Last news in Fakti

18 Октомври, 2019 23:35 10 227 23

САЩ са против размяна на територии на Балканите

  • косово-
  • кадри весели-
  • сърбия

Кадри Весели иска запазване на териториалната цялост на Косово

САЩ са против размяна на територии на Балканите - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

САЩ няма да подкрепят размяна на територии между Сърбия и Косово. Това заяви лидерът на косовската Демократическа партия Кадри Весели, цитиран от N1.

Американският президент Доналд Тръмп вече изпрати Ричърд Гренел като специален пратеник за преговорите между Сърбия и Косово. Според Весели, Гренел е заявил, че няма да подкрепи размяна на територии.

„САЩ не подкрепят, която и да е опция, която да не е одобрена и от двете страни. Размяна на територии не може да се случи. Ние трябва да запазим нашите територии и институции. Мисля, че това е основно“, заяви Весели.

Той заяви, че проблемът е създаден от Косово след предложението за размяна на територии. Според него страната е част от проект за стабилизиране на Балканите.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    11 28 Отговор
    Като видях картата на турския политик, май само българетата ще изядат дървото с Варна.

    Коментиран от #2, #11

  • 2 Варналиев

    24 4 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    За Варна,по-полека.
  • 3 Агент Харолд

    17 32 Отговор
    Единствената държава, чието мнение има стойност в Световната политика - Съединените Американски Щати!

    Коментиран от #4, #5, #6, #9, #18

  • 4 Петър

    33 9 Отговор

    До коментар #3 от "Агент Харолд":

    Прав си ама ми се струва, че все става така, както Путин каже.
  • 5 Иван

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "Агент Харолд":

    Поэнаваш ли Мишел Обама?
  • 6 Хи их хи

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "Агент Харолд":

    През някъде ми е за щатите, политиката пък ако ще и да са американски!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ххх

    4 7 Отговор

    До коментар #3 от "Агент Харолд":

    Агент Харолд, като чета изявленията Ви, май вече не го играете двоен агент, а сте се ориентираш твърдо към световният империализъм. Но не забравяйте, Главное управление контраразведки СМЕРШ ( Смерт шпионам ) следи вашите изявления. Нужно ли е да ви припомняме съдбата на Александър Литвиненко и действието върху човешкия организъм на Полоний 210.

    Коментиран от #10

  • 10 Хрониките на Евразия

    4 8 Отговор

    До коментар #9 от "Ххх":

    Не забравяй и Юрий Михалевич, личният асистент на Владимир Путин, написал книгата «Аз бях любовник на Путин». Убит в Швейцария с радиоактивното вещество , използвано от руските спецслужби и произвеждано само в Русия ..

    Коментиран от #14, #19

  • 11 Гост 2

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Като видях световната карта се учудих от кога САЩ има свои територии на Балканите.

    Коментиран от #13

  • 12 Масоните в действие

    10 1 Отговор
    Но предполагам не са против размяна на територии в руската федерация??
  • 13 Масоните в действие

    2 8 Отговор

    До коментар #11 от "Гост 2":

    Като видях картата просто се учудвам вие руснаците пък откъде знаете къде се намират Балканите??

    Коментиран от #20

  • 14 Гост

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "Хрониките на Евразия":

    А защо не с Новичок, някак по-модерно е и по-зрелищно. А и съществува вероятност, изхвърления флакон с останало количество от този отровен газ да намерят някои клошари и също да бъдат поразени. Така ще се затвърди още повече картинката на агресивния Путин, която Западните медии ни рисуват?
  • 15 NSDAP

    3 18 Отговор
    Турция щя бъде заличена.Защо ли?Много просто:
    1) Турция е фалшива държава,създадена с много кръв и много терор.Истинските турци са не повече от 15-20% от населението на Турция.Те са с млечно бяла кожа и с монголоидни черти.
    2) кюрдите до 30 години ще са 70% от младите в Турция на възраст между 20-40 години.Подобно на българките,туркините също ги мързи да раждат.
    3) Правдата рано или късно ще тържествува.Така както на руснаците им беше върнато за опитите да унищожат България,като Бог им прати комунистите,които избиха и разселиха 65 милиона души само в Русия,така то съдбата на Турция ще бъде подобна,защото Исус Христос и Буда са българи по произход.
    4) САЩ са номер 1 в света и като гледам нямат никаква конкуренция,освен Китай,но китайците нямат силно политическо влияние,а само икономическо.Тоест,каквото кажат братята американци това става,а САЩ винаги в историята ни е спасявала задника(Уидроу Уилсън например ни спасява от унищожение през ПСВ,след като Русия предлага на Румъния,Сърбия и Гърция да си поделят България).

    Коментиран от #16, #17, #23

  • 16 Ххх

    17 3 Отговор

    До коментар #15 от "NSDAP":

    Много избирателно цитираш историята. За Уилсън ще ни припомниш, но за бомбандировките през ВСВ ще пропуснеш, и ние, като много прости естествено няма да се сетим.
  • 17 Ххх

    10 2 Отговор

    До коментар #15 от "NSDAP":

    Пък и изказването - мързи ги да раждат, не ми се струва особено точно. Циганите, които имат 5 - 10 деца за много работливи ли минават ?Броят на ражданите деца зависи от манталитета, разбиранията и материалното благосъстояние на родителите. Още повече, при еманципацията на жените, при желанието им за професионално развитие и кариерно израстване няма как раждаемостта да е както преди сто години, когато жената е стояла в къщи и се е занимавала само с домакинство и отглеждане на деца.
  • 18 Gost

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Агент Харолд":

    Не съм сигорен ако над косово започнат да тестват възможностите на СУ 57 както в Сирия
  • 19 Gost

    5 1 Отговор

    До коментар #10 от "Хрониките на Евразия":

    Горкият ако беше в Албиона едно аналгинче едно аспирин че и щеше да е кукуряк като Скрипаловите. Вештеството произведено единствено в"Русия" щото в лабораторията в Солзбъри произвеждат кремчета за пдмладяване запазена марка
  • 20 Gost

    4 0 Отговор

    До коментар #13 от "Масоните в действие":

    Налучкват така прес 1878 и 1944год.посетиха България и някои други страни от балканите
  • 21 веселяк

    10 0 Отговор
    Какво искат щатите е демокрация, каквото кажат рашките е хибридна атака, посегателство срещу човечеството, мракобесна диктатура и садо-мазо изпълнения!
  • 22 БУКО

    0 0 Отговор
    ВСИЧКО С ВРЕМЕТО СИ НО ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ РУСИЯ ЩЕ НАВАКСА ПРОПУСНАТОТО А ЧЕ ТУЦИЯ ЩЕ Се. Разпадне то е неизбежно тя е зависима от запада
  • 23 Ха - Ха

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "NSDAP":

    По голяма глупост не бях чел
    Все едно да кажеш че България ще изчезне, защото циганските раждат по много деца. Или пък, че Христос и Буда са българи - то тогава е нямало България, или пък още по надълбоко ако се замислиш, може да кажеш, че тогава всички са българи. А що се отнася до С АЩ, то те са най-голямата печатница на света и когато рашките и лапачите на ориз направят собствена система за международни разплащания чичо Сам ще глътне много вода и зелените гущерчета ще се ползват за тоалетна хартия. Хайде със здраве и да живее България!