Last news in Fakti

18 Септември, 2019 21:22 2 277 19

Куршум, изстрелян на полигон, рани мъж в двора на църква

  • полигон-
  • куршум-
  • църква-
  • румъния

Раненият е опериран по спешност

Куршум, изстрелян на полигон, рани мъж в двора на църква - 1
Снимка: Shutterstock

Опасен инцидент в Румъния, който за щастие завърши без жертви. Куршум улучи мъж в двора на църква по време на военно учение наблизо.

Полицейски отряд тренира стрелба с различен вид огнестрелни оръжия на полигон в района на Горж. Един от изстреляните куршуми се отклонява и уцелва в главата местен жител, който в същото време е в двора на селската църква.

Раненият е опериран по спешност в болницата в Крайова. По чудо оловото не е засегнало жизненоважни функции на ранения. Местните жители недоволстват, защото не са били предупредени за учението. От полицията се извиниха за инцидента, предаде Би Ти Ви.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това е бил божи знак!

    3 6 Отговор
    Човека е нямал никаква работа в двора!

    Коментиран от #3

  • 2 Ал та фанах Атаопънах

    16 1 Отговор
    Румънците са егати пичовете, стелбище точно до църквата, ей затова са по-напред от нас.
  • 3 Нафарфорий

    8 5 Отговор

    До коментар #1 от "Това е бил божи знак!":

    Бил е грешен,Чадо да го ева
  • 4 И ако са били

    13 1 Отговор
    предупредени за учението, какво са щели да направят? Ще ходят на църква с каски и бронежилетки ли?
  • 5 ти да видиш

    4 3 Отговор
    И после: нямало карма.
  • 6 Borislav Popov

    4 13 Отговор
    Вчера в Русия, двама руски гвардейци бяха сгазени от БТР по време на учения и никой нищо не рече, а тук заради един случаен куршуи, световна новина правите.

    Коментиран от #7

  • 7 Хаджи хаджи Българин

    2 8 Отговор

    До коментар #6 от "Borislav Popov":

    Е какво искаш да кажем? То това в матюшката си е ежедневие. Все едно да ни информират всеки път като залязва Слънцето.

    Коментиран от #8

  • 8 Borislav Popov

    3 10 Отговор

    До коментар #7 от "Хаджи хаджи Българин":

    За ежедневието си прав дядо Хаджи ! Ето, тази внчер в московското метро, едмн тамошен полицай, застреля свой колега и никой нищо не казва тук за това произшествие, което е къде, къде по голямо от това румънското...) Сакън, тук все гледат да не развалят настроението на местната проруска аудитория, рублерастнята.

    Коментиран от #9

  • 9 Луд

    12 1 Отговор

    До коментар #8 от "Borislav Popov":

    Ти от къде ги научаваш тези неща бе,братко луди.Уж мразиш Русия пък знаеш повече информация за тази държава от русофилите.За това или трябва да получаваш пари или трябва да си по луд от мен.Между другото на всеки твой коментар давам минусче.Ако някъде съм пропуснал моля да ме извиниш.

    Коментиран от #10, #11

  • 10 Borislav Popov

    3 12 Отговор

    До коментар #9 от "Луд":

    От къде ги знаеш, от къде ги знаеш ?? Интернет си имаш бе, каскет, чети бе, РИА - Новости, Лента -ру, Интерфакс, ИТАР- ТАСС, Газета ру....Малко ли ти са ? А твоите минусчета са ми през пистолета, честно ти казвам ако щеш и по 10 минуса ми слагай наведнъж.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Луд

    10 1 Отговор

    До коментар #11 от "Borislav Popov":

    А защо обиждаш или това са Евроатлантическите ценности.И как може човек който не обича Русия да чете такива сайтове.Казваш ,че съм русофил ,а аз само едното от тези го знам,другите не съм ги и чувал дори.Кажи сега пари ли взимаш или си куку

    Коментиран от #13

  • 13 Borislav Popov

    1 8 Отговор

    До коментар #12 от "Луд":

    Куку си ти, освен това и си неграмотен, не можеш да схванеш и два реда от това което съм ти написал, повтарям пак за по бавноразвиващите - Не мразя Русия бе, каскет, затова и чета и се интересувам от тамошния живот и от тамошните проблеми, а вас ви мразя, тукашните русуфилски продажни душици.

    Коментиран от #14

  • 14 Луд

    8 1 Отговор

    До коментар #13 от "Borislav Popov":

    Интересно ми е какво работиш.

    Коментиран от #15

  • 15 Borislav Popov

    1 6 Отговор

    До коментар #14 от "Луд":

    Не работя, на пенсия съм !

    Коментиран от #16

  • 16 ЛудЛ

    8 2 Отговор

    До коментар #15 от "Borislav Popov":

    Почват да се изясняват нещата.А може ли да ви попитам какво сте работили.
  • 17 Бг журналистика

    0 0 Отговор
    И защо военно учение, пък полицейски отряд? Крайно време е да има регистър за журналистически простотии.
  • 18 Брййй

    2 0 Отговор
    Епа оня ,, спасителя,, що не го спаси тоя човечец, дошъл да му се помоли, а еврейския отцепник му дал оловен подарък....
  • 19 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Стрелбището може да не е близо до черквата, ама белята като ще стане - става.Служих в ВП 70400 Черноморец,Бургаско. Стрелбището ни бе някъде по средата на полуострова, който е преди селото. Казваха му "Акин"- сега чета, че по името на крепост някаква е "Акра". Преди да подпукаме "Калашника", ни дадоха за тренировка "Манлихери".Дълга цев - като копраля. Патронът голям, гилзата и тя, - куршума дълъг почти два пръста, ако не и по-вече. Бие - майка плаче ! Стреляме по посока къмАтия - по-скоро към Бургас. До там вода почти 13 километра. ОБАЧЕ оня дългия куршум като рикошира, знам ли от къде, с много зловещ звук се изнася в неизвестна посока. Приблизително на 3 000 метра/3 км./ източно от село Атия човек си копае лозето и куршум го удря в рамото !? Оттървал се с малка рана и голяма уплаха. Хвърлил мотиката и беж - да го няма..... Специалисти от МНО и МВР идваха, разбраха точно от кое оръжие е изстрелян куршума и точно от кой войник. Естествено, че не казаха кой е войника - той вина няма. Така че оръжие ли е - мамка му, само ядове с него.........Нали има приказка, че пушката, на 100 години един път гърмяла , както стои празна в ъгъла на стаята!!
Новини по държави: