Last news in Fakti

18 Септември, 2019 17:22 1 273 3

Тръмп назначи нов съветник по национална сигурност

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • робърт о брайън

Робърт О'Брайън получи поста

Тръмп назначи нов съветник по национална сигурност - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Президентът на САЩ обяви, че Робърт О'Брайън е новият съветник по сигурността, съобщи Fox News.

Той ще заеме поста на Джон Болтън. Болтън беше освободен в началото на този месец.

„Радвам се да обявя Робърт О'Брайън за новия съветник по национална сигурност. Досега той беше най-успешния в историята специален представител на Държавния департамент по въпросите със заложниците. Работя с него отдавна. Той ще свърши страхотна работа“, заяви Доналд Тръмп.

Тръмп освободи Болтън, заради противоречия по международната политика. Има информации, че държавният секретар Майк Помпео може да съвмести двата поста. Все пак О'Брайън заема поста.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лора, внимавай...!!!!

    1 2 Отговор
    Добър избор е направил, тъй изглежда доста сериозен човек за този пост...!
  • 2 Borislav Popov

    0 2 Отговор
    Забелязвам, че този " проруски" вестник пише 5х повече за Тръмп и САЩ от колкото за Русия и Путин! И от време на време за АтланТисъюз и АтланТиЦенности! Има ли в България движение " Америкофили и - фон и?
  • 3 Иван

    0 0 Отговор
    Същия боклук.