3 Октомври, 2019 07:58 5 464 38

Путин: Недостойно е да се използват деца

  • грета тунберг-
  • петрол-
  • нефт-
  • владимир путин

Президентът на Русия заяви, че не споделя възторга от речта на шведската активистка Грета Тунберг

Путин: Недостойно е да се използват деца - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че не споделя възторга от речта на шведската активистка Грета Тунберг, предаде ТАСС.

"Когато някой използва деца за свои интереси, това е достойно само за осъждане", каза Путин и допълни, че фактът, че подрастващите обръщат внимание на проблемите на деня е правилно.

"Никой не е обяснил на Грета, че съвременният свят е сложен и многообразен, развива се бързо и хората в Африка и в много азиатски страни искат да живеят на същото ниво, както в Швеция. А как да се постигне това? Да ги накараш да използват слънчевата енергия, която в Африка е достатъчно? Някой обясни ли какво струва това?", заяви Путин.

Той подчерта, че нефтът е източник номер едно в световния енергиен баланс и ще запази предимствата си в близките 25 години, макар и дялът му да намалее, а този на възобновяемите енергийни източници да нараства. При това технологиите за възобновяемите енергийни източници са слабо достъпни за развиващите се страни, но "хората искат да живеят, както в Швеция. Отидете и им обясните, че следващите 20-30 години те и децата им трябва да прекарат в бедност".

Путин: Недостойно е да се използват деца

Руският президент заключи, че проблемът трябва да се решава максимално професионално, макар емоциите да са неизбежни.

"Сигурен съм, че Грета е добро момиче и е много искрена, но възрастните не трябва да подвеждат децата в крайни ситуации, трябва да ги опазят от излишни емоции, които могат да разрушат личността", каза още стопанинът на Кремъл


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 34 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Име

    110 6 Отговор
    В Русия е забранено участието на деца в релкамни клипове за да не манипулират мнението и желанието на другите деца.
  • 2 Сесесере

    7 128 Отговор
    Грета е проект на Путин , как само се прай на луд наглеца!

    Коментиран от #5, #6

  • 3 Ангел Джамбазки

    16 63 Отговор
    Велик е султана, много е велик! Снощи пихме двама от неговия ибрик! Прасках го отзадя, праскаше ма и той! Юруш си крещяхме готови за бой! После сме заспали в моето легло! Сутринта разбраха в цялото село!Червено вино снощи пих, в ибрика на султана! И устните ми още смърдят, от чепа на Ердогана! Не бих желал дори, на нашто Айше козата! Щом чувам зад гърба ми да плющят, на бай Реджеп яйцата!
  • 4 Гилбърт

    112 10 Отговор
    Браво адмирации за Путин много хубаво и го каза човека, на 100/ и го обясни проблемът е че тя няма как и с какво да го разбере инък главата и е огромна като питка е но явно празна.

    Коментиран от #17

  • 5 Гост

    59 2 Отговор

    До коментар #2 от "Сесесере":

    Ти, болния, не почиваш ли понякога? Дай да прочета поне една статия с коментари, без да демонстрираш заболяването си публично, а?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Хрониките на Евразия

    14 46 Отговор
    А нима е достойно да използва нашите бавноразвиващи се, за своята пропаганда в България ?

    Коментиран от #9, #11

  • 8 Наблюдател

    14 70 Отговор
    Връх на наглостта е, джуджето, което си е направиле путлерюгенд и промива мозъците на децата от най-ранна детска възраст да говори, че е недостойно да се използват деца!
  • 9 Хаджи Минчо

    52 5 Отговор

    До коментар #7 от "Хрониките на Евразия":

    По себе си ли съдиш бе охлюв ?Бай сорос де ви намира такива "умни и красиви "??? В някое училище за умствено изостанали ? Или сте му се паднали от томболата ???

    Коментиран от #12

  • 10 Изумен и шокиран

    6 22 Отговор
    Е нали е психично болно момичето, колко трябва да е тъп някой, за да дава съвети на психично болен? И това го правят уж умни и интелигентни хора.
  • 11 СссереМ

    16 9 Отговор

    До коментар #7 от "Хрониките на Евразия":

    Чи кво муй недостойното, ние си получаваме паричките от козяк и с тъпотиите си правим реклама на Путин.
  • 12 Хрониките на Евразия

    5 29 Отговор

    До коментар #9 от "Хаджи Минчо":

    Ако не беше бавноразвиващ се , нямаше толкова тъпо да си признаваш , че водиш антибългарска пропаганда Мунчо 😂

    Коментиран от #34

  • 13 гост

    12 46 Отговор
    Другаря Путин май си въобразява , че никой не е наясно , че петрола се употребява предимно в северните страни , включително неговата собствена , която потребява нефт колкото половин Африка !! Щото в Африка петрол се потребява само за транспорт , а всички знаят колко автомобила имат африканците !! За разлика от тях Раша само за отопление ползва петрол колкото за половин Африка !! И Африка и въобще цялото южно полукълбо са най-малко потребяващите петрол !! Та да не се оправдава с "бедните африканци" , а да си каже , че ще умре от глад , КОГАТО света се откаже от него , а това ще е много по-скоро , отколкото той се надява !!

    Коментиран от #16, #18

  • 14 Баба Ванга

    9 40 Отговор
    Свето ке стане по добър когато Владимир Владимирович легне до Владимир Илич в мавзолея!

    Коментиран от #19

  • 15 Глобалиста

    35 5 Отговор
    Тази защо изглежда като малоумна и недоразвита мозъчно?

    Коментиран от #32

  • 16 Пилотът Гошу

    42 2 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    Кажи сега за Меркел, тя също не е съгласна с малката пикла. Въобще какво подскачате? Една спонсорирана пикла дрънка по медиите, все едно това върши работа... Кларксън правилно я попита защо е отишла с 10 милионна яхта с дизелов двигател, а не е ползвала чистата сила на вятъра... Ти що си в нета и ползваш благата на гадната цивилизация? Я бързо спирай тока и почвай да гледаш овце, зимата да се топлите, че дървата хем цапат, хем унищожаваш природата...
  • 17 туриста

    9 19 Отговор

    До коментар #4 от "Гилбърт":

    Аз само да кажа на др. ПУТИН и русофилите..... -
    Никой не ВИ Е ОБЯСНИЛ, че съвремення свят е сложен - има клика от хора с трилиони в сметката, които не пускат кокала!!!! Та точно те искат всичко за себе си и им дреме за останалите и природата... Ще го носят в отвъдното.... Примери колкото искаш: Путин, Ким чен УН, Тръмп, Буш.... мислете преди да възхвалявате самозабравили се смъртни.

    Коментиран от #20, #23

  • 18 онзи

    20 3 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    И Вие сте като онези от Африка и Вие не ползвате петролза отопление.Зимата на духалка,като дойдат гости климатика на шест за 3-4 часа и после три родопски одеяла и на баба вълнените чорапи та чааак до края на април.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Хрониките на Евразия

    3 22 Отговор

    До коментар #17 от "туриста":

    Най - големият износител на газ за Европа е Русия .
    Но въпреки многото газ , по руските села откъдето минава Северен поток 1 , газ няма .
    Хората се отопляват на дърва и купуват газ с газови балони .
    Че ако беше чак толкова загрижен Путин , преди всичко щеше да газификацира поне тези близки населени места , до които минава газопровода .
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Болни мозъци

    27 2 Отговор
    Eдин от малкото истински политици. Надявам се и най-големите тъпаци да проумяха дебелоочието, наглостта и безскрупулността на капитала. Точно такива подхвърляха зарин в Сирия и после обвиняваха Башар Асад. Питам колко деца избиха в името на мира.

    Коментиран от #29

  • 23 Гилбърт

    21 0 Отговор

    До коментар #17 от "туриста":

    Е и какво предлагаш господин туристе да почнем да живеем като през каменната ера за да може Грета и такива като теб да спът спокойно ли??? Съжелявам но повечето хора тук немислят като теб така че вземай си палатката и отивай да живееш в балкана на чист въздух туристе.
  • 24 Тръмп

    1 21 Отговор
    Другаря Путин говори едно,а върши съвсем друго избивайки чрез радиация собственото си Племе!!!:):):)За Случая с радиоактивната подводница или в Архангелск,Вината носи персонално Той,като комунистически Вожд а не някой друг Путин!!!:):):)Чрез Грета ви говори разгневено самия Бог,а не някой друг!!!:):):)
  • 25 Тръмп

    1 17 Отговор
    Съветвам другаря Путин да изгледа Западния Западнал филм-ИЗХОД за Царе,Вождове и Богове за да прогледне как изглежда Господ!!!;););)И че това не е Той или някой друг Владетел,а Всяко Дете на Планетата!!!:):):)
  • 26 Анти милиционер

    13 2 Отговор
    Законът за защита на нацията срещу масони, ротарианци, грантаджии,гей-парадисти и прочие еврейски агенти и нпо-та в България https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Закон_за_защита_на_нацията
  • 27 соросите са тумор

    19 2 Отговор
    умерен и абсолютно прав както винаги, а това малоумното да не слуша рептила сорос какво и диктува да плямпа ами да заминава на училище, а местната соросня да спира да ръси идиотии че е със също толкова промит мозък като олигофрена грета.

    Коментиран от #28

  • 28 Животновъд

    2 14 Отговор

    До коментар #27 от "соросите са тумор":

    Ваксинирам русофили срещу бяс и соросомания. За пенсионери безплатно!
  • 29 Истината

    3 17 Отговор

    До коментар #22 от "Болни мозъци":

    Соколите на Путин избиха над 8000 хиляди жени и деца бе путлераст, за тях какво ще кажеш? Или убийците на путин убиват хуманно?

    Коментиран от #30

  • 30 Шматкооо

    13 0 Отговор

    До коментар #29 от "Истината":

    Да ми преведеш цифрата 8000 хиляди!

    Коментиран от #35

  • 31 Rado

    2 5 Отговор
    Защо говори за Африка, проблема е в големите сили.
  • 32 падналия ангел

    11 0 Отговор

    До коментар #15 от "Глобалиста":

    През ноември 2018 г. Тунберг заявява, че е била диагностицирана със синдрома на Аспергер, синдромът на нарушение на вниманието с хиперактивност (ADHD), обсесивно-компулсивно разстройство (OCD) и селективен мутизъм(англ.)бълг.. [14] [15] За да намали въглеродния отпечатък на семейството си, тя настоява те да станат вегани, да се откажат от летенето със самолет и да нямат повече деца. [16]

    Коментиран от #33

  • 33 Бачо Киро

    18 0 Отговор

    До коментар #32 от "падналия ангел":

    Сигурно за това и е убягнало, че като ползва карбонова яхта за 15 милиона да отиде на майната си, понеже то нали пластмасите и карбона са натурални продукти, секат ги с брадвата в гората, а отделно 4-членен екипаж е летял до крайната точка, за да върне после яхтата, та де факто дори само заради този екипаж всъщност е преебала много повече планетата, отколкото ако се беше качила на един скапан самолет с останалите хора и да иде да си надрънка папагалщината. Но иначе пазим планетата де ... От карбонова яхта за 15 милиона ...
  • 34 Хъч

    9 0 Отговор

    До коментар #12 от "Хрониките на Евразия":

    Дразниш много, щот никой няма в душата ти. Кирияк Стефчов такъв
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 ТОЧКАТА

    1 0 Отговор
    Пак Путин е прав!!!Разни вегани,сороси,еко са в услуга на АЛЧНИЯТ капитал...Е НЕ ВСИЧКИ! А то ако търсим първият виновен,то ЕВА е виновна ...Ако бе изяла змията/не ябълката/ още щяхме да сме си в рая!!!!!
  • 37 соросоидни кърлежи

    3 0 Отговор
    Грета нпо продукт , и както всяка стока има срок на годност, разбира се сега ще я номинират тази злобна с изкривено лици девойка ,все едно хитлер югенд..за нобел, но тази награда вече няма тежест,освен пари, друго пропаганда и евтин пиар.
  • 38 Руска Мечка

    0 0 Отговор
    Умен човек СЛАВА НА РУСИЯ
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания