15 Септември, 2019 11:43 15 424 97

Опасност за самолетоносачите на САЩ

  • иран-
  • сащ-
  • самолетоносачи

Иран заяви, че неговите ракети достигат въпросните военни обекти

Опасност за самолетоносачите на САЩ - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Американските бази и самолетоносачи са в обсега на иранските ракети, предупреди генерал от иранския Корпус на гвардейците на ислямската революция. Новината идва само ден след като йеменски бунтовници хуси атакуваха с дронове два обекта на саудитската петролна компания "Арамко".
"Всеки трябва да знае, че американските бази и техните самолетоносачи, разположени в радиус от 2000 км около Иран, са в обсега на нашите ракети", каза командващият Въздушно-космическите сили на корпуса на революционните гвардейци, бригаден генерал Амир Али Хаджизаде и предупреди, че Иран винаги е бил готов за пълномащабна война.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 37 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 TEXERAN

    113 33 Отговор
    Иранските ракети са дъбест! Имат и 4000,, Скъд"!!! Краварите да му правят сметка.

    Коментиран от #59, #86

  • 2 Бай хой

    123 31 Отговор
    Бойния радиус на горнета от снимката е 537км. А максималната му скорост е 1915км/ч на 12 500 км. височина. Ми толкова могат краварите. Бледо копие на миг29. Самолетоносача им става само за агресия и терор на малки държави без авиация и пво.

    Коментиран от #5, #7, #95

  • 3 Blackthorn

    92 13 Отговор
    Много добре! Така и трябва!
  • 4 БОЛШЕВИК

    116 12 Отговор
    Горките американци, няма да могат да завладеят Иран и ЕС да ги аплодират по- късно!

    Коментиран от #85

  • 5 анова

    69 14 Отговор

    До коментар #2 от "Бай хой":

    Нормално приятел тези самолети са конструирани за излитане от корито трябва да се жертва Четох скоро подигравки че Миг каца с парашут Как да им обясниш че това е най правилният начин
  • 6 Ххх

    78 14 Отговор
    На Щатите им е малко да си го мерят с Путин, Си и Ким, ами сега и Иран им дигна мерника. Те във вчерашните новини май съобщаваха за хусите в Йемен, които са атакували успешно с дронове петролни съоръжения в Саудитска Арабия, въпреки ПВО осигуряването на саудитците от шест батареи Пейтриът. И сега компанията соросоиди ще подскочи, как може така да обиждам "върховната техника" на "най - великата нация". А хусите се въоръжават от Иран. Писаха, че и Сирия щяла да достави ПВО системи от Иран, аналогични на С300, щото на руските много не разчитали, поради специалните отношения на Путин и Нетаняху. Така че, оръжейните системи на Иран може и да не са за подценяване.
  • 7 СССРМинета

    38 145 Отговор

    До коментар #2 от "Бай хой":

    Като всеки руски летящ самовар и миг29 е един от най-некачествените изтребители правени някога.В битките има само загуби и тук таме някоя победа.Между другото сравнение със САЩ и руските клошари нямат авиация,така че и те се причисляват към банановите държави за които говориш продажен русофил :)

    Коментиран от #9, #10, #13, #15, #70, #79, #92

  • 8 анти комунист

    44 127 Отговор
    НЕ ДАВАЙТЕ ГЛАС НА РУСОФИЛИТЕ. Те са като сектанти. Не говорете с тях, не се опитвайте да ги убедите. Оставете ги. Игнорирайте ги. И тогава може да започнат да се освестяват и да гледат документи и записи, които доказват,че Русия е най-големия враг на България. По принцип за тях няма оправяне, както и с македонците. Те са секта сляпо вярващи. Няма да се вслушат в здрав разум и доказателства.

    Коментиран от #11, #14, #66

  • 9 Ххх

    112 22 Отговор

    До коментар #7 от "СССРМинета":

    И къде бяха загубите на Миг 29 - в Югославия ли, дето се биеха 20 на 500. Айде малко по скромно с оценките. В Сирия Щатите що не атакуваха руската авиация като са толкова непобедими, а обикновено пидвиваха опашка като се случваше да се срещнат.

    Коментиран от #17, #93

  • 10 анова

    47 8 Отговор

    До коментар #7 от "СССРМинета":

    Страхувам се ЧЕ БАНАНИТЕ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА СА ВЗРИВООПАСНИ относноМиг29 притеснен съм от коментара
  • 11 Ххх

    25 8 Отговор

    До коментар #8 от "анти комунист":

    Добре че ни каза къде е здравия разум, да се огледаме да го видите. Иначе си абсолютно пацифистко изключение на фона на останалите злостни лайномети.
  • 12 Eee

    18 13 Отговор
    Иран и космически сили?🤫🤔
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Еl comandante

    34 10 Отговор

    До коментар #8 от "анти комунист":

    Сус ма ебана мангя.ХЯХЯХЯ
  • 15 Ххх

    82 10 Отговор

    До коментар #7 от "СССРМинета":

    Цветистия ти език и простотията ти са безкрайни. Те Миг 29 щото са много некачествени, затова сигурно над 10 държави още го ползват. Включително доскоро и поляците, нищо че са членове на НАТО и русофобията им е съизмерима с твоята. Че даже се пънеха и нашите мигове да ремонтират. А за Ф 104 Старфайтър чувал ли си ? Чукни си в Гугъл най - некачествени самолети да се информираш какво излиза. 30 процента загуби на самолети от инциденти. Наричани да летящите кочези и алуминиева тръба на смъртта. 104 немски пилоти са загинали с този самолет, без да са участвали в конфликти, само от технически неизправности и технически несъвършенства, правещи пилотирането на посочения самолет изключително трудно и опасно.

    Коментиран от #18, #23, #29

  • 16 ****

    73 6 Отговор
    Добитъка само може да ръмжи от страни,видяха как иранците им гътнаха невидимия дрон,и се замислиха,изпари им се желанието за война,а още по малко,че няма желаещи за коалиция кскто са свикнали те.
  • 17 USMC

    22 74 Отговор

    До коментар #9 от "Ххх":

    Кога са се били 20 с/у 500 . Никога и никъде . Винаги се бият 2ка срещу 2ка или 3ка с/у 3ка

    В Сирия май друг подвиваше опашка . Вдигнаха ли авиация като разкостваха Вагнер от въздуха . Не -спотайваха се като лалугери. Вдигнаха ли авиация при ракетните удари - рещу разрушителите - отново не . Е защо ??? Ами защото резултата им е ясен предварително . Затова се мишат в Хмеймим и си налягат парцалите . Виждаш ли кой подвива опашка !!!

    Коментиран от #20, #33, #34, #91

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Бай Яни

    22 76 Отговор
    Стига с тези глупости, Иран космическа сила😁😁😁😁😁😁колкото и тези примати изостанали в човешката еволюция Путкинистанци. Виде се че тук коментирали те са технически неграмотни СЕЛЯНДУРИ. Все идиоти събрани да се кланят на Кремълските овчари и пастири 😁😁😁верни на КГБ. Дори си нямат на представа какво представлява самолетоносач😁камоли с какво са въоръжени и колко типа самолети имат на въоръжение. Хора😁опс, примати и амеби които не са се качвал изобщо на самолет и самолетоносач изобщо да не се правят на спецове че им разчитаме умственият им багаж, 😁😁тъпи сте и прости помаци. Чехълчетата недоразвити. Аман от маймуни. Всички хора с ум в главата си разбраха че никои не се стреми да ги напада а тези идиоти сами се вкарват в някъкви филми на ужасите😁😁😁☠️💣💣.

    Коментиран от #24, #42

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Госта

    17 48 Отговор

    До коментар #15 от "Ххх":

    Ушанко,ушанко,отваряй одеолона и на екс!!!

    Коментиран от #25, #45

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Ххх

    41 3 Отговор

    До коментар #18 от "Xxx РУСКАТА КУРВА":

    Такива коментари като твоя най - ги обичам. Не е нужно да си напрягам акъла за отговор със смислени аргументи, ти говориш достатъчно красноречиво за себе си със собствената си простотия.

    Коментиран от #30

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Анти комунист

    11 54 Отговор

    До коментар #27 от "Ххх":

    Ти нямаш акъл,че да го напрягаш комунистче.Ти и останалите шпиони от движение русофили трябва да бъдете публично линчувани за държавно предателство.Предадохте и майките си и родината си заради някаква изостанала кочина като Русия.Поне замълчи,а не продължавай да наглееш руски шпионин.

    Коментиран от #32, #35, #94

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Ххх

    46 7 Отговор

    До коментар #17 от "USMC":

    Няма да седна да си играя да вадя данни, НАТО колко самолета беше концентрирало срещу Югославия, колко бяха в Авиано - Италия, и колко в Унгария. Но предполагам, че в отделните акции на бомбандировки са участвали предполагам поне по 40 - 50 самолета, така че тия приказки за 2 на 2 на някой друг ги разправяй. А и, случайно ако не знаеш, Югославия е разполагала с мигове експортна версия, които са със занижени характеристики в сравнение с оригиналните. А можеш ли, като си толкова устат и всезнаещ да посочиш един пример, когато МИГ 29, управляван от руснаци при равностойни условия е загубил въздушна битка от западни изтребители ? Според мен не, защото такъв не е имало. Разбира се, аз не се имам за някакъв тенденциозен простак, подобен на твоята персона. Аз няма да седна да твърдя, че МИГ 29 задължително е по - добър от Ф 16 или Ф 15 и че би победил при равни условия. Но въздушен бой при равни условия просто не е имало.

    Коментиран от #37, #38, #90

  • 34 Ххх

    37 5 Отговор

    До коментар #17 от "USMC":

    А пък ако случайно не знаеш, около 40 процента от крилатите ракети ги свалиха със средства за РЕБ при бомбандировката на Шайрат. Те Томахавки се свалят не само с изтребители, ама ако не си информиран, или информацията не ти изнася, съвсем не значи че си компетентен и трябва да ръсиш истини от последна инстанция.
  • 35 Ххх

    35 8 Отговор

    До коментар #30 от "Анти комунист":

    Добре че ти имаш акъл, ама колко го имаш личи по коментарите ти. Жалък, вмирисан соросоиди, лакей на чужди интереси, ти ли ще ми казваш гузно да замълча ? Да замълча пред кого и пред какво - пред олигофренските ти писания ли ?
  • 36 Хрониките на Евразия

    12 24 Отговор
    А днес руският черноморски флот тръгна да гони военният кораб на САЩ USNS Yuma, който навлезе в Черно море...

    Високоскоростен катамаран към Корпуса на морската пехота на ВМС САЩ USNS Yuma

    Скорост: 43 узела. (80 км/ч; 49 мили/час)
    Пита се в задачата , ще го стигнат ли ?

    Коментиран от #41, #78

  • 37 USMC

    10 39 Отговор

    До коментар #33 от "Ххх":

    Такъв въздушен бой няма и да има . Защото американците винаги са имали и имат по добрите радари, по добрите ракети , по добрата инфраструктура за потдръжка и по добрите самолети.
    Бомбардировката се извършва по следния начин 15 самолета да кажем Ф 16 или А 10 Тъндърболт 2 я извършват. Те са конфигурирани за атака на наземни цели , а биват прикривани от Ф 15 -да кажем2 или 4 самолета. Или от Ф 22. Ето от тия самолети зависи оцеляването на останалите Те ги пазят

    Коментиран от #44

  • 38 анова

    45 10 Отговор

    До коментар #33 от "Ххх":

    ВОЙНАТА В ЮГОСЛАВИЯ БЕ ВОЕННО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и рано или късно ще има реванш Ако сърбите бяха готови за въздушна война америка нямаше да припари там Сърбите разчитаха на териториалната отбрана но не се стигна до сухопътна инвазия Подлъгаха Милошевич после го убиха

    Коментиран от #39

  • 39 Никой не им е виновен на сръбетата

    11 40 Отговор

    До коментар #38 от "анова":

    Ако не правеха геноцид никой нямаше да ги пипне

    Коментиран от #80

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Бай хой

    44 11 Отговор

    До коментар #36 от "Хрониките на Евразия":

    Калибър лети със скорост от над 3 000 км/ч, оникс със около 2 500км/ч, циркон лети с над 10 000км/ч. Сейчас ти тъпчо тъпоглави отговори ще го настигнат ли те краварското корито.

    Коментиран от #50

  • 42 До бай яни самолетоносача

    28 4 Отговор

    До коментар #21 от "Бай Яни":

    Стана ми интересно вие кога сте се качвали на самолетоносач и всичко знаете за тия самолетоносачи?
    Развеждаха ви и ви обясняваха къде какво има и сега вече сте компетентен ли?
    Мислех че е тайна ама вие щом сте се качвали от името на всезнаещите ,аз не съм се качвал и само ще чета какво има за да ме осветлите ,
  • 43 Хой

    17 4 Отговор

    До коментар #40 от "Бай хой":

    Пропусна да споменеш и проамерикански настроени , по това се разбира че си един от другите цигани в този сайт
  • 44 Ххх

    34 5 Отговор

    До коментар #37 от "USMC":

    За по - добрите радари и по - добрите ракети мисля че си е твое лично, субективно мнение. Те руснаците щяха ли да изнасят толкова С 400, ако американските бяха по - качествени. И то изнасят и за страни, които почти изцяло са клиенти на американско оръжие. А съм чувал мнения и на западни експерти, че С 400 е по - добра система от Пейтриът. Така че мнението за по - добрите ракети и по - добрите радари не знам как точно си го добил, но определено нямам основания да го споделям. Вярно е, че в много от случаите политическата ориентация предопределя избора на оръжейна система, която ще бъде закупена. Примерно ние нямаше да тръгнем да купуваме СУ 35 дори да са по - добри и по - евтини от Ф 16. Но примерно една Индия не е така твърдо ориентирана в оръжейните си доставки. Но купува С 400. Е, а защо не си купи Пейтриът от Щатите, ако е вярно това, което ти твърдиш ? Защото при индийците няма политически елемент при покупките, просто преценяват кое е по добро или по - евтино. И както купиха Рафал от французите, така щяха да купят Пейтриът от Щатите, ако бяха по - добри. Те и за Саудитска Арабия бяха писали че се интересува от С 400, нищо че снасят стотици милиарди за американско оръжие и в момента разполагат с доста батареи Пейтриът.

    Коментиран от #48

  • 45 Ххх

    19 3 Отговор

    До коментар #23 от "Госта":

    Одеколона за мене, шишето за тебе, вместо да си пазаруваш анален разширител от сексшопа.

    Коментиран от #49, #60

  • 46 Всички

    13 3 Отговор

    До коментар #40 от "Бай хой":

    разбрахме, че си циганин, друго какво ще кажеш?
  • 47 КОНСТАНТИНОВ

    14 5 Отговор
    Какво чакате,скълцаите проклетите кравари.
  • 48 USMC

    9 28 Отговор

    До коментар #44 от "Ххх":

    Моето лично субактивно мнение се базира на факти . Колко пъти Ф 22 летя над базата Хмеймим охранявана от С 400 . Аз знам за 2 пъти-най малко 2 пъти . И то американците им казаха, руснаците не бяха и разбрали , че са на мушката. Колко пъти израелски Ф 35 минаха над зони охранявани от С 300 -не по малко от 12 пъти .

    Та експертите от The national interest казаха ли нещо по тоя въпрос ? Не ,те си замълчаха . Нямаше какво да кажат .

    Коментиран от #58

  • 49 Бесен Язовец

    4 18 Отговор

    До коментар #45 от "Ххх":

    Ясно, значи на теб анала ти е разширен, ти нямаш нужда от разширител и затова го предлагаш на госта.
  • 50 USMC

    9 23 Отговор

    До коментар #41 от "Бай хой":

    Хайде да посочиш източника на тия данни ! И Калибр и Оникс са дозвукови ракети - айде не на мен тия .
    За Циркон изобщо не ми говори - когато стане готова -тогава . Циркон не съществува. Няма такава ракета.

    Коментиран от #51, #54

  • 51 Borislav Popov

    6 17 Отговор

    До коментар #50 от "USMC":

    Лъже каскета разбира се, току що проверих - Калибър развива скорост до 0.8 Маха, един Мах = 1193 км в час.

    Коментиран от #75

  • 52 Георги Любенов

    12 26 Отговор
    Tук май пишат в полза на Русия само тийнейджъри или такива с акъл на тийнейджъри. Много е смешно!

    Коментиран от #67, #81

  • 53 Емо

    34 4 Отговор
    Чета вашите коментари и си мисля едно-разделени на 2 лагера.Всички сме БЪЛГАРИ.!!!Трябва да мислим за родината си,защото в момента я разпродават.Не ме интересува,какво оръжие ще купуваме и откъде,стига да е високо ефективно.Дадохме едни милиарди за нещо което даже не е произведено.Оня дебел шопар ,дето е министър на отбраната само простотии ръси.Забрави,че имаме флот,сухопътни войски,ракетни войски.За тях пари все няма.Тъпите изтребители дето ги купихме с тях и без тях.Каква ПВО имаме?????Никаква.В Ю тюб има много и различни клипове за самолети,ракети и т.н.запитайте се ние с какво разполагаме?????Защо нарязахме СС22???Турците страх ги тресеше он тях!!Защо евреина Паси ,толкова драпаше да ни вкара в НАТО?Трябва да сме единни!!!Царство България имаше прекрасно обучена и въоръжена армия!!Най-добре обучената,въоръжена и дисциплинирана армия на Балк.полуостров!!Вижте парада на БНА през 1981год и през 2019год.?!!!Плаче ми се за армията която имахме,а не сегашната трагедия.-Българската армия да е по -малка от Българският Ловнорибарски съюз!!

    Коментиран от #82, #96

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 АНЕНЕРБЕ

    11 3 Отговор
    Другата част от изказването е още по интересна.

    ИРАН ИЗПРАЩА ВОЕННОМОРСКИ СИЛИ КЪМ САЩ.

    ПРЕДПОЛАГАМ АМЕРИКАНЦИТЕ СА СЕ ДОСЕТИЛИ, ЧЕ ИДЕ РЕЧ ЗА ИНСТАЛИРАНЕ НА СИСТЕМАТА "МЪРТВЕШКА РЪКА" в основата на която стои ОБРАЗУВАНЕ НА ОГРОМНА ВЪЛНА ЦУНАЦИ , която да измете американските градове по Атлантика.

    Въпросът с притежаването на ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ от ИРАН мисля, че вече не е актуален.

    ИРАН ВЕЧЕ ГО ИМА!

    ОТ КЪДЕ ЛИ ?? От една държава за която санкциите за Иран не значат абсолютно нищо.

    НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА КОЛОНИЗИРАНАТА ОТ САЩ - РУСКА ГУБЕРНИЯ.
  • 57 Челмето.

    2 2 Отговор
    Не са цигани.Чисти български юнаци с нахлупени калпаци.Тримата глупаци казват всичко.Калпаците,калпаците,там им е акъла натъпанарите
  • 58 Ххх

    25 12 Отговор

    До коментар #48 от "USMC":

    Не съм чувал Ф 22 да е летял над Хмейним. Но съм чувал, че и Ф 22, и Ф 35 са много видими на радарите на руските зенитни системи. И тия дни имаше случай, потвърждаващ думите ми. Израелци с Ф 35 бяха нанесли удари по Сирия с Ф 35. След това се връщат за втори удар. Руснаците вдигат във въздуха два СУ 35, които пресрещат израелските самолети и те се отказват от втори удар. А Ф 35 са по - нови самолети от Ф 22. И надали са по - видими на руските радари. А за да вдигат СУ 35 срещу тях, значи руснаците са в състояние да ги следят от стотици километри, камо ли както ти казваш да си летят на Хмейним и руснаците изобщо да не ги засичат. А и израелските самолети защо летели над С 300 - ами ти как го разбра ? Аз пък бях чел коментар на руски експерт, че израелските самолети избягват зоната на покритие на С 300. Ударите в Сирия израелците обикновено нанасят от ливанското въздушно пространство с ракети въздух - земя. Ами С 300 като според теб не засичат израелските самолети, Израел защо не ги атакува ? Няма нужните средства да го направи ? Или не смее ? Или не иска ? Нетаняху колко посещения направи при Путин, за какво ходи при него, що не вземе да му се дърви като поляците ? Обективно на местна почва Израел разполага с много по - големи сили от руснаците. Но търси диалог - защо ? Слаби ли са, страхливи ли са ? Или просто си дава сметка за силата и възможностите на другата страна.

    Коментиран от #62, #97

  • 59 Guest

    8 15 Отговор

    До коментар #1 от "TEXERAN":

    Дааа, Скъд са връъ на сладоледа. Белким уцелят някъде м/у Балканите и Китай! Помним ги през 91-ва, дааа!

    Коментиран от #65

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 USMC

    6 12 Отговор

    До коментар #54 от "Бай хой":

    Добре де , ти грамотен ли си ? Ето ти ги цифрите ,но не можеш да ги разчетеш правилно - коя скорост каква е 0.8 – 2.5 – 2.9 Мах .
    0,8 е крейсерскатата скорост или cruise speed и скоростта във финална фаза - само тя ни интересува . Какво значение има скоростта при изстрелване - абсолютно никакво . Ама не теб тия цифри повече ти харесаха

    Коментиран от #63, #77

  • 62 SS14

    3 22 Отговор

    До коментар #58 от "Ххх":

    Абсолюъен русофилистичен невежа си на тая тема и пишеш пълни глупости.Трай си най-добре.Гледай си руските интереси и не пиши по тея сложни теми.

    Коментиран от #76

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Грух

    21 5 Отговор

    До коментар #8 от "анти комунист":

    Ехооо, нали си демократ, бе, пиле !
    Защо забраняваш свободното изразяване на мнение, па макар и различно от твоето ?
    Аз, като съм русофил, нямам право да се изкажа ли, човече ?
    Много си се объркал, брато !
    Всеки има право да се изказва !
    Ако искаш, ела да ме млъкнеш, драги !

    СЛАВА НА РУСИЯ !
  • 67 Грух

    7 1 Отговор

    До коментар #52 от "Георги Любенов":

    А пък ти си дърт тъпак.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Хмм

    13 3 Отговор
    Ако слуховете за крилата балистична ракета са верни... ХАнериканците само на самолетоносачи ще станат

    Коментиран от #87

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Митьо

    17 3 Отговор
    Ранчосите все повече го загазват. Бъркаха, бъркаха лайната по целия свят и сега дойде време да държат, каквото са надробили. Хак да им е! Отново ще търпят загуби - и материални и морални!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Фантазьор...мамин

    7 1 Отговор

    До коментар #51 от "Borislav Popov":

    Мале...мале.. ти си бил много зле бе..! Какво си проверявал и къде не е ясно :) Елементарни неща не можете да си намерите или не ви изнася какво намирате май та послъгвате,а.?
  • 76 Тъпото ми то...

    16 1 Отговор

    До коментар #62 от "SS14":

    А,ти пък щото си мноого умен,а.. не ме карай да се смея..! Виж човека поне мисли логически,а ти като не можеш да отговориш обръщаш палачинката и почваш с обидите,нали..? От юни м.не бях влизал тук и бях забравил колко елементарен охлюв драска тук :) А,пак да те питам тебе сине майчин ти изплати ли си баса който загуби от оня пич Петър,а.? Нали се хванахте на бас за 500лв, и ти твърдеше че С-400 никога нямало да пристигнат в Турция щото САЩ нямало да го позволят,а.? Ама се покри и сега драскаш от друг ник,нали..? Да се хваним на бас и ние с теб ако искаш,а.? Например дали Индия и тя ще получи С-400 или няма,а.? Че и мен ме сърбят ръцете за едни бързи пари нещо..ха...ха..!
  • 77 Тъпото ми то...

    11 1 Отговор

    До коментар #61 от "USMC":

    Няма нищо за разчитане пич. Винаги стартовата скорост е най-ниска. За това и противниковите ПВО,или ПРО,се стремят да прихванат ракетите в първоначалния им „стартов” режим защото скороста е най-ниска. Другия вариант е ако е балистична ракета и се движи по точно определена траектория да я „хванат” когато е в най-горната си точка от елипсата,преди да ускори максимално. Но това се разглежда като последен вариант за прихващане. Абсолютно никакъв шанс или минимален е да я унищожат в крайния етап когато е развила максимална скорост.
  • 78 Тъпото ми то...

    10 3 Отговор

    До коментар #36 от "Хрониките на Евразия":

    Ха..ха..весел човек си ти,обичаш хумора,а..? И за чий им е на руснаците да гонят тоя ангел небесен дето уж хвърчал..? Ами нека си лети,лети и накрая пак на Босфора ще им кацне,нали така..? Така или иначе повече от 21 дни не може да остане,та е излишно да се вдига пушилка за такива неща.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Крали Марко

    9 2 Отговор

    До коментар #39 от "Никой не им е виновен на сръбетата":

    Не е вярно. Цру е имало нколко варианта за дестабилизиране на Югославия и един от тях включва и "нарочен" геноцид- масово преоблечени с юго. униформи шиптари палеха собствени села. Ползваха "живщит" от старци, жени и деца с/у сръбската артилерия! А западнАлите мъЕдий чакаха готови зад ъгъла ! Правеха атентати с/у сръбската цивилни за които не се съобщаваше по еврогейските медий а наказателната акция на сърбите я превръщаха в етнически прочиствания ! Беше много Безмислена война !
  • 81 Крали Марко

    4 3 Отговор

    До коментар #52 от "Георги Любенов":

    Извинявай но имаш гол. печатна грешка- за се чете и разбира-фащ а не Ру с и я !!! Не се излагай така!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Пияндуркин

    1 2 Отговор

    До коментар #71 от "Хмм":

    На парчета ще ти стане бутилката с евтина мастика или водка неграмотнико
  • 88 Митко

    1 0 Отговор
    Най голямата простотия е да използваш кухата си кратуна само за паспорт(лична карта).
  • 89 Кремлевский Карлик

    1 0 Отговор
    А дали има точка от територията на Иран , която не е в обсега на американските ракети?
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 ивчо

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "USMC":

    ясно какъв разбирач си, ютуб специалист. ето ти данни
    Самолетите на НАТО изпълниха общо 38 000 полета, 10 000 от които за бомбардировки и 2700 мисии срещу сръбската противовъздушна защита, по данни на алианса.На вечер от Авиано в Италия се е стигало до над 300 излитания, за какви два срещу един говориш. Лаик или по скоро си дървен философ.
  • 92 Аят

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "СССРМинета":

    Ха ха кравар мууу
  • 93 Джаро

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ххх":

    А ти кога СЪНУВА, че американците са подвивали ОПАШКИ!! Човек, не чети и не вярвай на лъжи и приказки от 1001 нощ!!
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Изненадан

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бай хой":

    А защо тоя велик МиГ29 няма спечелена битка срещу самолетите на тъпите некадърни кравари?
  • 96 Разбирач

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "Емо":

    Казваш, че сме българи и трябва да се подкрепяме, но като чета какво друго си написал си личи, че си обикновена мурзилка гласуваща за БСП.
  • 97 Любопитен

    2 0 Отговор

    До коментар #58 от "Ххх":

    Какво ви дават в психиатрията бе?Да не санякакви руски хапчета?Хептен ще изкрейзите.