26 Септември, 2019 18:50 1 080 1

20 загинали при земетресение в Индонезия

  • жертви-
  • индонезия-
  • земетресение-
  • трус-
  • загинали

Повредени са десетки сгради

20 загинали при земетресение в Индонезия - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Най-малко 20 души са загинали, а 107 са били ранени при силно земетресение с магнитуд 6,5 по Рихтер, което разтърси източната част на Индонезия, предаде DPA, като се позова на властите.

Повредени са десетки сгради. Около 2000 души са били принудени да напуснат домовете си.

Трусът е станал на дълбочина от 29 километра, с епицентър на 36,9 километра североизточно от град Амбон, съобщи Геоложкият институт на САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Учуден

    3 1 Отговор
    Пак са малко загиналите като им знам строителството като преди години голямото земетресение в Турция на снимките показаха нещо като къщи строени с камъни един върху друг нахвърляни почти без разтвор и после били паднали ами нормално като са по кекави от кукушарника на село дето съм го правил за него гарантирам че няма да мръдне и по 20 цяло по Рихтер