Last news in Fakti

20 Септември, 2019 19:10 1 520 2

Споразумение между ЕС и Великобритания е възможно

  • великобритания-
  • споразумение-
  • ес

Стивън Баркли позитивен след срещата с главния преговарящ на ЕС

Споразумение между ЕС и Великобритания е възможно - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Британският министър за излизането на Великобритания от ЕС Стивън Баркли заяви, че има напредък в преговорите с Европа, съобщи The Telegraph.

Той говори след среща с главния преговарящ от страна на ЕС Стивън Барние. Те са уговорили среща между британският премиер Борис Джонсън и председателят на Европейския съвет Доналд Туск на Съвета на ООН.

„Мисля, че и двете страни иска да постигнат споразумение. Ние работим усърдно по това и вече напредваме. През следващата седмица преговорите продължават. Споразумението е постижимо“, заяви Баркли.

Преговорите ще бъдат възобновени с концепции и предложения на Великобритания. Първата задача е да се избегне твърда граница в Ирландия.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Без твърда

    2 4 Отговор
    граница в Ирландия споразумението ще е пагубно за ЕС.

    Коментиран от #2

  • 2 Йосарян

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Без твърда":

    Това е интимната идея! EU се провали. Не забравяй изр. което закопа Европа. Бежанци добре дошли. Почвата за война е готова, само искра трябва. Било то и фалшива, както винаги.
Новини по държави: