Last news in Fakti

9 Октомври, 2019 13:50 2 534 19

И Италия се нарежда на опашката за F-35 (ВИДЕО)

  • ф-35-
  • f-35-
  • изтребител

Правителството в Рим възнамерява да одобри инвестиционна програма за нови изтребители

И Италия се нарежда на опашката за F-35 (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Италианският министър на отбраната Лоренцо Гуерини заяви, че правителството възнамерява да одобри инвестиционната програма за купуване на изтребители F-35, предаде Ройтерс.

"Подновяването на авиацията ни е необходимост, която не може да бъде отлагана", каза в интервю за италианския вестник "Кориере дела сера" Гуерини, член на управляващата Демократическа партия.

"Мога да ви уверя, че участието на Рим в програмата за F-35 отговаря на целите за ефективност и изправност на въоръжението", изтъкна министърът.

Луиджи ди Майо, лидер на управляващото Движение "Пет звезди", заяви миналата година, че изтребителите F-35 не са приоритет за Италия и че програмата трябва да бъде преразгледана тази година.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El boko

    25 17 Отговор
    И тези слушат господарите от США :(

    Коментиран от #3, #4, #16

  • 2 1234

    17 5 Отговор
    Спряха турските части и качеството се подобри ,заедно с това и търсенето.
  • 3 Eurofighter

    20 14 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    Те произвеждат Eurofighter Typhoon а тръгнали на упашка да чакат тук има намеса както и при нас!
  • 4 смях

    10 5 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    Слушат с главите, всеки различен избор би бил сериозен компромис с качествата на авиацията.
  • 5 Фишер Мари Мартин

    12 10 Отговор
    Ние трябваше да купим ф 18 хорнет многоцелеви изтребител с два двигателя от Макдоналд Дъглас и Бойнг 100 пъти са по добри от Ф 16 блок 70 и по евтини.
  • 6 gost

    9 14 Отговор
    И къде ще ги използват тези корита???...срещу кой агресор???...като няма такъв???...Ако мислят,че ще дадат някакъв отпор срещу Руската Федерация се лъжат много...и старите МИГ 21 с нова авионика ще се вдигнат да защитават Руская(Миг 21 по летателност и маневреност превъзхождат прехвалените корита Ф 22 и Ф 35),които само електрониката и компютрите ги държат във въздуха(точно затова в момента не могат да летят,защото имат проблеми със софтуера на електрониката ,която ги държи във въздуха :)

    Коментиран от #13

  • 7 8456

    10 9 Отговор
    ЕС продължава да е глупав и да прилича на дебела недотакована госпожа, която я щипят две момчета. ЕС трябва да си разработва собственият проект Юрофайтър и всички страни от групата да бъдат въоръжени с него. Така хем ще се финансира производството и ще дава работна ръка, ще вървят и технологиите и боеспособността и парите няма да заминават за онези измекяри зад океана
  • 8 кенеФ-35

    8 9 Отговор
    Ама само как кенеФ-35 става невидим за радарите, когато се гмурка в Тихия окен! Бълбук, бълбук...
  • 9 Borislav Popov

    14 6 Отговор
    А за Сушки, никой се не нарежда, вчера само Бирма е пожелала да купи 2-3 Су-та, но само на изплащане и то на бартер, самолети за банани и лимони.
  • 10 ватенки и ушанки

    13 9 Отговор
    Изтрепаха се да го купуват . А не като чайника Су 57- отиде Ердоган, гледа, гледа прибра се в Турция и почна да звъни на Тръмп за Ф 35.

    А ватата умира на мъка !

    Коментиран от #15

  • 11 Лохнес

    10 2 Отговор
    Е то много разбирачи тук са се събрали . Юрофайтър Тайфун е самолет за въздушно превъзходство, а Ф 35 е многоцелеви . Два различни типа изтребители, единия върши една работа, другия друга.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Петър

    4 4 Отговор

    До коментар #10 от "ватенки и ушанки":

    Бе ти гледай само след няколко месеца да не те изненада новината че Турция е купила 1 или 2 ескадрили Су-35. вместо онова „златно гюле” Ф-35. Той един друг разбирач в началото на годината се хвана на бас с мен че С-400 нямало как да дойдат в Турция щото САЩ нямало да го позволят,ама сега се крие като мишка в трици и чат пат драска от фалшиви профили. А 500лв за които се хванахме на бас явно още не може да ги спести от банички или тоалетна хартия..ха...ха..!
  • 16 Димитър

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    Името е САЩ. США е на руски език. Но аз въобще не ви подозирам, че сте свър/обвър/зан и зависим с тази страна. Вие сте честен патриот, който денонощно чати. Жертва се за българската кауза...
  • 17 Петър

    4 2 Отговор

    До коментар #14 от "да си го кажем":

    Ами ако си отговориш на въпроса защо вместо Грипен ,който е по-ефтин и лесен за обслужване ,многофункционален, и излита от всякакви писти ни натресоха Ф-16при това версия която още не е летяла ще си отговориш и на въпроса който си задаваш.

    Коментиран от #18

  • 18 Георги

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "Петър":

    Защото трябва да се обвързваме с 3 и 4 страна за въоръжението. Ф 16 е идеален за нас, терзайте колкото искате вече ги купихме
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: