Last news in Fakti

15 Септември, 2019 09:30 2 781 13

Пацоли: Разделянето на Косово никога няма да се случи

  • косово-
  • пацоли-
  • подялба
Пацоли: Разделянето на Косово никога няма да се случи - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Русия и Сърбия искат разделяне на Косово, но „това никога няма да се случи“ е мнението на външния министър и вицепремиер в оставка на Косово Беджет Пацоли. Изказването на политика, който постна тази своя позиция в социалната мрежа Twitter предизвика реакция от страна на руския посланик в Сърбия Александър Боцан-Харченко, който заяви, че не разбира "защо разделянето на Косово ще бъде прецедент в Европа”.

„Разделението на Косово съществува само в мечтите на Кремъл и Белград. Но това никога няма да се случи. Териториалната цялост на Косово е недосегаема. Ще го признаете по-рано или по-късно", каза Пацоли.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пацули

    22 10 Отговор
    И Крим е Руски, така че дърпай соросоид!

    Коментиран от #6

  • 2 Borislav Popov

    11 3 Отговор
    Този швейцарски албанец имаше строителна фирма, по времената на Елцин построи в Москва супер луксозен хотел, а после неговата компания, изтегли печелившия билет от лотарията и получи поръчката за основен ремонт и мащабна реставрация на Кремъл ! Те там той се позлати, но и Елцин покрай него се нагуши яко, понеже офертата за ремонта на Кремъл, той не я получи заради това, че има, много красиви очи !
  • 3 Монгола

    27 13 Отговор
    Spoon нещо се е объркал, Косово няма да се дели а ще бъде отново цялото на Сърбия!
  • 4 NSDAP

    9 26 Отговор
    Косово е албанско!Косоварите са генетично като албанците,които пък са близки до нас,което мен лично доста ме учуди.Дано Косово и Албания се обединят,а после заедно с тях да си поделим Сърбия,че Тея славянски цигани не мога вече да ги понасям!

    Коментиран от #7, #11, #12, #13

  • 5 Косово

    17 5 Отговор
    не трябва да се разделя, този тумор на снагата на Европа трябва да бъде премахнат.
  • 6 NSDAP

    5 12 Отговор

    До коментар #1 от "Пацули":

    Иска ти се!Крим е изконна българска земя!Ние българите сме го владеели в продължения на хилядолетия,много преди да се появят монголо-татарите начело с Иван Грозни, който между другото е бил мюсюлманин,но после приема християнството.
  • 7 Както

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "NSDAP":

    винаги си не адекватен.
  • 8 Дориан

    15 1 Отговор
    С това изключение, че мечтите на Кремъл стават реалност, а дори плановете на ислямистката кочина не се осъществяват.
  • 9 ПЕНКО

    4 0 Отговор
    НЕ МОЖЕ САМО ДА ОПЛЕШИВЯВАШ ---ТРЯБВА И ДА ПОУМНЯВАШ !!!?
  • 10 Алексей Сергеев

    1 17 Отговор
    Русия и джуджето Путин какво се месят на Балканите - Косово. Опитаха да организират про руски преврат в Черна Гора, половината от Балканите са в НАТО и Русия за сетен път използва машата си Сърбия
  • 11 Той

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "NSDAP":

    При обявяване на независима държава Албания през 1913г 50% от населението и са не албанци предимно с български корени цели области в Албания Кметовете или старейшините на 40села от Драчко(Дурас) отиват и се кълнат в Дурас ,че повече няма да говорят и предават на децата си този грозен език Сега само топонимията на местности е останала българска Българите в Сърбия са същите Ей, това сме ние българите Поне да си го кажем ,но и това не можем
  • 12 Всичко знаещ

    10 1 Отговор

    До коментар #4 от "NSDAP":

    Ти циганин ли си че са близки до теб, защото албанците на са близки до мен?
  • 13 Сърбин

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "NSDAP":

    Приятел не си добре...