коментар #67 от "Иван":

  Ще се редуцира бе приятелю като най-голямото парче ще вземе Китай. А ти се успокой, че може да не осъмнеш след толкова емоции. Инсулт дебне навсякъде при твоите години.
 • 71 СВД

  4 5 Отговор
  Айде тоя пък от гейпарада ми го докара! Чехов!!!

  Коментиран от #73, #74, #75

 • 72 Истината за руснаците

  10 4 Отговор

  До коментар #69 от "СВД":

  Михаил Булгаков за руския народ : „Не сме народ, а скотове, наглеци, дива орда от душегубци и злодеи”.
 • 73 Истината за руснаците

  8 4 Отговор

  До коментар #71 от "СВД":

  Максим Горки за руския народ : „Най-важният знак за успеха на руския народ е неговата садистична жестокост. "
 • 74 Истината за руснаците

  7 4 Отговор

  До коментар #71 от "СВД":

  И. П. Павлов в речта си при награждаването му с Нобелова награда казва буквално следното: “Длъжен съм да кажа моите печални наблюдения за руския човек. Той има такава слабаМаксим Горки за руския народ : „Най-важният знак за успеха на руския народ е неговата садистична жестокост. " мозъчна система, че не е способен да възприема действителността като такава. За него съществуват само думите. Неговите условни рефлекси са координирани не с действителността , а с думите." Наблюденията на нобелиста важат в пълна сила и днес.
 • 75 Истината за руснаците

  6 5 Отговор

  До коментар #71 от "СВД":

  И. П. Павлов в речта си при награждаването му с Нобелова награда казва буквално следното: “Длъжен съм да кажа моите печални наблюдения за руския човек. Той има такава слаба мозъчна система, че не е способен да възприема действителността като такава. За него съществуват само думите. Неговите условни рефлекси са координирани не с действителността , а с думите." Наблюденията на нобелиста важат в пълна сила и днес.
 • 76 СВД

  6 7 Отговор
  И. П. Павлов е имал предвид електората на Герб!

  Коментиран от #78

 • 77 СВД

  4 7 Отговор
  И стига с тия мътни мозъци! Мислители! Дай какво са казали господата Толстунов, Черепанов, Старинов, Бирюзов….! Дай другаря Брежнев!

  Коментиран от #90

 • 78 Истината за руснаците

  7 2 Отговор

  До коментар #76 от "СВД":

  Казал го е за руснаците, но с пълна сила важи и за техните роби българофобите като теб.
 • 79 СВД

  5 6 Отговор
  Вярно, че русите са много загубени! Читав народ не би тръгнал да освобождава такива неблагодарници!

  Коментиран от #85, #89, #92

 • 80 не разбрах

  6 0 Отговор
  дали провериха кутиите с ябълков сок на обвиняемия. Щом Банев от затвора организирал група за хибридна война с гсм скрит в кутия със сок,представете си кскво щеше да направи ако беше свободен
 • 81 Есаул

  5 6 Отговор
  ,,Какво да кажа за руснаците? Силните им страни бяха любовта към родината, тяхната самоотверженост – дори и сред селското население. И ако трябва днес да избера къде да живея, никога не бих живял на запад, а само на изток. Чайковски и Достоевски са много по-близко до моята душевност, отколкото западните композитори и писатели… А Толстой! Притежавам всички симфонии на Чайковски. Обичам и Рахманинов." - Ото Кариус /1922 - 2015/ Танков ас от Вермахта.

  Коментиран от #97

 • 82 Консерватор

  1 1 Отговор
  Де, да беше така!
 • 83 Комбина

  5 2 Отговор

  До коментар #3 от "666®":

  Е, тези пари за каккаво са им – за още власт! Но по-голяма напаст от комунистите няма!
 • 84 konservator

  4 3 Отговор

  До коментар #21 от "Есаул":

  Ти и твоя брат си стойте в Русия, докато всичко се срине и ви падне върху главите.
 • 85 ИМПЕРИАЛИСТ

  7 1 Отговор

  До коментар #79 от "СВД":

  През 1928 г. руският флот стоварва хиляди пушки в заливчетата на Юг от Бургас... Въоръжени с руското оръжие българите от Тракия въстават и превземат Созопол, а по-късно и гр. Одрин, но „руският” ген. Дибич сключва с турците съюз и им връща градовете, като същевременно разоръжава и изоставя Българите...За да се спасят от турските зверства Българите бягат отвъд Дунава, чак в Бесарабия... Организаторът и предводител въстанието кап. Г. Мамарчев е арестуван от....внимание! изпратения за целта руски казашки полк??? А „руският” генерал Дибич, по рождение Ханс Карл Фридрих Антон фон Дибич, е искал да избие Българите с руските топове...?
 • 86 Матей

  5 5 Отговор
  И русофоби и българофоби,българския народ го направиха разноглед,служат на САЩ--ЗАКЛЕТИ ВРАГОВЕ НА ВСИЧКО БЪЛГАРСКО и сега по тяхна заръка правят тези мискинлици,мислят с подобни простотии да скарат руси и българи,опропастиха армията и накрая купиха за два милиарда нарисувани самолети.

  Коментиран от #88

 • 87 Юлий Цезар

  8 2 Отговор
  Когато България съществуваше,монголо-татарите от Москва ги нямаше!
 • 88 Българин

  4 5 Отговор

  До коментар #86 от "Матей":

  Няма русофоби руска подметко има българи и национални предатели русофили!
 • 89 Истината

  10 5 Отговор

  До коментар #79 от "СВД":

  Най-неблагодарнато нация е руската бе българофоб. Нито да азбуката, нито за религията ни са благодарили а на американци и англичани, че са ги спасили от гладна смърт и са ги снабдявали със всичко необходимо за борбата им срещу Хитлер.
 • 90 бай Даньо

  4 0 Отговор

  До коментар #77 от "СВД":

  Къртиш мивки с това предложение да чуем другаря Брежнев. Наистина ли мислиш че има някаква симпатия към Брежнев точно!? ха-ха-ха
 • 91 Херман Гьоринг

  4 2 Отговор
  С ГЕРБ напред!Слава на Бойко Борисов и Делян Пеевски!!!
 • 92 Този коментар е премахнат от модератор

 • 93 Този коментар е премахнат от модератор

 • 94 Този коментар е премахнат от модератор

 • 95 Боярская

  3 6 Отговор
  Богатство!!!!? Ето ценност толька педерюги! Несовершенние люди!

  Коментиран от #96

 • 96 Киприян

  6 0 Отговор

  До коментар #95 от "Боярская":

  Хорошо ама тези несъвършенни люди ти дадоха език да говорите Азбука да пишите Християнската религия да вярвате в бог и да не бъдете туземци Неблагодарници
 • 97 Рашка с чашка

  5 0 Отговор

  До коментар #81 от "Есаул":

  Само че Ото Кариус е станал аптекар в ФРГ, а не в ГДР и е доживял до дълбока старост. В книгата си,, Тигри в калта " обяснява защо се е погрижил всички негови приятели от Вермахта да се предадат на западните съюзници, а не на съветските варвари. Любовта му към Русия се дължи на факта че всичките му победи са на Източния фронт. Един вид, не съм Витман, но съм се бил с най-добрите. Като стана дума, Ерик Хартман, най - добрия Ас от ВСВ с 523 победи във въздушен бой казва че Марсей е по-добър от него защото се е бил срещу британци и американсци, а той само срещу руснаци.

  Коментиран от #100

 • 98 Алелюхин

  3 1 Отговор
  Още малко и 523 Хартман!
 • 99 СВД

  5 1 Отговор
  Всъщност, аз мисля, че до мемориала на Съветската армия трябва да издигнете мемориал и на Вермахта! И те са приятели на България!
 • 100 Рашка с чашка

  3 0 Отговор

  До коментар #97 от "Рашка с чашка":

  Рудорфер пилот Ас на Луфтвафе с 222 доказани победи, воювал на всички фронтове, включително Битката за Англия, казва, най - лесно беше в Русия, най-трудно над Ламанша.
 • 101 Алелюхин

  4 0 Отговор
  На Ерих Рудорфер му се е налагало 19 пъти да се спасява с парашут! Последният жив пилот с над 200 победи!
 • 102 Този коментар е премахнат от модератор

 • 103 милия той

  9 0 Отговор
  Решетката е ген от КГБ и не бил шпионин Айде де Тия и майките и бащите си шпионират в името на партията а иначе се изкарва бедно пенсионерче от Русия

 • 104 Този коментар е премахнат от модератор

 • 105 Този коментар е премахнат от модератор

 • 106 Този коментар е премахнат от модератор

 • 107 Този коментар е премахнат от модератор

 • 108 кан Кубрат

  7 0 Отговор
  Каква е тази измислена нация "Русия"
 • 109 12345

  5 2 Отговор
  Каква гадна мазнишка физиономия - външния вид говори за характера на човека. Откъде накъде движение "Русофилистици" ще се грижи са съхранението на паметта ми?! КОйто не му харесва политиката на правителството да емигрира при Решетников - толкова е просто! ГЕРБ ще победи отново на изборите,защото въпреки 'русофилите" има и нормални хора тук. Направо без руснаците пропаднахме лошо - имаме си по 2-3 коли хубави, ходим си на море в Гърция и по целия свят, магазините са пълни, а до Петрич можем да ходим без открит лист.:) МНого сме зле-ужас....чудим се как да отслабнем от зор....
 • 110 Батко

  4 3 Отговор
  По-голяма част от българите са олигофрени - както отбеляза проф. Иво Христов, затова са русофили. Няма нормален и образован, който да не е разбрал колко подли са рашките. Сега поне има информация и за Руско-Турската война и за ВСВ, но кой да чете.......?!

  Коментиран от #111

 • 111 BGG

  1 1 Отговор

  До коментар #110 от "Батко":

  Най-точният коментар,браво!Цар Борис го е казал бре-винаги с Германия,никога против Русия!Тоест мястото на БГ е редом до Германия и надалеч и минимален контакт с руската кочина

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки.