Last news in Fakti

18 Септември, 2019 11:34 17 304 104

Недостижимата руска ракета X-101

  • русия-
  • ракета-
  • x-101

Ракетата има обсег, който не е достиган от Запада

Недостижимата руска ракета X-101 - 1
Снимка: Shutterstock

Руските военни разработват ракета с недостижим обсег на действие. Това заяви директорът на корпорацията „Тактическо ракетно въоръжение“ Борис Обносов, цитиран от Sputnik.

Новата ракета вече е преминал военни изпитания. Тя е известна като X-101.

Според експерта новата ракета е недостижима. Това може да е отговор, след като САЩ изпитаха нова ракета с обхват от 1000 км.

„Обсегът на X-101 е недостижим, за който и да е наш конкурент. Щом може да прави такива полети, за нас има възможности да подобрим тези характеристики.

Ние имаме техническа база, с която можем да се гордеем. Ние се съобразяваме с всички международни ограничения“, заяви Обносов.

Новата ракета била тествана в бойни сражения в Сирия. Тя позволява на руските военни да атакуват, без да се налага да изпращат самолети.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 35 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El chochone

    119 35 Отговор
    СЛАВА РОССИИ! :)

    Коментиран от #6, #7, #8, #9, #20, #92

  • 2 Сорософреник

    102 26 Отговор
    Сороснята, слагаите памперсите и пълненето да започне сега!
  • 3 Хрониките на Евразия

    32 108 Отговор
    Мисля си , че ракетата с недостижима далечина на полета ,ще се взривява там , където и ракетите с непредсказуема траектория , някъде около старта ..
    Още учени и специалисти , жените им ще им народят ..

    Коментиран от #28, #79, #97

  • 4 Съветофил

    38 95 Отговор
    СъвеЦките учени са открили безпрецедентно здрав материал, от който се правят главните ластици за изстрелване на рИкетата.Запада е в шоГ!Пентагона е на колиние!Еврупейцити са силно притисниени от рикетата докато се радват на слънцето в Монако, Ривиерата, гръцките плажове и т.н. а руснацити празнуват с Боярищник.
  • 5 ИЗКЛЮЧИТЕЛНО,

    23 71 Отговор
    ПРИМИТИВЕН И СКУДОУМЕН БГ РУСУФИЛИСТИЧЕН ТРОЛ.!
  • 6 БЪЛГАРИН

    31 75 Отговор

    До коментар #1 от "El chochone":

    Цитат от писмо на Васил Иванов Кунчев-Левски до Каравелов:
    “Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките.“ - В. Лъвский

    Коментиран от #26, #29, #32, #33, #35, #48, #75

  • 7 БЪЛГАРИН

    34 65 Отговор

    До коментар #1 от "El chochone":

    Цитат от Захари Стоянов:

    “Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….”
    и
    „Русия, нашата фатална освободителка, покровителка, славянската, братската, християнската и великата Русия, с която сме една вяра и една кръв! Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука… То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти!“

    Коментиран от #76, #93

  • 8 БЪЛГАРИН

    27 57 Отговор

    До коментар #1 от "El chochone":

    O, pycи, о вий бpoтя cлавянски,

    защо cте вий тyка?

    Зoщe cте

    дошли по полята балкански

    немили, неканени гости?
    ИВАН ВАЗАВ

    Коментиран от #40, #81

  • 9 ИЗКЛЮЧИТЕЛНО,

    17 44 Отговор

    До коментар #1 от "El chochone":

    ПРИМИТИВЕН И СКУДОУМЕН БГ РУСУФИЛИСТИЧЕН ТРОЛ.!
  • 10 гост

    24 55 Отговор
    На руснаците само пиене , оръжия и войни са им в болните глави ...
  • 11 Хрониките на Евразия

    16 49 Отговор
    Путинските вундервафли, "с непредсказуема траектория " ще ги преправят в ракети с "недостижима далечина ", главното , е "технологическата база" - слама и оборска тор , от които лепят ракетите , никога да не свършват .
    Ако пък не дай Боже свършат , всички русофили ще бъдат задължени да носят в технологичната база , бала слама и собствените си изпражнения технологичният процес никога да не свършва .. …

    Коментиран от #13, #42

  • 12 Бесен Язовец

    44 14 Отговор
    Руснаците отдавна могат да перкат от далече!
  • 13 хамсал

    13 9 Отговор

    До коментар #11 от "Хрониките на Евразия":

    Ако свърши суровината от теб ще взимаме!
  • 14 Плевнята

    22 10 Отговор
    Слава Роси и!
  • 15 Хроникьорчето

    33 2 Отговор
    Под подобни заглавия , свързани с Русия, Путин и руската военна техника , Свирчото е винаги дежурен ! 😂 .. болен мозък !
  • 16 Кореспондент

    12 36 Отговор
    Докато ракетата летяла над Сибирските ширини, великия вожд Джуджин открил нова рецепта за презадоволяване на нуждите на населението.Кюфтета от кал и сняг пържени в нафта поднесени със свежа брезова шума.

    Коментиран от #82

  • 17 Инджев

    19 11 Отговор
    За мен СССР беше първа родина сега е Русия!
  • 18 Ото Фон Бисмарк

    18 26 Отговор
    Никога не пречете на руснака да тества оръжия. Това е най-сигурният начин да загуби висши военни и водещи учени!
  • 19 Borislav Popov

    29 38 Отговор
    А бе, Факти, кога ще пуснете и някоя положителна новина за тъз пуста Русия ? Нешо там, че руснаците измислили някакво лекарство, което да лекува от тежки неизличими болести или нещо, че и в Русия пенсиите и заплатите са настигнали западните стандарти и хората там са заживяли и те достоен живот или друго нещо такова...) Ама не, всеки ден едно и също, Русия изобретила, я нова ракета, я нова супер бомба, все машини за убииства на хора и все недостижими и все без аналог ! То вашето бива, бива, ама бивол за мезе не бива, направо се оляхте.

    Коментиран от #22, #83

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 НАТО МИРО ТВОРЕЦ

    9 32 Отговор
    Тия направо се оляха в лъжи и халюцинации. Първо технически са още в 19-ти век и второ, нямат никаква нужда от "недостижими" фантасмагории. Като разположим ракетите си и в Беларус, ще могат да ги разглеждат с просто око по цялата си граница от Балтийско до Черно море. Ще им стане ясен термина "право мерене".

    Коментиран от #34, #84

  • 22 Бесен Язовец

    22 11 Отговор

    До коментар #19 от "Borislav Popov":

    Амерската кочина се стимулира да произвежда памперси с тези новини от РФ!
  • 23 Експерт

    11 17 Отговор
    Само не се знае след като бъде изстреляна къде ще падне.

    Коментиран от #45, #55

  • 24 ГАЛЕВ

    25 9 Отговор
    СЛАВА НА БРАТСКА РУСИЯ-ДОЛУ НА ДЖЕНДЪРИТЕ ОТ ЗАПАДА-ЕВРО-ГЕЙЦИТЕ НАПЪЛНИЛИ СЕ С ДЖАГАЛИ И ФАЩ УБИИЦИТЕ
  • 25 onq s konq

    6 14 Отговор
    Тези X101 не струват ас имам Е36! Нсли се сещате по широко сас шибедах и крило iS!

    Коментиран от #43

  • 26 Random

    26 14 Отговор

    До коментар #6 от "БЪЛГАРИН":

    Човек трябва да е напълно безграмотен или злонамерен, или и двете наедно, за да пришива на Левски думи, които той нито е писал, нито е изричал. Архилакеят не само пришива на Левски собствените си комплекси, ами и до припадък ги повтаря, и на народа ги натрапва, и обществото облъчва, и трови, и мами.

    Никога, никъде и по никакъв повод Левски не е произнасял, нито писал думите «който ни освободи, той ще ни пороби». Това е лъжа, и лъжа безусловна, отблъскваща и позорна. Позорна за този, който я произнася, тиражира и натрапва. Това е фалшификат, който плъзна из интернет от друг фалшификат — едно несъществуващо «предсмъртно писмо» на Левски, публикувано в блога «Бъзикилийкс» през 2008 г.

    Коментиран от #61

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 бат Рамбо е гей

    22 10 Отговор

    До коментар #3 от "Хрониките на Евразия":

    А камиларите и краварите имат пейтриът дето два дрона не можа да улови !
  • 29 Random - "из форумите"

    28 10 Отговор

    До коментар #6 от "БЪЛГАРИН":

    Една лъжа води след себе си друга. А една интрига плоди и вдъхновява други интриганти. Особено ако главният интригант се явява държавна глава.

    Няма да се учудя, ако утре, в поредното си русофобско словоизвержение, ничтожний Роско се «позове» и «аргументира» с още един скандальозен фалшификат. Той дефилира победоносно из интернет и пръска зловоние, аплодират го в захлас класически мошеници, полуграмотници, посредственяци, политически спекуланти, ужким историци, високонаративни протестъри, простосмъртни блогъри и фейсбукари, елитарни вувузелци и вувузелки, и прочее кириакстефчовци. Ето го този фалшификат: «Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй, то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките. В. Лъвский».

    Предупреждавам! И това е лъжа, измама и провокация! Такова писмо на Васил Левски до Любен Каравелов не съществува! И където го срещнете, възнаградете го с презрение! И фалшификата, и неговите възторжени почитатели!

    Няма да се учудя също, ако утре, в поредното си русофобско дуенде, ничтожний Роско изтресе и една друга лъжа, любима на гореспоменатите шарлатани. Тя се побира в две изречения: «Русия обеси Левски, защото отказал да стане руски шпионин. Палачът на Левски е коварният граф Игнатиев в престъпно съучастие с Найден Геров». Козните на Русия, коварството на руския граф и предателството на руския консул Найден Геров — дръжте злодейците, обесили Дякона! А султан Аб

    Коментиран от #31, #37, #38

  • 30 Ххх

    14 3 Отговор
    Ракетата Х 101 е крилата ракета от клас въздух земя с голям обсег - до 5500 км. Предназначена е основно за стратегическите бомбандировачи ТУ 160. Пък статията можеше да илюстрират с някоя малко по - достоверна снимка. А те, като гледам ракетата и струята от двигателите, предполагам че става въпрос за изстрелване на ПКР Гранит, която се води противокорабна крилата ракета. Руските щурмови подводници също са въоръжени с такива ракети, включително потъналата Курск, като основното предназначение на ракетата е борба с чуждите авионосни съединения.
  • 31 Random - "из форумите" - Продължение

    13 7 Отговор

    До коментар #29 от "Random - "из форумите"":

    А султан Абдул Азис нищо не подозира! Турция няма нищо общо с гибелта на Апостола, няма извънредна имперска комисия, която е следствие, прокуратура и съд едновременно, Али Саиб паша и Шакир бей са олицетворение на европейското правосъдие, а хаджи Иванчо Пенчович ефенди — светъл пример за подражание и наша национална гордост.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Българин

    17 5 Отговор

    До коментар #21 от "НАТО МИРО ТВОРЕЦ":

    XA XA XA а България е в 12ти век тука много сме напреднали.. Пълно е с идиоти и селяни (замираща и деградирала нация) защото нищо не правим като хората!!!
  • 35 Сесесере

    11 13 Отговор

    До коментар #6 от "БЪЛГАРИН":

    До тук 14 антибългарски руски трола са ти дали минус, едва ли някой българин мрази Левски!

    Коментиран от #41

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Българин

    14 22 Отговор

    До коментар #29 от "Random - "из форумите"":

    Руската безродна измет никога не е знаела българската история а само нейната фалшифицирана и редактирана от руснаците и техните слуги версия. И русофоби няма.

    Русофоб е термин, с който руските мерзавци наричат всеки, който се противопоставя на агресивните руски имперски интереси. Русофоб е всеки, който е против маниакалната идея, че руснаците са уникална и богоизбрана нация, имаща някаква особена мисия в света. Русофоб е всеки, който не споделя руското виждане, че света трябва да им се подчинява и да им лиже задниците. Така, че според руските примати целият свят, освен тях и техните слуги е русофобски.
  • 39 Borislav Popov

    8 14 Отговор
    Съюзмултфилм е приел най активно участие в разработването на тази нова и недостижима руска ракета, мултфилмчето ще излезе в най скоро време.

    Коментиран от #53

  • 40 Батиста

    17 4 Отговор

    До коментар #8 от "БЪЛГАРИН":

    Иван Вазов ...Тогава Столетов, наший генерал,
    ревна гороломно: „Млади опълченци,
    венчайте България с лаврови венци!
    на вашата сила царят повери
    прохода, войната и себе дори!“
    При тез думи силни дружините горди
    очакват геройски душманските орди
    бесни и шумещи! О, геройски час!

    Коментиран от #62

  • 41 манго що не пасеш овцете

    14 4 Отговор

    До коментар #35 от "Сесесере":

    Ботников - захлеби ли за днес ? Два бота с 16 псевдонима тролят за обора !

    Коментиран от #46, #47

  • 42 Чи Май Фаче

    14 3 Отговор

    До коментар #11 от "Хрониките на Евразия":

    Кажи нещо за пейтриъта на камиларите ?! Дадох 100 милиарда на говедарите за тоз дет духа !
  • 43 LOL

    7 5 Отговор

    До коментар #25 от "onq s konq":

    Tвоята ракета Е36 е малко по-бавна от моята E60
  • 44 Само питам

    6 5 Отговор
    защо вица написан на руски го изтрихте а #1 Слава Росии не?

    Коментиран от #95

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Що не си ебеш

    2 9 Отговор

    До коментар #41 от "манго що не пасеш овцете":

    Майката , нещастник!

    Коментиран от #49, #56

  • 47 СссереМ

    7 10 Отговор

    До коментар #41 от "манго що не пасеш овцете":

    E то само аз пиша тука защото обичам България! Hе като другите национални предатели, тия дето славят прусия са само комунисти, те мразят държавата и националните герои, мразят Eвропа и Aмерика, мразят и различните и 3 тия пол!

    Коментиран от #58, #85

  • 48 Катя Филипова

    15 3 Отговор

    До коментар #6 от "БЪЛГАРИН":

    Що не си навиваш жичките и да вадиш някой лев ами съ прайш на българин...

    Коментиран от #52

  • 49 манго що не пасеш овцете

    9 1 Отговор

    До коментар #46 от "Що не си ебеш":

    Aз знам че ти първо си го правил и знаеш как става ! Eй жалък човек си с жалък живот като салам и всеки ден пасеш роднините ти по асфалта! xa-xa xa-xa
  • 50 РЕШЕТЕ

    12 2 Отговор
    ОТКРОВЕНО КАЗАНО ЧЕТА МНЕНИЯТА И СЕ ВЪЗМУЩАВАМ.
    АЗ СЪМ ВЪЗРАСТЕН ЧОВЕК ЖИВЯЛ ПРЕЗ ТРИТЕ ИСТОРИЧЕСКИ ЕПОХИ НА БЪЛГАРИЯ:
    1/ До 9,09,1944
    2/ОТ 9,09,1944 до 1989
    3/ОТ 1989 до днес.
    ПРИВЪРЖЕНИ СЪМ НА ДВА ПРИНЦИПА:
    1/ ЕДНА ДЪРЖАВА Е ТОЛКОВА ПО БОГАТА КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИМА ВОДЕЩИ УНИВЕСИТЕТИ НА ЧЕЛНИ МЕСТА В СВЕТОВНИТЕ КЛАСАЦИИ
    2/ КОЛКОТО ИМА ПОВЕЧЕ ОБРАЗОВАНИ ГРАЖДАНИ С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ
    СТАНДАРТА НА ЖИВОТ НЕ Е ФУНКЦИЯ ОТ И НА ПАРТИИНИ ПРИСТРАСТИЯ
    ОГЛЕДАЙТЕ СЕ В КАКВА ДОЛНОПРОБНА СРЕДА ЖИВЕЕМ:
    1/ ПАРТИЙНИ ПРИСТРАСТИЯ С МАТЕРИАЛЕН ПРИВКУС
    2/ НЕГРАМОТНИ МАЛЦИНСТВА КОИТО СКОРО ЩЕ СА МНОЗИНСТВА
    3/ ИНТЕЛЕГЕНТНАТА ЧАСТ ЗАВЪРШВАЩИ СРЕДНОТО СИ ОБРАЗОВАНИЕ И ЗАМИНАВАЩИ БЕЗВЪЗВРАТНО ВСЕКА ГОДИНА ДА СЛЕДВАТ В ЧУЖБИНА
    РЕШЕТЕ КОЙ ОТ ТРИТЕ ПЕРИОДА Е НАЙ ДОБЪР ? ! !

    Коментиран от #86, #98

  • 51 Грую😊

    5 5 Отговор
    Стойчев, русофилска путка. Нали не е готова бре миндил
  • 52 оня

    7 0 Отговор

    До коментар #48 от "Катя Филипова":

    Mоля не се сърдете на тукашния трол, той обича да цапа с пропаганда, копира дори никове и постоянно пише някакви измислици. Hяма смисъл да се вържете на неговите фантазии в които няма и едно доказателство !
  • 53 Долче густо

    5 0 Отговор

    До коментар #39 от "Borislav Popov":

    Ало - метереолога - днес ще гърми или само ще се святка бе ?
  • 54 Хрониките на Евразия

    3 3 Отговор
    искам това да е касетъчна бомба която да достига до стратосферата \\\защото от такива бомби има най много жертви\\ представете с колко невинни хора ще пострадат

    Коментиран от #57

  • 55 Фърфуй

    5 2 Отговор

    До коментар #23 от "Експерт":

    Ще падне директно в бялата колиба на рогатите !
  • 56 манго що не пасеш овцете

    3 4 Отговор

    До коментар #46 от "Що не си ебеш":

    Щото съм при твойта бе чобанче!
  • 57 агент 00

    5 2 Отговор

    До коментар #54 от "Хрониките на Евразия":

    То тя да се изцопа насред обора па колко са невинните и колко виновните друг ще ги смята .
  • 58 прост галфон си

    10 6 Отговор

    До коментар #47 от "СссереМ":

    Че кой ти пречи да мразиш Прусия бе овчи ? А Меркел мразиш ли я ? А телешки бели бъбреци обичаш ли ?
  • 59 Анонимен

    5 12 Отговор
    Пияните мypзилки не могат да си опазят нито ядрените оръжия нито биологичните такива. За тях е очень харашо да тестват ядрени оръжия в града чрез пияни на 6 промила учонье.А сега взеха да им гърмят и биологичните. Нямат какво да се лъжем в цяла Русия извън големите им градове нямат какво да ядат и е пълна шмрад мизеерия и наркомания защото болното жужде все оръжия са му в маленкая кратунка.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Анонимен

    6 10 Отговор

    До коментар #26 от "Random":

    Тоз който ни освободи, той ще ни и пороби.

    Тези думи съм ги учил като ученик от ,,правлните" учебници по история от онова ,,хубавото" време.

    Коментиран от #63, #87

  • 62 Анонимен

    3 11 Отговор

    До коментар #40 от "Батиста":

    Грабвайте телата някой се изкряска и тролове руски хвръкнаха завчаска,И подлогите руски тръпнат като невидели, някой да ги замерва с русофили умрели.

    Коментиран от #90

  • 63 прост галфон си

    11 6 Отговор

    До коментар #61 от "Анонимен":

    Учебниците жендърскили бяха бе охлюв ? Бе ти много си бил умен бе ???

    Коментиран от #64

  • 64 Анонимен

    6 7 Отговор

    До коментар #63 от "прост галфон си":

    Понеже е явно, че не притежаваш достатъчно интелект да разбереш какво съм написал ще ти обясня.Учебниците бяха на издателство Просвета от 1983-та година.

    Коментиран от #65, #88

  • 65 много си прост бе галфон

    9 3 Отговор

    До коментар #64 от "Анонимен":

    За интелект не ми говори - няколко класи над тебе съм. А за учебниците лъжеш като копанарка. Тия приказки излязоха към 2010 година от И Инджев и сие !!!

    Коментиран от #68

  • 66 Хрониките на Евразия

    3 8 Отговор
    В Русия много работи са недостижими - пътища ,
    медицина, образование, пенсии, заплати ......
    А тука , някаква си ракета ..голямата работа .

    Коментиран от #89

  • 67 Грую

    5 2 Отговор
    Айде де! Ей го де е през Черно море. Мятайте една в Народното събрание, че без вас явно пак не можем да се освободим!

    Коментиран от #72

  • 68 Borislav Popov

    4 5 Отговор

    До коментар #65 от "много си прост бе галфон":

    Попрочетах ти тук таме коментарите и ми стана ясно, че по просто парче, няма от тебе тук.

    Коментиран от #70

  • 69 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    4 1 Отговор
    И всьо будет ХУБАВЙО ?

    Коментиран от #80

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 eddim

    5 1 Отговор
    Вероятно лош превод Гугъл на доста стара статия. Въпросната ракета съвсем не е нова и вече е използвана в Сирия. От ноември 2015 -та до септември 2017 е използвана няколко пъти, като Ту-160 и Ту-95 са изстреляни повече от 50 ракети.
  • 72 Българин

    4 8 Отговор

    До коментар #67 от "Грую":

    Доброволният руски роб и Господ не може да го освободи!

    Коментиран от #94

  • 73 Бай хой

    9 2 Отговор
    Иван Вазов
    — Мамо, мамо, я ги виж!

    — Що е? — Идат, погледни ги.

    С пушки, с саби… — Що стоиш?

    Скоро, чедо, поздрави ги!

    Тях ги бог прати насам,

    да помагат, чедо, нам. —

    И детето дава крушки

    на солдатите без страх

    и крещи на тях:

    здравствуйте, братушки!



    Генералът кат орел

    ескадроните повежда,

    а орачът се запрел

    и омаян ги изглежда:

    чини му се, че е сън…

    Изведнъж с туптенье, с звън

    приближават кат вихрушки.

    Той си шапката свали

    и ги поздрави:

    здравствуйте, братушки!



    Шипка! Шипка! Гръм се чуй.

    Гурко мина планините!

    Радост, чудо беше туй!

    И на Тракия момите

    срещат храбрите борци

    и покриват със венци

    техни глави, коне, пушки…

    И кат стискат им ръце,

    викат от сърце:

    здравствуйте, братушки!



    Как са горди тез момци!

    Един казак варди, гони

    хиляди злодей, крадци —

    цели турски легиони.

    И народа с лик засмен,

    като гледа вече в плен

    тия полкове хайдушки,

    на казаците добри

    тъй благодари:

    здравствуйте, братушки!



    Русе, 1878
  • 74 много просто говедо си

    7 1 Отговор

    До коментар #70 от "Хрониките на Евразия":

    А с езика как си ма овца.
  • 75 Гошо

    8 1 Отговор

    До коментар #6 от "БЪЛГАРИН":

    Може ли конкретно да каже къде точно Левски е писал това
    Макар че 3 март го докара точно "казашкия ботуш " а не фатасмагориите на Левски още по малко пък на Ботев

    Коментиран от #96

  • 76 Гошо

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "БЪЛГАРИН":

    Е точно него Захари Стоянов е имал предвид Алко Константинов в "Бай Ганьо журналист "
  • 77 NikNay

    3 1 Отговор
    Мисля, че е време модератора да въведе опцията едно IP, една регистрация едно потребителско име за да отпаднат троловете, спамерите и копирачите на чужди никове !
  • 78 ПЕНКО

    5 1 Отговор
    КЪДЕ С РАКЕТИ СРЕЩУ ГОСПОДАРСКАТА ДОМИНАЦИЯ НА ЦИОНИСТКИЯ СЕМИТСКИ ДОЛАР БЕ ????? ОБЕДИНЕТЕ СЕ И СМАЧКАЙТЕ ДОЛАРА И НЯМА ДА ИМА НУЖДА ОТ РАКЕТИ !!!!!!!!!!!
  • 79 Не ти се отдава

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хрониките на Евразия":

    мисленето,а вижда се и четенето,както и възприемането на информация. В текста горе пише......новата ракета е била тествана в бойни сражения в Сирия............без да се налага използването на самолети. Преди да пишеш простотии помисли ако въобще можеш върху този абзац.
  • 80 Драскача на статията не е час!

    1 1 Отговор

    До коментар #69 от "СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !":

    https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Х-101
  • 81 А бе предател

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "БЪЛГАРИН":

    дето навираш тези простотии,кой дойде в края на краищата и си проля кръвта тук за да пишеш сега простотиите си цървул съдран. Левски ли освободи България сам,или Захари Стоянов. Ами не. Не може на Дякона да му се отрекат качествата и борбата за самоосвобождение от турско,но историята показа нещо съвсем различно,и опроверга и него и З. Стоянов.
  • 82 Тъпчо явно си

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Кореспондент":

    доста не осведомен,защото сутринта дадоха по региони колко се отделя от заплата за битови нужди/ток,вода,газ,наем и т.н./,аз бях шокиран от 10 до 20% в зависимост от региона,а не като при нас повече от половината заминават за битови нужди. Та кюфтета от въздух примесени с фин прах може да ядем ние,но не и те. Бях там и видях за какво става на въпрос и простотиите писани от този род въобще не отговарят на истината.
  • 83 Ама това че

    3 1 Отговор

    До коментар #19 от "Borislav Popov":

    ти не си осведомен,а захлупен не са ти виновни Факти,а твоята тъпота. В тази връзка най-добрият неврохирург руснак разбира се днес си е получил световната награда в Австралия. Който търси намира,а който е тъп си остава такъв.
  • 84 Ха разположете ги

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "НАТО МИРО ТВОРЕЦ":

    първо в Белорус/може ама в ремаркето на трактор "Белорус"да ги разположите/,което няма как да стане и тогава ще видим мерника ви колко е прав,но да не се окаже,като крив макарон тоз ваш мерник, и да ви уцели голият задник.
  • 85 Ало неграмотен

    3 2 Отговор

    До коментар #47 от "СссереМ":

    Прусия е старото име на Германия,не бъркай двата щата,мисли с това,което е между ушите ти,не да си като на бензиноколонка,каквото ти влеят.
  • 86 Браво за коментара

    4 1 Отговор

    До коментар #50 от "РЕШЕТЕ":

    рядко се срещат такива,аз съм от хората живяли и възпитавани в т.нар втори период,а когато дойде третия си мислех,че лошото от предния ще се изчисти,и ще стане по-добре,а то точно обратното на това се случи,и за това отиваме на изчезване.
  • 87 И от кое е това

    1 1 Отговор

    До коментар #61 от "Анонимен":

    правилно време,може би си учил преди 1878г. Звучиш смешно ,поне не се излагай.
  • 88 Извинявай но

    2 1 Отговор

    До коментар #64 от "Анонимен":

    ти явно си учил по собствено написани учебници,защото аз също съм учил по малко преди написани от това време и от него време и такова не съм срещал да пише,а бях отличен ученик със заслужено написани оценки,а не "по милост". За мен ти нещо много си се объркал.
  • 89 Пишеш за неща

    3 1 Отговор

    До коментар #66 от "Хрониките на Евразия":

    за които не си сигурен че са така,и написаното от теб е откровена лъжа,и сигурно имаш предвид България в момента,защото така написаното е характерно точно за България в този момент.
  • 90 Бай хой

    6 0 Отговор

    До коментар #62 от "Анонимен":

    Ами действително русофилски са биле труповете летяло от Шипка. Предатели русофоби и джендери не с се сражавали за свободата на България. Те са се присъединили към керваните бягащи към Анадолка от казашкия ботуш. Патриотите русофили са се сражавали рамо до рамо с братушките.
  • 91 Асан Чантаджиев

    4 1 Отговор
    Малка държава,а толкова много боклуци!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 селянин 1

    2 1 Отговор

    До коментар #72 от "Българин":

    А бе,то и мелез..да си,не е лесно,да се чудиш,кой поробител,пра пра баба ти,е приела с отворени обятия в одаята си..
  • 95 Само отговарям

    1 0 Отговор

    До коментар #44 от "Само питам":

    Щото си със забавено мислене и трудно вдяваш 2 и 2...разбра ли..?
  • 96 Николай

    1 0 Отговор

    До коментар #75 от "Гошо":

    Няма да ти отговори,Гошо..! Тоя ръб става само да си поства копираните си глупости и си мисли че ако остави повече коментари хората ще го вземат за умен :) Прости хора,опитващи се да замажат очевидната истина за историята ни. Това представлява и тоя .
  • 97 Пиркс

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хрониките на Евразия":

    Не бе, не, че се заяждам, ама броиш ли си минусите или за това не ти се плаща?
  • 98 Със Русия трябва да вървиме само

    3 0 Отговор

    До коментар #50 от "РЕШЕТЕ":

    Западни и Европейски Ценности НЯМА. Тяхните ценности са Идеологическа Концепция/пропаганда/ за прикриване на тяхните Политически, Икономически и Военно политически ЦЕЛИ. Днес да се воюва става скъпо, рисковано и неизгодно затова се прилага " стръв" - ЦЕННОСТИ. Уж че са за всички нас а в същност нас там ни НЯМА. Ценностите са само за тях защото в същност в сила е онова което никой ама абсолютно никой не пише и не споменава , а то е че Западните Ценности е ярко изразен ГЕО - ПОЛИТИЧЕСКИ РАСИСЪМ. Живота на араби , Източно Европейци и славяни не се щади и жали както от Европа тъй за САЩ. Те се считат за Висша Каста , Превилигирована Нация а ние консумативен материал за обслужване. Същото звучеше и 1939та - "Фойчланд Юбер След" . Историята е най-добрият учител , но има най - калпавите ученици които днес са ПОЛИТИЦИ ! Туй от мен старче ! Бъди здрав и силен за да преглътнем гаврата ! Слава России !

    Коментиран от #99

  • 99 Със Русия трябва да вървиме само

    4 0 Отговор

    До коментар #98 от "Със Русия трябва да вървиме само":

    да се чете : " Дойчланд Юбер Алес !" И правеха абажури от хюмен кожи ! Фриидом, либерализъм, демокрация , плурализъм е разграждане на кошарата и затриване не стадото. Шведите легализират КАНИБАЛИЗМА. Господ Бог поругахме . Имам опасението че и Дявола ще се отврати от нас. Утре някой ще заплоди и майка си ! Свинята дето е свиня спазва Божият закон - с кого и кога за да има потекло а ние паднахме с тези Западни ценности по -ско от свине !
  • 100 Докато я има Русия значи има Господ Бог

    2 0 Отговор
    Днес морала е в Църквата а тя е в Русия ! Да хранит Господ Бог Россию и нас.
  • 101 Дръндар

    1 2 Отговор
    Когато през юли 1969 САЩ кацнаха на Луната партийните секретари запецнаха и не знаеха какво да "обясняват" на подопечните от съответните анджаци ! Минаха години, и ето ,че се сетихме: като не можем да пратим хора на Месечината ще кажем ,че американците са ни излъгали ШЕСТ ПЪТИ , че успешно са кацали там и после са се връщали ! В момента търсим реванш ,ама във военната област ! Само ,че чичо Сам не спи ,а внимателно ни наблюдава ! А ние сме отворили огромна уста и бълваме хвалебствия.! Това си е чист онанизъм !

    Коментиран от #103

  • 102 681

    2 0 Отговор
    мосфилм
  • 103 Каун скашкан !

    2 1 Отговор

    До коментар #101 от "Дръндар":

    Те видяха Луната в студията на Холивуд - кината. На Казахстан ги изнасят на ръце от капсулата а на Холивуд филмите махат на Никсън усмихнати " свежарки"! Ти лапаш червея като блатски шаран и ще свършиш на тиган. Шаран !
  • 104 Юрош на маслините

    1 0 Отговор
    Много бях притеснен. Вчера нямаше нищо за ново руско оръжие чудо, ама като видях днеска и сърце ми дойде на място ! Ура другари !
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания