8 Октомври, 2019 16:54 1 134 3

Съмнения за ебола в шведска болница

  • швеция-
  • болница-
  • ебола-
  • проверка

Вероятността е малка, но я има

Съмнения за ебола в шведска болница - 1
Снимка: Shutterstock

Болница в Южна Швеция съобщи днес, че тества за ебола пациент, който е бил в пътувал в заразена територия, предаде Ройтерс.

Малко вероятно е пациентът да се е заразил със смъртоносното заболяване, „но не можем да изключим това, преди да получим окончателните резултати“, каза говорител на университетската болница в Скoне.

Властите в Източна и Централна Африка са в повишена готовност за възможно преминаване на ебола от ДР Конго, където за година болестта причини смъртта на над 2100 души, предаде БНР.

„Причината за подозрение идва от симптом под формата на треска в комбинация с място, което е посетил“, се казва в становище на инфекциозното отделение на болницата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мария Атанасова

    1 3 Отговор
    Инициали поне дайте, години. Че по нашта махла лятото, когато музиката, имаше доста лимузини с трибуквени латиници номера. Една вечер , сватбари явно ме сгащиха горещо, и айде ебола. Тъй се бях трогнала, ебааххти късмета, тъмното върши работа добра, шведска рулетка, калпазанлък, и сега - кръв да давам, от вената. Аз компанията не помня, ама ако се наложи, музинаката мога да разпозная, песните. Да ги хванат, ефтаназират, да спасим Странджа-Сакар, ТОТО 2 - 6 от 49.
  • 2 Хаха ха

    3 0 Отговор
    Афро шведи
  • 3 Кой68

    1 0 Отговор
    Да ги раздруса малко че само глупости и джендърщина идва от тия скандинавци....
Новини по държави: