10 Октомври, 2019 10:32 836 1

Пенс: Публикувайте разговорите ми със Зеленски

  • сащ-
  • майк пенс-
  • владимир зеленски

Вицепрезидентът на САЩ готов да предостави своите обаждания

Пенс: Публикувайте разговорите ми със Зеленски - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Вицепрезидентът на САЩ обяви, че е готов да приеме публикуване на разговорите му с украинския президент Володимир Зеленски, съобщи Fox News.

Той коментира това, докато се води разследване срещу президента на САЩ Доналд Тръмп за оказване на натиск над украинското правителството. Вицепрезидентът Майк Пенс говори пред журналисти в Айова.

„Нямам нищо против моите разговори да бъдат публикувани. Обсъждаме това с юридическия съветник в Белия дом“, заяви Пенс.

Смята се, че Тръмп се е опитвал да договори доказателства срещу бившия вицепрезидент Джо Байдън, осигурени от украинското правителството. Той отрича да има нередности в разговорите му с украинския президент.

Според Пенс Тръмп не е указвал натиск, а е договарял по-голяма подкрепа от европейските страни за Украйна.

Пенс заяви, че администрацията на Барак Обама е изпращала само одеяла и възглавници на украинските представители, докато тази на Тръмп е осигурила военна помощ. Той подчерта, че всички разговори са били фокусирани върху разширяване на европейската подкрепа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    0 2 Отговор
    Браво. Така трябва. Започна импийчмънта и затова защитава ментора си като Матросов на амбразурата.