11 Септември, 2019 20:29 2 108 3

Ужасяващо нападение във Флорида

  • флорида-
  • нападение-
  • полиция

Шестима са пострадали

Ужасяващо нападение във Флорида - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Шестима души са пострадали при нападение в САЩ, съобщи Fox News.

Нападението е станало в Талахаси, Флорида. Това е станало в ранните часове на днешния ден.

Мъж е атакувал с нож местни жители. Атаката е била извършена в строителна компания. Вече е бил задържан заподозрян за нападението.

В момента се изяснява, дали нападателят е бил служител на компанията и какви са били мотивите му. Не се дават подробности за неговата самоличност.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 9358

    19 0 Отговор
    Такива статии вече не са новини, а статистика: днес ще има или не :/ Свят :/
  • 2 ИзПеркел

    22 2 Отговор
    В Изперколандия това са нормални неща. Там стават и далеч по-извратени неща, но на тях не им пука. Рупат пуканки пред ТВ-то, гледайки поредният "супер-хиро"- спасяващ целият свят, който задължително е хамериканос, а в последно време е задължително и да е тъмнокож-трансджендър и непременно избива до крак лошите "руШняци" и се омъжва за халиф Ибн Ал Араб. Последният в същност е дълбоко законспириран руШки агент и тайно носи ушанка и ватенка. На края Шорош дава инструкции на супер-героя и той, подавен от мъка се мята на ел-тротинетката и със 40км/ч се удря в законния си съпруг с което приключва техният живот!
  • 3 анонимен

    8 3 Отговор
    Е жалко, трябвало е да му дадат м16 или ак47! !!язък за екшъна!